Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

morg

Recommended Posts

Üdv mindenkinek!!!

Tartsunk már egy rövid ötletrohamot az éppen futó témák mellett!

Az érdekelne, hogy mitől lesz egy caravan csajozós gép, lehet az egyáltalán? Vagy megmarad piaci hordárnak, családi bengának?

Gabi Omegája pl. szerintem szépen meg van csinálva. A csajozás már más kérdés... :lol: :lol: :lol:

34559490.jpg

34559488.jpg

Megosztás:

Üdv mindenkinek!!!

Az érdekelne, hogy mitől lesz egy caravan csajozós gép, lehet az egyáltalán? Vagy megmarad piaci hordárnak, családi bengának?

Gabi gépe nagyon szép, ettől eltekintve szerintem a caravan nem az a tipikus csajozós verda...

Ha már a caravan eredetét veszed... Mire is készült? Na nem azért hogy a hátsó üléssort lefektetve franciágyat kapj, és nem is azért hogy zöldséget hordjon a szombati piacra.

Elsősorban a családosokat, nagy motyóval közlekedőket célozta meg. Ezek közül az első kapásból kicsukja a csajozás (elvi) lehetőségét.

Ha jól emlékszem Gabi is ezért vett kombit (család), és nem a csajok miatt szárnyazta körbe :P

Mondjuk a csajozás tényleg más téma, ahogy Stefan is írta...

Kérdés, hogy ki a célközönség ?

- a diszkós tinik buknak akár már a zsigulira ha nagy a zene,

- viszont a túliskolázott entellektüelnek az Opel aljamárka (csak a bajor vagy a stuttgarti :lol: )... :lol:

Végső soron aki Omegát vesz, egy 'sóher' ember... Nincs sok pénze, viszont ahhoz mérten luxust és bőséges helyet vásárol. (persze akinek nem inge, ne vegye...)

Ha csajozós verdát akarsz, vegyél valami nyitott gyöszt. Se nem luxus, se nem nagy...

Viszont iszonyat drága, azzal lehet csajozni :lol: :lol:

Megosztás:

- viszont a túliskolázott entellektüelnek az Opel aljamárka (csak a bajor vagy a stuttgarti :lol: )... :lol:

Ott a pont. Milyen igaz. Lehet egy audi fos, meg merci rakás szar, bmw meg trailerkirály, de az itt prémiummárka.....

Topáknak az a gazdag autó.

Ezért kell egy jó omival lenyomni őket az autópályán hehehehehehe

Megosztás:

Gabi Omegája pl. szerintem szépen meg van csinálva. A csajozás már más kérdés... :D :D :lol:

Barátnőm mellett jófiú vagyok, nem csinálok én ilyet :D

Amúgy bárhova megyünk vele (Visegrád, Szentendre volt legutóbb), sokszor körbenézik a "turisták" az

autót, volt hogy az M5-ös BMW-s (elég új) német rendszámos ürge csodálta körbe :P

De hogy a csajozós jellegénél maradjunk, nem kevésszer tapasztalom, hogy a csajócák a sötétített üvegek

tükröződését használják sminkelésre és hajigazításra... még amikor benne vagyok, akkor is :lol:

A hátul az űlések lehajtásával keletkező franciaágy pedig okozott már némi élményanyagot (és nem egyedül

voltam :D :lol: ), nem elhanyagolható szempont a caravan omegánál :lol:

Megosztás:

Akkor viszont nem lett vízköves... ha az évek során normális fagyállót, meg fesztvizet raktál bele, akkor emiatt nem csökkent a hűtőteljesítmény.

Szerintem a problémát ne itt keresd.

Persze ártani nem ártasz vele, ha kipucolod a rendszert.

Most jut eszembe, van egy takarólemez a hűtőmaszk belsejében (az Opel embléma mögött - téli üzemre). Ha ez benne van, vedd ki (bár ez megint ellentmond annak, hogy eddig jó volt.).

Másik problémás dolog ami lehet, hogy a termosztátod nem nyit ki rendesen... nem áramlik a víz, gyorsabban melegszik.

köszi megoldásnak a fele megvan, új hűtőmaszkot raktam fel télen és lehet, hogy rajta maradt a felső takarólemez, megnézem azt is...

Megosztás:

Klíma nincs az autóban? Mert amiatt is sűrűbben bekapcsolhat ám nyáron a hűtőventi :lol:

A fűtés nálam is lájtos volt, mikor vettem az omit, aztán ki lett cserélve a csöpögő fűtéscsap, és

azóta leég a hajam :lol:

Klíma az van, de a téli időszakra a hajleégető fűtés még várat magára…

Megosztás:

Üdv mindenkinek!!!

Ha Én is válaszolhatok erre:

Lehet, hogy nem az-az igazi csajozós gép a Caraván, és talán a jelzője a méretéből és formájából adódóan családi de ha a csajod már a kocsiba ül, akkor a B Omega belső formatervezése, és a kényelme már el is csábította, ezután neked meg csak hátra kell kúsznod vele oda, ahol akkora hely van, hogy még fogócskázhattok is, ha más nem jut eszetekbe, így csak a Caraván jöhet szóba.

Véleményem kb. ua. mint; Stefán és opel16v

Az Én párommal nem is tudjuk eldönteni, hogy a már nem fiatal Combi Omega helyett mibe üljünk bele, ami nagy kényelmes, súlyra és méretre egy háztartásban mindent elbír, és nem utolsó sorban a kutyákat sem kell az ülésekre beengedni, ahol összenyálaznának és szőröznének mindent!

Megosztás:

...

Az Én párommal nem is tudjuk eldönteni, hogy a már nem fiatal Combi Omega helyett mibe üljünk bele, ami nagy kényelmes, súlyra és méretre egy háztartásban mindent elbír, és nem utolsó sorban a kutyákat sem kell az ülésekre beengedni, ahol összenyálaznának és szőröznének mindent!

Hát igen, a mostani árak és lehetőségek mellett én sem tudnék olyan új autót, ami ennyiért ezt a "luxust" adja.

De a lényeg, hogy a konklúzió megvan: kutyás csajokat lehet vele felszedni :lol: :lol:

Megosztás:

Az én stratégiám az, hogy mostanság gördül le a gyártósorról az az insignia caravan, amit kb 5 év múlva az

omega helyére szeretnék beállítani :lol: Addig benne lesz az omegában a 450e km :lol:

kutyás csajokat lehet vele felszedni :P :lol:

lásd az én példám :lol:

Megosztás:

Az én stratégiám az, hogy mostanság gördül le a gyártósorról az az insignia caravan, amit kb 5 év múlva az

omega helyére szeretnék beállítani :lol: Addig benne lesz az omegában a 450e km :lol:

Azt hiszem abba én is beülnék, persze nem utasként, ...talán tényleg egy pár év mulva...

Megosztás:

Üdv mindenkinek!!!

Rövid a farkad? Büdös a szád? Mosdatlan és igénytelen vagy? Akkor akármit veszel nem lesz csajozós verda. Verdával lehet menni csajozni, de nem azzal kell megfogni őket. Amikor én fiatal voltam nem igazán érdekelte a lányokat a verda...

Megosztás:

Rövid a farkad? Büdös a szád? Mosdatlan és igénytelen vagy? Akkor akármit veszel nem lesz csajozós verda. Verdával lehet menni csajozni, de nem azzal kell megfogni őket. Amikor én fiatal voltam nem igazán érdekelte a lányokat a verda...

ebből látszik már öreg vagy :lol: :lol:

Megosztás:

Elsősorban a családosokat, nagy motyóval közlekedőket célozta meg. Ezek közül az első kapásból kicsukja a csajozás (elvi) lehetőségét.

Ezzel egyetértek...

Mondjuk a csajozás tényleg más téma, ahogy Stefan is írta...

Kérdés, hogy ki a célközönség ?

- a diszkós tinik buknak akár már a zsigulira ha nagy a zene,

Hát igen, már a lányok sem a régiek...

Megosztás:

Végső soron aki Omegát vesz, egy 'sóher' ember... Nincs sok pénze, viszont ahhoz mérten luxust és bőséges helyet vásárol. (persze akinek nem inge, ne vegye...)

Sóher a nénikéd! Amikor én vettem, még 2 milla felett volt. Akkor még nem tudta megvenni minden sudribunkó...

Ha csajozós verdát akarsz, vegyél valami nyitott gyöszt. Se nem luxus, se nem nagy...

Viszont iszonyat drága, azzal lehet csajozni :lol: :lol:

Nekem olyan is van. Nem is drága, igaz imádják a csajok (akárcsak engem)...

Megosztás:

Ott a pont. Milyen igaz. Lehet egy audi fos, meg merci rakás szar, bmw meg trailerkirály, de az itt prémiummárka.....

Topáknak az a gazdag autó.

Szerintem meg egyik sem rosszabb, mint az Omega, sőt. Az egy dolog, hogy szereti valaki az autóját, de attól még maradjon meg a realitás talaján...

Ezért kell egy jó omival lenyomni őket az autópályán hehehehehehe

Jó Omegával igen! Az valahol 200 ló körül kezdődik, a többi csak libakergető a prémiumokhoz képest...

Megosztás:

Ha Én is válaszolhatok erre:

Lehet, hogy nem az-az igazi csajozós gép a Caraván, és talán a jelzője a méretéből és formájából adódóan családi de ha a csajod már a kocsiba ül, akkor a B Omega belső formatervezése, és a kényelme már el is csábította, ezután neked meg csak hátra kell kúsznod vele oda, ahol akkora hely van, hogy még fogócskázhattok is, ha más nem jut eszetekbe, így csak a Caraván jöhet szóba.

Hehehe! Ez jó. A múltkor próbáltam egy A8-ast. Hát az Omega sem kicsi, de az A8 az bitang nagy. Hátul akkora hely van benne, hogy simán tudsz szexelni...

Megosztás:

Hát igen, a mostani árak és lehetőségek mellett én sem tudnék olyan új autót, ami ennyiért ezt a "luxust" adja.

Nem bizony...

De a lényeg, hogy a konklúzió megvan: kutyás csajokat lehet vele felszedni :lol: :lol:

Nem tudom, mit szólna hozzá az asszony, a kutyához meg a rotim...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.