Attila01 Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 hasznaltauto.hu-n nézd meg omegák közt kék angol 700000ft ért van fent.3.0V6....ő bontodik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 hasznaltauto.hu-n nézd meg omegák közt kék angol 700000ft ért van fent.3.0V6....ő bontodik. Megnéztem, de Te feka belsőről írtál ;) Ez meg nema.. na mindegy bőrbű ilyen színű az mostani is... ;) Max hogy ugye combtámaszos, de akko is telibőr kéne nékem, és lehetőleg feka.. ugye... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Attila01 Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Megnéztem, de Te feka belsőről írtál ;) Ez meg nema.. na mindegy bőrbű ilyen színű az mostani is... ;) Max hogy ugye combtámaszos, de akko is telibőr kéne nékem, és lehetőleg feka.. ugye... Fekete szövet a belseje csak úgy süt rá a nap hogy fakónak néz ki de nincs kifakulva se kiülve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Fekete szövet a belseje csak úgy süt rá a nap hogy fakónak néz ki de nincs kifakulva se kiülve... Hja aham, akko is bőr kőne.. na mindegy... ;) Azé' kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 hasznaltauto.hu-n nézd meg omegák közt kék angol 700000ft ért van fent.3.0V6....ő bontodik. Szebb mint az enyém... Az első lökösért mit kérsz?Jöhet PÜ-be is.Tx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kennny Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Hello, ki vedtem a szervószivattyut a Omi-bol és széjel szeretném szedni hogy ki cseréljem a csapágyat meg a szimeringet belőle, de az a problémám hogy nem tudom hogyan lehet széjel szedni az egészet, tudna erről nekem valami informáciot adni a szétszedéséről, nagyon meg kőszőném! ÜDV, Gyuszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kennny Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Hello, ki vedtem a szervószivattyut a Omi-bol és széjel szeretném szedni hogy ki cseréljem a csapágyat meg a szimeringet belőle, de az a problémám hogy nem tudom hogyan lehet széjel szedni az egészet, tudna erről nekem valami informáciot adni a szétszedéséről, nagyon meg kőszőném! ÜDV, Gyuszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kennny Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Valami volt a nettel, Bocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Hello, ki vedtem a szervószivattyut a Omi-bol és széjel szeretném szedni hogy ki cseréljem a csapágyat meg a szimeringet belőle, de az a problémám hogy nem tudom hogyan lehet széjel szedni az egészet, tudna erről nekem valami informáciot adni a szétszedéséről, nagyon meg kőszőném! ÜDV, Gyuszi Rövid leszek....házilag ne fogj hozzá ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kennny Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 Rövid leszek....házilag ne fogj hozzá ! DE mért, a kedvemért nem mesélnéd el, csak ha tudod hogyan kell, PLEASE!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április14, 2009 Megoszt Elküldve Április14, 2009 DE mért, a kedvemért nem mesélnéd el, csak ha tudod hogyan kell, PLEASE!!!!! Én megfogadnám tanult kolléga tanácsát!! Nem kérdez csak cselekszik ;) ill a jelen helyzetben nem cselekszik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kennny Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Én megfogadnám tanult kolléga tanácsát!! Nem kérdez csak cselekszik ;) ill a jelen helyzetben nem cselekszik ;) Na jo akkor kősz, mehetek a bontokban keresgélni egy másik után, mert ebből már nem hogy csepeg az olaj ha nem folyik mint a csap-bol. ÜDV! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Sajtolva van a tárcsa is a tengelyre, ill a csapágyazás a szivattyúba is. Ezért nem tudod házilag megoldani. Nálunk a bontóban 8e ft körül kapsz jó állapotút, csak összehasonlításképpen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kennny Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 Sajtolva van a tárcsa is a tengelyre, ill a csapágyazás a szivattyúba is. Ezért nem tudod házilag megoldani. Nálunk a bontóban 8e ft körül kapsz jó állapotút, csak összehasonlításképpen ;) HY, azt vedtem észre hogy sajtolva van rá a tárcsa, sikerült szét szedni az egészet, DE! csapágyat nem találtam sehol benne, csak egy szimeringet, a szimering után egy henger szerü betétet találtam, ami 3-4cm hoszu ami nagyon kopot és sehogy sem tudtam eddig ki ütni onnan, de még probálkozok vele. És voltam ittt nalunk a bontokban és 20,000 ft-ot kérnek egy másik pompá-ér, ez nekem most egy kicsit sok. ÜDV! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sosekOPEL Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 (edited) Sziasztok. Sajnos caládi oko miat meg kell vállnom a hőn szeretett omegámtól ( a feleségem Kínába megy tanulni) ;) ami nem egy olcsó mulatság. Nem akarom csak úgy odadobni, egy kereskedőnek. Ime az adatai: padlizsánlila -metál Opel Omega caravan elegance 2,5 V6-os személygépkocsi FULL EXTRA!!! EXTRÁK: -Elektromos, fűthető vezető & utasoldali ülés, 2légzsák, oldalsó légzsák, digitális klíma, 4 elektromos ablak, fűthető és elektromos tükör, immobiliser, szervokormány, faberakás, ABS, ASR, ESP, Xenon izzók, gyári hifi 8 hangszóróval 4 cd-s tár, napfénytető, minden ajtóban belső világítás, Sportautomata váltó ( téli opcióval + sportfokozattal ), 2. magyarországi tulajdonostól, Az auto 2000 ben volt beírva Mo on hivatalosa, szervizkönyves van. 154000 kilometert ment. Frissen friss zöldkártya! Fékbetét + olajcsere tavaszal megcsinálva. Az első lökhárító sérült és horpadt a csomagtér ajtó ( benyomta egy kisteherautó). a hivatalos értékelese 1.216.000 ft. 1.000.000 ert elvihető. Csere is érdekel. Egy kisebb dizel asrtara vagy vectrara cserélném. Köszönöm Módosítva Április16, 2009 : sosekOPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
krancsik Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Sziasztok. Olyan problémám lépett fel, hogy fékezéskor a kormányom rángat. Kerékcserénél észrevettem, hogy a hátsó féktárcsán olyan nyomok vannak, mintha nyolcas lenne benne, sötétebb foltok... Mennyibe fáj egy hátsófék csere... Köszi. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 10 körül van a brembó vagy a zimmermann tárcsa darabja. ugyancsak 10 körül a betétszett. Érdemes megnézni, nem-e a csapágy is szar, mert nekem már kétszer is kellett cserélni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Sztem ha fékezéskor a kormány rángat, inkább elsőfék hiba, esetleg a kerékfelfüggesztés, kormány elemei vanna határozottabban elhasználódva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Sziasztok. Olyan problémám lépett fel, hogy fékezéskor a kormányom rángat. Kerékcserénél észrevettem, hogy a hátsó féktárcsán olyan nyomok vannak, mintha nyolcas lenne benne, sötétebb foltok... Mennyibe fáj egy hátsófék csere... Köszi. Üdv. Hát fékezéskor én az első tárcsára tippelnék, főleg hogy még a kormányt is rángatja. De pl nekem első langőkar szilnet volt! Bár az az egyenes futásnál is szarakodott! PSZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
krancsik Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Reggelt! Az első szilentek már cserélve voltak vagy fél éve, illetve az első fék komplett... De a "jelenség" nem szűnt meg... ezért gondoltunk a hátsóra. És gumicserénél láttam a tárcsán a foltokat ;) Én tárcsának illetve betétszettnek, textart láttam 10 körül... Brembo-ra nemtaláltam konkrét árat, webshopot semmit... Hol keressek pontos árat? Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Én tárcsának illetve betétszettnek, textart láttam 10 körül... Brembo-ra nemtaláltam konkrét árat, webshopot semmit... Hol keressek pontos árat? A BREMBO első>19,076Ft htsó>16,410Ft kedvezmény nélkül :P ELSŐ: HÁTSÓ: Opel Omega Féktárcsa Magasság [mm]: 55,5 Külső átmérő [mm]: 246 Belső átmérő [mm]: 73 Beépítési oldal: hátsótengely Féktárcsa vastagság [mm]: 12,6 Beépítési oldal: elsőtengely VALEO >9154 Ft. Opel Omega Féktárcsa Féktárcsa fajta: Szellőztetett Belső átmérő [mm]: 139 Magasság [mm]: 58,3 Vastagság [mm]: 24 Beépítési oldal: elsőtengely Külső átmérő [mm]: 286 MEYLE >10511 Ft. Opel Omega Féktárcsa Féktárcsa fajta: Tele Belső átmérő [mm]: 165 Magasság [mm]: 69,5 Vastagság [mm]: 12 Beépítési oldal: hátsótengely Külső átmérő [mm]: 286 MEYLE >10743 Ft. Aztán van még a SAMKO ;) Első>17,746Ft Hátsó>10,651Ft Fékbetétet még mindíg Pécsről rendelem minden tipushoz általában 2,500Ft és nem visít a legnagyobb melegben sem ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Reggelt! Az első szilentek már cserélve voltak vagy fél éve, illetve az első fék komplett... De a "jelenség" nem szűnt meg... ezért gondoltunk a hátsóra. És gumicserénél láttam a tárcsán a foltokat ;) Én tárcsának illetve betétszettnek, textart láttam 10 körül... Brembo-ra nemtaláltam konkrét árat, webshopot semmit... Hol keressek pontos árat? Üdv Ha szar tárcsát teszel fel, elmelegszik, kilágyul >> deformálódik, és akkor ráz, mint a barom. Nagy súlyú autóknál gyakran előfordul, spóroláskor. Több Omegás megjárta már... Link to comment Megosztás: More sharing options...
krancsik Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Sziasztok! Köszi köszi a sok gyors választ!!! Valószinű hogy gagyi az első tárcsám, amikor rázni kezdett megszabályoztattam, ezzel adtam a szarnak még 1 pofont... no már mind1. Tegnap voltam UNIX-os ingyen teszten Tecsó parkolóban. Megmérték, mondták hogy első ######a hátsó ######a kézifék az egyik oldalon nem fog semmit. Augusztusban lesz vizsgám, szóval addig a kézit nemhasználom ;) Kérdeztem ott hogy brembo tárcsa jó-e mert 3e ft volt a külömbség, de erre azt mondták, hogy csak neve van, és az olcsóbb még jobb is! Milyen márkát ajánlanátok, nektek mi van feltéve? Köszi. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Kérdeztem ott hogy brembo tárcsa jó-e mert 3e ft volt a külömbség, de erre azt mondták, hogy csak neve van, és az olcsóbb még jobb is! Kinek miben van üzleti érdeke... brembónál azzal kell vigyázni, hogy vannak ügyes de rossz minőségű koppintásai. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Én is Pécsett vettem felújított fékbetétet, de a bizti kedvéért most 20e km-rel később ránéztem, és a ferodol keresztben el van repedve mind a négy betétnél. Inkább beraktam egy másik szettet, ezzel csak az a gáz, hogy nyikorog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts