kori Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Igen, közösben.. :D Ez azt jelenti, hogy bontva lesz? Mert ha igen, és van a kalaptartón gyári hangszóró, az érdekelne :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Ez azt jelenti, hogy bontva lesz? Mert ha igen, és van a kalaptartón gyári hangszóró, az érdekelne :D Az BOSE rendszert jelent Nálad - Te kis huncut :rolleyes: ?Az Nekem is kőne, de nincs benne sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Az BOSE rendszert jelent Nálad - Te kis huncut :rolleyes: ?Az Nekem is kőne, de nincs benne sajna. Az az igazság, hogy erősítőt már sikerült vennem, bár nem az újabbat, ami a ccr600-hoz való, hanem az sc804-hez tartozó Philipset. Azonban a kalaptartóból is kiszedte valaki a hangszórókat, amit pedig betett elkezdtek zörögni. Így mindenképp vennem kéne egy pár 16,5-ös mélyhangszórót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Az az igazság, hogy erősítőt már sikerült vennem, bár nem az újabbat, ami a ccr600-hoz való, hanem az sc804-hez tartozó Philipset. Azonban a kalaptartóból is kiszedte valaki a hangszórókat, amit pedig betett elkezdtek zörögni. Így mindenképp vennem kéne egy pár 16,5-ös mélyhangszórót. Piooooot bele, az a jóóó :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Piooooot bele, az a jóóó :lol: jah! felgumiztam a nyári kerekeket! Csak ne esne már a hó, annyira feltenném, hogy mutasson is :rolleyes: az autó egyébként rendben van, bár az akksi nem bírja a 3 hét állás utáni indítást :D kell neki a bika de inkább az lesz, ha tudom, hogy holnap menni akarok vele, ma felteszem tölteni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Az az igazság, hogy erősítőt már sikerült vennem, bár nem az újabbat, ami a ccr600-hoz való, hanem az sc804-hez tartozó Philipset. Azonban a kalaptartóból is kiszedte valaki a hangszórókat, amit pedig betett elkezdtek zörögni. Így mindenképp vennem kéne egy pár 16,5-ös mélyhangszórót. Szerintem a Vatin van fent hagszóró ami BOSE-hoz való - bár mondjuk most nem jött le Nekem hogy az kell -e Neked vagy sem... http://www.vatera.hu/opel_omega_b_bose_han..._161209851.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Szerintem a Vatin van fent hagszóró ami BOSE-hoz való - bár mondjuk most nem jött le Nekem hogy az kell -e Neked vagy sem... http://www.vatera.hu/opel_omega_b_bose_han..._161209851.html Postaköltség 3200 Ft??!! Helikopterrel küldi?? Értem én, hogy nehezek, de akkor iss irreális... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Ilyen volt fenn? Nem is láttam. Ez volt az Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Postaköltség 3200 Ft??!! Helikopterrel küldi?? Értem én, hogy nehezek, de akkor iss irreális... Miért lenne irreális? Angliából? 10 font - teljesen korrekt, mindenhova minimum annyi onnan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fureszoszkar Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Szeritetek ezt mivel kéne meg hegeszeteni? http://img1.tar.hu/fureszoszkar/img/71923444.jpg#3 A kipufogón van egy repedés pont középen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Szeritetek ezt mivel kéne meg hegeszeteni? http://img1.tar.hu/fureszoszkar/img/71923444.jpg#3 A kipufogón van egy repedés pont középen. Az öntvényen? Azt meg tudja heftölni olyan szaki, akinek van öntvényre cucca, de valószínű hogy nem 100-as lesz a dolog. Inkább cserés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Miért lenne irreális? Angliából? 10 font - teljesen korrekt, mindenhova minimum annyi onnan... Hmm, van, amit 800-ért is postáz. Egyenesen Angliából :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Szerintem a Vatin van fent hagszóró ami BOSE-hoz való - bár mondjuk most nem jött le Nekem hogy az kell -e Neked vagy sem... http://www.vatera.hu/opel_omega_b_bose_han..._161209851.html Ezt néztem én is, de a postát én is drágállom kicsit. Meg van ajánlatom, hog ytalán lesz ebben a hónapban egy helyen, sokkal olcsóbban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Piooooot bele, az a jóóó :rolleyes: De abból melyiket? Sima komponens szet 16,5-ös hangszórója nem jó, mert elvileg ekkora méretű mélyhangszóró kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Szeritetek ezt mivel kéne meg hegeszeteni? http://img1.tar.hu/fureszoszkar/img/71923444.jpg#3 A kipufogón van egy repedés pont középen. Ha jól eml, akkor dinamós hegesztővel, és öntvény pálcával. Nekem is meg van repedve a bal oldali kipuffcsonkom, de lehet hogy nem kap másik öntvényt, hanem csináltatok rá egyedi leömlőket. Bár ha jól láttam a 3.2 V6-on már más fajta kipuffcsonk van, de nem tudom az rámegy-e a 3.0-ra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Ez volt az Ezt mégis láttam. Megcsináljátok, vagy bontás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Hmm, van, amit 800-ért is postáz. Egyenesen Angliából :rolleyes: Sőt, ha tovább nézelődsz, akkor találsz 5-600Ft-osat is. The postage is strongly depend from the weight... Szerintem a két hangszóró nem lehet éppen könnyű, tehát levélként nem tudja feladni. Innen Írországból is egy sima levél 60 cent körül van hazafelé, ha jól tudom, de ha ajánlott, akkor 10X annyi, majdnem 7 euro (2000Ft), és ez még nem csomag... Két erősítőt vettem a kocsiba a héten, két külön eladótól az e-bayről Angliából, mindkettő 10 fontot (3200Ft) kért a postára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Ha jól eml, akkor dinamós hegesztővel, és öntvény pálcával. Nekem is meg van repedve a bal oldali kipuffcsonkom, de lehet hogy nem kap másik öntvényt, hanem csináltatok rá egyedi leömlőket. Bár ha jól láttam a 3.2 V6-on már más fajta kipuffcsonk van, de nem tudom az rámegy-e a 3.0-ra. Ja, a hagyományos mód az hegesztődinamó+öntvénypálca, de ma már inkább AWI/MIG/TIG-el (esetleg gázzal) tolják, van öntvény elektróda, meg öntvény hegesztődrót. Viszont öntvénynél a nagy probléma a deformálódás, ami hegesztésnél fokozottan lép fel. Ezért szokták előmelegíteni az anyagot (kvázi pirosig felizzítani). Ismerős foglalkozik ilyesmivel Pécsen, mindenféle anyagot tudnak hegeszteni, pl öntvény, alu, nemesacélok, saválló anyagok, stb. Pont ő mondta (és pont leömlő kapcsán), hogy nem tuti a dolog, mert a hegesztésnél meggyengül az anyag, és lehet hogy mint leömlő, már nem szuperál úgy, ugyanúgy megrepedhet, esetleg elvetemedik az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Ezt mégis láttam. Megcsináljátok, vagy bontás? Elvileg fog még futni, de nem Nálam - pár dolog addig kijön belőle...pl a komplett átépítéshez a manuális váltó havernak.. :rolleyes: Február hónapba bekerülne az enyémbe is a manuál, március elején megy bele haveré. Nincs visszaút, mert az automata váltóm én már eladtam.A mester szóban már elvállalta, hogy átépíti, feltétel hogy egyet Ő szed ki, mert nem akar utána szívni a visszaépítésnél - legalábbis nagyot....ugye-ugye mégis megfűztük Patyit.. :D Csak kitartás kell + fülrágás. Enyém még megkapja a spert (ha ebben a vatisban tényleg az volt) meg az irmscher rugó szettet és steinmetz ágyút(ezek még a régi manuálból) és ezután már csak a BOSE meg a luxusadó hiányzik majd Nekem. Aki megveszi qva jól fog járni vele egyszer...no ha lesznek akkor még valamirevaló őrültek, vagy nem törik össze szegény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Malter Úr.Valaki keresett Nálatok bőrt.Ha kell még a srácnak (Fgyozo?) akkor viheti 40-ért ajtókárpitokkal Faceliftből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Malter Úr.Valaki keresett Nálatok bőrt.Ha kell még a srácnak (Fgyozo?) akkor viheti 40-ért ajtókárpitokkal Faceliftből. Már megoldotta, be iss szerelte. Pedig ez a vajbőr szép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Pedig ez a vajbőr szép... az csodaszép! én nagyon beleszerettem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 az csodaszép! én nagyon beleszerettem :D Viheted... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Viheted... :rolleyes: Igazat megvallva - hacsak szét nem tépte - neki is az van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Viheted... :rolleyes: mondjuk érdekes, hogy nem memóriás, de még csak nem iss motoros minden irányba, csak fel-le... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts