Gabo Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 egy tőbb száz ezer forintos vásárlásnál az egyyik legfontosabb dolog amire oda kell figyelni az az ülésfűtés??????? ez elég érdekes.szerintem ez 1000 rangú dolog. de ez az én véleményem. Örömmel jelentem be, sikerült megvennem egy 2002es 3,2 es Executive-ot... Hátsó ülésfűtéssel is.. bocs de feltételem volt :) :D Az első meg alap, amióta az A Om egámban az van... :) Tapasztalat még nincs, az akku lemerülve stb, vszínű hétfőn tom elhozni. Hja és nem mondom mennyi volt mert csúnya anyukázás lesz belőle... :) :rolleyes: Ha jobban megzavarom mesélek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Grat Gabo. Remélem ezzel is meg leszel elégedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Amúgy ha normálisan használja és nem akar nagyon költeni vegyen 2.0 gépet. Fogyiba nem lesz sztem sokkal beljebb mert tömeg az tömeg és kisebb a kraft így nyomni kell, viszont a fenntartása biztos olcsóbb. Azért nem hinném, hogy egy mv6-tal el lehet járni vegyesben 9-10L-ből :rolleyes: A biztosítása is duplája, a teljesítményadó is majdnem duplája... javítási költségekről még nem is szóltam. Szal két külön kategória :) Persze a luxust és az erőt meg kell fizetni ugye :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Én a 2.5 V6-hoz hasonlítva írtam, hogy vegyen MV6-ot. Ha nem fontos a teljesítmény, inkább a gazdaságosság, akkor mindenképp sornégyet vegyen. De nehogy a dieselesek megszóljanak: ha talál egy tuti állapotút, ami nem hengerfejes, nem csöpög a turbójából az olaj, nem kakált be az adagoló eseleg a HDK fej, akkor az is szóba jöhet. Elég nyomatékos, és keveset eszik. Cserébe ketyeg, füstöl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Én most manuálal 7literrel megyek pályán, és városban 9liter. Hát nekem még 13 alatt nem volt városban, de általában 14- 15 liter. Országút kb. 10-11 liter. (A BC szerint legalábbis, de lehet, hogy az nem túl pontos.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Azért nem hinném, hogy egy mv6-tal el lehet járni vegyesben 9-10L-ből :rolleyes: A biztosítása is duplája, a teljesítményadó is majdnem duplája... javítási költségekről még nem is szóltam. Szal két külön kategória :) Persze a luxust és az erőt meg kell fizetni ugye :) XI kerületi vagyok. Külvárosi fogyasztást mondok tehát nem full dugóban állok vele, de bemegyek a városba melóba, lámpák, és dugó azért van , így ez nem országút és nem is full város, ja és 3.0 manuális váltó!! BC szerint és számolva is 10.7L. Megtekinthető.....vegyesben 10,5-11Lből kijön Nekem és nem csak ámítom magam./Most hogy még nincs tél de kicsit már hűvösebb van, nyáron 10,5L volt ugyanez./ Az automatákkal ne hasonlítsuk.....az vagy plussz 1-1,5l szerintem Kötelező A0-ban vidéki címen most 40eFt egy évre Allianznál, szal nem vészes. Szerlés 2.0-hoz képest valóban jelentős többletköltség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 szerint és számolva is 10.7L. Megtekinthető.....vegyesben 10,5-11Lből kijön Akkor az enyémmel valami nagyon nem tuti. Beszéltem már néhány V6 tulajjal, de nekik is hasonló volt a fogyasztás mint az enyém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Szerlés 2.0-hoz képest valóban jelentős többletköltség. Ráadásul azt tapasztaltam eddíg, hogy a V6-hoz nem nagyon értenek a szerelők.(Főleg a márkaszervízekben.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Ráadásul azt tapasztaltam eddíg, hogy a V6-hoz nem nagyon értenek a szerelők.(Főleg a márkaszervízekben.) Igen Maestro erre is gondoltam mint fő többletköltség..... :rolleyes: Itt hozzányúl és ott lesz xar..... Én most akarok cseréltetni január végén egy valag dolgot preventíven:olajhűtő, vízhűtő, gyertyakábelek, ezaz pucolgatása és az ominózus kipuf sortömítés kifújás miatti műveletek, illetve egyéb tömítések. Hát van bennem egy kis félsz, mert jelenleg kop-kop még semmi baja a gépnek, 1 éve hajtom és szerencsére nagyobb gond nem volt...de majd szerelés után írok a tapasztalatokról hogy hogyan lett összerakva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Hát nekem még 13 alatt nem volt városban, de általában 14- 15 liter. Országút kb. 10-11 liter. (A BC szerint legalábbis, de lehet, hogy az nem túl pontos.) Automata? Klímával pályán 130-al nem eszik ennyit a 3.0..... Az országút 10-11L nagyon sok. Szerintem a reális klímával 8-9L....Biztos 90el mész???Lamdaszondák nem lehet hogy kicsit fáradtak?A gsi-ben Nekem fáradt volt és akkor többet is fogyasztott, igaz hogy pályán tartós 150nél emelkedőkön be is jelzett a motorlámpán, tehát már döglődött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Automata? Klímával pályán 130-al nem eszik ennyit a 3.0..... Az országút 10-11L nagyon sok. Szerintem a reális klímával 8-9L....Biztos 90el mész???Lamdaszondák nem lehet hogy kicsit fáradtak?A gsi-ben Nekem fáradt volt és akkor többet is fogyasztott, igaz hogy pályán tartós 150nél emelkedőkön be is jelzett a motorlámpán, tehát már döglődött. Szerintem inkább neked kevés :) A lambda tud ám másik irányba is csalni :) Nem egy ismerősnek van/volt mv6, de 13-14-es átlagokat hallok tőlük :) Kornélék, nyilatkozzatok! Ti családilag több hasznos infót tudtok ehhez hozzátenni! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Szerintem inkább neked kevés :) A lambda tud ám másik irányba is csalni :) Nem egy ismerősnek van/volt mv6, de 13-14-es átlagokat hallok tőlük :) Kornélék, nyilatkozzatok! Ti családilag több hasznos infót tudtok ehhez hozzátenni! :rolleyes: Hááát én nem rég vagyok Omegás és így a tutit nem tudom és így nem is akarom megmondani, de sztem ennyi az automata váltó kényelménak az ára. Szerintem ezek a 13-14 literes vegyes fogyasztások (mert ugye arról beszélünk még mindig) automatás adatok. Kéziről van mástól is infóm és ott is az átlag vegyes 10,5-11L szintén. Én csak manuálissal kerestem anno ilyen kocsit több egyéb okból is. Egyébként a TC népítéletben is a 10,5 - 11,5 közötti vegyes átlagfogyik vannak legtöbb esetben beírva...bár tudom mindenki szépíthet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Grat Gabo. Remélem ezzel is meg leszel elégedve. Már miért ne lennék? olyan áron vettem, hogy a "kötelező és megrendelt" cuccokat megveszem és kicseréltetem még mindig nem éri el a piaci árat :) vagy vmi hasonló .... Majd 1x elmesélem... addig még meg is hajtom... :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Már miért ne lennék? olyan áron vettem, hogy a "kötelező és megrendelt" cuccokat megveszem és kicseréltetem még mindig nem éri el a piaci árat :) vagy vmi hasonló .... Majd 1x elmesélem... addig még meg is hajtom... :rolleyes: :) Toaltóradar is van benne? Majd megsúghatnád milyen a jelzője gyárilag ha van vagy csak sípol. Meg mennyi a gyári minimális táv ahol már folxamatos a jelzés (azért érdekel mert érdemes e gyárit szerezni vagy bármelyik aftermarket cucc ugyanazt tudja) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Öcsémnek gázból, inkább országút 12 liter körül. Városban a 15-öt benyomja. Nekem a legkevesebb 11,2 ( autópálya 90-nel) legtöbb 20 liter ( télen városban) volt gázból. Bár enyém kb 2 lityivel többet eszik mint egy injektoros. Az átlagom 13-14 szokott lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Öcsémnek gázból, inkább országút 12 liter körül. Városban a 15-öt benyomja. Nekem a legkevesebb 11,2 ( autópálya 90-nel) legtöbb 20 liter ( télen városban) volt gázból. Bár enyém kb 2 lityivel többet eszik mint egy injektoros. Az átlagom 13-14 szokott lenni. De ez akkor gázból 13-14 litykó, a verda meg automata ha jól emléxem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Örömmel jelentem be, sikerült megvennem egy 2002es 3,2 es Executive-ot... Hát a 2.2 után nagy élmény lesz.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 De nehogy a dieselesek megszóljanak: ha talál egy tuti állapotút, ami nem hengerfejes, nem csöpög a turbójából az olaj, nem kakált be az adagoló eseleg a HDK fej, akkor az is szóba jöhet. Elég nyomatékos, és keveset eszik. Cserébe ketyeg, füstöl. Az én dieselem ilyen volt, bár a HDK-t cseréltem, egye fene. :rolleyes: Szerettem azt is nagyon, erre az MV6-ra a spórolás vitt rá, még ha hülyén iss hangzik. De 11-12 l/100km-el elmegyek vele, dieselem vegyesbe 7 l/100 km-el megelégedett Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Hát nekem még 13 alatt nem volt városban, de általában 14- 15 liter. Országút kb. 10-11 liter. (A BC szerint legalábbis, de lehet, hogy az nem túl pontos.) Hááát az qrva sok, 15 liter wazzeeee, pedig a BC általában ráadásul kevesebbet iss mutat. utolsó mérésem szerint, fele város (nem Bp.), fele pálya (kényelmes 130-as tempó környéke) = 11,3 l/100 km Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Akkor az enyémmel valami nagyon nem tuti. Beszéltem már néhány V6 tulajjal, de nekik is hasonló volt a fogyasztás mint az enyém. Jól látod, az télleg nagyon sok. Én ekkora fogyinál keresném a hibát.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Öcsémnek gázból, inkább országút 12 liter körül. Városban a 15-öt benyomja. Nekem a legkevesebb 11,2 ( autópálya 90-nel) legtöbb 20 liter ( télen városban) volt gázból. Bár enyém kb 2 lityivel többet eszik mint egy injektoros. Az átlagom 13-14 szokott lenni. Akkor az enyém sem kevés. Nem a BC adatait olvasom le, teletankolom, nullázok, (majdnem) üresig megyek, újra teli tankolok. Csak városban még nem mentem vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Akkor az enyém sem kevés. Nem a BC adatait olvasom le, teletankolom, nullázok, (majdnem) üresig megyek, újra teli tankolok. Csak városban még nem mentem vele... Neked automata? Szerztél felnit?Múltkor nem vitted el.... :rolleyes: - budatétény Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Automata? Klímával pályán 130-al nem eszik ennyit a 3.0..... Az országút 10-11L nagyon sok. Szerintem a reális klímával 8-9L....Biztos 90el mész???Lamdaszondák nem lehet hogy kicsit fáradtak?A gsi-ben Nekem fáradt volt és akkor többet is fogyasztott, igaz hogy pályán tartós 150nél emelkedőkön be is jelzett a motorlámpán, tehát már döglődött. Manuál. Az előbb rosszul írtam, vegyesben (város, országút) fogyaszt 10-11 litert, de főleg városban használom. Most kipróbálom a teletankkal mennyit megy, mert még sosem mértem meg. Kiváncsi vagyok, hogy mennyi jön ki. Szerintem a lambdaszondákkal nincs gond, mert nemrég volt motordiagnosztikán és nem jelzett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Neked automata? Szerztél felnit?Múltkor nem vitted el.... :) - budatétény Jah, hykomat :rolleyes: TE vagy a budatétényi srác??!! Kicsi a világ. Igen vettem egy másik garnitúrát 70e-ért (90e-ről indult), olyat, mint a tied volt, kivéve hogy ezen 1 helyen van egy kisebb padkanyom. A tiedével az volt a bajom, amit mondtam neked ott iss, hogy nagyon csúnyán össze volt verve, plusz a gumiknak iss gatya volt. Te eladtad a tiedet? Én 18-asról váltottam most 17"-os gyárira, remélem ezzel nem kóvályog keresztbe az úton. Majd rakok fel képeket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Toaltóradar is van benne? Majd megsúghatnád milyen a jelzője gyárilag ha van vagy csak sípol. Meg mennyi a gyári minimális táv ahol már folyamatos a jelzés (azért érdekel mert érdemes e gyárit szerezni vagy bármelyik aftermarket cucc ugyanazt tudja) Van benne tolattyúradar. Majd ha kipróbálom elmesélem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts