eszeky Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 nem, cserélünk? gratula.biztos tutti a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 nekem a 3.0-ra a kötelező most váltottam a wabarthoz 8073ft. a súly ill.k.watt adó 70...ft.még tizezer sincs mint a régihez.ez egy 2000 évi autó. a városi fogyi 13-14 liter.természetesen nem pörög a kerék egyfolytáben.aki 10l alatt ír fogyit az nem mond igazat. a szerelhetősége az sokkal bonyolultabb és drágáb.ezt nem a szaktudásom után állapítm meg csak a szerelő amit mond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Jah, hykomat :rolleyes: TE vagy a budatétényi srác??!! Kicsi a világ. Igen vettem egy másik garnitúrát 70e-ért (90e-ről indult), olyat, mint a tied volt, kivéve hogy ezen 1 helyen van egy kisebb padkanyom. A tiedével az volt a bajom, amit mondtam neked ott iss, hogy nagyon csúnyán össze volt verve, plusz a gumiknak iss gatya volt. Te eladtad a tiedet? Én 18-asról váltottam most 17"-os gyárira, remélem ezzel nem kóvályog keresztbe az úton. Majd rakok fel képeket... Aha személyesen. Elvitték. 18 az elég zorkó lehetett, sztem a 17 épp elég, legalábbis nyárra én is maradok annál. Mi volt neked a baja szelepfedél tömi után (olvasom a másik fórumot is de egyértelműen nem jött le), gyertyakábel vagy vmi más? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 nekem a 3.0-ra a kötelező most váltottam a wabarthoz 8073ft. a súly ill.k.watt adó 70...ft.még tizezer sincs mint a régihez.ez egy 2000 évi autó. a városi fogyi 13-14 liter.természetesen nem pörög a kerék egyfolytáben.aki 10l alatt ír fogyit az nem mond igazat. a szerelhetősége az sokkal bonyolultabb és drágáb.ezt nem a szaktudásom után állapítm meg csak a szerelő amit mond. Mileőtt itt mindenki kést ragad az eredeti kérdés az átlagfogyi /vegyes/ volt. Én leírtam mennyi egy 3.0 manuál átlagfogyija. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kennny Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Vezető oldali első kerékjárat előtt van a lökös aljánál. Lehet kábelköteg hiba is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Én most akarok 17-ről 18-ra váltani. Csak kicsit sajnálom a gumijaim, mert kb 7000 km van bennük, és tavaly tavasszal 31e ft volt darabja. De ha a bogár beindul, nem számít semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Létezik, hogy Caravanban hátul, középen csak kétpontos öv van? Ez a limuzinban felszereltségfüggően lehet hárompontos. Egyik kollegám akar venni Caravant, de 3 gyerekülést kell elhelyeznie hátul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
charlye Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 sziasztok! ma regisztráltam az oldalon és azért ide irok mert nem enged uj témát inditani, azt irja nem vagyok rá jogosult. az a gondom hogy vettem egy 2.5td 96os omegát aminek az adagoloja rossz volt (melegen nem indult). az adagolot megcsinálák most indul de viszont nem megy az auto. alapjárat rendben viszont kétezres fordulatig nem reagál a gázadásra csak nagyon minimálisan. utána megindul de az sem az igazi. ha valakinek van ez ügyben "tapasztalata" kérem segitsen! előre is kösz! üdv:egy uj de eddig csalodott omegás Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Új donor a piacon,lehet csmegézni a cuccokból Évjárat: 1995 Futott km: 146233 km Üzemanyag: Benzin Hengerűrtartalom: 2498 cm³ http://www.hasznaltauto.hu/2623486 Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 sziasztok! ma regisztráltam az oldalon és azért ide irok mert nem enged uj témát inditani, azt irja nem vagyok rá jogosult. az a gondom hogy vettem egy 2.5td 96os omegát aminek az adagoloja rossz volt (melegen nem indult). az adagolot megcsinálák most indul de viszont nem megy az auto. alapjárat rendben viszont kétezres fordulatig nem reagál a gázadásra csak nagyon minimálisan. utána megindul de az sem az igazi. ha valakinek van ez ügyben "tapasztalata" kérem segitsen! előre is kösz! üdv:egy uj de eddig csalodott omegás Nem tudom merre laksz?,de ha adagolóról van szó kizárólag CSOMÁD-ra menj amennyiben nem szeretnél csalódni ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
charlye Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 SZIA! KÖSZ A TIPPET! sajnos én veszprémi vagyok ugyhogy muszáj valamit a közelben keresnem! akihez vittem az a mi környékünkön számit A MESTER-nek. kicserélte az adagoloban az elemet ami tönkre szokott menni ezekben (gyári bosch). a probapadon minden jo azt mondja. szerinte az elektromos részét kell beálittatnom a szerelő szerint viszont ez igy jo:(?! NEM TUDOM!!!!! Más:láttam h árulsz omega cuccokat. ha rendbe jön az auto kicsit ki szeretném pofozni. szeretném megkérdezni hogy a sport hütőrácsért mennyit kérnél? köszi!Nem tudom merre laksz?,de ha adagolóról van szó kizárólag CSOMÁD-ra menj amennyiben nem szeretnél csalódni ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Nem én árulom,csak tippet adtam mert egész jó árakat ír az ember......... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Létezik, hogy Caravanban hátul, középen csak kétpontos öv van? Ez a limuzinban felszereltségfüggően lehet hárompontos. Egyik kollegám akar venni Caravant, de 3 gyerekülést kell elhelyeznie hátul. Így van. kétpontos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Attila01 Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Sziasztok! Van egy eladó 2,2-es 2000-es évjáratú autómatán kívül full extrás omegám ha esetleg valakit érdekel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taki-Land Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Sajnos opelék nem respektálják,ha másik rádiót akarsz belerakni.Igaz,hogy szabvány csatis de a memoria +12 V nem a szabvány helyen van,hanem megvan cserélve a gyujtás 12V-vel. Ezeket felcseréled és megy normálisan. csiziktomi Hali!Csak tudnám melyik az...felrakom a fotót és hátha valaki tudja mi micsoda...én megfordítok mindent... :rolleyes: Elmondod melyiket kell megfordítani és megfordítom... Pont azt mondom, hogy az AUTÓ piros vezetékét (ott nincs sárga!) kösd rá a magnó piros+sárga vezetékére is. Sajnos az általad említett módot nem mindegyik fejegység tudja (jól). Amúgy az autónál a piros az állandó táp, a fekete a gyújtás táp. :) nekem a rádiónak nincsen kábele, szóval nem tudom melyik kábelről beszélsz, nekem még EURO csatis a magnóm... :) nincsen átalakító..azzal nem is lenne gond, az menne úgy a kötözgetés... Linkelek egy két képet...1.KÉP 2.KÉP ennyi :) Köszike mindenkinek!!!! Sok driftinget mindenkinek az ünnepek alatt! Valamint vigyázzatok sok hülye van az utakon!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Hali!Csak tudnám melyik az...felrakom a fotót és hátha valaki tudja mi micsoda...én megfordítok mindent... :rolleyes: Elmondod melyiket kell megfordítani és megfordítom... nekem a rádiónak nincsen kábele, szóval nem tudom melyik kábelről beszélsz, nekem még EURO csatis a magnóm... :) nincsen átalakító..azzal nem is lenne gond, az menne úgy a kötözgetés... Linkelek egy két képet...1.KÉP 2.KÉP ennyi :) Köszike mindenkinek!!!! Sok driftinget mindenkinek az ünnepek alatt! Valamint vigyázzatok sok hülye van az utakon!!! A képen a (vastag barna melletti) tiszta pirosat és a feketét kell megcserélni tudtommal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Mi volt neked a baja szelepfedél tömi után (olvasom a másik fórumot is de egyértelműen nem jött le), gyertyakábel vagy vmi más? Szelepfedél tömítés után gyertyacserénél felcserélték a gyertyakábeleket, utána pedig maguknak generálták a többi hibát.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Én most akarok 17-ről 18-ra váltani. Csak kicsit sajnálom a gumijaim, mert kb 7000 km van bennük, és tavaly tavasszal 31e ft volt darabja. De ha a bogár beindul, nem számít semmi. Mekkorák azok a 17-es gumik?? Ez volt a régi vasam, 18" AEZ Ultra polírozottal: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 SZIA! KÖSZ A TIPPET! sajnos én veszprémi vagyok ugyhogy muszáj valamit a közelben keresnem! akihez vittem az a mi környékünkön számit A MESTER-nek. kicserélte az adagoloban az elemet ami tönkre szokott menni ezekben (gyári bosch). a probapadon minden jo azt mondja. szerinte az elektromos részét kell beálittatnom a szerelő szerint viszont ez igy jo Sümegen tudok egyet ajánlani, ha érdekel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 235/45ZR17. GoodYear EagleF1. Én mindenképp polírozott peremes felnit szeretnék, csak 18-ast. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 235/45ZR17. GoodYear EagleF1. Én mindenképp polírozott peremes felnit szeretnék, csak 18-ast. Melyik GY F1?? Ez: GY Eagle F1 GSD vagy ez: GY Eagle F1 Assymetric Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 GSD3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 GSD3 :) :) Kár. másik jobban érdekelt volna. Meg azt hiszem a 225/45 R17 a gyári méret, nem a 235/45 (bár erről eltérő infókat találtam) De azért megkérdezhetem, mennyi az ára? Anno, mikor az első Omegámat vettem, már akkor elmentettem a te népítéletedet (ezt csak érdekességképpen írtam :rolleyes: :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 .... Meg azt hiszem a 225/45 R17 a gyári méret, nem a 235/45 (bár erről eltérő infókat találtam)... Én csak a B2 ből indulhatok ki. ott 235/45 R17 et ír a könyvem. Onnan visszanézve 205/65 R15... ill 265/40 R17... ez lesz fenn nyáron hátul :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 A képen a (vastag barna melletti) tiszta pirosat és a feketét kell megcserélni tudtommal. így van. ha pedig így sem műxik rendesen a rádió, akkor a feketét el kell vágni, és oda is a pirosat rákötni a csatira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts