Gabo Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Az a miénken se ég egy ideje, tiszta X-akta :huh: Gondolom nektek is relézve van a hátsó ködlámpa... Abból gondolom, hogy lámpaleoltás után nem gyulad fel újra (végre egy okos ötlet, bár így is elég sok vak kódis van az utakon, akik éjjel nappal télen nyáron használják, függetlenül attól, hogy tömött sorokban áll a tömeg mögötte 1 méterrel...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 gsizoli! Erre gondoltál? http://www.vatera.hu/ulesfutes_panel_156941427.html Aha, ilyen, csak a nagyobb részéből volt mégegy 1 üléshez, és a kis darab nem volt hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Momega Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Aha, ilyen, csak a nagyobb részéből volt mégegy 1 üléshez, és a kis darab nem volt hozzá. Ennyi pénzért szerintem teljesen jó. Lehet, hogy lecsapok 1 párra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Ennyi pénzért szerintem teljesen jó. Lehet, hogy lecsapok 1 párra. 4 db kell, abból tökéletes háttámla és alsó támla szett lesz!Vagy az anyós meg asszony fázzon? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balintka Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Áhhá! Rejtett típushiba... kialvó ködlámpa... :huh: :lol: :lol: Az ám! Sőt, szezonális, mostanában amekkora tejföl van itt egész nap. Tegnap hajnalban felnyomtam, aztán úgy maradt. A gomb ég, visszajelző ég csak hátul a lámpa nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Momega Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Feladtam a ködlámpa projektet. 3 volt meg rá ha be van kapcsolva ha nem. Elkezdtem a kapcsolónál kibogarászni de marha hideg van. Majd ha jobb idő lesz megnézem. (Addigra már úgysem kell) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Feladtam a ködlámpa projektet. 3 volt meg rá ha be van kapcsolva ha nem. Elkezdtem a kapcsolónál kibogarászni de marha hideg van. Majd ha jobb idő lesz megnézem. (Addigra már úgysem kell) :huh: Rakj be egy 3V-os izzót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Momega Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Rakj be egy 3V-os izzót :D Az ötlet nem rossz! Csak az a baj hogy folyamatos a 3 volt, tehát szegény édesanyám sűrűn csuklana. :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Az ötlet nem rossz! Csak az a baj hogy folyamatos a 3 volt, tehát szegény édesanyám sűrűn csuklana. :huh: :lol: :lol: ha nem kell, kitekered :D de ha folyamatos 3 volt van rajta, akkor az nem az izzóellenőrző feszültsége? bár elvileg nincs benne az izzóellenőrzésben. nézd meg a rajzokon, mielőtt nagyot szívnál miatta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Momega Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 ha nem kell, kitekered :huh: de ha folyamatos 3 volt van rajta, akkor az nem az izzóellenőrző feszültsége? bár elvileg nincs benne az izzóellenőrzésben. nézd meg a rajzokon, mielőtt nagyot szívnál miatta! Nem fed. comp.-os az autó úgyhogy nem hiszem. Majd matatok még rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Nincs megszakadva vezeték a csomitértető csuklójánál? Mert az típushiba az Omegánál, hogy eltörnek a vezetékek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Momega Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Srácok egy kis jótékonykodás! Biztos hallottatok már a cipős doboz ajándék akcióról. Ebben kérném segítségeteket, ha van valami megunt jó állapotú megunt gyermekjátékotok akkor azt szívesen látjuk. Részletek PÜ-ben. Segítségeteket előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Üdv mindenkinek! Uraim lenne egy kérdésem .A 95-ös Omegám egyik indító kulcsoát elvesztettem ,a másikban nincs benne az imóhoz a csip ( most vettem észre mivel azt a kulcsot sosem használtam )! Lehetséges valahogy egy nyers csipet rátanítani az imóra vagy mindenképpen az opel-hez kell fordulnom! válaszokat előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Egy másik kérdés .Ha veszek egy másik imób-ot, (pl. donor omegából) azt hozzá kell tanítani a vezérlõ-számítógéphez? vagy csak rákötöm a kormány mellé az " új " imob-ot átpakolom a tartalék kulcsba a csipet és mehet a menet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Egy másik kérdés .Ha veszek egy másik imób-ot, (pl. donor omegából) azt hozzá kell tanítani a vezérlõ-számítógéphez? vagy csak rákötöm a kormány mellé az " új " imob-ot átpakolom a tartalék kulcsba a csipet és mehet a menet? Nem ilyen egyszerű. Jobban jársz ha kikötöd! :huh: Programozni meg Tech2-vel lehet, ha nincs hozzá másik chipes kulcs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Nem ilyen egyszerű. Jobban jársz ha kikötöd! :huh: Programozni meg Tech2-vel lehet, ha nincs hozzá másik chipes kulcs. Köszi sky ! akkor már csak az a kérdés ,hogyan tudom kikötni gyorsan és egyszerűen?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Köszi sky ! akkor már csak az a kérdés ,hogyan tudom kikötni gyorsan és egyszerűen?? Ha van ebayed, ott fillérekért rendelhetsz tartalék immochipet. A fő gondod ugye, hogy az opelszervízig sem jut el az autó (bár elvontatni el tudod) ott kb 5 perc alatt felprogramozzák neked - 5000Ft a hivatalos techelés, ha van egy spanod vagy ilyesmi, rögtön olcsóbb. Én azt választanám, ahelyett, hogy lekötöm az immot. (2 ok, egy a kulcsot vki megtalálta, esetleg ellopta, az autódnak annyi, ha lekötöd dettó - de az új programozásakor az előzőket kitörli, így nem tdja lábán elvinni (kinyitni persze kinyithatja kulccsal, mert a távirt is átírják) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Erről jut eszembe kedves Drusza. A kulcsod lehet nem jön meg, mert vmi sztrájk volt a royalpost-nál, és a srácnak vagy 40 cuccát elhagyta... a pénzt visszatolta már. Ha mégis megjönne szólok. Szal ha tudsz keress másikat, megrendelem azt is, ha kell, oszt buzineszelünk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Ha van ebayed, ott fillérekért rendelhetsz tartalék immochipet. A fő gondod ugye, hogy az opelszervízig sem jut el az autó (bár elvontatni el tudod) ott kb 5 perc alatt felprogramozzák neked - 5000Ft a hivatalos techelés, ha van egy spanod vagy ilyesmi, rögtön olcsóbb. Én azt választanám, ahelyett, hogy lekötöm az immot. (2 ok, egy a kulcsot vki megtalálta, esetleg ellopta, az autódnak annyi, ha lekötöd dettó - de az új programozásakor az előzőket kitörli, így nem tdja lábán elvinni (kinyitni persze kinyithatja kulccsal, mert a távirt is átírják) Ja, jogos az 5 pont! Akkor módosítom a dolgot... :huh: Amíg nem jutsz hozzá másik chiphez, addig kösd ki! Korábban ide linkeltem be az elektromos rajzát az Ominak, azon megtalálod az immo-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Ja, jogos az 5 pont! Csak 3 :huh: Én most tiltattam le a régi tartalék kulcsot, immostúl, távirányítóstul, mert azt nem adták a verdához, meg még 3 chipet feltoltam rá, tartalékban (jó lesz majd a távindításhoz is pl :lol: ) Nyitni tudják, de legalább macerásabb elvinni :lol: :D Főleg a zárt garázsból, keresztül a másik verdán ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Csak 3 :huh: Immo chip Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Csak 3 :huh: Én most tiltattam le a régi tartalék kulcsot, immostúl, távirányítóstul, mert azt nem adták a verdához, meg még 3 chipet feltoltam rá, tartalékban (jó lesz majd a távindításhoz is pl :lol: ) Nyitni tudják, de legalább macerásabb elvinni :lol: :D Főleg a zárt garázsból, keresztül a másik verdán ;) Anno a vagyonvédelem tanárom mondta... Ha valaki el akarja vinni, úgyis elviszi. Megakadályozni nem tudod, max megnehezíted a dolgát! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Anno a vagyonvédelem tanárom mondta... Ha valaki el akarja vinni, úgyis elviszi. Megakadályozni nem tudod, max megnehezíted a dolgát! :huh: Ez így van! Anno az Asconámba tetettem riasztót, meg centrálzárat, kérdezték, hogy minek. Mondom a tolvaj melyiket viszi el ha egy utcában áll ez is az is? A riasztósat ami 1-2 perc meló neki, vagy a nem riasztósat ami max 1 perc... Na ezért... ő sem hülye :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Sziasztok! Eladó egy ABS elektronika ami 3000ccm és 2000 utáni omegába jó. ára:10000ft Tel:70-2361864 Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Immo chip Köszi sky,köszi Gabo. Már csak tényleg az a bibi hogy ,nem tudok inglisül :-) ebay-en meg nehéz lesz így üzletelnem. De nagyon köszönöm a gyors segítséget Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts