Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

morg

Recommended Posts

Az BOSE rendszert jelent Nálad - Te kis huncut :rolleyes: ?Az Nekem is kőne, de nincs benne sajna.

Az az igazság, hogy erősítőt már sikerült vennem, bár nem az újabbat, ami a ccr600-hoz való, hanem az sc804-hez tartozó Philipset. Azonban a kalaptartóból is kiszedte valaki a hangszórókat, amit pedig betett elkezdtek zörögni. Így mindenképp vennem kéne egy pár 16,5-ös mélyhangszórót.

Megosztás:

Az az igazság, hogy erősítőt már sikerült vennem, bár nem az újabbat, ami a ccr600-hoz való, hanem az sc804-hez tartozó Philipset. Azonban a kalaptartóból is kiszedte valaki a hangszórókat, amit pedig betett elkezdtek zörögni. Így mindenképp vennem kéne egy pár 16,5-ös mélyhangszórót.

Piooooot bele, az a jóóó :rolleyes:

Megosztás:

Piooooot bele, az a jóóó :lol:

jah!

felgumiztam a nyári kerekeket! Csak ne esne már a hó, annyira feltenném, hogy mutasson is :rolleyes:

az autó egyébként rendben van, bár az akksi nem bírja a 3 hét állás utáni indítást :D kell neki a bika de inkább az lesz, ha tudom, hogy holnap menni akarok vele, ma felteszem tölteni :P

Megosztás:

Szerintem a Vatin van fent hagszóró ami BOSE-hoz való - bár mondjuk most nem jött le Nekem hogy az kell -e Neked vagy sem...

http://www.vatera.hu/opel_omega_b_bose_han..._161209851.html

Megosztás:

Szeritetek ezt mivel kéne meg hegeszeteni?

http://img1.tar.hu/fureszoszkar/img/71923444.jpg#3

A kipufogón van egy repedés pont középen.

Ha jól eml, akkor dinamós hegesztővel, és öntvény pálcával. Nekem is meg van repedve a bal oldali kipuffcsonkom, de lehet hogy nem kap másik öntvényt, hanem csináltatok rá egyedi leömlőket. Bár ha jól láttam a 3.2 V6-on már más fajta kipuffcsonk van, de nem tudom az rámegy-e a 3.0-ra.

Megosztás:

Hmm, van, amit 800-ért is postáz. Egyenesen Angliából :rolleyes:

Sőt, ha tovább nézelődsz, akkor találsz 5-600Ft-osat is. The postage is strongly depend from the weight... Szerintem a két hangszóró nem lehet éppen könnyű, tehát levélként nem tudja feladni. Innen Írországból is egy sima levél 60 cent körül van hazafelé, ha jól tudom, de ha ajánlott, akkor 10X annyi, majdnem 7 euro (2000Ft), és ez még nem csomag... Két erősítőt vettem a kocsiba a héten, két külön eladótól az e-bayről Angliából, mindkettő 10 fontot (3200Ft) kért a postára.

Megosztás:

Ha jól eml, akkor dinamós hegesztővel, és öntvény pálcával. Nekem is meg van repedve a bal oldali kipuffcsonkom, de lehet hogy nem kap másik öntvényt, hanem csináltatok rá egyedi leömlőket. Bár ha jól láttam a 3.2 V6-on már más fajta kipuffcsonk van, de nem tudom az rámegy-e a 3.0-ra.

Ja, a hagyományos mód az hegesztődinamó+öntvénypálca, de ma már inkább AWI/MIG/TIG-el (esetleg gázzal) tolják, van öntvény elektróda, meg öntvény hegesztődrót. Viszont öntvénynél a nagy probléma a deformálódás, ami hegesztésnél fokozottan lép fel. Ezért szokták előmelegíteni az anyagot (kvázi pirosig felizzítani).

Ismerős foglalkozik ilyesmivel Pécsen, mindenféle anyagot tudnak hegeszteni, pl öntvény, alu, nemesacélok, saválló anyagok, stb.

Pont ő mondta (és pont leömlő kapcsán), hogy nem tuti a dolog, mert a hegesztésnél meggyengül az anyag, és lehet hogy mint leömlő, már nem szuperál úgy, ugyanúgy megrepedhet, esetleg elvetemedik az egész.

Megosztás:

Ezt mégis láttam. Megcsináljátok, vagy bontás?

Elvileg fog még futni, de nem Nálam - pár dolog addig kijön belőle...pl a komplett átépítéshez a manuális váltó havernak.. :rolleyes:

Február hónapba bekerülne az enyémbe is a manuál, március elején megy bele haveré. Nincs visszaút, mert az automata váltóm én már eladtam.A mester szóban már elvállalta, hogy átépíti, feltétel hogy egyet Ő szed ki, mert nem akar utána szívni a visszaépítésnél - legalábbis nagyot....ugye-ugye mégis megfűztük Patyit.. :D Csak kitartás kell + fülrágás.

Enyém még megkapja a spert (ha ebben a vatisban tényleg az volt) meg az irmscher rugó szettet és steinmetz ágyút(ezek még a régi manuálból) és ezután már csak a BOSE meg a luxusadó hiányzik majd Nekem. Aki megveszi qva jól fog járni vele egyszer...no ha lesznek akkor még valamirevaló őrültek, vagy nem törik össze szegény.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.