Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

morg

Recommended Posts

Igazad van, de Tomié sztem 2.2-es. Ha jól eml, Gabo-tól vette meg, miután ő kihajtotta a lelkét :rolleyes:

Így van!.. hja nem a kihajtott lélekről beszélek (Azt letagadom akárhogy is: P :D)

A B2 nem Mv6 volt, hanem Sport, Elegance és Executive - elvileg az Exe-ben mind memos, a többiben feláras, de taliztam olyannal ami nem volt az (vagy az ülés volt cserélve a kereskedő által, vagy a felirat :lol:)

Nekem a másik Omega fórumon adtak egy tippet.. itt vszínű veszek egy Omegát - ha memós a jobb 1, akkor azt majd hazaküldöm... sztetek? Kinek van még memós anyósülése? :P

Megosztás:

Így van!.. hja nem a kihajtott lélekről beszélek (Azt letagadom akárhogy is: P :D)

A B2 nem Mv6 volt, hanem Sport, Elegance és Executive - elvileg az Exe-ben mind memos, a többiben feláras, de taliztam olyannal ami nem volt az (vagy az ülés volt cserélve a kereskedő által, vagy a felirat :lol:)

Nekem a másik Omega fórumon adtak egy tippet.. itt vszínű veszek egy Omegát - ha memós a jobb 1, akkor azt majd hazaküldöm... sztetek? Kinek van még memós anyósülése? :P

Sirály...de Nekem egy Irmscher első hátsó lököst légy kedves küldeni, meg egy steinmetz tető spoilert.Uff.

Ha van az ottani hulladékokban BOSE az is érdekelne... :rolleyes:

Megosztás:

:rolleyes:

Hehe, én a vaterásra gondoltam elsősorban. Valszeg vki gyorsan kicserélte, mielőtt eladóvá vált a gép...

Sztem meg szimplán nem bőrős volt és és bele lett téve...elég nagy barom volt ha bőr volt benne és azt kivette és bőrt rakott vissza....

Megosztás:

Sztem meg szimplán nem bőrős volt és és bele lett téve...elég nagy barom volt ha bőr volt benne és azt kivette és bőrt rakott vissza....

Kivéve, ha az előző bőr állapota 600 ezer km re engedett következtetni :D és így csak 200 eret hajtott gépet adott el :P :rolleyes:

Megosztás:

Lenne egy kérdésem az Omegás cartársakhoz: igaz-e, hogy a 2.5TD motoros gépekbe a viszkókuplungos ventillátor csak a klímás autókba kell, a klíma nélküliekhez nem szükséges, ill. nem szereltek beléjük gyárilag? Mert az "Így csináld..." könyvből ezt olvastam ki, és kíváncsi lennék, igaz-e.

Előre is köszi!

Megosztás:

Lenne egy kérdésem az Omegás cartársakhoz: igaz-e, hogy a 2.5TD motoros gépekbe a viszkókuplungos ventillátor csak a klímás autókba kell, a klíma nélküliekhez nem szükséges, ill. nem szereltek beléjük gyárilag? Mert az "Így csináld..." könyvből ezt olvastam ki, és kíváncsi lennék, igaz-e.

Előre is köszi!

A motor a BMW-s idők óta viszkókuplungos ventivel van szerelve. Klímától függetlenül. Legalábbis sztem.

Amúgy nem láttam még nemklímás 2,5est.

Megosztás:

Ezt az autót már barkácsolták előttünk több szempontból is, úgyhogy én arra már nem adok, hogy mi hogy van benne most :lol:

Ja, de egy viszkós ventit nem olyan egyszerű odabarkácsolni... van körülötte némi burkolat, meg ilyen apróságok.

Sztem az ott van gyárilag, és kész.

Nem tudom milyen könyvben láttad, 2 könyvbe is belekukkantottam, és a 2,5TD hűtéséről sehol sem írja, hogy viszkós venti nélkül lenne szerelve.

Megosztás:

Ja, de egy viszkós ventit nem olyan egyszerű odabarkácsolni... van körülötte némi burkolat, meg ilyen apróságok.

Sztem az ott van gyárilag, és kész.

Nem tudom milyen könyvben láttad, de én 2 könyvbe is belekukkantottam, 2,5TD hűtéséről sehol sem írja, hogy viszkós venti nélkül lenne szerelve.

Az "Így csináld..."-ban írták a termosztát cserénél, de lehet, hogy félreértettem valamit. Azt írják, klímásnál le kell szedni a viszkóventit is, de lehet, hogy nem azért, mert csak abban van, hanem valami máshogy van a hűtőknél? :lol:

Megosztás:

Az "Így csináld..."-ban írták a termosztát cserénél, de lehet, hogy félreértettem valamit. Azt írják, klímásnál le kell szedni a viszkóventit is, de lehet, hogy nem azért, mert csak abban van, hanem valami máshogy van a hűtőknél? :lol:

Nem rémlik hogy hogyan van a hűtés a klímásnál megoldva, de gyanítom csak azért kell leszedni, különben nem férsz hozzá a termosztáthoz, a klíma nélküli verzióban lehet hogy máshol van a termosztátház.

Mindenesetre azt kétlem hogy a nemklímás TD-be nem került volna viszkóventi.

Ez persze csak az én véleményem, semmi infot nem találok arról, hogy valóban minden 2,5TD viszkós-e, vagy csak a klímások...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.