Omegatd Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Különben is, a padlizsán az egy zöldség, a férfi színskála szerint! :) Így van, zöldség, de a színe olyan... Amúgy jót mosolyogtam, amikor az Omimról kiderült, hogy kék... Szerintem mindenki vigyorogna, ha kiderülne, hogy a nagymamája kék. Bár lehetne sárga villamos is... Mindenki zöldnek mondja, a forgalmiban is az van, színkód szerint meg Nautilus blau :D Magyarországon hülye a színkód besorolás, de erről milliószor volt már szó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Így van, zöldség, de a színe olyan... Szerintem mindenki vigyorogna, ha kiderülne, hogy a nagymamája kék. Bár lehetne sárga villamos is... Magyarországon hülye a színkód besorolás, de erről milliószor volt már szó... Nem csak Magyarországon... Az én padlizsán, vagy lila vagy nevezzük akárminek Vekim a forgalmiban RED. Írország, nesze! Ja, de hagyján. Az tűnt fel, hogy lóg az intercooler (!?) csöve :D Lehet valami űberpower Briggs fűnyíró motor volt :) Ja, de nem kötötték be a turbóhoz az intercoolert... :D Bár arra nem derült fény, gondolom, hogy a fűnyírómotoré, vagy a V6-é volt az intercooler! :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Nem csak Magyarországon... Az én padlizsán, vagy lila vagy nevezzük akárminek Vekim a forgalmiban RED. Írország, nesze! Ja, de nem kötötték be a turbóhoz az intercoolert... :) Bár arra nem derült fény, gondolom, hogy a fűnyírómotoré, vagy a V6-é volt az intercooler! :S A fűnyírómotoré, ofkoz! Nem volt teljesítmény... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Nem csak Magyarországon... Az én padlizsán, vagy lila vagy nevezzük akárminek Vekim a forgalmiban RED. Írország, nesze! Ja, de nem kötötték be a turbóhoz az intercoolert... :) Bár arra nem derült fény, gondolom, hogy a fűnyírómotoré, vagy a V6-é volt az intercooler! :S A forgalmi szerint ez az autó barna volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/35..._1229889757.jpg A forgalmi szerint ez az autó barna volt.... Talán nem az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Talán nem az? De! Mélybarna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Jó ez a szín. Tegnap sikerült megcsinálnom az elektromos ülésállítást. Kicseréltem a biztosítékot :) Jah meg a könyöklő ki lett tömve, most már nem olyan mint egy vízhólyag :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Lenne egy kérdésem amire nem nagyon találtam még választ :D A jelenség a következő. Ha a kocsiban kevés benzin van, de nem ég még a lámpa és megy rendesen akkor mitől lehet hogy nem indul be ? szóval megyek vele, minden ok, lámpa nem ég,de ha megállok nem indul újra. A kevés azt jelenti h súrolja a piros sávot :D Töltöttem rá 5 litert és pöcröff...Ac haldoklik ? Üzemanyagszűrő ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Lenne egy kérdésem amire nem nagyon találtam még választ :D A jelenség a következő. Ha a kocsiban kevés benzin van, de nem ég még a lámpa és megy rendesen akkor mitől lehet hogy nem indul be ? szóval megyek vele, minden ok, lámpa nem ég,de ha megállok nem indul újra. A kevés azt jelenti h súrolja a piros sávot :D Töltöttem rá 5 litert és pöcröff...Ac haldoklik ? Üzemanyagszűrő ? :) Van egy kis pohárka a tankban,lényegében egy hullámtörő.Az AC onnan szivja a benzint,ebbe van beleültetve.Valamiért nem mindig jut be oda a benzin.Amikor mész vele,lötyög a tankban,olyankor könnyebb bejutnia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Lenne egy kérdésem amire nem nagyon találtam még választ :D A jelenség a következő. Ha a kocsiban kevés benzin van, de nem ég még a lámpa és megy rendesen akkor mitől lehet hogy nem indul be ? szóval megyek vele, minden ok, lámpa nem ég,de ha megállok nem indul újra. A kevés azt jelenti h súrolja a piros sávot :D Töltöttem rá 5 litert és pöcröff...Ac haldoklik ? Üzemanyagszűrő ? :) Én is, mindenképp, a tankban keresném a hiba forrását. Egyik ismerősömnek az F Astra csak akkor ment, ha tele volt a tank. Kiderült, hogy vki egy berhelt, nem bele való AC-t rakott a tankba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Hello! Véleményekre lennék kiváncsi. Mégpedig: A gyári Opel fagyálló folyadék kiváltható-e Bárdis, piros, foszfátmentes fagyálló folyadékkal?? A kettő között jelentős az árkülönbség, de minőség rovására nem akarom erőltetni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fureszoszkar Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Hello! Véleményekre lennék kiváncsi. Mégpedig: A gyári Opel fagyálló folyadék kiváltható-e Bárdis, piros, foszfátmentes fagyálló folyadékkal?? A kettő között jelentős az árkülönbség, de minőség rovására nem akarom erőltetni... Nekem már három éve a bárdis van benne, és semmi problema. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Hello! Véleményekre lennék kiváncsi. Mégpedig: A gyári Opel fagyálló folyadék kiváltható-e Bárdis, piros, foszfátmentes fagyálló folyadékkal?? A kettő között jelentős az árkülönbség, de minőség rovására nem akarom erőltetni... Nekem nincs tapasztalatom, de én jó szívvel nem tenném bele. V6 esetében, ha megeszi az olajhűtőt (ami nem biztos hogy mostanság volt a kocsidban cserélve...ha volt) akkor takaríthatjátok-moshatjátok 1,5 hétig a hűtőrendszert, és min. 40 ronggyal csak alkatrész ügyileg is rövidebb leszel. Nem ritka a V6 olajhűtő kilyukadása, és sztem az ilyen dolgok jelentősen megnövelik ennek a kockázatát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Ott kezdődik a gond, hogy a régebbi Omegákba olyan fagyálló kellene amit már nem is gyárt az Opel (kék színű). Innen kezdve majdnem mindegy mi megy bele. Persze ez alatt nem a tacskós gazdaságosra gondoltam. Én eddig mindig Agipost tettem bele 1000/literért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Nekem nincs tapasztalatom, de én jó szívvel nem tenném bele. V6 esetében, ha megeszi az olajhűtőt (ami nem biztos hogy mostanság volt a kocsidban cserélve...ha volt) akkor takaríthatjátok-moshatjátok 1,5 hétig a hűtőrendszert, és min. 40 ronggyal csak alkatrész ügyileg is rövidebb leszel. Nem ritka a V6 olajhűtő kilyukadása, és sztem az ilyen dolgok jelentősen megnövelik ennek a kockázatát. Mit használsz bele akkor??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Van egy kis pohárka a tankban,lényegében egy hullámtörő.Az AC onnan szivja a benzint,ebbe van beleültetve.Valamiért nem mindig jut be oda a benzin.Amikor mész vele,lötyög a tankban,olyankor könnyebb bejutnia. És erre mi a megoldás ? tudom telitank :D Ma reggel megint megszivatott pedig volt benne vagy 15 liter. Amúgy tegnap este volt érdekes. Beindult az autó 3 hengerrel, trottyog meg füstöl de elindulunk. Menetközben többször megállt, vagy fulldoklott. Ilyenkor megálltam, kiraktam üresbe és pörgettem a motort. Ilyenkor kiírt egy hibaüzenetet a váltóra (automatic getribe) majd rendbejött minden és szépen ment. Ma reggel meg nem indul, töltöttem rá kb 5 liter benzint és pöccröff...hétfőn megy szervízbe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 És erre mi a megoldás ? tudom telitank :D Ma reggel megint megszivatott pedig volt benne vagy 15 liter. Amúgy tegnap este volt érdekes. Beindult az autó 3 hengerrel, trottyog meg füstöl de elindulunk. Menetközben többször megállt, vagy fulldoklott. Ilyenkor megálltam, kiraktam üresbe és pörgettem a motort. Ilyenkor kiírt egy hibaüzenetet a váltóra (automatic getribe) majd rendbejött minden és szépen ment. Ma reggel meg nem indul, töltöttem rá kb 5 liter benzint és pöccröff...hétfőn megy szervízbe :) Nekem akkor csinálta ugyanezt (ki-ki hagyott egy henger, füstölt, nem ment), amikor nyirkosak voltak a gyertyapipák. Nézd meg azokat, mi a helyzet velük. Ezt a benzinproblémát meg úgy kezdd, hogy amikor nem akar indulni, kiszállsz, kinyitod a gépháztetőt, és megnézed, hogy van-e a benzinhídon nyomás (szelep a befecskendező soron). Ha megnyomod és spriccel, akkor benzint kap, máshol lesz a lúd. Mindig attól javul meg, ha rátöltesz? Tankolj bele nagyobb mennyiséget, hogy úgy mit lép... Lehet hogy csak az benzinpumpád haldoklik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Hello! Véleményekre lennék kiváncsi. Mégpedig: A gyári Opel fagyálló folyadék kiváltható-e Bárdis, piros, foszfátmentes fagyálló folyadékkal?? A kettő között jelentős az árkülönbség, de minőség rovására nem akarom erőltetni... Ha tudsz olcsón, nekem is kellene... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Ha tudsz olcsón, nekem is kellene... Atesszal boltolok, majd szólok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Mit használsz bele akkor??? Én a gyári piros színűt. Valóban volt asszem zöld vagy kék?? színű hűtőfolyadék, ha jól eml. a régebbi autókba, de sztem azokba is jó az új piros minden további nélkül (ebben Csergőben tudnak segíteni pontos infóval) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 ... Köszi a közreműködést. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Köszi a közreműködést. :D Szívesen, jó helyen van Nálam nyugodj meg.. :) PÜ ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Szívesen, jó helyen van Nálam nyugodj meg.. :) PÜ ment. Hallottam ám, hogy már elverted. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 És erre mi a megoldás ? tudom telitank :D Ma reggel megint megszivatott pedig volt benne vagy 15 liter. Amúgy tegnap este volt érdekes. Beindult az autó 3 hengerrel, trottyog meg füstöl de elindulunk. Menetközben többször megállt, vagy fulldoklott. Ilyenkor megálltam, kiraktam üresbe és pörgettem a motort. Ilyenkor kiírt egy hibaüzenetet a váltóra (automatic getribe) majd rendbejött minden és szépen ment. Ma reggel meg nem indul, töltöttem rá kb 5 liter benzint és pöccröff...hétfőn megy szervízbe :) Próbáld meg elindulás előtt az autót meghintáztatni.Tudom hülyén hangzik,meg furcsán is fognak nézni a járókelők,de ilyenkor lötyögni fog a benzin a tankban és feltölti azt a mélyedést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Próbáld meg elindulás előtt az autót meghintáztatni.Tudom hülyén hangzik,meg furcsán is fognak nézni a járókelők,de ilyenkor lötyögni fog a benzin a tankban és feltölti azt a mélyedést. Köszi, mázli hogy van tetőkorlát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts