Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

morg

Recommended Posts

Ma nekiestem a hátsó ajtónak, és megcsináltam a zárat.

Most már jó. De nem volt egyszerű a kárpit lebontása... :?

Aztán ki kellett szednem a komplett kilincset is, mert valami

barom elhajlította azt a rudat, ami megy a zárhoz. Azért nem

nyílott eddig. Most már nyílik. :D

A felni szinterezésről: Én is éppen ezen a témán lovagolok, éppen

most vettem egy homokfújt garnitúrát. De a szaki nem ajánlja a

szinterezést, ugyanis szerinte elgyengíti a felnit. Úgyhogy fújva lesz.

Megosztás:

Azt mondta hogy a sima aluötvözet felniknél a szinterezés hőmérséklete

már a vékonyabb részeken anyagi változásokat okoz, ellágyul. Szóval

nem ajánlotta (magnéziumos felniknél lehet). Én hiszek neki, mivel napi

sok db ilyet csinál, és nem hiszem hogy érdekében állt volna lebeszélni

a melóról... :D

Megosztás:

Nem kell ezen kiakadni! A B Omega tényleg drága autó. Az óccsó A Omihoz vagy Astrához képest... :wink: :D :roll: Egyébként nekem mind a két oldali díszléc hiányzik. Valahogy mindig fér még 10 ezer forintnyi fuel a tankomba. :roll: Ha megyek Angliába, majd veszek rá 2 penniért csíkokat. :evil:

Megosztás:

Abbahagynátok a jó- vagy rosszindulatú (tökmindegy) finom oltogatást?! Hülye Astrások... :evil:

Máskor azért legalább egy smileeee-t odarakhatnál :wink:

Kérlek, semmilyen szinten ne morcosítsátok egymást, nem kell minden minden letaposott fűszál miatt "környezetvédelmi katasztrófát" kiáltani.

Köszi :D

Megosztás:

Nem kell egymást csépelni, egyik sem drágább a másiknál 10-12 évesen... 8)

Azt nem értem, hogy a bontósok miért csinálják azt, hogy a legkisebb szar kis mütyűrre is 5000-et mondanak, ugyanis így nem fogják elhozni tőlük az apró cuccot, és inkább a kukába dobálják ha már nincs helyük... :?

Omegából is van már dögivel a bontókban, szal az alkatrészek egyébként hasonló árban vannak az Astráéhoz. :P

Ez egyébként magyar virtus sajnos, régebben rokon Fiatjához hoztunk olaszból bontott cuccokat, egy fél autót adtak egy üveg orosz pezsgőért. :D

Megosztás:

Na szerintem is fordítsuk értelmesre a szót!!!!

Tud valaki határközeli osztrák bontót???? Mert havonta egyszer-kétszer járok arra. Akár Hegyeshalom, akár Graz környékén???? Nem ígérem hogy mindig mindenkinek bármit hozok, de járok arra, és ilyet mint pl díszléc nem tart sokáig elhozni. Értelemszerűen nem fogok nekiállni egy főtengely kiszerelésének, de ha lezsírozzátok az ottaniakkal (németesek előnyben) és csak át kell venni, akkor persze elhozok majdnem bármit. Úgyis én is bejárnék túrni ezt-azt.

Nem bírom a helyi bontósokat. :evil: (Tiszt.kiv)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.