skyrangr Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Ez így van! Anno az Asconámba tetettem riasztót, meg centrálzárat, kérdezték, hogy minek. Mondom a tolvaj melyiket viszi el ha egy utcában áll ez is az is? A riasztósat ami 1-2 perc meló neki, vagy a nem riasztósat ami max 1 perc... Na ezért... ő sem hülye :D :lol: Jah. legegyszerűbb volt elrakni valahova egy gyújtásmegszakító kapcsolót. Aki nagyon belement a témába, az még az AC körébe is rakott egyet :lol: Aztmondják egyébként, hogy ez a legbiztosabb védelem. Ugyan ezt is ki lehet sasolni, de ekkor belép a legelső szabály. Ha el akarják vinni, el is viszik! Ha meg olyan autód van, amire fáj valakinek a foga, rakhatsz bele akármilyen védelmet, immot, riasztót. Odaállnak elé vagy mögé konténerrel, beletolják, és rázárják. Abban aztán nyivákolhat, meg próbálkozhat küldeni a GPS pozíciót GSM-en, vagy GPRS-en keresztül... :huh: Utána meg nyugodt helyen szépen megoldják a problémákat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Jah. legegyszerűbb volt elrakni valahova egy gyújtásmegszakító kapcsolót. Aki nagyon belement a témába, az még az AC körébe is rakott egyet :lol: Még szerencse, hogy az enyém dízel volt... :lol: De lopásgátló kapcsoló ebben is volt.. a mágnesszelep áramkörét volt hívatott megszakítani. Amúgy egyszer kikapták a zárat, és lehet be is ültek.. de a 10-15 másodperces indítózás után gondolom feladták, hogy "nyár van, és még így sem indul pöccre, úram atyám, ez egy roncs " :D ;) Amúgy az ilyen trükkök az "amatőr" tolvajok ellen 100%osan működnek!... a profi meg... az meg ha van rá megrendelés, elviszi... jony Ha ilyen fajta a Te chiped is, akkor én megrendelhetem... Amúgy nem olyan ördöngös a dolog, vagy próbáld németül, ha az megy :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Még szerencse, hogy az enyém dízel volt... :lol: De lopásgátló kapcsoló ebben is volt.. a mágnesszelep áramkörét volt hívatott megszakítani. Amúgy egyszer kikapták a zárat, és lehet be is ültek.. de a 10-15 másodperces indítózás után gondolom feladták, hogy "nyár van, és még így sem indul pöccre, úram atyám, ez egy roncs " :D ;) jah. mágnesszelep megszakítása... egykutya :huh: havernak a bimmerjével jártak pórul a barnák (bár haver is, a kár miatt). srác nagy autóbuzzer, öreg 320-ast nemcsak közúton használja, prológokon, street-en bohóckodik vele. hogy meglegyen a jó súlyelosztás, akksi ugye a csomagtartóban, meg hogy legyen némi verseny-biztonság, áramtalanító kapcsoló a műszerfal alatt. tanult, familárisan hiperpigmentált, éjjel dolgozó derék polgártársak benyomták az oldalablakot, bemásztak, szétcseszték a gyújtáskapcsolót, és próbáltak elszelelni. igenám, de nincs energia, semmi. gyorsan fepattintották a motorháztetőt, és álltak tanácstalanul... nincs akku... azt otthagyták a gépet. pechükre egy biztonsági kamera rögzítette az egészet, így meglettek a kártékonyak, bírósági úton próbálták leverni rajtuk a kárt. :angry: de ugyanígy jó megoldás a Mr. Bean féle kormány-leszedés... Ritkán hord magánál a tolvaj személyautó kormányokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 A kulcsod lehet nem jön meg, mert vmi sztrájk volt a royalpost-nál, és a srácnak vagy 40 cuccát elhagyta... a pénzt visszatolta már. Ha mégis megjönne szólok. Szal ha tudsz keress másikat, megrendelem azt is, ha kell, oszt buzineszelünk :lol: Hát sajnálom. Most nem találtam másikat, majd jelzem ha még lesz :huh: Azé köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Hát sajnálom. Most nem találtam másikat, majd jelzem ha még lesz :huh: Azé köszi :lol: Nicsevó... a srácnak lehet még olyan ami nincs fent az ebayen. Mivel mér ugye megvan az emilcíme, most bizniszelünk, szal lehet lesz kulcsod... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 jony Ha ilyen fajta a Te chiped is, akkor én megrendelhetem... Amúgy nem olyan ördöngös a dolog, vagy próbáld németül, ha az megy :huh: sajna nem ilyen. Az én kulcsomba téglatest alakú volt! Az gáz ? Nem lehet rátanitani ha más formályú? Visszatérve .Hogyan lehet kiiktatni ( ideiglenesen) az iimot ? Csak addig kellene amíg elviszem az opel-hez Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 sziasztok! azt szeretném megkérdetni ,hogy mit jelent a kühlmittel stand felirat a fed.computeren.ezt jelzi ki mostanában és marad is egy csomó ideig. köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 sziasztok! azt szeretném megkérdetni ,hogy mit jelent a kühlmittel stand felirat a fed.computeren.ezt jelzi ki mostanában és marad is egy csomó ideig. köszi. A "kühlmittelstand" a hűtőközeg szintjét jelenti. Azaz hiányolja, de legalábbis kevesli a computer a hűtővizet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 sziasztok! azt szeretném megkérdetni ,hogy mit jelent a kühlmittel stand felirat a fed.computeren.ezt jelzi ki mostanában és marad is egy csomó ideig. köszi. Ha az angol jobban megy, miért nem állíttatod át a nyelvet? Vagy francia, vagy mit tom én még milyen nyelveket tud... Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 át lehet állítani? és hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 de ha a kiegyenlítő tartályt megnézem akkor o.k. minden. teljesen a szintig van a fagyálló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 át lehet állítani? és hol? Tech 2 feldug, oszt úgy.. ált minden opel kereskedésben, meg néhány ügyes tech2 és hasonmásaival rendelkezőnél :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 de ha a kiegyenlítő tartályt megnézem akkor o.k. minden. teljesen a szintig van a fagyálló. Akkor meghalt a szintadó... vagy korrózió a csatikon, vagy kábelszakadás vagy ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Akkor meghalt a szintadó... vagy korrózió a csatikon, vagy kábelszakadás vagy ilyesmi. Vagy csak alsó határon van üzem közben a vízszint. Töltsél rá egy kicsit, aztán meglátod. Ha nem, akkor valszeg jeladó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Vagy csak alsó határon van üzem közben a vízszint. Töltsél rá egy kicsit, aztán meglátod. Ha nem, akkor valszeg jeladó... Azért az meglepő lenne, hogy melegen kevesebb lenne benne... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 megnézem ill.nézetem. köszi nekem nincs tech2-őm így szervízbe kell vinnem ha ki akarom olvastatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Azért az meglepő lenne, hogy melegen kevesebb lenne benne... ;) Jogos, főleg ha még forr iss :huh: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Jogos, főleg ha még forr iss :huh: :lol: :lol: :D Teafilter, meg zucker osztán lehet teázni, amíg vársz a trélerre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Teafilter, meg zucker osztán lehet teázni, amíg vársz a trélerre... Csak addig kell(ene) forralni, hogy a glikol kimenjen belőle mert az erősen mérgező :lol: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
smbdude Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Ha az angol jobban megy, miért nem állíttatod át a nyelvet? Vagy francia, vagy mit tom én még milyen nyelveket tud... Angolra, mi? Keringenek rémtörténetek angolosított computerről, ami azután mérföldben és gallonban számolt :huh: Kellemetlen. Vagy ez csak urban legend? Amúgy azt a 7-8 üzenetet, amit kiírhat, fejben is lehet tartani, elég egyszer elolvasni a gépkönyvet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Angolra, mi? Keringenek rémtörténetek angolosított computerről, ami azután mérföldben és gallonban számolt :huh: Kellemetlen. Vagy ez csak urban legend? Amúgy azt a 7-8 üzenetet, amit kiírhat, fejben is lehet tartani, elég egyszer elolvasni a gépkönyvet... Hát az én angol nyelvű MIDem, meg GIDem simán km-ben társalog velem... Én angollal vettem, úgy nekem tökéletes, a DKK kühlschrank kombinat - werke meg apám munkahelye volt, szal a fritz csak neki megy jól :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 Angolra, mi? Keringenek rémtörténetek angolosított computerről, ami azután mérföldben és gallonban számolt :huh: Kellemetlen. Vagy ez csak urban legend? Amúgy azt a 7-8 üzenetet, amit kiírhat, fejben is lehet tartani, elég egyszer elolvasni a gépkönyvet... A nyelvet és a mértékegységet külön lehet állítani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 Van itt valakinek kiherélt kipufogórendszere? Középdob, katalizátor... Elsősorban a V6-osok közül. Vélemény, tapasztalat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 Van itt valakinek kiherélt kipufogórendszere? Középdob, katalizátor... Elsősorban a V6-osok közül. Vélemény, tapasztalat? ugyan nem v6, de nekem üres a katalizátorom. hátránya, hogy zk-n csak hátszéllel megy át... összehasonlítani nem volt alkalmam katalizátorral, és anélkül, mert már így vettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 Van itt valakinek kiherélt kipufogórendszere? Középdob, katalizátor... Elsősorban a V6-osok közül. Vélemény, tapasztalat? Gyakorlati tapasztalatom nincs, szerintem jó buta hangja lesz, Te meg süket fél év múlva.. :huh: Egy angol figura kivette X30XE-ből a 2 középső dobot és feltett egy kultúr sport dobot és állítólag 230LE lett a teljesítménymérésen így.Ha nem leszek lusta megkeresem a linket ahol megírta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts