Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

morg

Recommended Posts

Szeva, a túltöltős generátor problémával mit csináltál, mert én most nem tudom le küzdeni, nagyon meg köszöném ha tudnál adni egy kis informáciot hogy mi lehet a gond, a stabilizátort már ki cseréltem a generátor ban, és még most is tul tölt, elöre is nagyon kösz. ÜDV!!!

A másik topicban válaszoltam már.

Megosztás:

Hello!

Ismeretségi körömbe akad agy 2002-2003 körüli B2 omega, 2.2-es benzines motorral szerelve. 2004-be lett vásárolva az opel sajóba, bemutató autó volt. Az a helyzet, hogy volt még a családba vivaro, b1 omega, és ez csak állt a garázsba, ballagás, karácsony, ünnepség, és amikor nem ment a B1 akkor volt használva, ezért kb 21000 km van a vasba. Hibátlan állapot, gyári felni, és GYÁRI GUMI!!!!. Azt hiszem a hátsó üléssoron még rajta van a fólia is. Évente lemerült benne az akksi, mert ugye nem volt használva.

Kb 1.8 körül tartja a tulaj. Nos szerintetek megérne ennyit? 2.2 az azért többet kajál majd 10 ha jól tévedek! További fentartás és hasonló dolgokat is figyelembe véve...

üdv:

SZP

MEG_VENNI!!!! HA nem teszed, gyűjtök pénzmagot és megveszem én!... de tudok rá vevőt azonnal!!

Megosztás:

MEG_VENNI!!!! HA nem teszed, gyűjtök pénzmagot és megveszem én!... de tudok rá vevőt azonnal!!

Megveszed?

Más.

Megnéztem a képeket. Tas, Roland meg Norbi kivételével senkit sem ismerek. Na jó, Hajnival találkoztam valamelyik közösségi házas talin, de beszélgetni nem volt időnk...

Megosztás:

Megveszed?

Más.

Megnéztem a képeket. Tas, Roland meg Norbi kivételével senkit sem ismerek. Na jó, Hajnival találkoztam valamelyik közösségi házas talin, de beszélgetni nem volt időnk...

Hát tudok rá vevőt azonnal... De ha neki nem kéne, erősen elgondolkodnék rajta. (most még mindig a Senatoron agyalok, csak a jövő évi adó... :lol: )

Figy, kérdezd meg Mr Mantát hogy ismertek meg 2004ben? (Na az egy külön "muris" sztori volt... szegény Hajni kapott is miattam B) :huh: )

Vhol el kell kezdeni.... a mostani Blitz után sem ismerek mindenkit, van egy törzsgárda akit igen, és egyre bővítem az ismerősök számát (CS is segít ^_^ )

Megosztás:

Gabo, és Tomi023, mi a tapasztalat a 2.2 motorral kapcsolatba?? Jó és rossz, meg minden, fogyasztás és hibákra bisszúságokra is kíváncsi vagyok!! EGR nincs rajta ugye??

SZP

EGR mindegyik ecotecen van imhol... De ha van is, nem tart sokból múlttá tenni :lol:

Meg ha kicsit visszaolvasol egyik cartárs írta hogy a 2,2es moci is beolajozza a gyertyákat :huh:

Megosztás:

EGR mindegyik ecotecen van imhol... De ha van is, nem tart sokból múlttá tenni :P

Meg ha kicsit visszaolvasol egyik cartárs írta hogy a 2,2es moci is beolajozza a gyertyákat :lol:

Tomi írta, mivel nekem olajozta, ő meg megcsinálta 3 hengeresre ^_^ Ha tényleg annyit futott csak akkor nagyon érdemes megvenni... de ha nem akarod, mondom, tudok rá vevőt azonnal!

Az én véleményem (bár már nem mérvadó) szerint a 2,2 es moci, ahhoz, hogy mindennap használd, és nem versenyzel, akkor elégséges. Kényelmesen elvisz mindenhova, azért van benne tartalék, szal előzés nem egy rémálom, de közben nem eszi le a gatyádat. (Szted én miért ültem vissza 1 hétre, mikor a belvárosban autókáztam? - mert 13 vs 18 l/100 - nálam, aki tapossa mint az állat) Autópálya 140 es óra szerinti temponál, tempomattal 1 fővel kicsi cuccal 10-10,5 között mozog (nehéz a kaszni) 90 nél meg 8 l.... de nekem futott 200 felett is igaz csak 2x próbáltam ki a végét...

Az etanolos fogyit Tomitól kérdezd....

Motorikusan nekem nem volt vele bajom ( szelepfedéltömítés, de időben túladtam rajta, hogy más takarítsa el a dolgot :huh:)) ) ha autómata, akkor 60-90 e km után érdemes olajcseréztetni, és ha nem volt gyilkolva akkor elvisz kb 300ezret. (hja ez nem vicc, aki a tuti vevő lenne erre a verdára, nemrég adta el a 2,2esét 400e körül - ugyan manuális volt - de komolyabb hiba nélkül, és most kicsit kevesebb km-mel keres ugyanilyet B)

bosszúság? Minden ami az Omegára jellemző, de ezt tudod a B1ből... futómű, zörgő ajtógombok, hátsó roló néha nem megy, ilyenek...

Megosztás:

Úgy néz ki szereztem egy zsírúj kulcsfejet (értem itt az elektronikát és burkolatot), bontatlan.Ezt TECH2-vel lehet majd hozzátanítani?Mennyi egy ilyen muatvány tudja vki?

Hát hogy neked mennyi lesz azt nem tom, de nekem vagy 5 perc és 1 kézfogás volt - haveri alapon :lol: :huh:

Megosztás:

Más..

Nyüszög a légzsák kábel átvezető gyűrű haekerem a kormányt - ok gondolm ne tekergessem... :P , de amúgy OK, csak idegesítő.Ez mitől lehet?5let esetleg?

1. Ne tekergesd a kormányt! :huh:

2. jól zsírozd be, úgy hogy rendesen szigeteljen is, egy csomó pénzt spórolsz majd, mikor nem nyílik ki!!

:lol: ^_^ B)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.