Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

morg

Recommended Posts

Kori, neked maradtak a gyári gátlók, nem kellett keményebb???

Igen a gyári maradt. Az elsők teljesen újak, a hátsók kb 3e mt-t futottak. Amúgy a rugókhoz kaptam műbizonylatot is (németet) és ott azt írja, hogy maradhatnak a gyári telók. Ami viszont érdekes, hogy a jobb oldali rugó kiszerelt állapotban 2 cm-rel rövidebb. Én meg csodálkoztam, hogy a jobb eejét egyedül összeraktam a bal oldalához pedig három ember kellett :huh:

Megosztás:

Igen a gyári maradt. Az elsők teljesen újak, a hátsók kb 3e mt-t futottak. Amúgy a rugókhoz kaptam műbizonylatot is (németet) és ott azt írja, hogy maradhatnak a gyári telók. Ami viszont érdekes, hogy a jobb oldali rugó kiszerelt állapotban 2 cm-rel rövidebb. Én meg csodálkoztam, hogy a jobb eejét egyedül összeraktam a bal oldalához pedig három ember kellett :huh:

Jah, azt mondják az okosok, hogy -40 mm-ig jó a gyári. De az egyik Weitec 30/30 mm-esnél olvastam, hogy semmiképp nem ajánlják már a gyári gátlókkal.

Melyik rugód volt rövidebb (tudom, a jobb :lol: )? Amit kiszedtél, vagy az új, amit beraktál???

Megosztás:

Jah, azt mondják az okosok, hogy -40 mm-ig jó a gyári. De az egyik Weitec 30/30 mm-esnél olvastam, hogy semmiképp nem ajánlják már a gyári gátlókkal.

Melyik rugód volt rövidebb (tudom, a jobb :huh: )? Amit kiszedtél, vagy az új, amit beraktál???

Amit beraktam. De a műbizonylat szerint is rövidebbnek kell lennie. A gyárit nem figyeltem.

Megosztás:

Ha valaki rendelkezik a környéken (Budaörs 50km-es körzete) jó állapotú MV6-os omegával,

van lehetősége olcsón E85 átalakítóhoz jutni tesztelés miatt :huh: Kb 3-4 hét múlva esedékes a

beépítés, ezután lehet tisztán E85-tel járni :lol:

Részletek a tuning/E85 topicban :lol:

Megosztás:

Igen.Ismerősnek kell de nem jók.Irmscher kellene.

Nekem van gyári irmscher, egyébként ott is más a 2 első rugó (a cikkszám nem ugyamaz, ellenben a hátsók esetében ugyanaz..).

Ha jól rémlik az Irmscher csak 20 mm körül ültet, az nekem elég lenne. Múltkor lecsúsztam róla ebayen, 85 euróért vitték a négy használtat....

Bár a mostani meggyengült rugóim még többet iss ültetnek, mint 20 mm :lol: :lol: :huh:

Megosztás:

Help!

Nincs valakinek kapcsolási rajza kombi omi hátsó ködlámpa vezetékeléséről, kapcsoló jó, visszajelző a műszerfalon ég, de nem működik.

http://omegaforever.info/?page_id=191

Itt van komplett kapcsolási rajz, meg még pár érdekesség B Omiról.

Igaz egy részük külföldiül íródott, de nem nehéz kibogózni, ha meg elakadsz, translate.google.com :huh:

Megosztás:

Ha valaki rendelkezik a környéken (Budaörs 50km-es körzete) jó állapotú MV6-os omegával,

van lehetősége olcsón E85 átalakítóhoz jutni tesztelés miatt :huh: Kb 3-4 hét múlva esedékes a

beépítés, ezután lehet tisztán E85-tel járni :lol:

Részletek a tuning/E85 topicban :lol:

Mit értesz jó állapotú alatt? Relatív...

És mé' pont MV6?

Megosztás:

Hátsó ködfény visszajelzés tudtommal nincs. Legalábbis nekem csak a hátsó helyzetjelzőket, meg a féklámpát írta amikor lehúztam a stekkert a lámpatestről...

Várjatok, nekem a műszerfalon jelzi vissza, hogy be van kapcsolva a hátsó ködlámpa. Fed. komp. nincs az autóban. (sajna)

Megosztás:

És mé' pont MV6?

Gondolom azt jelenti nincs semmi kehéje a sasnak. Pl . nem áll le ha beindítod megy ilyenek... :huh:

A teszt időszakban feltételezem gond ha nem tudni, hogy az E85 átlakító vagy hozott kehe miatt köhécsel a sasmadár...

Megosztás:

És mé' pont MV6?

Gondolom azt jelenti nincs semmi kehéje a sasnak. Pl . nem áll le ha beindítod megy ilyenek... :huh:

A teszt időszakban feltételezem gond ha nem tudni, hogy az E85 átlakító vagy hozott kehe miatt köhécsel a sasmadár...

Lehet más 6 hengeres is akár :lol:

A jó állapot a jó motor és üzemanyagrendszer állapotot takarja, a kaszni hidegen hagy :lol:

Tehát semmi kehéje nem volt mostanság, ami nem lett orvosolva, műxik rendben, alapjárat

nem ingadozik, olajat nem zabálja, fogyasztása rendben van, és a lambdái működnek tökéletesen :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.