tgabika76 Elküldve Május3, 2005 Elküldve Május3, 2005 Ha már úgyis az Omega kupékról esett szó, mit szóltok ehhez, szegről végről ez is Omega-rokon, legalábbis Holden Monaro alapokon nyugszik, Corvette motorja van, és balkormányos :lol: : Bitter CD2 Adatok: -V8, 5970ccm -400LE@5200rpm -546Nm@4600rpm Hossz x szélesség x magasság: 4900mm x 1893mm x 1397mm Picit súlyos ugyan a maga 1720kilójával, de a 245/45 R19-es kerekek azért imponálóak... Az autó szériaközeli állapotban van, még idén ősszel gyártásba kerülhet!
Blitz Elküldve Május3, 2005 Elküldve Május3, 2005 Hát nem tudom... Az egész autó olyan olaszos :lol: Nekem inkább a Monaro
tgabika76 Elküldve Május3, 2005 Elküldve Május3, 2005 Pedig a Bitter csinált már egy kupét 1973-1979 között, akkor Diplomat (ill. később Senator) alapokon és szintén V8-assal, igaz még csak 210LE-vel. Ez szebb?
Blitz Elküldve Május3, 2005 Elküldve Május3, 2005 Sajnálom, de nekem ez sem esetem. Tudom, hogy ritka, drága sportos stb, de valahogy mégse :roll:
Gabo Elküldve Május3, 2005 Elküldve Május3, 2005 Sajnálom, de nekem ez sem esetem. Tudom, hogy ritka, drága sportos stb, de valahogy mégse :roll: Dettó :lol:
Gabo Elküldve Május3, 2005 Elküldve Május3, 2005 De mér? Belül tiszta Opel... :D Hát tudod Drusza... nekem fontos, hogy kívülről is tetszen az autóm. (Pedig ha benne ülök nem látom :lol: :lol:) De akkor is fontos számomra... Ezek meg nem tetszenek. (Izlések és izléstelenségek.. vagy pofonok vagy mi.. :lol: )
greg Elküldve Május3, 2005 Elküldve Május3, 2005 Dettó :lol: Nekem sem jön be. Szerintem egyikünk sem az a kifejezett sportkocsi rajongó. Ezért vagyunk senator/omega tulajdonosok. De ha már itt tartunk, szerintem egy Monza sokkal szebb, és még opelesebb.
Gabo Elküldve Május3, 2005 Elküldve Május3, 2005 De ha már itt tartunk, szerintem egy Monza sokkal szebb, és még opelesebb. :supz:
Blitz Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 Nekem sem jön be. Szerintem egyikünk sem az a kifejezett sportkocsi rajongó. Ezért vagyunk senator/omega tulajdonosok. De ha már itt tartunk, szerintem egy Monza sokkal szebb, és még opelesebb. A Monza nekem is tetszik. Meg az A Manta :D
tgabika76 Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 A Monza nekem is tetszik. Meg az A Manta :lol: Egyetértek, Monza és Manta A rulez! Mondjuk nekem a régebbi Bitter CD is bejön, ha másért nem akkor azért, mert végülis exkluzív sportkocsi, keveset gyártottak belőle és Opel az alapja, úgyhogy rossz nem lehet. :D Az újabbik Bitter CD2 annyira nekem se jön be, csak nem értettem hogy az előbb volt itt a vágyak netovábbja egy kupé Holden Monaro alapokon, balkormányosban meg Corvette motorral, és mikor valaki megcsinálja, akkor meg nemjó. :twisted: :lol:
greg Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 Itt a lényeg az volt, hogy az említett gyári coupe Holden Monaro viszonylag kis átalakítással pont úgy néz ki mint egy B Omi coupe amit sosem gyártottak, mégis átalakításmentes, ahogy azt megtervezték. És semmi kerek olaszos hátsó lámpák. Érthető voltam??? :oops: Szerintem is tök jó és érdekes lenne. (Csak azt nem értem minek kéne balra, az utas oldalára átszerelni a kormányt... :roll: )
Blitz Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 Könyörgöm az anyóst ne emlegessétek már olyan sokszor :lol:
Omegatd Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 Könyörgöm az anyóst ne emlegessétek már olyan sokszor :D Pedig akkor jó az anyós, ha porhanyós... :roll: :oops: :lol:
kori Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 Tegnap kiírta a BC hogy bremsbelag :arrow: vagyis elkoptak az első fékbetéteim, és cserélni kell a tárcsával együtt. Nem tud vki kb a gyári árában vmi erősebb elsőtársát és betétet? Pl Ate és tsai.
kori Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 ilyen volt:http://img.tar.hu/korimv6/size2/11870267.jpg ilyen lett: Sztem megért két rugót, hogy nem sárgállik az index :idea:
kori Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 www.patacsi.hu a kettő kb 1600 ft de kell venni hozzá sárga égőt ami kb 200/db. bár még égőt nem vettem. de ha kell előtte telefonálj nekik, mert nincs raktáron.
Recommended Posts