Gabo Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Szétszedtem a jobbos lámpámat mert az előző tulaj a porvédő gumi nélkül autózgatott vele, minek eredményeként vastag porréteg lett a foncsoron... :) Továbbá a refi feletti tartó műanyag el volt törve (3 darabra) és a foncsor lötyögött a lámpatestben. Természetesen heggeszteni nem tudták...adtam neki ragit megerősítettem egy kis fémmel most egyelőre jó, sztem nem lesz vele gond ha nincs állandóan tekergetve. Mondtam, hogy van 2 komponensű epoxi ragim... de ha lusta vagy eljönni érte :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 megoldódott,a ludas az angol autóból küldött abs elektronika volt.a némettel pik pakk.sajnos a különbözetet benyeltm de legalább minden jó ha jó a vége. köszi mégegyszer az infókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Szétszedtem a jobbos lámpámat mert az előző tulaj a porvédő gumi nélkül autózgatott vele, minek eredményeként vastag porréteg lett a foncsoron... :) Továbbá a refi feletti tartó műanyag el volt törve (3 darabra) és a foncsor lötyögött a lámpatestben. Természetesen heggeszteni nem tudták...adtam neki ragit megerősítettem egy kis fémmel most egyelőre jó, sztem nem lesz vele gond ha nincs állandóan tekergetve. Azért a HELLA is elmehet a pi****a, van bőr a pofájukon ilyen gagyi műanyagból megcsinálni az állító-foncsor tartó belső részét (nagyon rideg anyag), és elkérni ennyi pénzt.Röhej. Így séróbol tudnék 3 megoldást ami jobb és tartósabb. Dehát ha nem romlik el ki venne újabb lámpát...sztem egyébként ezt a minőséget a DEPO is simán tudja már, nem beszélve hogy harmadába kerül, ha 2 évente kidobom a lámpát akkor is jobban járok..oké max az illesztések nem olyan szépek ahoyg beépíted - nagy kaland. Azt meg ne mondja senki hogy a xenonos lámpája rosszabbul világít a DEPO-nak mint a HELLA (ár-érték-minőség) Esetleg valakinek nem kell automata váltó?Minden sallangal...kipróbálható!AR35 - tudom húzzak az adok veszekre... Nekem is így járt a lámpám. Én megragasztattam műanyagossal, de kb 1 hetet bírt, és ismét eltörött. Ezután megcsináltam fémből azt a konzolt, ami természetesen azóta is bírja. Öcsémé is el van törve, így nem sok értelme van az automata állításnak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Szétszedtem a jobbos lámpámat mert az előző tulaj a porvédő gumi nélkül autózgatott vele, minek eredményeként vastag porréteg lett a foncsoron... :) Továbbá a refi feletti tartó műanyag el volt törve (3 darabra) és a foncsor lötyögött a lámpatestben. Természetesen heggeszteni nem tudták...adtam neki ragit megerősítettem egy kis fémmel most egyelőre jó, sztem nem lesz vele gond ha nincs állandóan tekergetve. Azért a HELLA is elmehet a pi****a, van bőr a pofájukon ilyen gagyi műanyagból megcsinálni az állító-foncsor tartó belső részét (nagyon rideg anyag), és elkérni ennyi pénzt.Röhej. Így séróbol tudnék 3 megoldást ami jobb és tartósabb. Dehát ha nem romlik el ki venne újabb lámpát...sztem egyébként ezt a minőséget a DEPO is simán tudja már, nem beszélve hogy harmadába kerül, ha 2 évente kidobom a lámpát akkor is jobban járok..oké max az illesztések nem olyan szépek ahoyg beépíted - nagy kaland. Azt meg ne mondja senki hogy a xenonos lámpája rosszabbul világít a DEPO-nak mint a HELLA (ár-érték-minőség) Egyik szerelő cimborám, aki foglalkozik Omegával, mesélte, hogy próbálták a Hella vs DEPO/Tyc lámpákat. Normál izzós, foncsoros változat még hagyján, ott a Hella lámpatest űberelt természetesen. A projektoros-xenonos esetén meg kb hajszálnyi különbségek voltak, az utángyártottat nehezebb beállítani, nem viszi rendesen a mechanika. De kb ennyi a különbség (meg kb 40-50e ft). Az illesztés kérdésére azt mondta, hogy egy pici reszeléssel a tartófüleken, és az eredeti Hella gumiszalaggal a lámpa tetején, általában szépre be lehet lőni, szal a különbség a két lámpa esetén elhanyagolható a százezres megtakarításhoz képest! (ja és arról nem beszélve, hogy szerinte a Hella foncsorozása-plexije max egy kicsivel jobb mint az utángyári, így a Hella 4-5év után kezd szineződni, az utángyári meg 2-3év után, és a műanyagjaik ugyanolyan ratyi, rideg, törékeny cuccok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kopymv6 Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Hali rég voltam itt! DE esetleg nem tudja valaki,hogy a pi....ba jön ki omiból a müszerfalpárna ?nagyon nem bírunk vele. Különben üdv mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 jaja, az még közel is lenne :) Köszi előre is a számot :) Nnaa, hát nem nyert sajna. De tudok jobbat. Ezeréves cimborám, Omega-meleg, és nem mellékesen karosszériás. Valahol Újpalota környékén dolgozik asszem egy kamionos-karosszériás műhelyben. Azt mondta, jópárat megcsinált már, menjél nyugodtan, hivatkozz rám. Csaplár Józsi (Csapi, páran ismerik innen iss szerintem) 30/3054165. Hívd, aztán beszéljétek meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Nnaa, hát nem nyert sajna. De tudok jobbat. Ezeréves cimborám, Omega-meleg, és nem mellékesen karosszériás. Valahol Újpalota környékén dolgozik asszem egy kamionos-karosszériás műhelyben. Azt mondta, jópárat megcsinált már, menjél nyugodtan, hivatkozz rám. Csaplár Józsi (Csapi, páran ismerik innen iss szerintem) 30/3054165. Hívd, aztán beszéljétek meg... Omega-meleg :) díjnyertes beszólás Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Omega-meleg :) díjnyertes beszólás Nem azt írtam, csak a fórum átírta automatikusan (???!!!) Azt írtam, hogy Omega-b.u.z.i. (jó értelemben) meleg >> télleg átírja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Csaplár Józsi (Csapi, páran ismerik innen iss szerintem) 30/3054165. Hívd, aztán beszéljétek meg... Ok, köszi, amint lesz 5 szabad percem, felhívom aztán megbeszélem vele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Ok, köszi, amint lesz 5 szabad percem, felhívom aztán megbeszélem vele :) Azt hittem, sürgős. Hívjad nyugodtan, szerintem másban is tud segíteni neked (is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
recsi58 Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Helo szia mindenkinek tudna valaki mondani nekem egy olcsó és jó adagoló szervizet budaörshöz közel? (folyik az adagolóból a gázolaj.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Azt hittem, sürgős. Hívjad nyugodtan, szerintem másban is tud segíteni neked (is) Áááá, most ezerrel megy a bioetanolos téma, majd valamikor télen vagy tavasszal előkerülhet ez az ajtókitámasztó téma :) Azért köszi az elérhetőséget, elraktam, fel fogom hívni nemsokára :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Hali! Nincs valakinek ilyen gumi izé, eladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Hali! Nincs valakinek ilyen gumi izé, eladó? http://imgfrm.index.hu/imgfrm/8/4/8/0/THM_0006738480.jpg Sokan keresünk ilyet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Sokan keresünk ilyet :) Csergőbe állítólag fillérekért Érdekes, az én vén taligámon hibátlan (korához képest), pedig ránézésre eredeti, most hogy lebontottam, néztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Csergőbe állítólag fillérekért jah, valami huszonezer ft :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 jah, valami huszonezer ft :) sok fillér... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 jah, valami huszonezer ft :) Megkérdezted?? Egy 15 cm-es műanyag darabért??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Megkérdezted?? Egy 15 cm-es műanyag darabért??? Tudod, hogy mennyi egy darab műanyag komplett hamutartó? 40 felett.... a bal hátsó műa zseb a B2 nél 30 felett... Szal én el bírom képzelni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Tudod, hogy mennyi egy darab műanyag komplett hamutartó? 40 felett.... a bal hátsó műa zseb a B2 nél 30 felett... Szal én el bírom képzelni :huh: Nagyzolsz..?Azt csodálkozol, hogy azt mondják luxusautód van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Nagyzolsz..?Azt csodálkozol, hogy azt mondják luxusautód van... :huh: nagyzol a rossebb, egyiket se vettem meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Sikerült kiautóznom a Lexussal városi körülmények közt egy tank benzint... 78liter benzinnel 553km :huh: Elég keményen 14liter feletti fogyi (BC 15öt mutat) :lol: (pedig nem használtam sport fokozatban, nem is nyomtam neki) Hajrá hibrid, ettől lesz zöld a világ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Megkérdezted?? Egy 15 cm-es műanyag darabért??? Nemrég volt téma itt a fórumban, és valaki utánanézett :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Elég keményen 14liter feletti fogyi (BC 15öt mutat) :lol: kemény :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Momega Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Segítsetek. Kanyarban elmegy a fűtésem, ötletem sincs mi a baja. Ja nyáron pedig nem hideg levegőt nyomott, hanem langyosat. (Ez mondjuk most nem is lenne annyira zavaró :huh: ). Nem klímás a verda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts