Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Sztem eddig magánszemély árulta, most meg egy pöcs nepper. Azért kicsit tulzás, hogy van benne minden ^_^ Ráadásul eddig 115 lovas volt, most már fölerősödött 136-ra. Ráadásul a CD kiírás is hibádzik. Ha az, akkor hol a gyári ködlámpa, fabetét, fed.comp, és hol vannak a hátsó fejtámlák?

Elküldve
Sztem eddig magánszemély árulta, most meg egy pöcs nepper. Azért kicsit tulzás, hogy van benne minden :D Ráadásul eddig 115 lovas volt, most már fölerősödött 136-ra. Ráadásul a CD kiírás is hibádzik. Ha az, akkor hol a gyári ködlámpa, fabetét, fed.comp, és hol vannak a hátsó fejtámlák?

Azért ennyire ne kukacoskodjunk ^_^ 2 év műszakival ennyiért jó ez...vedd meg én meg megveszem a rekordodat :P

Elküldve
Azért ennyire ne kukacoskodjunk ^_^ 2 év műszakival ennyiért jó ez...vedd meg én meg megveszem a rekordodat :P

Válság van. Nem cserélgetünk autót :D

Elküldve

Tiszteletem cartársak!

Érdekelne a gáz mint hajtóanyag .Mit kell és mennyiért venni ,hogy gázos legyen?Ha valaki csinált már ilyet az leírhatná részletesen.

Köszi előre is:csiziktomi

Elküldve

Üdv Mindenkinek!

Egy frissen belépett tag vagyok gyöngyösről.Megköszönném a segítségeteket, ha tudnátok egy dologban információt nyújtani, hátha előfordult, vagy már hallottatok valakinek ilyen problémájáról.

96-os, 2,5td kombi omegáról lenne szó. Az autó hidegen pöccre indul, de ha bemelegszik és ráadom a gyújtást, akkor az üzemanyagszívattyú, és az izzítás nem működik, és ezáltal hosszabb ideig kell tekertetni, hogy beinduljon.Ez a jelenség egyik napról a másikra történt.

A hasznos infókat előre is megköszönöm, és bánom, hogy csak most találtam erre a fórumra, mert igen sok jó dologról lehet beszélgetni.

Üdv Robben.

Elküldve
Tiszteletem cartársak!

Érdekelne a gáz mint hajtóanyag .Mit kell és mennyiért venni ,hogy gázos legyen?Ha valaki csinált már ilyet az leírhatná részletesen.

Köszi előre is:csiziktomi

Gázos topic :D

Elküldve
Üdv Mindenkinek! :D

Egy frissen belépett tag vagyok gyöngyösről.Megköszönném a segítségeteket, ha tudnátok egy dologban információt nyújtani, hátha előfordult, vagy már hallottatok valakinek ilyen problémájáról.

96-os, 2,5td kombi omegáról lenne szó. Az autó hidegen pöccre indul, de ha bemelegszik és ráadom a gyújtást, akkor az üzemanyagszívattyú, és az izzítás nem működik, és ezáltal hosszabb ideig kell tekertetni, hogy beinduljon.Ez a jelenség egyik napról a másikra történt.Nem értem, hogy mi lelte a kicsikét.

A hasznos infókat előre is megköszönöm, és bánom, hogy csak most találtam erre a fórumra, mert igen sok jó dologról lehet beszélgetni.

Üdv Robben.

Ugye ezt nem komolyan kérdezted? Mert ha igen, nem lesz hosszú életű...

Elküldve
Sztem eddig magánszemély árulta, most meg egy pöcs nepper. Azért kicsit tulzás, hogy van benne minden :D Ráadásul eddig 115 lovas volt, most már fölerősödött 136-ra. Ráadásul a CD kiírás is hibádzik. Ha az, akkor hol a gyári ködlámpa, fabetét, fed.comp, és hol vannak a hátsó fejtámlák?

Nálad a pont. Ez nagyon GL felszereltség...

Elküldve

Cserélt már vki benzincsövet a tankban? Kb 1 éve raktam új csövet az ac után, de teljesen szétszedte a benzingőz. Néztem gyári csövet, de elég húzós, 8580 forint. A másodlevegő szivattyút is szét kellett kapnom, mert megint megszorult :D

Elküldve
Cserélt már vki benzincsövet a tankban? Kb 1 éve raktam új csövet az ac után, de teljesen szétszedte a benzingőz. Néztem gyári csövet, de elég húzós, 8580 forint. A másodlevegő szivattyút is szét kellett kapnom, mert megint megszorult :D

A másodlevegő befuvóra gondolsz?Azt mennyire tudod szétszedni?Én szétpattintottam, de a műanyag búra levételénél beljebb nem jutottam...

Elküldve
A másodlevegő befuvóra gondolsz?Azt mennyire tudod szétszedni?Én szétpattintottam, de a műanyag búra levételénél beljebb nem jutottam...

Igen arra. Egyszer már teljesen szétszedtem, de nagy szívás. Most a hátulját és az elejét szedtem le, így hozzáfértem a tengelyhez és befújtam WD40-el és zsírsprével. Kivi vagyok meddig bírja.

Elküldve

őőőő izé... nem... :D

épp dolgoztam, meg nem járok meccsre sem.. nagyapám 14 évesen eltiltott... ;)

Mondjuk a kommenteket olvasva csak gratulálni tudok azoknak, akik szerint mehikói... hja mehíkó is magyar címerrel van... ^_^ :P

Gabo, nem Te voltál kinn a meccsen? Link ;)
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.