Omegatd Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Sajnos öregszünk: Lefotóztad azt, ahol 8 éve állt, mielőtt visszatekergették... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Nektek sem müködik a fórum kereső motorja? Mert akármire próbálok keresni, azt irja ki, hogy kevés karaktert irtam be. Csak igy elég nehéz sok, akár száz oldalakat végigkeresni, ha valamit vissza akarok nézni. :lol: Erről jut eszembe, nekem az opelklubos mélem nem müxik... írok is mingyáááááá Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 És ezért meg kellett állnod?... :lol: :lol: :lol: :lol: Igen, mert különben belelógott a mutató a számokba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 és mennyi a valós? :lol: '97-év végén került az országba. Akitől megvettem, ő Mo-on a 2. tulaj volt és '98 év elején vette (tehát 4 évesen) 80e km-rel, és végig Opelszervízben szervizeltette, amit vissza is kerestünk. Én 2002-ben 130e km-rel vettem meg. Ha tekertek is rajta, az akkor lehetett, amikor behozták az országba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Igen, mert különben belelógott a mutató a számokba. és?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Én ötvennel mentem, lakott területen, és pont az első számjegyet takarta a mutató :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Megoldási javaslat: ha látod hogy hamarosan kerek szám lesz a kilóméterszámlálón, akkor fel kell gyorsítani minimum 180-ra, és ezzel mindjárt több legyet is ütsz egy csapásra: 1., nem lóg bele a mutató a számokba 2., bebizonyítod hogy az autód ennyi kilóméterrel a motorjában is még elég erős 3., nem utolsósorban rólad is kiderül hogy nem vagy szívbajos 180-nál egy kézzel vezetni a másik kezeddel meg kotorászni a fényképezőgép/telefon után. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Megoldási javaslat: ha látod hogy hamarosan kerek szám lesz a kilóméterszámlálón, akkor fel kell gyorsítani minimum 180-ra, és ezzel mindjárt több legyet is ütsz egy csapásra: 1., nem lóg bele a mutató a számokba 2., bebizonyítod hogy az autód ennyi kilóméterrel a motorjában is még elég erős 3., nem utolsósorban rólad is kiderül hogy nem vagy szívbajos 180-nál egy kézzel vezetni a másik kezeddel meg kotorászni a fényképezőgép/telefon után. :lol: Ez is lakott terület vót.. csak vagy 70 es táblánál, vagy csal a mutató :lol: :P Amúgy ez a 180as dolog nem rossz ötlet :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Köszönöm a jó tanácsokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balintka Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Megoldási javaslat: ha látod hogy hamarosan kerek szám lesz a kilóméterszámlálón, akkor fel kell gyorsítani minimum 180-ra, és ezzel mindjárt több legyet is ütsz egy csapásra: 1., nem lóg bele a mutató a számokba 2., bebizonyítod hogy az autód ennyi kilóméterrel a motorjában is még elég erős 3., nem utolsósorban rólad is kiderül hogy nem vagy szívbajos 180-nál egy kézzel vezetni a másik kezeddel meg kotorászni a fényképezőgép/telefon után. :lol: Itt volt egy kis szívbaj az út minősége miatt: ___ Link to comment Megosztás: More sharing options...
balintka Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Az Én választásom: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :D :D :D :D ;) :D ;) ___ Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Itt volt egy kis szívbaj az út minősége miatt: ___ Az ilyen videó akkor jó, amikor a rendszám is rajta van :lol: :lol: :lol: Persze mint tudjuk, a videofelvétel nem terhelő bizonyíték :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balintka Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Az ilyen videó akkor jó, amikor a rendszám is rajta van :lol: :lol: :lol: Persze mint tudjuk, a videofelvétel nem terhelő bizonyíték :lol: Hol legyen a rendszám, a kilométeróra alatt? Persze hogy nem az. Ezért nem értem, hogy mi alapján keresik a szegedi motorost? ( 245km/h) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Ha tekertek is rajta, az akkor lehetett, amikor behozták az országba. 99% esélyed van is rá :lol: Én meg múlt pénteken kifogtam egy lemezcsavart a balelsőbe... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 99% esélyed van is rá :lol: Én meg múlt pénteken kifogtam egy lemezcsavart a balelsőbe... :lol: http://www.opel16v.hu/kepek/2006/defekt.jpg Korai még a szögesgumi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 99% esélyed van is rá :lol: Én meg múlt pénteken kifogtam egy lemezcsavart a balelsőbe... :lol: Ilyet én is találtam a jobb hátsóban, nekem az volt a szerencsém, hogy az amugy is az autóval vett és kidobásra itélt gumiban volt. Mondjuk hazahoztam az autót, támolygott. Megmértem a guminyomásokat. Jobb első, 2.4, jobb hátsó 1.1, bal hátsó 2.9, bal első 2.1. :lol: Én meg nem tudtam miért játszik részeget az autó az úton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Ilyet én is találtam a jobb hátsóban, nekem az volt a szerencsém, hogy az amugy is az autóval vett és kidobásra itélt gumiban volt. Ez egy tök jó P7-esben volt, de szerencsére lehetett javítani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Érdekes, hogy nekem Conti van, és 195 széles, és elképzelhető hogy az xev nem bírja megnyikkantani? De ha már kicsit poros, homokos az út akkor eltekeri, de száraz aszfalton nem igazán jön össze. Vagy mint 16v-nek nekem is oda van csavarozva az aszfalthoz...??? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Érdekes, hogy nekem Conti van, és 195 széles, és elképzelhető hogy az xev nem bírja megnyikkantani? De ha már kicsit poros, homokos az út akkor eltekeri, de száraz aszfalton nem igazán jön össze. Vagy mint 16v-nek nekem is oda van csavarozva az aszfalthoz...??? :lol: :lol: :lol: Ott valami nem stimmel... Nekem az X20SE (jajj, tiszta zavarban vagyok, ez volt a motorkódja a 8 szelepesnek?) is elcsavarta, pedig az 20 pacival kevesebb! 195-ös GoodYear volt rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Ez egy tök jó P7-esben volt, de szerencsére lehetett javítani :lol: Ez még szerencse. Ja, a szekrényben kutatva megtaláltam egy évekkel ezelőtti sárga SWI-s pólót, amit még tőled kaptam. :lol: Régi szép emlékek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
art Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Üdv mindenkinek! szeretném a segítségeteket kérni. 3-4 napja az autón eltűnik az alapjárat,. P és N fokozatban szépen ketyeg, de amint bereakom D vagy R-be összeomlik. szépen megyek és amint állóra akarom fékezni a kocsit vagy nagyon lassan gurulok, leáll. mivel automata így bal most a féken és tartom fékezéskor a 800, 1000-es alapjáratot. ki tudja mi lehet a baj?? levettem az akkusarut 2 órára, hátha a komputer szórakozik, de annyit értem el vele, hogy az automata ablakok nem húzzák fel illetve le maagukat csak, ha nyomom végig a gombot. HELP előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Nekem benzinnel a napi első indításkor kb.20-30mp-ig csinálja ezt, utánna abbahagyja. Volt már szerelőnél, de nem jött rá. Cseréle lett beszívott levegő hőm.jeladó cserélve, majd kapott másik légtömegmérőt, de nem javult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
art Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Nekem benzinnel a napi első indításkor kb.20-30mp-ig csinálja ezt, utánna abbahagyja. Volt már szerelőnél, de nem jött rá. Cseréle lett beszívott levegő hőm.jeladó cserélve, majd kapott másik légtömegmérőt, de nem javult. Nem dobtad fel a kedvem! :rolleyes: nekem folyamtosan csinálja. elég idegesítő, pláne, ha városban autózom. hallottam már olyat, hogy elkoszolódik az alapjárati motor és szórakozik, de ez nem az. remélem azért valaki találkozott ezzel a problémával már?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Nem dobtad fel a kedvem! :rolleyes: nekem folyamtosan csinálja. elég idegesítő, pláne, ha városban autózom. hallottam már olyat, hogy elkoszolódik az alapjárati motor és szórakozik, de ez nem az. remélem azért valaki találkozott ezzel a problémával már?! Hasonló a gondom, csak nekem sehol sincs alapjáratom, viszont tudom, hogy az alapjárati a szar, tisztítás nem segített, úgyhogy S.O.S. alapjárati motort keresek V6-hoz!!! THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember19, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2009 Bobcar esetleg Vatera. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts