Omegatd Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Sziasztok! Nincs valakinek , 2.5 td-hez eladó . üzemanyag szivatyúja ??? Választ előre köszönöm ERIK De. Mit ér meg neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Eriic Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 De. Mit ér meg neked? Hát ,ugy tudom olyan 9-10.000 között mozognak a használtak, nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Találtam a felnihez nyitó izét :D jól el volt dugva a csomagtartóban:) Motorban váltóban firss az olaj meg pár tömítés, kapott új gyertyákat is. Érezhető a változás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Találtam a felnihez nyitó izét :D jól el volt dugva a csomagtartóban:) Motorban váltóban firss az olaj meg pár tömítés, kapott új gyertyákat is. Érezhető a változás :) vagy csak a pszichológia hatás <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 vagy csak a pszichológia hatás <_< Szebb lett a hangja :) a Váltó lehet pszcihés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Szebb lett a hangja :) a Váltó lehet pszcihés :D Gyertyák amúgy tényleg sokat dobnak a dolgon. Én gyertyakábeleket is cseréltem (nameg szívósor pucolás, alapjárati szelep kiáztatása, kartel-gáz kivezetés, EGR ledugózása, többek között), na az volt az igazi tuning! :lol: Utána sima lett az alapjárat, ahogy kell. Apróságokkal még sokkal többet is ki lehet hozni belőle, pl felömlők-leömlők felcsiszolása. De ez már iszonyatos idő-gyilkolás <_< Váltóban meg olajcsere után hirtelen eltűnt a ropogás-akadás (najó, ez lehet hogy a váltórudazat felújítása miatt is :icon13: ), viszont hidegen kicsit 'zsigulis' a feeling (tolni kell a fokozatba, és szinte 'bekattan'), de ez betudható a friss olajnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GabeszVp Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Üdv Mindenki! S.O.S. keresek spirálrugó garnitúrát az omiba. Sedan, Benzines. 1996. Valaki tud vmit? Köszi előre is. dege83@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleek Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Sziasztok. S.o.S. keresek 2.0 16V Omihoz '95-ös évj., 4 gangos automataváltót. zoleek[kukac]freemail[pont]hu vagy 30-575-575-4 Beépítési garancia és reális ár előnyben! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Valószínűleg az lesz, hogy a nem megfelelő olaj nem megfelelő nyomást produkál. De akkor az olajnyomás jelzőnek nem kellene felvillannia a mszerfalon. A haldokló olajgomba elmélet kizárt, mert mindig olajcsere előtt jelentkezik a dolog. Legalább nem felejtem el az olajcserét... Na tegnap nekem is elkezdte az "Oelstand prufen" cimu riogatast. Persze a szint 1mm re van a maxtol. Annyiban van gyanu, hogy osszetettebb az erzekeles az olaj kornyeken, hogy nekem csak autopalyan rinyalt (135 tempomat, ~3000rpm) Elotte, utana varosban vagy normal uton semmi. Meg a sokat vitatott 2000km-t hajtott GM 10w40 van benne. Novemberben ugzis jonnek a hidegek majd kap valami rendeset es meglatjuk van-e koze hozza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Na tegnap nekem is elkezdte az "Oelstand prufen" cimu riogatast. Persze a szint 1mm re van a maxtol. Annyiban van gyanu, hogy osszetettebb az erzekeles az olaj kornyeken, hogy nekem csak autopalyan rinyalt (135 tempomat, ~3000rpm) Elotte, utana varosban vagy normal uton semmi. Meg a sokat vitatott 2000km-t hajtott GM 10w40 van benne. Novemberben ugzis jonnek a hidegek majd kap valami rendeset es meglatjuk van-e koze hozza. Lehet meghígul egy kicsit az olaj a tartós fordulaton, és leesik egy kicsit a nyomása. Jó lenne erről a dologról konkrétumot hallani, érdekel a dolog :) Bár nekem x20xev van, így ott talán ezért nincs is ez a kehe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Lehet meghígul egy kicsit az olaj a tartós fordulaton, és leesik egy kicsit a nyomása. Jó lenne erről a dologról konkrétumot hallani, érdekel a dolog :D Bár nekem x20xev van, így ott talán ezért nincs is ez a kehe. Végigtúrtam egy kicsit a német és angol fórumokat. A probléma meglehetősen elterjedt, nem csak a V6 oknál fordul(hat) elő. Ha és amennyiben a jelzés után "szemi látás alapú":) ellenőrzéssel megfelelő szintet állapítasz meg a nívón akkor halódik a szenzor. Van akinek csak kontaktos volt, ha utána is szivat kb 40-50GBP befektetést igényel. Ha egyébként is lesni szoktad a nívót akkor pedig ledugózhatod. (ilyet ugyebár nem szeretünk!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Végigtúrtam egy kicsit a német és angol fórumokat. A probléma meglehetősen elterjedt, nem csak a V6 oknál fordul(hat) elő. Ha és amennyiben a jelzés után "szemi látás alapú":) ellenőrzéssel megfelelő szintet állapítasz meg a nívón akkor halódik a szenzor. Van akinek csak kontaktos volt, ha utána is szivat kb 40-50GBP befektetést igényel. Ha egyébként is lesni szoktad a nívót akkor pedig ledugózhatod. (ilyet ugyebár nem szeretünk!) NEmsokára cserélem úgyis a gombát. De kösz az utánajárást, hasznos info lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Decibel Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Sziasztok! Nincs valakinek , 2.5 td-hez eladó . üzemanyag szivatyúja ??? Választ előre köszönöm ERIK Szia! Őt udom ajánlani : Kovács Zsolt 0630/253-3714 Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Sziasztok. S.o.S. keresek 2.0 16V Omihoz '95-ös évj., 4 gangos automataváltót. Tegnap voltam bontóban, garanciával 2000Sek-ért (60e ft) dobálnak váltót, igaz nem beépítve. Őrület ami itt van! Bontó, mégis rendezett környezet, kategorizált alkatrészek... Tiszta nyugat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Tegnap voltam bontóban, garanciával 2000Sek-ért (60e ft) dobálnak váltót, igaz nem beépítve. Őrület ami itt van! Bontó, mégis rendezett környezet, kategorizált alkatrészek... Tiszta nyugat! :) Mi lehet ott egy volvo bontoban? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Tegnap voltam bontóban, garanciával 2000Sek-ért (60e ft) dobálnak váltót, igaz nem beépítve. Őrület ami itt van! Bontó, mégis rendezett környezet, kategorizált alkatrészek... Tiszta nyugat! :) Itt angliában is tiszta őrület a bontó.Kifolyt olaj és szemét mindenhol.Legutóbb vettünk egy pillangóházat,a mókus meg akarta magyarázni,hogy az légtömegmérő.Tehát szakértelem is van.Ha gumit akarsz venni és a pacáknak épp nincs kedve dolgozni,inkább azt mondja,hogy olyan méret pont nincs.Munkamorál is van.Tiszta balkán. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Mi lehet ott egy volvo bontoban? :) ABS jeladó, jópénzé! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Decibel Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Sziasztok! :) Opel B omega padlószőnyeghez bolha(alsó-,illetve felső rész is van) és még egy kb fél évet használt,hibátlan állapotú gyári 2,5TD ac pumpa,ami keladóak lettek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Sziasztok! :) Opel B omega padlószőnyeghez bolha(alsó-,illetve felső rész is van) és még egy kb fél évet használt,hibátlan állapotú gyári 2,5TD ac pumpa,ami keladóak lettek! :D Ember, menne ez magyarul is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Ember, menne ez magyarul is? Ember, ebben mi nem volt magyar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Ember, ebben mi nem volt magyar? Lehet, hogy Írországban így beszéltek magyarul, de itthon szerencsére még nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Lehet, hogy Írországban így beszéltek magyarul, de itthon szerencsére még nem... Lehet régóta vagyok kint, de a magyar nyelvvel, és nyelvtannal sosem volt gondom. Egy szóköz elütést látok, néhány szóköz hiányt, halmozott kötőszavak a zárójel után, és ennyi. Nem magyartalan, furcsa. A legnagyobb hibája, hogy nem az adok-veszek topikba írta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Lehet régóta vagyok kint, de a magyar nyelvvel, és nyelvtannal sosem volt gondom. Egy szóköz elütést látok, néhány szóköz hiányt, halmozott kötőszavak a zárójel után, és ennyi. Nem magyartalan, furcsa. A legnagyobb hibája, hogy nem az adok-veszek topikba írta... Lehet,csak kontakthibás a billentyűzete :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Ember, ebben mi nem volt magyar? Lehet épp kimaradtam a nyelvtan órákról, de még most sem vagyok 100%-ig biztos hogy mit is akart azokkal a bolhákkal, meg a dieselszivattyúval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Lehet épp kimaradtam a nyelvtan órákról, de még most sem vagyok 100%-ig biztos hogy mit is akart azokkal a bolhákkal, meg a dieselszivattyúval. hát nem látod? :) ...ami keladóak lettek! Bocs srácok, ezen a felesleges A betűn átsiklottam. Sorry még egyszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts