Andras Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Szasztok! Omega B projektoros elsö lámpa használtan mennyibe megy mostanság? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Szasztok! Omega B projektoros elsö lámpa használtan mennyibe megy mostanság? Köszi Utángyártott 15.500Ft http://www.alkatresz.eu/shop/arlista.php?s...utal&tkisz= Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Konkrétan ki volt szakadva. Megszerzem a számát, kis türelmet kérek. Ott dolgozik (reméljük, hogy nem csak dolgozott) az M0 szigetszentmiklósi lehajtójánál lévő Opel márkaszervízben, az neked viszonylag közel van.... jaja, az még közel is lenne :) Köszi előre is a számot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andras Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Utángyártott 15.500Ft http://www.alkatresz.eu/shop/arlista.php?s...utal&tkisz= Köszönöm, bár nekem nem ilyen kell asszem :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Köszönöm, bár nekem nem ilyen kell asszem :D :) :) nem utángyári árától meg seggreülsz, a GM lámpatest 99előtti, nem projektoros olyan 70e körül mozgott 1 éve. Sztem most drágább. Projektoros lámpatest a 99 utáni vasakba meg (Gsizoli infói alapján) 250e a két lámpatest, meg a trafók... Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 az a baj hogy a szerelőnél van így nem tudom a számát. minden próba 33000ft-ba kerűl.azért reménykedem ,hogy most jó lesz. nem tudok mitcsinálni.nekem se szerszámom se szakértelmem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 az a baj hogy a szerelőnél van így nem tudom a számát. minden próba 33000ft-ba kerűl.azért reménykedem ,hogy most jó lesz. nem tudok mitcsinálni.nekem se szerszámom se szakértelmem De még a múltkor ezzel kezdte, hogy add meg a számát ... Leírhattad volna mikor cserélték.. hívd fel a szerelőt, diktálja be :) ennyi... Lehet csak más vezérlőt kaptéál, ki tudja, ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 jaja, az még közel is lenne :D Köszi előre is a számot :lol: Rajta vagyok az ügyön. De mivel én nem akartam odáig elmenni, szereztem egy megbízható karosszériást a közelben, délután átgurultam, lebontott kárpittal, ajtó lekap, hegesztés, erősítés, csiszolás, miegymás, visszarakás. Kész. Kérdem mennyi? Azt mondja: Legyen egy ezres!!! Azért a vidéknek iss van előnye. Egy ezres :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Srácok, az létezik, hogy B2 Omegából nem jön ki a lámpa más megbontása nélkül? Gondolok itt pl lökös lelazításra ilyesmik... Vagy csak én vok béna, - elképzelhető. :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra V6 Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Rajta vagyok az ügyön. De mivel én nem akartam odáig elmenni, szereztem egy megbízható karosszériást a közelben, délután átgurultam, lebontott kárpittal, ajtó lekap, hegesztés, erősítés, csiszolás, miegymás, visszarakás. Kész. Kérdem mennyi? Azt mondja: Legyen egy ezres!!! Azért a vidéknek iss van előnye. Egy ezres :lol: :) :) mindig csak a sporolás.......szereztem volna én is neked lakatost,de olyan Lakatost hogy szaladhatnál utána hogy visszaszerezd az ajtódat még mielött leadja méh-ben...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra V6 Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Srácok, az létezik, hogy B2 Omegából nem jön ki a lámpa más megbontása nélkül? Gondolok itt pl lökös lelazításra ilyesmik... Vagy csak én vok béna, - elképzelhető. :D :) :) a lámpa alsó részén is van egy csavar,szemöldök müanyag le-,csavarhúzóval benyúl,kiteker......stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Srácok, az létezik, hogy B2 Omegából nem jön ki a lámpa más megbontása nélkül? Gondolok itt pl lökös lelazításra ilyesmik... Vagy csak én vok béna, - elképzelhető. :D :) :) Lejön, ahogy írták alsó csavar ki egy hosszú szárral, még a jobb oldali is kijön lökös levétel nélkül, csak le kell csavarni a xenon izzót takaró 3 csavaros burkolatot előtte. De egy ezresért kiszedem Neked...Pesten is vannak jó srácok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Úgy küldte ,hogy a szám le lett diktálva.Nem ez a gond hanem az hogy amit küldött nem működik.Az igazán gáz az az hogy ez a hiba 33000ft-ba kerűlt idáig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 mindig csak a sporolás.......szereztem volna én is neked lakatost,de olyan Lakatost hogy szaladhatnál utána hogy visszaszerezd az ajtódat még mielött leadja méh-ben...... :) A rózsaszínt??!! Kiskecseg, még visszamerészkedsz ide?? Sajna te iss messze laksz, a 6sebességes autóddal együtt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Úgy küldte ,hogy a szám le lett diktálva.Nem ez a gond hanem az hogy amit küldött nem működik.Az igazán gáz az az hogy ez a hiba 33000ft-ba kerűlt idáig. És biztos benne mindenki hogy nem működik?Konkrétan arra gondolok, hogy nem is a kocka lesz a ludas a végén... A helyedben nem dobnám ki a régi ABS kockám. Szerelőcsere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 A rózsaszínt??!! Kiskecseg, még visszamerészkedsz ide?? Sajna te iss messze laksz, a 6sebességes autóddal együtt.... Még mindig a 6os váltója van? nem ígértél neki 8ast??? :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Úgy küldte ,hogy a szám le lett diktálva.Nem ez a gond hanem az hogy amit küldött nem működik.Az igazán gáz az az hogy ez a hiba 33000ft-ba kerűlt idáig. Hádeez mi? küldenek valamit, nem működik, és ennyi a buli? sztem ez azért nem így működik. Avagy ha tényleg ez van, akkor javasolt a szerelőcsere, lehet hogy máshol van a baki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 a lámpa alsó részén is van egy csavar,szemöldök müanyag le-,csavarhúzóval benyúl,kiteker......stb A lámpa kijön a helyéről, nem tartja semmi, ellenben vagy a sárvédő ívében vagy a lökösben akad el... feszegetni meg... nos ahhoz túl hideg volt :) Mindegy, kibírja a hűtő cseréig... akor úgyis szét lesz kapva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Hádeez mi? küldenek valamit, nem működik, és ennyi a buli? sztem ez azért nem így működik. Avagy ha tényleg ez van, akkor javasolt a szerelőcsere, lehet hogy máshol van a baki! Jogos. Ugyanez jutott eszembe, csak sokkal durvább (sértőbb) kivitelben... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
balintka Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 OFF Gyorshajtók A bömös az tényleg durva, a többi meg csak halad... :) _ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra V6 Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Még mindig a 6os váltója van? nem ígértél neki 8ast??? :) :D :lol: most csak irigykedik a Malter mert neki csak 4 sebessége van.ő is szeretne ám 6-8 sebességessel járni...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 most csak irigykedik a Malter mert neki csak 4 sebessége van.ő is szeretne ám 6-8 sebességessel járni...... :) 6-8 sebesség... nekem jobb van! 18, igaz az már mountain bike, nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 A lámpa kijön a helyéről, nem tartja semmi, ellenben vagy a sárvédő ívében vagy a lökösben akad el... feszegetni meg... nos ahhoz túl hideg volt :) Mindegy, kibírja a hűtő cseréig... akor úgyis szét lesz kapva... A balos simán kijön kis kézügyesség. A jobbosnál ahogy fentebb írtam.3 torxxal a xenon izzón lévő takaró fedél levesz és már nem akad el. Ugorj el azt kiszedjük, a hűtőt úgyis 2 év múlva cseréled... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 A balos simán kijön kis kézügyesség. A jobbosnál ahogy fentebb írtam.3 torxxal a xenon izzón lévő takaró fedél levesz és már nem akad el. Ugorj el azt kiszedjük, a hűtőt úgyis 2 év múlva cseréled... :) Engem nem zavar, hogy nem műxik a lámpaállító motor :D Az se hogy vmelyik szerelő kissé magasra állította a bal lámpát. Szal megvárja ez a hűtőcserét... A 2 év azért nem kóser, mert most szivárog... :) A 2,2 es hűtőjét megcsináltattam, hogyha ez végleg megadná magát, akkor legyen mivel hama kicserélni. Méretben ua, egy csőcsonk nincs rajta ami a 2. pótszivattyúhoz megy, az addig legfeljebb le lesz kötve... hideg télen úgysem műxik :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Szétszedtem a jobbos lámpámat mert az előző tulaj a porvédő gumi nélkül autózgatott vele, minek eredményeként vastag porréteg lett a foncsoron... :) Továbbá a refi feletti tartó műanyag el volt törve (3 darabra) és a foncsor lötyögött a lámpatestben. Természetesen heggeszteni nem tudták...adtam neki ragit megerősítettem egy kis fémmel most egyelőre jó, sztem nem lesz vele gond ha nincs állandóan tekergetve. Azért a HELLA is elmehet a pi****a, van bőr a pofájukon ilyen gagyi műanyagból megcsinálni az állító-foncsor tartó belső részét (nagyon rideg anyag), és elkérni ennyi pénzt.Röhej. Így séróbol tudnék 3 megoldást ami jobb és tartósabb. Dehát ha nem romlik el ki venne újabb lámpát...sztem egyébként ezt a minőséget a DEPO is simán tudja már, nem beszélve hogy harmadába kerül, ha 2 évente kidobom a lámpát akkor is jobban járok..oké max az illesztések nem olyan szépek ahoyg beépíted - nagy kaland. Azt meg ne mondja senki hogy a xenonos lámpája rosszabbul világít a DEPO-nak mint a HELLA (ár-érték-minőség) Esetleg valakinek nem kell automata váltó?Minden sallangal...kipróbálható!AR35 - tudom húzzak az adok veszekre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts