opel16v Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Hát nyitott ajtónál már csináltam, zárszerkezetet is cseréltem már. Zárt ajtónál?? B) Wazz, akkor kell másik kárpit iss ;) Nem lehetetlen :blush: Én már csináltam első ajtónál :D Leírtam az előbb, hogy kell megközelíteni a témát :) Nekem a reteszfunkció inkább bekapcsolni nem szokott. Kikapcsolással még nem volt gond. Én is rendszeresen használom. Pedig hidd el, kifelé tud akadni inkább. Amikor nekem megakadt, szétszedtem. Elég szar konstrukció, és mivel a műanyag alkatrészek vannak elkopva, lehetetlen a javítása. Komplett csere oldja csak meg, de nem találsz sokkal jobb állapotút... Szal szerencséd volt eddig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Nem lehetetlen B) Én már csináltam első ajtónál ;) Leírtam az előbb, hogy kell megközelíteni a témát :lol: Hát le lehet bontani a kárpitot csukott ajtónál iss, csak azt akkor már nem kell visszarakni többet... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Hát le lehet bontani a kárpitot csukott ajtónál iss, csak azt akkor már nem kell visszarakni többet... ;) :blush: Nekem ez már sikerült, mindenféle roncsolás nélkül is. B) Sőt, azóta tudom, hogy lehet kívülről is feltörni az autót, bár mondjuk nem két perc, vastürelem kell hozzá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Gabo. Nem akarod frissíteni az avatarod? Minek, csak a színe meg rács változott.. ami a lényeg, kívülről csak hátulról látható... és csak közelről... B) És a 2,2 is megvan.. szal.... jogos, hogy itt tesped... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Minek, csak a színe meg rács változott.. ami a lényeg, kívülről csak hátulról látható... és csak közelről... B) És a 2,2 is megvan.. szal.... jogos, hogy itt tesped... :blush: Nesze :D csak Neked... ;) :lol: Majd csinálok olyan képet amin rajta mind a 3, és az lesz az avatarom .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Nekem ez már sikerült, mindenféle roncsolás nélkül is. B) Sőt, azóta tudom, hogy lehet kívülről is feltörni az autót, bár mondjuk nem két perc, vastürelem kell hozzá ;) "kívülről is feltörni az autót, bár mondjuk nem két perc" valóban nem 2 perc kb 40 másodperc a zárt ajtót kinyitni :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 "kívülről is feltörni az autót, bár mondjuk nem két perc" valóban nem 2 perc kb 40 másodperc a zárt ajtót kinyitni B) Sérülésmentesen? Te már tudsz akkor valamit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 ......sérülésmentesen B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Ugye nem fogjátok részletesen kitárgyalni a módszert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 ......sérülésmentesen ;) Akkor én még rutintalan vagyok :D Ugye nem fogjátok részletesen kitárgyalni a módszert. Tök mindegy, aki azzal tölti mindennapjait, hogy az autókat töri fel, az úgyis tudja B) Itt meg gondolom nem kap kedvet hozzá senki :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Tök mindegy, aki azzal tölti mindennapjait, hogy az autókat töri fel, az úgyis tudja :blush: Itt meg gondolom nem kap kedvet hozzá senki :D Dehogynem.... Pl alkatrész kéne a 3,2 höz vagy a 2,2 höz így gyorsabb főleg olcsóbb :lol: B) No, kezdjétek csak el mesélni?... Mellékesen megtudja az ember hol a gyenge ponty oszt lehet rákölteni soksok pízt, hogy jobbá tehesse az ember... ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Annó mikor segélyszolgálatos voltam sok szórakozott ember volt akik bezárták a kulcsot.tudnék pár jó storit mesélni Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Gabo. Király a gép eleje. Nekem is ez a konfig tetszik: nagy opel jel, bajusz nélkül, metálfekete színnel párosítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Isu Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Sérülésmentesen? Te már tudsz akkor valamit B) Sziasztok! Én is jártam már hasonlóképpen és az van, hogy az enyém a csomit nem retszeli, úgyhogy csak a mélyláda áll az utamban, hogy bejussak a gépbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Gabo. Király a gép eleje. Nekem is ez a konfig tetszik: nagy opel jel, bajusz nélkül, metálfekete színnel párosítva. ;) :blush: :D :lol: - Azé nekem a másik is nagyon begyere... szeretem a sok krómot (mégha nem is az, de csillog... B) ) Bár asszem egy Cadillac Catera hűtőrács majd ráugrik, ha talizok olyantot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Tessék. LINK Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 A német ebayen is van fenn csak az a B1 Omikhoz jó, de egy hete láttam B2 Omihoz is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 A német ebayen is van fenn csak az a B1 Omikhoz jó, de egy hete láttam B2 Omihoz is. az jó... eddig csak B1 hez láttam.. most nincs rá keretem B) Ha lesz tutira nem lesz B2 höz ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Szilcsi kolléga. Remélem nagyobbat vesz helyette.... Az infóim szerint nem akar helyette nagyobbat.Hétközben a céges 1.5C Citrommal szaladgál, hétvégén meg megy állatkodni az E30-cal így nincs értelme fentartani az Omit. Ha nem autómata lenne, megkörnyékeztem volna..... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 az jó... eddig csak B1 hez láttam.. most nincs rá keretem B) Ha lesz tutira nem lesz B2 höz ;) :blush: :D Végre egy egyedi ötlet.Te legalább nem mész a többi után akik Vauxhall rácsot raknak fel.Catera hátsóval is ######án néz ki.Csak egy komplett csomitető kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Végre egy egyedi ötlet.Te legalább nem mész a többi után akik Vauxhall rácsot raknak fel.Catera hátsóval is ######án néz ki.Csak egy komplett csomitető kell. Már régóta gondolkodtam ezen, amikor megtörték, a 2,2 -t próbáltam catera csomifedelet szerezni, de nem sikerült ;) De sztem csak a lámpákat kellene lecserélni.... B) Bár a beépített féklámpa dögös, ahhoz tényleg cserélni kéne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Csomagtérfedél is kell, mert másmilyen a lámpa formája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Én is nézegetem egy ideje a Caddi hátsót, de még nem találtam hozzá cuccot. Én biztos nem raknék Vauxhall hűtőrácsot, mert a környékünkön ilyen márkával a halmozottan hátrányos kisebbség becsületes tagjai mászkálnak B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Omega Catera hibrid? Valami ilyesmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Ezt a Steinmetz alakítgatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts