Gabo Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 Srácok, vki tud nekem hozni / eladni egy fényszóró állító motort xenonho' a BW-n ? Ha esetleg igen, ne fogja vissza magát :huh: Köszi :lol:
kori Elküldve Augusztus7, 2009 Elküldve Augusztus7, 2009 Luxusadó: http://kep.tar.hu/korimv6/50648810/38620805 Lehet szörnyülködni.
Gabo Elküldve Augusztus8, 2009 Elküldve Augusztus8, 2009 Luxusadó: http://kep.tar.hu/korimv6/50648810/38620805 Lehet szörnyülködni. Inkább jöttél volna Omegával.... Így egyeduralkodó vagyok... tök jó érzés :huh: De nem tisztességes nyerni így :lol: ^_^ B)
Omegatd Elküldve Augusztus8, 2009 Elküldve Augusztus8, 2009 Mit akarsz nyerni? Tapasztalatot? Inkább jöttél volna Omegával.... Így egyeduralkodó vagyok... tök jó érzés :huh: De nem tisztességes nyerni így :lol: ^_^ B)
postd Elküldve Augusztus9, 2009 Elküldve Augusztus9, 2009 Hali Esküszöm keresgéltem a fórumban de nem találtam meg mitől kotyog az első futómű. Ugyanis a kotyogás szóra semmit sem ad ki :huh: a futómű szó alapján meg az összes ültetést és állítást megtaláltam csak a kotyogást nem. Szóval az a hiba ,hogy kotyog az eleje elég keményen, szilent lehet? vagy más egyéb? mik a tapasztalatok? Előre is köszi Üdv Dani
FPepe Elküldve Augusztus9, 2009 Elküldve Augusztus9, 2009 Hali Esküszöm keresgéltem a fórumban de nem találtam meg mitől kotyog az első futómű. Ugyanis a kotyogás szóra semmit sem ad ki :huh: a futómű szó alapján meg az összes ültetést és állítást megtaláltam csak a kotyogást nem. Szóval az a hiba ,hogy kotyog az eleje elég keményen, szilent lehet? vagy más egyéb? mik a tapasztalatok? Előre is köszi Üdv Dani Sztem elsőre nézd meg a kormánygömbfejeket mindkét oldalon.
postd Elküldve Augusztus9, 2009 Elküldve Augusztus9, 2009 Sztem elsőre nézd meg a kormánygömbfejeket mindkét oldalon. Azok most voltak cserélve két hónapja.
skyrangr Elküldve Augusztus9, 2009 Elküldve Augusztus9, 2009 Azok most voltak cserélve két hónapja. Stabilizátor segédkarok (kutyacsont) vagy maga a stab. rúd gumibakjai, illetve a toronyszilent-csapágy tud így kotyogni. Valószínűleg a kutyacsontok zörögnek, nekem 30e km alatt kétszer kellett cserélnem... Legegyszerűbben úgy tudod kiszűrni, hogy ha felemeled a gépet (lehetőleg csápos emelővel, különben magadra borítod), és megmozgatod a kereket, miközben sasolod a csuklókat. Így kiszűröd a trapézgömbfejet, a szilentet, illetve a kormányösszekötőket A segédkarokat meg kézzel jó erősen meg kell cibálni, rögtön hallatszik az eredmény ha ez kotyog! :huh: Mondjuk öröm az ürömben, hogy a segédkar nem nagy összeg (3-4e ft), és relatív egyszerűen cserélhető (1-1 önzáró csavar fogja alul-fölül).
postd Elküldve Augusztus9, 2009 Elküldve Augusztus9, 2009 Stabilizátor segédkarok (kutyacsont) vagy maga a stab. rúd gumibakjai, illetve a toronyszilent-csapágy tud így kotyogni. Valószínűleg a kutyacsontok zörögnek, nekem 30e km alatt kétszer kellett cserélnem... Legegyszerűbben úgy tudod kiszűrni, hogy ha felemeled a gépet (lehetőleg csápos emelővel, különben magadra borítod), és megmozgatod a kereket, miközben sasolod a csuklókat. Így kiszűröd a trapézgömbfejet, a szilentet, illetve a kormányösszekötőket A segédkarokat meg kézzel jó erősen meg kell cibálni, rögtön hallatszik az eredmény ha ez kotyog! :huh: Mondjuk öröm az ürömben, hogy a segédkar nem nagy összeg (3-4e ft), és relatív egyszerűen cserélhető (1-1 önzáró csavar fogja alul-fölül). Köszönöm a kielégítő választ. Stabi segédkart is cseréltem két hónapja , megnézetem aztán remélem hamar kiderül a dolog. Üdv Dani
Gabo Elküldve Augusztus9, 2009 Elküldve Augusztus9, 2009 Mit akarsz nyerni? Tapasztalatot? Igen, pl milyen az mikor életében először a kezébe nyomnak egy kupát egy MOTE talin (eddig egy Oklevél került csak a birtokomba :P ^_^ ) Tudod td, az élet apró örömei B) Ellenben a 2 kupa úgy megemelte a fogyasztást... aztán szólt a haverom, hogy nem lenne jobb ha nem a tetőre ragasztanám a pályán, hanem bentre.... :huh: :lol:
Omegatd Elküldve Augusztus9, 2009 Elküldve Augusztus9, 2009 Igen, pl milyen az mikor életében először a kezébe nyomnak egy kupát egy MOTE talin (eddig egy Oklevél került csak a birtokomba :P ^_^ ) Tudod td, az élet apró örömei B) Ellenben a 2 kupa úgy megemelte a fogyasztást... aztán szólt a haverom, hogy nem lenne jobb ha nem a tetőre ragasztanám a pályán, hanem bentre.... :huh: :lol: Akkor mostanában már díjazzák az Omegákat is? Emlékszem az első B Omegás voltam a klubban. Az első soltvadkerti talin egyetlen induló lettem volna a dízel kategóriában, de akkor olyat ott nem indítottak. Kár. Mindenesetre a tali kiváló volt, nagyon sok jó barátra találtam. De sajnos velem együtt ők is passzivításba vonultak. Utoljára talin az első BW-n voltam, de le kellett szűrnöm, hogy valahogy már nem az, ami az elején volt...
gsizoli Elküldve Augusztus9, 2009 Elküldve Augusztus9, 2009 Nemtudom, szerintem ha csak megemeled a vasat, nem ereszkedik meg annyira... Szakik simán bekenik gépzsírral, de szerintem szilikonzsír ideálisabb rá, mivel annyira nem kapja össze a port-koszt, nomeg gumibarát... Viszont ha leszeded a torony-csavarokat, valamennyit leereszkedik a gólyaláb... lehet hogy hozzá tudsz férni. Bár ez csak tipp, mert még sose néztem hogy hogyan lehet utólagosan kenni a szilentet. Egyébiránt -nyöszörgést leszámítva- milyen a 'sport' futómű? Szilikonzsír bement, azért még nyekereg, de tekergetem lelkesen a kormányt, remélem jó lesz.Ha nem akkor a szilentcserekor lesz megcsinálva. A hang a toronyszilent billegése által jön. Autópályán megint találkoztam az olajszint ellenőrzés (bocs de németül nem megy) check felirattal, mint tavaly. Lehet hogy kidobom belőle mégis a GM olajat a következő cserekor - ahogy írtátok.Csak itt csinálja, ennyire fáradt lenne az olajszint jeladó? - mert egyéként olaj ugye van benne és csak pályán csinálja, néha....egy próbát gondolom megér valami komolyabb olaj. Ha meg ezután is feljön akkor jeladó csere...Bár nem folyik a teknőnél, nem tudom hogy szeretném -e hogy szerelés után esetleg csordogáljon.. :huh:
skyrangr Elküldve Augusztus9, 2009 Elküldve Augusztus9, 2009 Szilikonzsír bement, azért még nyekereg, de tekergetem lelkesen a kormányt, remélem jó lesz.Ha nem akkor a szilentcserekor lesz megcsinálva. A hang a toronyszilent billegése által jön. Autópályán megint találkoztam az olajszint ellenőrzés (bocs de németül nem megy) check felirattal, mint tavaly. Lehet hogy kidobom belőle mégis a GM olajat a következő cserekor - ahogy írtátok.Csak itt csinálja, ennyire fáradt lenne az olajszint jeladó? - mert egyéként olaj ugye van benne és csak pályán csinálja, néha....egy próbát gondolom megér valami komolyabb olaj. Ha meg ezután is feljön akkor jeladó csere...Bár nem folyik a teknőnél, nem tudom hogy szeretném -e hogy szerelés után esetleg csordogáljon.. :huh: Szerintem pucold meg a jeladók stekkereit. Kettő van. Ami szerintem téged ugrat, az az ami az olajszűrő felett van. Nekem volt Oelmangel, meg a másik olajhiba is, pedig nívón volt az olajszint... Kaptak kontaktisztítót, és meg is javultak (nomeg persze közben volt egy túltöltős generátor, az is orvosolva lett).
Gabo Elküldve Augusztus10, 2009 Elküldve Augusztus10, 2009 Akkor mostanában már díjazzák az Omegákat is? Emlékszem az első B Omegás voltam a klubban. Az első soltvadkerti talin egyetlen induló lettem volna a dízel kategóriában, de akkor olyat ott nem indítottak. Kár. Mindenesetre a tali kiváló volt, nagyon sok jó barátra találtam. De sajnos velem együtt ők is passzivításba vonultak. Utoljára talin az első BW-n voltam, de le kellett szűrnöm, hogy valahogy már nem az, ami az elején volt... Hja de a sok gyáva többi Omegás nem mert elindulni... :P :huh: az egyik kupa meg vmi szlalom volt 2000 ccm felett... és állítólag a 2. lettem... (Pedig esküszöm nem akartam megbundázni :lol: ) csak vmi Bubaru vágott be elém ^_^ B) Én sajnálom, hogy nem jársz már ilyenekre.. azért sztem érdemes lenne kipróbálnod újra.. mondjuk jövőre... :lol:
krancsik Elküldve Augusztus10, 2009 Elküldve Augusztus10, 2009 Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy 2 hét kb 600km alatt elment 1 liter hűtővizem ... 2.5TD-m van. Nem látok csöpögést, folyást sehol... Mi okozhatja ezt a problémát. El merjek indulni nyaralni? :huh: Milyen költségekre számíthatok, legrosszab esetben? Üdv.
Seniman Elküldve Augusztus10, 2009 Elküldve Augusztus10, 2009 Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy 2 hét kb 600km alatt elment 1 liter hűtővizem ... 2.5TD-m van. Nem látok csöpögést, folyást sehol... Mi okozhatja ezt a problémát. El merjek indulni nyaralni? :huh: Milyen költségekre számíthatok, legrosszab esetben? Üdv. Legrosszabb esetben hengerfejes.
skyrangr Elküldve Augusztus10, 2009 Elküldve Augusztus10, 2009 Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy 2 hét kb 600km alatt elment 1 liter hűtővizem ... 2.5TD-m van. Nem látok csöpögést, folyást sehol... Mi okozhatja ezt a problémát. El merjek indulni nyaralni? :huh: Milyen költségekre számíthatok, legrosszab esetben? Üdv. Esetleg megrenyhült a vízpumpa szimering, és menet közben veri ki a vizet. Cimbora az ugyanilyen motoros bajor-géppel ugyanígy járt. De a motort tekintve, sajnos esélyes a hf-tömítés is...
Omegatd Elküldve Augusztus10, 2009 Elküldve Augusztus10, 2009 Hja de a sok gyáva többi Omegás nem mert elindulni... :P :huh: az egyik kupa meg vmi szlalom volt 2000 ccm felett... és állítólag a 2. lettem... (Pedig esküszöm nem akartam megbundázni :lol: ) csak vmi Bubaru vágott be elém ^_^ B) Én sajnálom, hogy nem jársz már ilyenekre.. azért sztem érdemes lenne kipróbálnod újra.. mondjuk jövőre... :lol: Meglátjuk, ha időm engedi...
Omegatd Elküldve Augusztus10, 2009 Elküldve Augusztus10, 2009 Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy 2 hét kb 600km alatt elment 1 liter hűtővizem ... 2.5TD-m van. Nem látok csöpögést, folyást sehol... Mi okozhatja ezt a problémát. El merjek indulni nyaralni? :huh: Milyen költségekre számíthatok, legrosszab esetben? Üdv. Olajos a vízed? Talán illene megnézetni szerelővel...
Omegatd Elküldve Augusztus10, 2009 Elküldve Augusztus10, 2009 Esetleg megrenyhült a vízpumpa szimering, és menet közben veri ki a vizet. Cimbora az ugyanilyen motoros bajor-géppel ugyanígy járt. De a motort tekintve, sajnos esélyes a hf-tömítés is... Akkor ott a vízpumpának is hangja kell, hogy legyen. A tömítés ezeknél nem szokott elmenni, inkább a hengerfej...
psz Elküldve Augusztus10, 2009 Elküldve Augusztus10, 2009 Hello! Ismeretségi körömbe akad agy 2002-2003 körüli B2 omega, 2.2-es benzines motorral szerelve. 2004-be lett vásárolva az opel sajóba, bemutató autó volt. Az a helyzet, hogy volt még a családba vivaro, b1 omega, és ez csak állt a garázsba, ballagás, karácsony, ünnepség, és amikor nem ment a B1 akkor volt használva, ezért kb 21000 km van a vasba. Hibátlan állapot, gyári felni, és GYÁRI GUMI!!!!. Azt hiszem a hátsó üléssoron még rajta van a fólia is. Évente lemerült benne az akksi, mert ugye nem volt használva. Kb 1.8 körül tartja a tulaj. Nos szerintetek megérne ennyit? 2.2 az azért többet kajál majd 10 ha jól tévedek! További fentartás és hasonló dolgokat is figyelembe véve... üdv: SZP
Seniman Elküldve Augusztus10, 2009 Elküldve Augusztus10, 2009 Hello! Ismeretségi körömbe akad agy 2002-2003 körüli B2 omega, 2.2-es benzines motorral szerelve. 2004-be lett vásárolva az opel sajóba, bemutató autó volt. Az a helyzet, hogy volt még a családba vivaro, b1 omega, és ez csak állt a garázsba, ballagás, karácsony, ünnepség, és amikor nem ment a B1 akkor volt használva, ezért kb 21000 km van a vasba. Hibátlan állapot, gyári felni, és GYÁRI GUMI!!!!. Azt hiszem a hátsó üléssoron még rajta van a fólia is. Évente lemerült benne az akksi, mert ugye nem volt használva. Kb 1.8 körül tartja a tulaj. Nos szerintetek megérne ennyit? 2.2 az azért többet kajál majd 10 ha jól tévedek! További fentartás és hasonló dolgokat is figyelembe véve... üdv: SZP Egy megkimélt autó mindig többet ér a leharcoltaknál,ha Neked megéri az árát meg kell venni.A B2 nem számit akkora ritkaságnak,hogy kirivó árkülönbség legyen,de ennyit szerintem megér egy ilyen megkimélt darab.A fogyasztása nem hiszem,hogy eget verő lenne,mivel ez a motor,ha jól tudom inkább nyomatékra van hangolva.A gumik valszeg cserések lesznek,mivel az állásban az idő is megeszi,kirepedezik.
Omegatd Elküldve Augusztus10, 2009 Elküldve Augusztus10, 2009 Hello! Ismeretségi körömbe akad agy 2002-2003 körüli B2 omega, 2.2-es benzines motorral szerelve. 2004-be lett vásárolva az opel sajóba, bemutató autó volt. Az a helyzet, hogy volt még a családba vivaro, b1 omega, és ez csak állt a garázsba, ballagás, karácsony, ünnepség, és amikor nem ment a B1 akkor volt használva, ezért kb 21000 km van a vasba. Hibátlan állapot, gyári felni, és GYÁRI GUMI!!!!. Azt hiszem a hátsó üléssoron még rajta van a fólia is. Évente lemerült benne az akksi, mert ugye nem volt használva. Kb 1.8 körül tartja a tulaj. Nos szerintetek megérne ennyit? 2.2 az azért többet kajál majd 10 ha jól tévedek! További fentartás és hasonló dolgokat is figyelembe véve... üdv: SZP Osztva Seniman véleményét, egy ilyen megkímélt dearabot meg kell venni. le kell alkudni 1.5-re. Nekem nem jön be a faceliftes, de ennyiért elgondolkodnék rajta...
Kennny Elküldve Augusztus10, 2009 Elküldve Augusztus10, 2009 Nekem volt Oelmangel, meg a másik olajhiba is, pedig nívón volt az olajszint... Kaptak kontaktisztítót, és meg is javultak (nomeg persze közben volt egy túltöltős generátor, az is orvosolva lett). Szeva, a túltöltős generátor problémával mit csináltál, mert én most nem tudom le küzdeni, nagyon meg köszöném ha tudnál adni egy kis informáciot hogy mi lehet a gond, a stabilizátort már ki cseréltem a generátor ban, és még most is tul tölt, elöre is nagyon kösz. ÜDV!!!
skyrangr Elküldve Augusztus10, 2009 Elküldve Augusztus10, 2009 Akkor ott a vízpumpának is hangja kell, hogy legyen. A tömítés ezeknél nem szokott elmenni, inkább a hengerfej... Azt nemmondtam hogy nem volt hangja :huh: Naja, hf gyakran elpukkan a kiegyenlítetlen hűtés miatt... 2,5 TD betegség. Mondjuk jobb mint a Fiat Croma 2,5-öse, amiből gyakran kifigyel egyik-másik hajtókar :lol:
Recommended Posts