Hagalex Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Meg sokkal drágább is! Nem? Mennyit is kóstál? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Mert a pereme fel van polírozva, és sokkal könnyebb tisztítani a polírozott részt ha le van lakkozva. Meg ha szinterezni szeretném akkor homokfúvóztatni kellene, és akkor a peremmel szenvedhetnék míg újra felpolíroznám. Szerintem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Nekem 16-os felnire legutóbb 4 ropit mondtak darabjáért homokfújva-szinterezve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Én szintereztetni fogom krómhatású ezüstre az én kis 16-os gyári ATS felnijeimet. :wink: Persze csak görgőztetés után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 :shock: :shock: :shock: ...hát akko nem is drágább! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 De még ha drágább lenne, akkor is jobban megérné szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Ma nekiestem a hátsó ajtónak, és megcsináltam a zárat. Most már jó. De nem volt egyszerű a kárpit lebontása... :? Aztán ki kellett szednem a komplett kilincset is, mert valami barom elhajlította azt a rudat, ami megy a zárhoz. Azért nem nyílott eddig. Most már nyílik. :D A felni szinterezésről: Én is éppen ezen a témán lovagolok, éppen most vettem egy homokfújt garnitúrát. De a szaki nem ajánlja a szinterezést, ugyanis szerinte elgyengíti a felnit. Úgyhogy fújva lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Gyengíti a felnit? :D Na mindegy... Ha valakinek kell szinterező, tudok egyet. Tokkal-vonóval (homokfújva, festve, lakkozva) 4.000 HUF egy 16"-os felni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Azt mondta hogy a sima aluötvözet felniknél a szinterezés hőmérséklete már a vékonyabb részeken anyagi változásokat okoz, ellágyul. Szóval nem ajánlotta (magnéziumos felniknél lehet). Én hiszek neki, mivel napi sok db ilyet csinál, és nem hiszem hogy érdekében állt volna lebeszélni a melóról... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Hát én erről még nem hallottam. Ami persze nem azt jelenti, hogy nekem van igazam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Keresek két dolgot is az Omegához: - vezető oldali ajtón levő díszléc - szimpla ablakemelő-kapcsoló Bontóban a díszlécre 5000-et mondanak, de azt nincs kedvem kifizetni egy darab egyenes műanyagért. :? Nincs valakinek talonban ilyen vagy ismerősnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 az omega drága autó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 az omega drága autó :D :P :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Abbahagynátok a jó- vagy rosszindulatú (tökmindegy) finom oltogatást?! Hülye Astrások... :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Tisztelet a kivételnek... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Nem kell ezen kiakadni! A B Omega tényleg drága autó. Az óccsó A Omihoz vagy Astrához képest... :wink: :D :roll: Egyébként nekem mind a két oldali díszléc hiányzik. Valahogy mindig fér még 10 ezer forintnyi fuel a tankomba. :roll: Ha megyek Angliába, majd veszek rá 2 penniért csíkokat. :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Abbahagynátok a jó- vagy rosszindulatú (tökmindegy) finom oltogatást?! Hülye Astrások... :evil: Az ilyen hozzászólások erősen rontják a fórum szinvonalát.Sztem.Akár törölni is lehetne, mert erre van egy másik topic. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Abbahagynátok a jó- vagy rosszindulatú (tökmindegy) finom oltogatást?! Hülye Astrások... :evil: Máskor azért legalább egy smileeee-t odarakhatnál :wink: Kérlek, semmilyen szinten ne morcosítsátok egymást, nem kell minden minden letaposott fűszál miatt "környezetvédelmi katasztrófát" kiáltani. Köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Nem kell egymást csépelni, egyik sem drágább a másiknál 10-12 évesen... 8) Azt nem értem, hogy a bontósok miért csinálják azt, hogy a legkisebb szar kis mütyűrre is 5000-et mondanak, ugyanis így nem fogják elhozni tőlük az apró cuccot, és inkább a kukába dobálják ha már nincs helyük... :? Omegából is van már dögivel a bontókban, szal az alkatrészek egyébként hasonló árban vannak az Astráéhoz. :P Ez egyébként magyar virtus sajnos, régebben rokon Fiatjához hoztunk olaszból bontott cuccokat, egy fél autót adtak egy üveg orosz pezsgőért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Na szerintem is fordítsuk értelmesre a szót!!!! Tud valaki határközeli osztrák bontót???? Mert havonta egyszer-kétszer járok arra. Akár Hegyeshalom, akár Graz környékén???? Nem ígérem hogy mindig mindenkinek bármit hozok, de járok arra, és ilyet mint pl díszléc nem tart sokáig elhozni. Értelemszerűen nem fogok nekiállni egy főtengely kiszerelésének, de ha lezsírozzátok az ottaniakkal (németesek előnyben) és csak át kell venni, akkor persze elhozok majdnem bármit. Úgyis én is bejárnék túrni ezt-azt. Nem bírom a helyi bontósokat. :evil: (Tiszt.kiv) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 "Nem bírom a helyi bontósokat. " Ebben eléggé egyezik a véleményünk. :P Ha egyszer bent turkálsz, és hozzácsapsz egy díszlécet, akkor örökre üldözni fog a hálám. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Ez természetes!!! Csak azt nem tudom hol!!! Ha valaki rákeresne neten (mer nekem a dajcs nicht gut), esetleg emilen társalognék velük, hátha beszélnek angliusul. Mert ott múltkor a wc-s nénivel is angolul beszéltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 társalognék velük, hátha beszélnek angliusul. Mert ott múltkor a wc-s nénivel is angolul beszéltem. Bazze..ez így nem ér, utánna meg csodálkoztok, hogy mindenütt OFFolok! ?( :shock: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 :oops: :oops: :oops: mé ez most melyik topic??? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Sajna Én is csak sört tudok kérni németül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts