zsolesz1 Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Ha jól tudom 8 liter körül simán bevernek a dieselek. Ez lett az átlagfogyim, miután adagoló fedelet átpucoltam és beállítottam.Többség lakterületen kivül. http://kepfeltoltes.hu/view/090127/PT_0122...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Ez lett az átlagfogyim, miután adagoló fedelet átpucoltam és beállítottam.Többség lakterületen kivül. Mondjuk országúton ez a reális, én tudom. Bár sokan hitetlenkednek. :D Ez a BMW-dízel nagggyon tudja... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Akkor vhol elveszett az éterben :D Megvannak a képeid?... Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Féktisztító vagy karbi tisztító. De itt egy leírás: http://www.omegaowners.com/forum/YaBB.pl?num=1152598350 Továbbá itt van egy kép a motor szellőzőjéről (egy kicsi és egy nagy csatlakozási pont van rajta) ez asszem a jobb hengersor mögött a hengersor végére van felcsavarozva. Múltkor azt hallottam ha az szaros akkor nem szellőzik a moci és ez is okoz szelepfedél tömítés folyást.... Köszi. Azt hiszem ezt inkább rá bízom egy szerelőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kennny Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Tessék,remélem kimerítő választ tudtam adni :lol: 12 Start kód 13 Lambda-szonda nincs feszültségváltozás /részvétem :D szonda csere,de 100% ra egy gyors CO ellenőrzés megmondja.És mégegy szomorú hír utángyártott szondával ne is kisérletezz,márcsak a kiosztás miatt sem 3db fehér egy fekete kábelszin van....és ha még be is tudják kötni akkor sem lesz jó !!!/ Köszi a segitséget, és a kód listát, nagyon nagy segitség igy ha tudom a kódokat. Na hát ez a Lambda-Szonda hiba szerintem egy nagy kontakt hiba lesz mert csak a tegnap este mikor el indultam hideg motoral, inditas utan ojan 20sec után jött ki check lámpa, és ujra inditotam de aztán nem jött visza. Amugy 2 hete voltam itt nálunk müszaki vizsgán és simán ki jött EURO 2 nek, december be jött Németországbol az OMI. Meg fogom nézni a szondát, meg pucolom a csatiját WD-40 el ha már aladta vagyok, mert cserélem a szervó olajat meg a benzin szüröt is. ÜDV! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Ha jól tudom, akkor hidegen nem is veszi figyelembe a lambda jeleit. Gabo. Nem jöttek képek sem opelklubosra, sem freemail-esre sem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Ha jól tudom, akkor hidegen nem is veszi figyelembe a lambda jeleit. Gabo. Nem jöttek képek sem opelklubosra, sem freemail-esre sem :lol: Azonnal gyere msnre...! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Nehéz lesz. Kb 2 éve fel sincs telepítve :D Lehet, hogy egyszerűbb, ha feltöltöd vhova. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Nehéz lesz. Kb 2 éve fel sincs telepítve :lol: Lehet, hogy egyszerűbb, ha feltöltöd vhova. Az meg nekem nem megy most... se helyem, se ftp-m, (vmiért nem akar feltölteni már több szaki is rácsodálkozott, de ez van :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Ha jól tudom, akkor hidegen nem is veszi figyelembe a lambda jeleit. Az XEV-nél 4 vezetékes, előfűtött lambda van, ergo már hidegen is szabályoz.Ezt nagyon megtanultam, és miután kicseréltem az Astrábanm, a városi 11-12L-s fogyi lement 8.5-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Köszi a segitséget, és a kód listát, nagyon nagy segitség igy ha tudom a kódokat. Na hát ez a Lambda-Szonda hiba szerintem egy nagy kontakt hiba lesz mert csak a tegnap este mikor el indultam hideg motoral, inditas utan ojan 20sec után jött ki check lámpa, és ujra inditotam de aztán nem jött visza. Amugy 2 hete voltam itt nálunk müszaki vizsgán és simán ki jött EURO 2 nek, december be jött Németországbol az OMI. Meg fogom nézni a szondát, meg pucolom a csatiját WD-40 el ha már aladta vagyok, mert cserélem a szervó olajat meg a benzin szüröt is. Sajnos valószínű nem csak kontakt. Hidegindítás után még nem nézi közvetlenül. Az XEV-nél 4 vezetékes, előfűtött lambda van, ergo már hidegen is szabályoz.Ezt nagyon megtanultam, és miután kicseréltem az Astrábanm, a városi 11-12L-s fogyi lement 8.5-re. Itt sem rögtön nézi a lambda jelét, kell egy fél perc az előfűtésnek, kis teljesítményű a fűtőbetét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kennny Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Sajnos valószínű nem csak kontakt. Hidegindítás után még nem nézi közvetlenül. Hello, na ma nem jelentkezet a lambda hiba, meg pucoltam a csatiját is, De a szervo pompám az sajna cserére szorul, vagy ki cserélni benne valami szimeringet meg valami csapágyat, csorog belöle a olaj és nagyon morog. ÜDV! Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 a szervo pompám az sajna cserére szorul, vagy ki cserélni benne valami szimeringet meg valami csapágyat, csorog belöle a olaj és nagyon morog....... Én tennék bele egy másikat,biztos van valakinek itt sporttársi áron :D Elég macerás és odafigyelős meló az a csapágy meg simmering buli :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kennny Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 a szervo pompám az sajna cserére szorul, vagy ki cserélni benne valami szimeringet meg valami csapágyat, csorog belöle a olaj és nagyon morog....... Én tennék bele egy másikat,biztos van valakinek itt sporttársi áron :D Elég macerás és odafigyelős meló az a csapágy meg simmering buli :lol: Oké, na hát majd februárban meg latom mi lesz vele, majd valamit csinálok vele, de elöször ki kell fizesem az autora a REGADOT, és az a baj hogy még nem lehet tudni menyi lesz. ÜDV! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Hello, na ma nem jelentkezet a lambda hiba, meg pucoltam a csatiját is, De a szervo pompám az sajna cserére szorul, vagy ki cserélni benne valami szimeringet meg valami csapágyat, csorog belöle a olaj és nagyon morog. Bontva 8-10e ft. Felújítása 20-30e ft. Otthon kisiparilag nem tudod megoldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Bontva 8-10e ft. Felújítása 20-30e ft. Otthon kisiparilag nem tudod megoldani. ja hát csesszék meg...a bontott meg majd folyik ugyanúgy.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 ja hát csesszék meg...a bontott meg majd folyik ugyanúgy.... jobb bontóknál ilyenkor visszaveszik... egyébként kb ennyi a lehetőséged... meg az új, de az horror. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 jobb bontóknál ilyenkor visszaveszik... egyébként kb ennyi a lehetőséged... meg az új, de az horror. Hát igen,normális bontókban igen.Mifelénk egy hónapig visszaveszik.Legtisztább a felújitott.Arra elméletileg garinak is kéne lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Hát igen,normális bontókban igen.Mifelénk egy hónapig visszaveszik.Legtisztább a felújitott.Arra elméletileg garinak is kéne lenni. Legutóbb 50-ért láttam ilyet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rObaLex Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 de elöször ki kell fizesem az autora a REGADOT, és az a baj hogy még nem lehet tudni menyi lesz. Szevasz! Ha nem titok,majd megosztod,h mennyibe jön ki az ár,engem nagyon érdekelne egy regisztrációs keverés,persze csak ha megéri.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kennny Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 ja hát csesszék meg...a bontott meg majd folyik ugyanúgy.... Hát valami ojasmi, vagy még roszab mint amit ki akarsz cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kennny Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 de elöször ki kell fizesem az autora a REGADOT, és az a baj hogy még nem lehet tudni menyi lesz. Szevasz! Ha nem titok,majd megosztod,h mennyibe jön ki az ár,engem nagyon érdekelne egy regisztrációs keverés,persze csak ha megéri.... Hello, nem titok, adok egy link-et ahol ki lehet számolni bármien autora http://www.autovit.ro/taxapoluare2009.php most igy egy kicsit sok, de lesz változtatás a közeljövöben. Igy meg tudod hogy meg éri vagy sem. ÜDV! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kennny Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Bontva 8-10e ft. Felújítása 20-30e ft. Otthon kisiparilag nem tudod megoldani. Más Opel bol is jo vagy ez csak Omegá ba van ijen? Mért itt a közelbe nem nagyon bontanak B Omegát. A Vectra meg F Astra az van a bontokban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Hát valami ojasmi, vagy még roszab mint amit ki akarsz cserélni. Azért nem kell ilyen borúsan látni a helyzetet... sok dolgot hoztam már bontóból az évek során, és még nem volt panaszom... meg kell nézni mit hozol el, és akkor nem lesz szívás :D Más Opel bol is jo vagy ez csak Omegá ba van ijen? Mért itt a közelbe nem nagyon bontanak B Omegát. A Vectra meg F Astra az van a bontokban. Össze kell nézni, mert elméletileg ugyanolyan. Csak abban nem vagyok biztos, hogy a rögzítési pontjai ugyanazok-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rObaLex Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Hello, nem titok, adok egy link-et ahol ki lehet számolni bármien autora http://www.autovit.ro/taxapoluare2009.php most igy egy kicsit sok, de lesz változtatás a közeljövöben. Igy meg tudod hogy meg éri vagy sem. ÜDV! Áhh kössz....de én nem figyeltem(vettem észre),hogy te Romániában vagy :D ...ez így nekem tárgytalan! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts