Demó Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Igen, én is néztem ezeket. A zöld kombit már elég régóta árulják. Azzal az a legnagyobb bajom, hogy a világ másik felén van. :excl: A bordó kéziváltós nagyon tetszik, csak a vaj bőr nem túl előnyös nekem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 De EZ az über. Nekem ez az optika annyira nem gyerebe... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 De EZ az über. Nekem viszont nagyon gyere be. Semmi sallang, echte gyári. Télleg über, el van mentve parkolóba iss. Nagyon szép, mondjuk ezer éve árulják. De magyarok vagyunk, inkább megvesszük 400e-ért, és ráköltünk 3-4 kilót, ha jó autót akarunk.... Aztán vagy sikerül, vagy nem. Ami nagy kincs, az a rohadásmentes kasztni. És nem az, aminek jól áll a távolság, hanem ami a rejtett zugokon iss fain. És ez szerintem ott iss hibátlan.... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 És ez szerintem ott iss hibátlan.... :excl: Csak épp nem MV6... Abban ugye hátul is széria volt a fűtött ülés. Vagy rosszul emlékszem?! Bár a lényegen nem változtat, hogy jól néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Csak épp nem MV6... Abban ugye hátul is széria volt a fűtött ülés. Vagy rosszul emlékszem?! Bár a lényegen nem változtat, hogy jól néz ki. Sztem nem széria... ill valószínű nem Mo-ra szántaknál széria... B2 Executive-ben is ritka mint a fehér holló... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Csak épp nem MV6... Abban ugye hátul is széria volt a fűtött ülés. Vagy rosszul emlékszem?! Bár a lényegen nem változtat, hogy jól néz ki. Az MV6 felszereltséget elmagyarázhatná már valaki, bár annyira nem érint, de érdekelne hogy milyen felszereltségi szintet jelent...az angoloknál ahogy néztem inkább csak sportosságot, mert ott - bár tudom vauxhall - a B2 esetében is van MV6 és ott ez alapból nem motorfüggő, RECARO belsőt, ezüst interior borítást, más első lökhárítót és ültetett futóművet jelent, ránézésre megmondom, hogy az miért MV6. http://cgi.ebay.co.uk/2002-VAUXHALL-OMEGA-...=item19c0e02e75 Az Opelnál nem egészen éretem mi a koncepció. B1-ben van egyáltalán ami 3 lityis és nem MV6?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Az MV6 felszereltséget elmagyarázhatná már valaki, bár annyira nem érint, de érdekelne hogy milyen felszereltségi szintet jelent...az angoloknál ahogy néztem inkább csak sportosságot, mert ott - bár tudom vauxhall - a B2 esetében is van MV6 és ott ez alapból nem motorfüggő, RECARO belsőt, ezüst interior borítást, más első lökhárítót és ültetett futóművet jelent, ránézésre megmondom, hogy az miért MV6. http://cgi.ebay.co.uk/2002-VAUXHALL-OMEGA-...=item19c0e02e75 Az Opelnál nem egészen éretem mi a koncepció. B1-ben van egyáltalán ami 3 lityis és nem MV6?? B1 ben van egy valag 2,5 es, meg 2,5 dízel is MV6 felszereltséggel... (állítólag többen láttak ilyeneket) Az Opel nem következetes, ennyi. Minden országban más más volt a felszereltsége, az azonos névvel. Teszem azt, elvileg A B2 Elegance kivitelben (elvileg, mert országfüggő lett ez is, úgy tűnik) széria a tempomat.. nos a felében nem volt... (pl SA-ban nincsen hátsó roló, meg xenon ugyanazon Elegance, és Executive!! modelleknél... khm ) Mivel volt 3 a Sport, az Elegance, meg az EXecutive... sok variáció nem lehetett volna, és mégis.. vagy a magyar az spórolós, és "nem kéri"... mert 300 e több.. ki tudja. Ezt sztem csak akkor lehetett volna kideríteni valamennyire, mikor éles eladások mentek. Most sokan tuti vitázni fognak, de sztem tök feleslege, mert egy olyan cég aki kiad klímával és tekerős ablakkal autót... az hülye :( :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Az MV6 felszereltséget elmagyarázhatná már valaki, bár annyira nem érint, de érdekelne hogy milyen felszereltségi szintet jelent...az angoloknál ahogy néztem inkább csak sportosságot, mert ott - bár tudom vauxhall - a B2 esetében is van MV6 és ott ez alapból nem motorfüggő, RECARO belsőt, ezüst interior borítást, más első lökhárítót és ültetett futóművet jelent, ránézésre megmondom, hogy az miért MV6. http://cgi.ebay.co.uk/2002-VAUXHALL-OMEGA-...=item19c0e02e75 Az Opelnál nem egészen éretem mi a koncepció. B1-ben van egyáltalán ami 3 lityis és nem MV6?? Elvileg MV6 csak a 3 literes motorral volt. Igaz a széria elején jött pár 2.5Td is. Sztem 2:5V6 nem volt MV6-ként, legfeljebb a CD felszereltséget hozták fel a csúcs szintre. Az MV6 ban volt gyárilag sport belső, de ahhoz nem járt az elektromos ülés állítás. De menet közben rengeteg speciális felszereltségi szint volt (pl:Tour, Design edition, stb), ami piac függő volt. Az Opelnél B2 ben már nem is volt MV6. Bár az angoloknál teljesen más jelölések vannak. Ami biztos, hogy az alvázszámból kiderül, hogy MV6 vagy sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Csak épp nem MV6... Abban ugye hátul is széria volt a fűtött ülés. Vagy rosszul emlékszem?! Bár a lényegen nem változtat, hogy jól néz ki. De MV6. Nekem sincs hátsó ülésfűtésem, nem volt széria. Egyébként minden 3.0 V6 B1 Omega MV6 Magyarországon, felszereltségtől függetlenül. Mert felszereltségből van sokféle MV6, láttam már párat... Ami már messziről megküönbözteti a mezei/gyári MV6-okat a többi Omegától, az az, hogy a küszöbtakaró műanyag és a lökhárítók alja gyárilag színre van fújva. Azokon iss, ami dízelmotoros, és állítólag MV6. De ez szerintem csak legenda. Olyan mint Wartburgon a Porsche embléma. Attól, hogy bőrüléses meg jól felszerelt egy dízel, és a csomagtartó ajtóra az x.-edik tulaj rábiggyeszti a feliratot, attól még nem lesz MV6. Nem irigylem senkitől a csúcsverzió megjelölést, de ez van. Szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Elvileg MV6 csak a 3 literes motorral volt. Igaz a széria elején jött pár 2.5Td is. Sztem 2:5V6 nem volt MV6-ként, legfeljebb a CD felszereltséget hozták fel a csúcs szintre. Az MV6 ban volt gyárilag sport belső, de ahhoz nem járt az elektromos ülés állítás. De menet közben rengeteg speciális felszereltségi szint volt (pl:Tour, Design edition, stb), ami piac függő volt. Az Opelnél B2 ben már nem is volt MV6. Bár az angoloknál teljesen más jelölések vannak. Ami biztos, hogy az alvázszámból kiderül, hogy MV6 vagy sem. A sportülés iss elektromos volt, de csak a magasságállítás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 A sportülés iss elektromos volt, de csak a magasságállítás... Az ülémagassságállítás még az én GL-emben is elektromos volt... :excl: (bár nem sportülésekkel) Egyébként az tényleg igaz, hogy a felszereltségeket képtelenség egyértelműen meghatározni. De a csúcs mégis az 1.8-as Omega, és az 1.4-es Vectra volt, amit láttam itt Írországban... A felszereltségekről meg ne is beszéljünk. Nagyon szeretnék megint Omega tulaj lenni, de az itteni Opelek szó szerint fapadosak. Sok B2 Omiból még az első fűtött ülés is hiányzik, pedig otthon nem nagyon láttam olyat... Találtam olyan B2 dízelt, hogy a középkonzolon csak az elakadásjelző gombja volt "igazi", a többi vakgomb! Hihetetlen. Ha a magyarok spórolósak, akkor az Írek mik??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 A sportülés iss elektromos volt, de csak a magasságállítás... Meg nem is memorias (es a tukor sem fenyre sotetedo), ki lehet birni :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Eriic Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Sziasztok :excl: Kormánymű szimering cserénél ott tartok hogy a segédkar lejött csak a szimeringet nem tudom ki szedni :S sehogyem:S és elment ma hogy előtte megveszem hozzá , de méret nélkül senki nem tud adni ? nem tudná vki ennek a méretét véletlenül ? köszi előre is Erik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Hihetetlen. Ha a magyarok spórolósak, akkor az Írek mik??? Protestánsok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Eriic Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Sziasztok! :excl: Sehogysem tudtam a szimeringet kiszedni a kormánymű aljából meg ló is a tengelye, tehát fix hogy szét kell szedni valami perselyt cserélni benne :( ,ugy hogy marad az hogy ki fogok szedni a kormányművet és kint vmit ki okoskodom, hogy szétjedjem vagy kintről jobban hozzáférhető -e . Ha meg semmit nem tudok vele kezdeni akkor meg marad az hogy veszek egy másikat. Lenne itt helyben az egyik bontóban egyett 15.000 .- 2.0 16V-sé csak nemtudom hogy jó e hozzá, mert 2.5 td-be kellene ? Vki nem tud még vmit így Borsod megyében ?, köszönöm előre is Erik Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Sziasztok! :excl: Sehogysem tudtam a szimeringet kiszedni a kormánymű aljából meg ló is a tengelye, tehát fix hogy szét kell szedni valami perselyt cserélni benne :( ,ugy hogy marad az hogy ki fogok szedni a kormányművet és kint vmit ki okoskodom, hogy szétjedjem vagy kintről jobban hozzáférhető -e . Ha meg semmit nem tudok vele kezdeni akkor meg marad az hogy veszek egy másikat. Lenne itt helyben az egyik bontóban egyett 15.000 .- 2.0 16V-sé csak nemtudom hogy jó e hozzá, mert 2.5 td-be kellene ? Vki nem tud még vmit így Borsod megyében ?, köszönöm előre is Erik Elvileg jó bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Sziasztok! :excl: Sehogysem tudtam a szimeringet kiszedni a kormánymű aljából meg ló is a tengelye, tehát fix hogy szét kell szedni valami perselyt cserélni benne :( ,ugy hogy marad az hogy ki fogok szedni a kormányművet és kint vmit ki okoskodom, hogy szétjedjem vagy kintről jobban hozzáférhető -e . Ha meg semmit nem tudok vele kezdeni akkor meg marad az hogy veszek egy másikat. Lenne itt helyben az egyik bontóban egyett 15.000 .- 2.0 16V-sé csak nemtudom hogy jó e hozzá, mert 2.5 td-be kellene ? Vki nem tud még vmit így Borsod megyében ?, köszönöm előre is Erik Én most vettem Vaterán 5e-ért. Postán el is küldték, ami 1000ft volt. Megnéztem az EPC-ben, és nem tesz különbséget a diesel és a 4 hengeres benzines között. A V6-osokban volt másfajta, mert abban változó a rásegítés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Mivel MV6-ból mostanában elég gyenge a felhozatal, különösen kombiban, így szerintem elmegyek megnézni ezt: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega...l_sport-4297052 :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Mivel MV6-ból mostanában elég gyenge a felhozatal, különösen kombiban, így szerintem elmegyek megnézni ezt: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega...l_sport-4297052 :excl: Nem egy megnyerő külsejű, évjáratához képest túl olcsó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
krancsik Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Sziasztok. 2 dolog miatt látogattam meg a fórumot. 1. 97es 2.5 td-m van. Volt egy olyan problémám, hogy ha meleg volt a kocsim, akkor csak hosszú indítózás után indult be. Benéztem ide, visszaolvastam, és mindenkitől az adagoló hibát állapítottam meg. Hívtam a szerelőmet, annyi tanácsot adott, hogy spóroljak, mert nem lesz olcsó... Eljött a temetőjárós időszak, ahol a hosszú önindítózás következtében szétment az önindítóm is... RIP Otthagytam a temetőben, 2 nap múlva behúzták nekem, és go a szerelőm. Viszonylag olcsón megúsztam, felujította az önindítóm, de ami a jóhír... PÖCC RÖFF HIDEGEN-MELEGEN !!!!!! Ezt azért osztottam meg veletek, hogy ha valakinek hasonló gondja akad, nézesse meg az önindítót is, hátha az kavar be... 2. az említett évjáratban 2 DIN-es fejegységet hogyan lehet beépíteni? Van valami takaró rész, amit a keret mellé lehet rakni? Megmarad a szivargyújtó? Előre is köszi ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Mivel MV6-ból mostanában elég gyenge a felhozatal, különösen kombiban, így szerintem elmegyek megnézni ezt: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega...l_sport-4297052 :excl: Ráadsásul nem GL, mert abban nem lenne fedélzeti, és a tükör is színre fújt. Képek alapján nekem sem jött be. De attól még lehet, hogy jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Nem egy megnyerő külsejű, évjáratához képest túl olcsó... Beszéltem az emberrel, korrektnek tűnt, kérdezés nélkül is sokat elmesélt az autóról. Holnap elmegyek megnézni. Nekem se álmom a fehér, de ebben a 3000-es motoron és a bőrön kívül minden benne van, amit szeretnék. Bőr nélkül tudok élni, a 3000-es motor pedig hamar benne van, ha anélkül se bírnám ki már tovább. :lol: -Klíma -tetőablak -kéziváltó -gyári vonóhorog -fűtött recaro Ami MV6 most fent van, az mind foteles, amit utálnék, sokon nincs vonóhorog és a kézivóltósak mind lelakottak, vagy drágák, kombiban pedig most talán nincs is olyan... Ráadsásul nem GL, mert abban nem lenne fedélzeti, és a tükör is színre fújt. Képek alapján nekem sem jött be. De attól még lehet, hogy jó. Az, hogy nem GL, az pozitívum? :lol: Nem értek ezekhez a felszereltségi szintekhez, nekem eddig csak GSI-m és Vectra 2000-em volt, meg most legutóbb egy E30. :lol: Ha most választanom kellene ez és a miskolci zöld MV6 kombi között, aminek levitték az árát 390e-re, szerintem ezt választanám, mert abban fotel van, automata és nincs rajta horog... :excl: De ha tud valaki valami jó Omegát, ne tartsa magában! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Beszéltem az emberrel, korrektnek tűnt, kérdezés nélkül is sokat elmesélt az autóról. Holnap elmegyek megnézni. Nekem se álmom a fehér, de ebben a 3000-es motoron és a bőrön kívül minden benne van, amit szeretnék. Bőr nélkül tudok élni, a 3000-es motor pedig hamar benne van, ha anélkül se bírnám ki már tovább. :lol: -Klíma -tetőablak -kéziváltó -gyári vonóhorog -fűtött recaro Ami MV6 most fent van, az mind foteles, amit utálnék, sokon nincs vonóhorog és a kézivóltósak mind lelakottak, vagy drágák, kombiban pedig most talán nincs is olyan... Az, hogy nem GL, az pozitívum? :lol: Nem értek ezekhez a felszereltségi szintekhez, nekem eddig csak GSI-m és Vectra 2000-em volt, meg most legutóbb egy E30. :lol: Ha most választanom kellene ez és a miskolci zöld MV6 kombi között, aminek levitték az árát 390e-re, szerintem ezt választanám, mert abban fotel van, automata és nincs rajta horog... :excl: De ha tud valaki valami jó Omegát, ne tartsa magában! :( Fotel, fotel!! Ülést könnyebb cserélni, mint motort.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Fotel, fotel!! Ülést könnyebb cserélni, mint motort.... :lol: Ülés, váltó, vonóhorog. :o Valamint egyszerűbb X30XE-t találni, mint Fekete bőr Recarot, lassan pedig már olcsóbbak is lesznek mint a két ülés. :lol: A horog miatt pedig még műszakira is mehetnék... :( Motort hamarabb elintézem, abban már van gyakorlatom, van még egy komplett X30XE kuplungom is elfekvőben lendkerékkel. :lol: Sok 3000 V6-hoz volt már közöm, csak a legtöbbet keresztbe kellett beépíteni a motortérbe. :D Ez mindkettő X30XE, csak jól vannak álcázva. :excl: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Ülés, váltó, vonóhorog. :lol: Valamint egyszerűbb X30XE-t találni, mint Fekete bőr Recarot, lassan pedig már olcsóbbak is lesznek mint a két ülés. :lol: A horog miatt pedig még műszakira is mehetnék... :( Motort hamarabb elintézem, abban már van gyakorlatom, van még egy komplett X30XE kuplungom is elfekvőben lendkerékkel. :lol: Sok 3000 V6-hoz volt már közöm, csak a legtöbbet keresztbe kellett beépíteni a motortérbe. :o Ez mindkettő X30XE, csak jól vannak álcázva. :excl: :lol: Az Astrába milyen volt az X30XE?Teljesítmény, élmény, fogyi?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts