tgabika76 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 2.0i 8v Jah, hát ott temérdek hely van... Korinak 3.0 V6 van, ott "kicsit" nehezebb hozzáférni a kormányműhöz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Jah, hát ott temérdek hely van... Korinak 3.0 V6 van, ott "kicsit" nehezebb hozzáférni a kormányműhöz... Igen a 8V-ben szinte gyerekjáték kicserélni. A V6-nál útban van a kipufogócsonk. Ezért nem lehet oldalra elmozdítani a kormányművet, csak felfelé. Ott pedig útban van a fékmunkahenger a rásegítővel, és a klíma csövei. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Igen a 8V-ben szinte gyerekjáték kicserélni. A V6-nál útban van a kipufogócsonk. Ezért nem lehet oldalra elmozdítani a kormányművet, csak felfelé. Ott pedig útban van a fékmunkahenger a rásegítővel, és a klíma csövei. Ja, megnéztem én is. Valóban szívás. Vetté' volna kisebb motorost! :o Nem egyszerűbb mégis a kipufogó sort lebontani, mint az egész fékrendszert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 'Tőccs' rá, azt jóvan :o Hetvegen feltoltottem maxig. Ugyanugy ugat tovabb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Ja, megnéztem én is. Valóban szívás. Vetté' volna kisebb motorost! :D Nem egyszerűbb mégis a kipufogó sort lebontani, mint az egész fékrendszert? Sajnos nem lehet hozzáférni a leömlő csvarjaihoz, csak ha leszedem a HF-et vagy kiszedem a motort :o Mondjuk nem lenne rossz leszedni a balos leömlőt, mert van rajta két repedés, és hidegen már van egy is hangja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Sajnos nem lehet hozzáférni a leömlő csvarjaihoz, csak ha leszedem a HF-et vagy kiszedem a motort :o Mondjuk nem lenne rossz leszedni a balos leömlőt, mert van rajta két repedés, és hidegen már van egy is hangja. Ember, ez tényleg jó nagy szívás... Ezek szerint a V6 is úgy készült, hogy a készreszerelt hajtásláncra rárakták a kész karosszériát... Jó ez, csak javítani nem lehet. Más... Kicseréltem a halott ABS jeladókat, el is múlt az ABS-hibajelzés. Egészen addig, amíg nem mozog az autó. Amint mozdul, előre vagy hátra, kigyullad a lámpics, és nincs ABS. Szenzorok tehát valószínűsíthetően jók, mert eddig non-stop világított a lámpa, most meg az ellenőrzés után elalszik, és csak mozgás hatására világít... Ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Ember, ez tényleg jó nagy szívás... Ezek szerint a V6 is úgy készült, hogy a készreszerelt hajtásláncra rárakták a kész karosszériát... Jó ez, csak javítani nem lehet. Más... Kicseréltem a halott ABS jeladókat, el is múlt az ABS-hibajelzés. Egészen addig, amíg nem mozog az autó. Amint mozdul, előre vagy hátra, kigyullad a lámpics, és nincs ABS. Szenzorok tehát valószínűsíthetően jók, mert eddig non-stop világított a lámpa, most meg az ellenőrzés után elalszik, és csak mozgás hatására világít... Ötlet? Nézd meg az ABS-vezérlő tetején a nagy, sokpólusú csatit. Olyat láttam már, hogy abban állt a víz, és hol működött, hol nem, ráadásul elkorrodált egy érintkezőt, ami miatt nem volt sebességkijelzés és kormányrásegítés.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Ötlet? Rá kéne dobni egy TECH2-t hogy a vezérlő elektronika mit mond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Eriic Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Sziasztok :o Neki kezdtem a kormánymű alján a szimering cserének de, ami jön ki a kormányműből bordázott tengely, és azon van egy kar , aminek a végén van az összekötő rúd , nah , ez sehogy nem jön le a tengelyről, gondolom kúpos, A tengely végén van kiképzés csapágylehúzónak, ami van is de az is csak lefordul róla, ugy hogy most tanáncstalan vagyok hogy mivel szedjem le, esetleg melegítéssel vagy hogy ? vmi jó ötlet van megköszönöm :D Köszi előre is Erik Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Sziasztok :o Neki kezdtem a kormánymű alján a szimering cserének de, ami jön ki a kormányműből bordázott tengely, és azon van egy kar , aminek a végén van az összekötő rúd , nah , ez sehogy nem jön le a tengelyről, gondolom kúpos, A tengely végén van kiképzés csapágylehúzónak, ami van is de az is csak lefordul róla, ugy hogy most tanáncstalan vagyok hogy mivel szedjem le, esetleg melegítéssel vagy hogy ? vmi jó ötlet van megköszönöm :D Köszi előre is Erik Egy gömbfej-kinyomóval korrektül megoldható a dolog. Ilyenre gondoltam: http://www.lincos.eu/components/com_virtue...346cbbbc095.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Eriic Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Egy gömbfej-kinyomóval korrektül megoldható a dolog. Ilyenre gondoltam: http://www.lincos.eu/components/com_virtue...346cbbbc095.jpg Az a baj , hogy ez nem férne hozzá sztem :S meg sajna ilyenünk nincs is :S csak kisebb kaliberű De azért köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Egy gömbfej-kinyomóval korrektül megoldható a dolog. Ilyenre gondoltam: http://www.lincos.eu/components/com_virtue...346cbbbc095.jpg Én most vettem innen egyet, miután szétvertem a kormányműem :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Az a baj , hogy ez nem férne hozzá sztem :S meg sajna ilyenünk nincs is :S csak kisebb kaliberű De azért köszönöm Ha ez pont nem is férne hozzá, de ilyen rendszerű cuccal szétszedhető. Ahogy Kori is írja, enélkül csak szétverni lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Tudna-e valaki segíteni, nekem bontási igazolást intézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Tudna-e valaki segíteni, nekem bontási igazolást intézni? Kell keresni egy hajléktalant, és a nevére megvenni. Kb 5-8e-ért szokott menni egy ilyen adásvételi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Kell keresni egy hajléktalant, és a nevére megvenni. Kb 5-8e-ért szokott menni egy ilyen adásvételi. Az most nem jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 MalterKoma, válság van? Eladod a hengerfejet a verdáról? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 MalterKoma, válság van? Eladod a hengerfejet a verdáról? :excl: Volt egy tartalékba mindenből, hátha kell a szétszedésnél. De nem kellett... A vezérlésbe meg télleg annyi van. Meg válság iss télleg van... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Volt egy tartalékba mindenből, hátha kell a szétszedésnél. De nem kellett... A vezérlésbe meg télleg annyi van. Meg válság iss télleg van... :excl: Inkább adná el a vasat, megvenném tőle 2 kilóban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Inkább adná el a vasat, megvenném tőle 2 kilóban... Nagyon gavallér ajánlat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Neszójjábe! Amúgy üdv újra a fedélzeten! Jól eltűntél... Má hogyne szónék be :lol: Hát elfoglalt vagyok, és vhogy a fórumozás elmaradt... Hja és tényleg rossz hír, hogy nincs még kész a verda... De halaggyá vele.. jövő nyáron hazamegyek, oszt megnézem! :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Má hogyne szónék be :lol: Hát elfoglalt vagyok, és vhogy a fórumozás elmaradt... Hja és tényleg rossz hír, hogy nincs még kész a verda... De halaggyá vele.. jövő nyáron hazamegyek, oszt megnézem! :excl: :( Addigra csak üzemképes lesz.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Nem tud valaki eladó MV6 Omegát? :excl: Használtautón most nem sok van, amiben látok fantáziát. Saját részre keresek egyet, lehetőleg kombit, de nem kell mindenképpen annak lennie. Előnyben részesíteném a kéziváltós verziót, de azok túl ritkák, így nem feltétlenül kritérium az sem. :( 2,5 is szóba jöhet, de csak kéziváltós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Nem tud valaki eladó MV6 Omegát? :excl: Használtautón most nem sok van, amiben látok fantáziát. Saját részre keresek egyet, lehetőleg kombit, de nem kell mindenképpen annak lennie. Előnyben részesíteném a kéziváltós verziót, de azok túl ritkák, így nem feltétlenül kritérium az sem. :( 2,5 is szóba jöhet, de csak kéziváltós. Nekem ez a kettő tetszik: Caravan Limo Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 De EZ az über. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts