Gabo Elküldve November11, 2009 Elküldve November11, 2009 Szétszedtem a jobbos lámpámat mert az előző tulaj a porvédő gumi nélkül autózgatott vele, minek eredményeként vastag porréteg lett a foncsoron... :) Továbbá a refi feletti tartó műanyag el volt törve (3 darabra) és a foncsor lötyögött a lámpatestben. Természetesen heggeszteni nem tudták...adtam neki ragit megerősítettem egy kis fémmel most egyelőre jó, sztem nem lesz vele gond ha nincs állandóan tekergetve. Mondtam, hogy van 2 komponensű epoxi ragim... de ha lusta vagy eljönni érte :)
eszeky Elküldve November11, 2009 Elküldve November11, 2009 megoldódott,a ludas az angol autóból küldött abs elektronika volt.a némettel pik pakk.sajnos a különbözetet benyeltm de legalább minden jó ha jó a vége. köszi mégegyszer az infókat.
kori Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 Szétszedtem a jobbos lámpámat mert az előző tulaj a porvédő gumi nélkül autózgatott vele, minek eredményeként vastag porréteg lett a foncsoron... :) Továbbá a refi feletti tartó műanyag el volt törve (3 darabra) és a foncsor lötyögött a lámpatestben. Természetesen heggeszteni nem tudták...adtam neki ragit megerősítettem egy kis fémmel most egyelőre jó, sztem nem lesz vele gond ha nincs állandóan tekergetve. Azért a HELLA is elmehet a pi****a, van bőr a pofájukon ilyen gagyi műanyagból megcsinálni az állító-foncsor tartó belső részét (nagyon rideg anyag), és elkérni ennyi pénzt.Röhej. Így séróbol tudnék 3 megoldást ami jobb és tartósabb. Dehát ha nem romlik el ki venne újabb lámpát...sztem egyébként ezt a minőséget a DEPO is simán tudja már, nem beszélve hogy harmadába kerül, ha 2 évente kidobom a lámpát akkor is jobban járok..oké max az illesztések nem olyan szépek ahoyg beépíted - nagy kaland. Azt meg ne mondja senki hogy a xenonos lámpája rosszabbul világít a DEPO-nak mint a HELLA (ár-érték-minőség) Esetleg valakinek nem kell automata váltó?Minden sallangal...kipróbálható!AR35 - tudom húzzak az adok veszekre... Nekem is így járt a lámpám. Én megragasztattam műanyagossal, de kb 1 hetet bírt, és ismét eltörött. Ezután megcsináltam fémből azt a konzolt, ami természetesen azóta is bírja. Öcsémé is el van törve, így nem sok értelme van az automata állításnak :)
skyrangr Elküldve November12, 2009 Elküldve November12, 2009 Szétszedtem a jobbos lámpámat mert az előző tulaj a porvédő gumi nélkül autózgatott vele, minek eredményeként vastag porréteg lett a foncsoron... :) Továbbá a refi feletti tartó műanyag el volt törve (3 darabra) és a foncsor lötyögött a lámpatestben. Természetesen heggeszteni nem tudták...adtam neki ragit megerősítettem egy kis fémmel most egyelőre jó, sztem nem lesz vele gond ha nincs állandóan tekergetve. Azért a HELLA is elmehet a pi****a, van bőr a pofájukon ilyen gagyi műanyagból megcsinálni az állító-foncsor tartó belső részét (nagyon rideg anyag), és elkérni ennyi pénzt.Röhej. Így séróbol tudnék 3 megoldást ami jobb és tartósabb. Dehát ha nem romlik el ki venne újabb lámpát...sztem egyébként ezt a minőséget a DEPO is simán tudja már, nem beszélve hogy harmadába kerül, ha 2 évente kidobom a lámpát akkor is jobban járok..oké max az illesztések nem olyan szépek ahoyg beépíted - nagy kaland. Azt meg ne mondja senki hogy a xenonos lámpája rosszabbul világít a DEPO-nak mint a HELLA (ár-érték-minőség) Egyik szerelő cimborám, aki foglalkozik Omegával, mesélte, hogy próbálták a Hella vs DEPO/Tyc lámpákat. Normál izzós, foncsoros változat még hagyján, ott a Hella lámpatest űberelt természetesen. A projektoros-xenonos esetén meg kb hajszálnyi különbségek voltak, az utángyártottat nehezebb beállítani, nem viszi rendesen a mechanika. De kb ennyi a különbség (meg kb 40-50e ft). Az illesztés kérdésére azt mondta, hogy egy pici reszeléssel a tartófüleken, és az eredeti Hella gumiszalaggal a lámpa tetején, általában szépre be lehet lőni, szal a különbség a két lámpa esetén elhanyagolható a százezres megtakarításhoz képest! (ja és arról nem beszélve, hogy szerinte a Hella foncsorozása-plexije max egy kicsivel jobb mint az utángyári, így a Hella 4-5év után kezd szineződni, az utángyári meg 2-3év után, és a műanyagjaik ugyanolyan ratyi, rideg, törékeny cuccok)
kopymv6 Elküldve November13, 2009 Elküldve November13, 2009 Hali rég voltam itt! DE esetleg nem tudja valaki,hogy a pi....ba jön ki omiból a müszerfalpárna ?nagyon nem bírunk vele. Különben üdv mindenkinek
MalterKoma Elküldve November14, 2009 Elküldve November14, 2009 jaja, az még közel is lenne :) Köszi előre is a számot :) Nnaa, hát nem nyert sajna. De tudok jobbat. Ezeréves cimborám, Omega-meleg, és nem mellékesen karosszériás. Valahol Újpalota környékén dolgozik asszem egy kamionos-karosszériás műhelyben. Azt mondta, jópárat megcsinált már, menjél nyugodtan, hivatkozz rám. Csaplár Józsi (Csapi, páran ismerik innen iss szerintem) 30/3054165. Hívd, aztán beszéljétek meg...
skyrangr Elküldve November14, 2009 Elküldve November14, 2009 Nnaa, hát nem nyert sajna. De tudok jobbat. Ezeréves cimborám, Omega-meleg, és nem mellékesen karosszériás. Valahol Újpalota környékén dolgozik asszem egy kamionos-karosszériás műhelyben. Azt mondta, jópárat megcsinált már, menjél nyugodtan, hivatkozz rám. Csaplár Józsi (Csapi, páran ismerik innen iss szerintem) 30/3054165. Hívd, aztán beszéljétek meg... Omega-meleg :) díjnyertes beszólás
MalterKoma Elküldve November14, 2009 Elküldve November14, 2009 Omega-meleg :) díjnyertes beszólás Nem azt írtam, csak a fórum átírta automatikusan (???!!!) Azt írtam, hogy Omega-b.u.z.i. (jó értelemben) meleg >> télleg átírja :)
opel16v Elküldve November16, 2009 Elküldve November16, 2009 Csaplár Józsi (Csapi, páran ismerik innen iss szerintem) 30/3054165. Hívd, aztán beszéljétek meg... Ok, köszi, amint lesz 5 szabad percem, felhívom aztán megbeszélem vele :)
MalterKoma Elküldve November16, 2009 Elküldve November16, 2009 Ok, köszi, amint lesz 5 szabad percem, felhívom aztán megbeszélem vele :) Azt hittem, sürgős. Hívjad nyugodtan, szerintem másban is tud segíteni neked (is)
recsi58 Elküldve November16, 2009 Elküldve November16, 2009 Helo szia mindenkinek tudna valaki mondani nekem egy olcsó és jó adagoló szervizet budaörshöz közel? (folyik az adagolóból a gázolaj.)
opel16v Elküldve November16, 2009 Elküldve November16, 2009 Azt hittem, sürgős. Hívjad nyugodtan, szerintem másban is tud segíteni neked (is) Áááá, most ezerrel megy a bioetanolos téma, majd valamikor télen vagy tavasszal előkerülhet ez az ajtókitámasztó téma :) Azért köszi az elérhetőséget, elraktam, fel fogom hívni nemsokára :)
Lomha 8V Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Hali! Nincs valakinek ilyen gumi izé, eladó?
opel16v Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Hali! Nincs valakinek ilyen gumi izé, eladó? http://imgfrm.index.hu/imgfrm/8/4/8/0/THM_0006738480.jpg Sokan keresünk ilyet :)
MalterKoma Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Sokan keresünk ilyet :) Csergőbe állítólag fillérekért Érdekes, az én vén taligámon hibátlan (korához képest), pedig ránézésre eredeti, most hogy lebontottam, néztem...
opel16v Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Csergőbe állítólag fillérekért jah, valami huszonezer ft :)
skyrangr Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 jah, valami huszonezer ft :) sok fillér... :)
MalterKoma Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 jah, valami huszonezer ft :) Megkérdezted?? Egy 15 cm-es műanyag darabért???
Gabo Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Megkérdezted?? Egy 15 cm-es műanyag darabért??? Tudod, hogy mennyi egy darab műanyag komplett hamutartó? 40 felett.... a bal hátsó műa zseb a B2 nél 30 felett... Szal én el bírom képzelni :huh:
gsizoli Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Tudod, hogy mennyi egy darab műanyag komplett hamutartó? 40 felett.... a bal hátsó műa zseb a B2 nél 30 felett... Szal én el bírom képzelni :huh: Nagyzolsz..?Azt csodálkozol, hogy azt mondják luxusautód van... :lol:
Gabo Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Nagyzolsz..?Azt csodálkozol, hogy azt mondják luxusautód van... :huh: nagyzol a rossebb, egyiket se vettem meg :lol:
skyrangr Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Sikerült kiautóznom a Lexussal városi körülmények közt egy tank benzint... 78liter benzinnel 553km :huh: Elég keményen 14liter feletti fogyi (BC 15öt mutat) :lol: (pedig nem használtam sport fokozatban, nem is nyomtam neki) Hajrá hibrid, ettől lesz zöld a világ :lol:
opel16v Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Megkérdezted?? Egy 15 cm-es műanyag darabért??? Nemrég volt téma itt a fórumban, és valaki utánanézett :huh:
opel16v Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Elég keményen 14liter feletti fogyi (BC 15öt mutat) :lol: kemény :huh:
Momega Elküldve November17, 2009 Elküldve November17, 2009 Segítsetek. Kanyarban elmegy a fűtésem, ötletem sincs mi a baja. Ja nyáron pedig nem hideg levegőt nyomott, hanem langyosat. (Ez mondjuk most nem is lenne annyira zavaró :huh: ). Nem klímás a verda.
Recommended Posts