Momega Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Ha leszeded, engem lehet érdekelne ;) :lol: :lol: :D :huh: ha leszedem gondolok rád :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Momega Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Valaki nem tud esetleg két első fűtött ülést? (Szürke plüss érdekelne) PÜ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Kori, neked maradtak a gyári gátlók, nem kellett keményebb??? Igen a gyári maradt. Az elsők teljesen újak, a hátsók kb 3e mt-t futottak. Amúgy a rugókhoz kaptam műbizonylatot is (németet) és ott azt írja, hogy maradhatnak a gyári telók. Ami viszont érdekes, hogy a jobb oldali rugó kiszerelt állapotban 2 cm-rel rövidebb. Én meg csodálkoztam, hogy a jobb eejét egyedül összeraktam a bal oldalához pedig három ember kellett :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Igen a gyári maradt. Az elsők teljesen újak, a hátsók kb 3e mt-t futottak. Amúgy a rugókhoz kaptam műbizonylatot is (németet) és ott azt írja, hogy maradhatnak a gyári telók. Ami viszont érdekes, hogy a jobb oldali rugó kiszerelt állapotban 2 cm-rel rövidebb. Én meg csodálkoztam, hogy a jobb eejét egyedül összeraktam a bal oldalához pedig három ember kellett :huh: Jah, azt mondják az okosok, hogy -40 mm-ig jó a gyári. De az egyik Weitec 30/30 mm-esnél olvastam, hogy semmiképp nem ajánlják már a gyári gátlókkal. Melyik rugód volt rövidebb (tudom, a jobb :lol: )? Amit kiszedtél, vagy az új, amit beraktál??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Jah, azt mondják az okosok, hogy -40 mm-ig jó a gyári. De az egyik Weitec 30/30 mm-esnél olvastam, hogy semmiképp nem ajánlják már a gyári gátlókkal. Melyik rugód volt rövidebb (tudom, a jobb :huh: )? Amit kiszedtél, vagy az új, amit beraktál??? Amit beraktam. De a műbizonylat szerint is rövidebbnek kell lennie. A gyárit nem figyeltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Ha valaki rendelkezik a környéken (Budaörs 50km-es körzete) jó állapotú MV6-os omegával, van lehetősége olcsón E85 átalakítóhoz jutni tesztelés miatt :huh: Kb 3-4 hét múlva esedékes a beépítés, ezután lehet tisztán E85-tel járni :lol: Részletek a tuning/E85 topicban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Hello! Te érdeklődtél Vaterán a piros ültetőrugókra??? 6 cm-esre? Igen.Ismerősnek kell de nem jók.Irmscher kellene. Nekem van gyári irmscher, egyébként ott is más a 2 első rugó (a cikkszám nem ugyamaz, ellenben a hátsók esetében ugyanaz..). Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Srácok ha vki vásárolt már gota11-től vatin küldje már el PÜ-ben a számát.Köszi. Köne egy fékszervó vákumvezeték, mert az enyimen slagbó van faragva, és eléggé hülyén néz ki - de legalább működik.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Igen.Ismerősnek kell de nem jók.Irmscher kellene. Nekem van gyári irmscher, egyébként ott is más a 2 első rugó (a cikkszám nem ugyamaz, ellenben a hátsók esetében ugyanaz..). Ha jól rémlik az Irmscher csak 20 mm körül ültet, az nekem elég lenne. Múltkor lecsúsztam róla ebayen, 85 euróért vitték a négy használtat.... Bár a mostani meggyengült rugóim még többet iss ültetnek, mint 20 mm :lol: :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Momega Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Help! Nincs valakinek kapcsolási rajza kombi omi hátsó ködlámpa vezetékeléséről, kapcsoló jó, visszajelző a műszerfalon ég, de nem működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Help! Nincs valakinek kapcsolási rajza kombi omi hátsó ködlámpa vezetékeléséről, kapcsoló jó, visszajelző a műszerfalon ég, de nem működik. http://omegaforever.info/?page_id=191 Itt van komplett kapcsolási rajz, meg még pár érdekesség B Omiról. Igaz egy részük külföldiül íródott, de nem nehéz kibogózni, ha meg elakadsz, translate.google.com :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Momega Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 http://omegaforever.info/?page_id=191 Itt van komplett kapcsolási rajz, meg még pár érdekesség B Omiról. Igaz egy részük külföldiül íródott, de nem nehéz kibogózni, ha meg elakadsz, translate.google.com :huh: Köszi megvan a mai házi feladat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Köszi megvan a mai házi feladat :lol: Jó németezést :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Help! Nincs valakinek kapcsolási rajza kombi omi hátsó ködlámpa vezetékeléséről, kapcsoló jó, visszajelző a műszerfalon ég, de nem működik. Az égőhibát meg gondolom visszajelezné. Mert minden izzóm égett már ki, de hátsó ködlámpa még nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Ha valaki rendelkezik a környéken (Budaörs 50km-es körzete) jó állapotú MV6-os omegával, van lehetősége olcsón E85 átalakítóhoz jutni tesztelés miatt :huh: Kb 3-4 hét múlva esedékes a beépítés, ezután lehet tisztán E85-tel járni :lol: Részletek a tuning/E85 topicban :lol: Mit értesz jó állapotú alatt? Relatív... És mé' pont MV6? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Az égőhibát meg gondolom visszajelezné. Mert minden izzóm égett már ki, de hátsó ködlámpa még nem... Hátsó ködfény visszajelzés tudtommal nincs. Legalábbis nekem csak a hátsó helyzetjelzőket, meg a féklámpát írta amikor lehúztam a stekkert a lámpatestről... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Momega Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Hátsó ködfény visszajelzés tudtommal nincs. Legalábbis nekem csak a hátsó helyzetjelzőket, meg a féklámpát írta amikor lehúztam a stekkert a lámpatestről... Várjatok, nekem a műszerfalon jelzi vissza, hogy be van kapcsolva a hátsó ködlámpa. Fed. komp. nincs az autóban. (sajna) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Mit értesz jó állapotú alatt? Relatív... És mé' pont MV6? Gondolom azt jelenti nincs semmi kehéje a sasnak. Pl . nem áll le ha beindítod megy ilyenek... :huh: A teszt időszakban feltételezem gond ha nem tudni, hogy az E85 átlakító vagy hozott kehe miatt köhécsel a sasmadár... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Mit értesz jó állapotú alatt? Relatív... És mé' pont MV6? Gondolom azt jelenti nincs semmi kehéje a sasnak. Pl . nem áll le ha beindítod megy ilyenek... :huh: A teszt időszakban feltételezem gond ha nem tudni, hogy az E85 átlakító vagy hozott kehe miatt köhécsel a sasmadár... Lehet más 6 hengeres is akár :lol: A jó állapot a jó motor és üzemanyagrendszer állapotot takarja, a kaszni hidegen hagy :lol: Tehát semmi kehéje nem volt mostanság, ami nem lett orvosolva, műxik rendben, alapjárat nem ingadozik, olajat nem zabálja, fogyasztása rendben van, és a lambdái működnek tökéletesen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Azt el is felejtettem ide írni, hogy X20XEV omegát is várok tesztre, ráadásul neki teljesen ingyen lenne az átalakító és a beszerelés is. Feltétel a Budaörs közeli tartózkodási hely, és a kifogástalan motorállapot :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Azt el is felejtettem ide írni, hogy X20XEV omegát is várok tesztre, ráadásul neki teljesen ingyen lenne az átalakító és a beszerelés is. Feltétel a Budaörs közeli tartózkodási hely, és a kifogástalan motorállapot :lol: csudába, akkor kiestem a körből... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Help! Nincs valakinek kapcsolási rajza kombi omi hátsó ködlámpa vezetékeléséről, kapcsoló jó, visszajelző a műszerfalon ég, de nem működik. Az a miénken se ég egy ideje, tiszta X-akta :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Az a miénken se ég egy ideje, tiszta X-akta :huh: Áhhá! Rejtett típushiba... kialvó ködlámpa... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Momega Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Az a miénken se ég egy ideje, tiszta X-akta :huh: ha rájövök mi a baja rögtön jelzem. szerintem holnap nekifexem és ismét fél napot rászánok a méregetésre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Momega Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 gsizoli! Erre gondoltál? http://www.vatera.hu/ulesfutes_panel_156941427.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts