csiziktomi Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 +ha még kap hozzá a gyári GM pasztából (80ml, silopisztollyal kinyomható,gr.8.768,,1503305,,csergőnél is kapható) akkor lehetetlen a folyás.,remélem az olajbeöntősapka gumiszimeringjét is kicserélték.......(800-ft az eredeti) Na elhoztam a böbit:). Még nem tudom milyen lett mert még le akarom mosni a motort ,hogy lássam nem csöpög valahol.Ami ki lett cserélve: szelepsz.szimmering garnizura,vezérműtengely szimm.garnitura,első főtengelyszimm.,vezérműszíj,szelepfedél(megfogadva a tömítési tanácsokat ). Remélem egy darabig kitart már és jó lesz. De ,hogy ne legyen felhőtlen ez a nap se most meg a csomagtartó központizár adta meg magát.(mi a fenének csinálták műanyagból).Van az a téglalap alakú bizbasz(ami csúszkál) az tőrt el.Gondolom ilyesmit csak egybe lehet kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Na elhoztam a böbit:). Még nem tudom milyen lett mert még le akarom mosni a motort ,hogy lássam nem csöpög valahol.Ami ki lett cserélve: szelepsz.szimmering garnizura,vezérműtengely szimm.garnitura,első főtengelyszimm.,vezérműszíj,szelepfedél(megfogadva a tömítési tanácsokat ). Remélem egy darabig kitart már és jó lesz. De ,hogy ne legyen felhőtlen ez a nap se most meg a csomagtartó központizár adta meg magát.(mi a fenének csinálták műanyagból).Van az a téglalap alakú bizbasz(ami csúszkál) az tőrt el.Gondolom ilyesmit csak egybe lehet kapni. Mibe fájt a procedúra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hard Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 volna egy bőr ülés garnitura. memoriás elektromos fűthetős, első hátsó, 5fejtámla, feket szín, szép állapot. ha vkit érdekelne irhatna Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 volna egy bőr ülés garnitura. memoriás elektromos fűthetős, első hátsó, 5fejtámla, feket szín, szép állapot. ha vkit érdekelne irhatna Van kép róla vhol? B1 vagy B2??? Ár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra V6 Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 volna egy bőr ülés garnitura. memoriás elektromos fűthetős, első hátsó, 5fejtámla, feket szín, szép állapot. ha vkit érdekelne irhatnasedánba való vagy kombiba?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Nálunk van a családban két bőrös Omi is, de a plüssöm nem cserélném le bőrre. Tényleg szép, de télen hideg, nyáron meleg, ha pedig nem kezeled rendesen, hamar kitöredezik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Nálunk van a családban két bőrös Omi is, de a plüssöm nem cserélném le bőrre. Tényleg szép, de télen hideg, nyáron meleg, ha pedig nem kezeled rendesen, hamar kitöredezik. :lol: vagyon benne igazság. Szerintem a facelift bőre egyébként klasszisokkal jobb mint az elődjé.Olyat vegyetek!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 :lol: vagyon benne igazság. Szerintem a facelift bőre egyébként klasszisokkal jobb mint az elődjé.Olyat vegyetek!! :huh: Hát nemcsoda... Egy ráncfelvarrott bőr jobb mint az öreg! :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Attila01 Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 sziasztok nálam is van egy eladó bőr ülés garnitúra övekkel,+a hozzá tartozó apróságokkal világos szürke B/2-es szép állapot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve December6, 2009 Megoszt Elküldve December6, 2009 Sírok ilyenkor: http://www.blocket.se/vasternorrland/Opel_...m?ca=18&w=3 1500Sek ~ 40000Ft :huh: És mivel nagyon északi a vas nem rozsdás (mivel arra nem sózzák az utakat, mert fölösleges, -10fok alatt a só is megfagy :lol: ). És állófűtés szinte mindegyikben :lol: Az a baj, hogy nem járóképes (a kartel sérült), meg hogy k#rva messze van (1200km)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hard Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 itt leshető http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...410e4b&s=42 Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 x20xev kombi és a sedan kipufogója mennyire kompatibilis egymással? vkinek tapasztalat? esetleg egy EPC képes cartárs megnézné? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Momega Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Bezzeg amikor én kerestem senkinek nem bolt bőrgarnitúrája most meg hegyekben. Na mindegy. :huh: Viszont nincs valakinek leírása róla hogy kell szétszedni az elektromos ülést, mert sajna az ülésfűtésem nem működik, és a marha akitől vettem elhajtotta az egyik sínt és nem akarja a magasságot állítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 x20xev kombi és a sedan kipufogója mennyire kompatibilis egymással? vkinek tapasztalat? esetleg egy EPC képes cartárs megnézné? :huh: Semennyire :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Semennyire :lol: Zsír. Akkor kihagyós a buli... Pedig 40ér egy komplett, rozsdátlan (nem rozsdamentes :huh: ) rendszer, katalizátorral megérte volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csiziktomi Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Mibe fájt a procedúra? vezszíj:9000,szelepsz garnitura:5400,főtengszim:2x3850ft,szelepfedél 10000ft,ja a vezérműtengszimm 860 ft munkáért nem kellett fizetni(hál istennek bartelba elment) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Na ma kijött a műszerfal - végre volt időm.A mokkolás a következő: a vezető szál a motor kontroll lámpához megszakítva - elkaparva.Majd az olajnyomás lámpától a fólia másik oldalán vezettek egy filccel egy szálat.No comment.Kicseréltem a régire a műszerfalat most ok, aztán majd vissza lesz alakítva a régi bele.... Más kérdés: Feljött és ég is a check engine...:)39-es kód, lambda 1 magas fesz.Az érdekes hogy a check engine lámpa mintha vibrálna, azaz nem folyamatosan ég!!!Hogy a toszba lehet ez?És a magas fesz általában mi szokott lenni?Lehet ez valami kontakt hiba vagy kábel szakadás, letestelés, stb?5let?A korona az egészen hogy chipet is cseréltem, szóval most azt sem tudom kizárni hogy nem -e az új chip miatt nyekereg...utálok ilyet csinálni (több dolog cseréje javítása után nem tudod mi volt a hiba, vagy mitől lett...) de az akksit nem akartam másodszorra is levenni - jártam már úgy hogy akksi saru le felvétel után ki kellett kötni a tetves utólagos immót belőle mert IC behalt benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 A 3 vezetékes lambda estén mik a vezetékek?1 megy az ECU-ra gondolom, 1 a fűtés szála, ez jönne a üzemanyag relé felől mint 12V?A harmadik meg föld?valahogy ki akarom majd zárni a kábel hibát és ahoz kellene vmi infó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 A 3 vezetékes lambda estén mik a vezetékek?1 megy az ECU-ra gondolom, 1 a fűtés szála, ez jönne a üzemanyag relé felől mint 12V?A harmadik meg föld?valahogy ki akarom majd zárni a kábel hibát és ahoz kellene vmi infó. Tudtommal 2 vezeték a fűtés, test a kipuff, és a 3. vezeték a jel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Tudtommal 2 vezeték a fűtés, test a kipuff, és a 3. vezeték a jel. Köszi néztem, ált. fekete a jel 2 fehér a fűtés. Sanszos lenne hogy a használt szondám most halt be benne?Szomorú lennék.... Vagy eszi a lambdaszondát? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Köszi néztem, ált. fekete a jel 2 fehér a fűtés. Sanszos lenne hogy a használt szondám most halt be benne?Szomorú lennék.... Vagy eszi a lambdaszondát? :huh: :angry: Lambdaszondaevő vas :lol: Rossz benzint tankolsz bele :lol: Vagy nyomja bele az olajat a kipufogóba. :D Egyszerűen most adta be a kulcsot... ;) Melyik a szimaptikusabb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Lambdaszondaevő vas :lol: Rossz benzint tankolsz bele :lol: Vagy nyomja bele az olajat a kipufogóba. :D Egyszerűen most adta be a kulcsot... ;) Melyik a szimaptikusabb? Nem valószínű... :angry: Füstölne de nem füstöl... :blink: Hát ez lehet hogy sanszos.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Mérj rá multiméterrel a jelvezetékre. Magas fesz nem biztos hogy a lambda baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Mérj rá multiméterrel a jelvezetékre. Magas fesz nem biztos hogy a lambda baja. Indítás alatt? - ha mér a szonda? Mi lehet magas fesz még?5leted van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Indítás alatt? - ha mér a szonda? Mi lehet magas fesz még?5leted van? Üzemmeleg alapjáraton, ha már jár egy jó ideje a motor. Ez lehet akár jelvezeték kontakt hiba is. Vagy ecu hiba. Vagy a módosított chip baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts