opel16v Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Ma elhoztam az akkumat a szerelőtől, és szerinte teljesen jó. Bár annyira le volt merülve, hogy alig akarta az elején felvenni a töltést, de aztán jó lett. Szerinte a töltésem mindenképp meg kell csinálni :lol: Mielőtt bármit is teszel, mérd már ki a testkábelt a generátortól az akkuig ellenállásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Mielőtt bármit is teszel, mérd már ki a testkábelt a generátortól az akkuig ellenállásra. Mennyinek kellene lennie? Amúgy egyszer már nekiálltam, hogy kicserélem a kábeleket, de iszonyúan be vannak építve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Mennyinek kellene lennie? Amúgy egyszer már nekiálltam, hogy kicserélem a kábeleket, de iszonyúan be vannak építve :lol: Ideális esetben 0 Ohm, vagyis rövidzárt. Ha ettől derekasan eltér, problémás lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Mennyinek kellene lennie? Amúgy egyszer már nekiálltam, hogy kicserélem a kábeleket, de iszonyúan be vannak építve :lol: Asconámon bevált, hogy egy teljesen független, új kábel szaladt el a generátortól az akkuig... meg kapott plusz testeket itt ott a kocsi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Kicsit más téma... Kifeslett az Omi kormányán a bőrözés (szerintem valami ratyi anyaggal pucolhatták, mert elvékonyodott, és elmállott :lol: )... Hol érdemes újrahúzatni? Pécs és közele előnyben :lol: Esetleg valakinek egy elfekvő, jóállapotú kormánya nincs? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Kicsit más téma... Kifeslett az Omi kormányán a bőrözés (szerintem valami ratyi anyaggal pucolhatták, mert elvékonyodott, és elmállott :lol: )... Hol érdemes újrahúzatni? Pécs és közele előnyben :P Esetleg valakinek egy elfekvő, jóállapotú kormánya nincs? :lol: Még nem fekszenek, de a bőrünket már húzzák.. az a kormány nem jó? Tudom messze van, de több is van, lesz egy csomó tartalék :lol: :lol: és elvihetné már őket vki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 én csak itt erre tatabánya környékén tudok egy jó bőrözőt, postán is vállalja, szépen dolgozik. nekem is ő csinálta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 én csak itt erre tatabánya környékén tudok egy jó bőrözőt, postán is vállalja, szépen dolgozik. nekem is ő csinálta. milyen határidővel meg anyagiakkal csinálja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Ez lassan engem is érinteni fog, de a váltógombot is meg kell csinálni, mert az rosszabb állapotú mint a kormány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 milyen határidővel meg anyagiakkal csinálja? Sztem erre gondolt opel16v cartárs, a határidő ugyan ebből nem derül ki, de legalább látod a költségeket meg itt vannak az elérhetőségek is: http://www.hunyadi.co.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 jaja, erre gondoltam. határidőt nem ismerem, gondolom a posta a szűk keresztmetszet. nekem rögtön csinálta, időpontra mentem, asszem 4 óra volt összesen. és a váltógomb+váltózsák+kézifékzsák+kormány együtt asszem 17e volt, ha jól emlékszem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 nekem az fordult meg a fejemben, mi lenne ha vaj bőrrel csináltatnám meg a kormány, váltó, kézifék bőr részeit...az nagyon gagyin nézne ki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 nekem az fordult meg a fejemben, mi lenne ha vaj bőrrel csináltatnám meg a kormány, váltó, kézifék bőr részeit...az nagyon gagyin nézne ki? :lol: Ha gagyi nem is lenne,de hogy kényes az biztos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 nekem az fordult meg a fejemben, mi lenne ha vaj bőrrel csináltatnám meg a kormány, váltó, kézifék bőr részeit...az nagyon gagyin nézne ki? :lol: Világoshoz a világost... De sztem meg kell(ene ) a kontraszt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 nekem az fordult meg a fejemben, mi lenne ha vaj bőrrel csináltatnám meg a kormány, váltó, kézifék bőr részeit...az nagyon gagyin nézne ki? :lol: Csak egy kérdés... Tech-es cuccot meg tudtad nézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Egy gyors kérdés. Te szerelted ki a cuccokat, vagy ebben az árban benne volt a ki-be szerelés is? Köszi Oldjawás. Nekem is tökig van kopva a kormány, a kézifék boritás, meg a váltó. De nekem automata. Gondolom azzal nem nagyon tud mit kezdeni. :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Srácok, Az Omiban a 2.2 mit eszik?Baj gond vele? Bár 3 literre fáj a fogam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Srácok, Az Omiban a 2.2 mit eszik?Baj gond vele? Bár 3 literre fáj a fogam :lol: használautón van fenn 3 lityis is, meg 2,2.... Az exenyém az benzin meg E85-t evett.... Vizet gázolajat nem mertem adni neki.... :lol: :lol: Városban nekem olyan 14 körül fogyasztott, kint 10,5. Tamásnak ugyanő kissé kevesebbet eszik, nem is tapossa annyira valószínű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 jaja, erre gondoltam. határidőt nem ismerem, gondolom a posta a szűk keresztmetszet. nekem rögtön csinálta, időpontra mentem, asszem 4 óra volt összesen. és a váltógomb+váltózsák+kézifékzsák+kormány együtt asszem 17e volt, ha jól emlékszem :lol: Aha, faintul is néz ki! Gondolkoztam is, hogy hol láttam szépen újrahúzott Omegát, de most már tudom! Mikor csináltattad? csak mer' weblapon kicsit borzasztóbbak az árak... na majd meginterview-olom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Nagyon szép a bőrözés. Tegnap ismét behalt az AC az Omiban. Asszem bontottat sem veszek többet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Ma kiszedtem az AC-t. Jól megszivatott, mert nem is az halt be, csak kifogyott a benzin, de a mutató 20 lityin állt. Kiszedtem a benzinszintjelzőt a tankból, erre két mágnes volt ráragadva, amiket azért dobtam a tankba, hogy összeszedjék a fém reszeléket, és ne az AC szoruljon meg. Mivel, még a kezelési is írja, hogy ne fogyasszuk ki a tankot, mert felszedi a koszt, term. fel is szedte. Még üzaszűrőt is cserélhetek sztem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Ma kiszedtem az AC-t. Jól megszivatott, mert nem is az halt be, csak kifogyott a benzin, de a mutató 20 lityin állt. Kiszedtem a benzinszintjelzőt a tankból, erre két mágnes volt ráragadva, amiket azért dobtam a tankba, hogy összeszedjék a fém reszeléket, és ne az AC szoruljon meg. Mivel, még a kezelési is írja, hogy ne fogyasszuk ki a tankot, mert felszedi a koszt, term. fel is szedte. Még üzaszűrőt is cserélhetek sztem :lol: A 22-es csapdája ez akkor :lol: Viszont legalább olcsón megúsztad a dolgot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Kori, részvétem a szivásért, de legalább olcsó volt. :-) Ime, ha sikerül, akkor berakok három képet az új vasról, sajna csak mobillal készült. Teljesen friss, vásárlás utáni képek. http://www.nethirlap.hu/inc/editor-viewpic...nhgalx9QwtR.jpg http://www.nethirlap.hu/inc/editor-viewpic...nhgalMISq1r.jpg http://www.nethirlap.hu/inc/editor-viewpic...nhgalAWQjNP.jpg Remélem örülsz TD. :-D Üdv Oldjawás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Bocs hogy bénázok a képekkel, de saját galériát nem enged csinálni a fórum, másik galériámból nem enged beszúrni ide képet, gépről nem enged beszúrni képet, ugyhogy marad a linkelés. :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts