Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

morg

Recommended Posts

Hát én megmondom a frankót, hogy lövésem sincs milyenek vannak. Én a 9 éves autómhoz ilyet kaptam, és fogalmam sincs, hogy milyen volt, amikor az első tulaj átvette.

Ja, vettem elemeket bele, beleraktam, és nem működött. Kapott kontakt spray-t, megtakarítottam az érintkezőket és úgy sem működött. Azután megnéztem a + és - jeleket, hogy kell belerakni az elemeket. Miután megfordítottam őket, világított. :oops: :oops: :oops: Beültem az autóba, és kb harmadik v negyedik próbálkozásra hirtelen elaludt a belső világítás, és villant párszor, szabályos ritmusban. Azóta működik, bár csak néhány méteren belül.

De ott hibátlanul. És erre nem volt képes az opel szervíz. Vagy nekik melyik része nem sikerült? :evil:

Megosztás:

Tehát még egyszer (utoljára):

MÁRCIUS 12-ÉN (most szombaton) OMEGA TALÁLKOZÓ LESZ BUDAPESTEN A 12. KERÜLETBEN. Gyülekező Gazdagréten a felső parkolóban (a buszvégállomás mellett) 12-13 óra között. 13 órára megyünk az étterembe, ahova a beugró 2500 HUF, amiért cserébe svédasztalos kaja és (majdnem) korlátlan üdítőital fogyasztás jár.

Lesz nagy zabálás, dumálás, gumifüstölős Omega videó nézés, Omegás kvízjáték, satöbbi.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt! :)

Megosztás:

Akkor most tisztázom a távirányító korül kialakult káoszt.94-től kb 95 júl-ig greg által lefényképezet távirányító tartozok, azzal a különbséggel hogy greg kulcsa már nem gyári ugyanis gyárilag a kulcs és távirányító egybe van építve. Ezek még infrásan kapcsolják a központi zárat, aminek hátránya hogy pontossan a tükörre kell irányítani (ha netán fóliázott az ablak és rossz szögbensüt a nap akkor egy rémálom beriasztani.Előnye hogy ha ellopják a kulcsot és aki ellopta nem tudja hogy ilyet csak omegákhoz adtak hiába járja a parkolót mint a filmekben nagy eséj van rá hogy nem találja meg hozzá az autót, ráadásul nem lehet messziről bemérni milyen frekit használ. Ami Darknak van az az újabb távirányító ami már rádióhullámot használ. A kettőbe nem ugyanolyan elem kell, és a gombok funkciója is eltérő.Igazábol csak gregéről tudok mesélni, mert nekem is ilyen van, a másik pedig benne van a magazin oldalról letölthető kez.ut-ban. A nagy gomb bezár,bekapcsolja az immobilizert, illetve hosszan nyomva felhúzza az ablakokat és bezárja a tetőablakot. Az oldalán a kis gomb pedig a zárt ajtókat reteszeli, ami azt jelenti hogy a paraszt hiába töri be az ablakot a zárógombot belülről nem fogja tudni felhúzni. Ha vkinek gyári riazstója van szívesen leírom annak a működését is.

Megosztás:

Bazz, hogy jártunk tegnap...

Látens influenza szindrómák miatt le lett fújva a hétvégi kirándulás aztán szombaton itthon dekkoltunk. Tegnap már nem bírtunk magunkkal, és felmentünk a Galyatetőre kirándulni. Ott még 20 cm-s hó rulez. Leparkoltunk az Omegával az út szélére, és elmentünk sétálni. Amikor ki akartam állni, szembesültünk hogy baj van... Az autónk két másik autó között elakadt. kicsit le is kaparta magát az útról, és se előre se hátra. Előkerült a kislapát, a kerék alól kiszedtem a havat/jeget az aszfaltig (ilyenor k jó a sper!). Na többszöri nekifutásra, több ember segítségével sem jött ki a gép. Végül már 3-an segítettek, Orsi ült kormánynál, mi meg toltuk... Nagy nehezen elkezdett kimászni, én meg tiszta erőmből nekifeszültem. Az autó kicsit meglendült, én meg teljes hosszal a lejegesedett útra vágódtam. Azonnal nem is éreztem semmit, csak miután megállapítottuk hogy Orsinak az autó hintáztatása nem megy be kellett másznom az anyós ülésről. Ekkor már éreztem hogy valami nem OK a bordáim környékén... Na az autó kijött, majd amikor a lapátott tettem vissza csomagtartóba a mélyláda mögé, már éreztem hogy kurvára fáj valami...

Beültünk az autóba, és átmentem Zuzu Petászba. Megállapítottam hogy tragédia van, mert a körmöm is beszakadt. Kb 20 km után cseréltünk. Kormány tekergetésekor is kurvára fájt a bal oldalam.

Visszajöttünk Pestre, baleseti sebészet->röntgen, borda törés nuku, de még repedés sem... A fiumei úton nem volt ügyeletes ultrahangos, mert a doki a lépemre is gyanakodott. Át a péterfi-be, ott meg ultrahangoztak, majd közölték hogy valószínú csak zúzúdás, pár nap múlva el fog múllni.

Hát mit mondjak... az ágyba befeküdni is művészet volt...

Reggelre viszont határozottan jobban érzem megam, fele annyira sem fáj mint tegnap.

A két korházas projekt 3,5 órát vett igénybe (szerintem privatizálni kellene a kórházakat, mert ilyen szinten kerülni valamint lépten nyomon kikerülni a munkát mint a fiumei úton.. hát az valami döbbenet!). Viszont közben legalább nem unatkoztunk. Bejött egy bácsi akit az anyja hátba szúrt késsel (a kabátjából ömlött a vér), majd valami ultrkirály menőcsávók (akiken 1,5 kila fux, de buli után sietnek a buszmegállóba, nehogy lekéssék az utolsó éjszakai járatot) behozták az értelmifogytékos és részeg haverjukat, akit valaki 1 nappal korábban nyakon szúrt...

Szóval egy tankörnyi pszichológus hallgató talált volna diplomamunka témát, sőt Csernus is legalább 2x megvédhette volna a doktori címét

Megosztás:

:shock: :shock: :shock:

úúú bazzzzzzzzz.

szegény te :?

amugy a korházi jelenetek ismerősek: a Kati eltörte az egyik lábaujját.

3,5 órát ültünk az ujpesti korházban az alkoholista hajléktalanok között. miután közölték hogy borogassuk, az jó lesz.

azóta járunk a BM korházbA ha baj van, mert ott legalább egy picivel jobbaN FOGLALKOZNAK AZ EMBERREL, és nincsenek ilyenek mint amit te is irtál.

Megosztás:

...Végül már 3-an segítettek, Orsi ült kormánynál, mi meg toltuk...

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

tréfát félretéve, én anno végigvágtam a talpamat, úgy nézett ki a terep, mint egy kisebbfajta disznóvágás. 3 órát vártam a János kórház traumatológián olyan szorítókötéssel, amit a kollégám tekert a lábamra. Előttem ment be mindenféle csöves, de még csak rám sem nézett egy doki sem. 3 óra után bejutottam a kezelőbe, kaptam érzéstelenítést, de előtte még gyorsan bejött egy rendőr meg egy rab, aki pengét nyelt, persze kiderült a röntgenen, hogy csak érme volt.

Az érzéstelenítésem nem hatott, de ez a dokit nem zavarta, összevarrt, én meg átharaptam a műbőt párnát, a műtőasztal lábait merevítő colos króm keretét pedig ívesre hajtottam.

Erre doki: hmm.. tényleg nem hatott... ilyet még nem láttam...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.