Blacksheep Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Rácsot még nekem is kell vennem a lökösbe :( Csak az nem tudom hogy hol, az hittem az OBI, BauMaxx meg ilyen helyek sokkal olcsobbak! A Homasítában 3500 Ft a 100x20-as a színezett meg egy 1000-el több! Ez elég korrektnek tünik akkor! Ja ami szerintem nagyon fontos dolog Májús 2-án senki ne tankoljon! Az autos társadalom lázadást szít a Moll árai és az üzemanyagár magas adótartama ellen! Aki teheti az meg Moll kúton egyáltalán ne tankoljon és olyan kútakon sem ahol a Molltól veszik a naftát! Ha jól tudom akkor a Shell a Jett és az Agip kútaknak nem a Moll a beszálítojuk! De másodikán semmi képen nem tankoljatok! Adjátok tovább minnél több autosnak és motorosnak! A Szállítok érdekvédelmi szervezete (remélem jól írtam a nevüket) felhívást iltézett valamenyi fuvarozó társasághoz hogy ha tehetik akkor májustól külföldön tankolják teherautóikat! Bár sok eséjét nem látom, de hátha lejebb viszik az árakat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Mindenesetre legalább valaki szervez valamit. ha semmi reakció nem lesz, akkor úgyis botrány fog kirobbanni előbb utóbb. Én már 2 hete eldöntöttem hogy leszokok a MIL-ról. Elegem lett. pedig a MOL capuccínót szeretem. :oops: :oops: :oops: Pedig azt sem kéne, mert igénytelem minden automata.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Nekem van eladó rácsom. ~ 90 x 25 cm-es, fekete. Odaadom 4 ropiért plusz ajándékba adok még egy ~ 55 x 9 cm-es darabot hozzá. Ha kell, a számom: 06 20 490 5141 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blacksheep Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Nekem van eladó rácsom. Megbeszéltük, a héten felhívlak amint egy kis pénzmaghoz jutok! Kb. péntek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Oké, hívj! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Bocs, Flowa, nem az üzleted akarom rontani, de ha több embernek kell rács, próbáljátok meg [url=http://www.perfag.adatpark.hu/hun/index_hu.htm]itt (expandált lemeznek hívják)! Csak táblában adják, és pár hónapja nem is volt raktáron, de készségesen felajánlották, hogy megfelelő mennyiségű rendelés esetén, a németországi gyárból leszállítják. :? Mindenesetre a - ha jól emléxem, 1m x 2m-es - tábláért jó az a tizenpárezer Forintos ár, amit mondtak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Ez viszont készen van, használható/tárolható méretű kiszerelésben, csak el kell vinni. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 na, pár király Holden illetve Monaro V8 ennek tetszik a szárnya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Hamár Ozzyk, akkor az én kedvenceim :lol: Senator, Maloo R8, és egy Clubsport R8 :D (Asszem a 285 KW az meglehetősen elegendő :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Azért még mindig a Monaro (Omi coupé?) az Isten... :prayer: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?Vi...4547002623&rd=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?Vi...4547002623&rd=1 :shock: :supz: :smt023 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Megmondom a frankót, hogy mit kellene csinálni: - keríteni egy lestrapált Monarót - visszalakítani balkormányosra - beletenni egy Corvette motort - orrát visszaalakítani B Omira ...és már készen is lenne az Omega coupé! :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 ...- visszalakítani balkormányosra... :lol: :D :lol: :shock: :shock: :shock: Normááális vagy???? :shock: :shock: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Hát szerintem anyósról vezetni a nem normális... :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Ti mégis mindannyian onnan vezettek!!! :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 hüje angolok, angol hüjék, enyveskezű használtautónepperek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Én inkább Flowáwal értek egyet, csak azt nem értem, hogy miért visszaalakítani kell balkormányosra? Volt ilyen balkormányosban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 ...miért visszaalakítani kell balkormányosra? Volt ilyen balkormányosban? Hogyne. B Omegának hívják. A Monaro alapja ugyanis a B Omega. (Még a külső vonalvezetésén is látni.) Kétlem, hogy az osszik túl sokat alakítottak volna a kormányművén, ergo az Omega-származék Holdenek vélhetőleg a Vauxhall Omegákkal azonosak műszakilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Jóóóó azt látom, hogy B. :wink: Arra gondoltam hogy coupe balkormányos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Nem. A B Omega balkormányos. A visszaalakítást úgy értettem, hogy a B Omegát veszem kiindulási alapnak. Elméletben meg lehet csinálni LHD-ra a Monarot. De jó is lenne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 hüje angolok, angol hüjék, enyveskezű használtautónepperek! :D :?: :?: A kislányom pont annyira angol amennyire magyar. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Ezt én sem értem... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 látszik nem nézitek a klasszikusokat.... pl, a Gyaloggalopp c. filmet. ki vagy te, ki tüzet tudsz csiholni kovakő, és öngyújtó nélkül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Ja, hogy a fenti is idézet volt? Az más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts