brezsy Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Sógor,most az a jeladó van benne ami miatt haza lettem vontatva :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Még jó hogy ennyi van, és lehet cserélgetni. Kormánymű: a V6-osokban volt a Servotronic kormánymű. Azt nem tudom, hogy a szervópumpa is más-e mint a többiben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Kormánymű: a V6-osokban volt a Servotronic kormánymű. Azt nem tudom, hogy a szervópumpa is más-e mint a többiben. Hát valaki azt mondta, hogy a caravanokba az van. Akkor egy másik fickó azt, hogy 95 12. hónál volt valami műszaki váltás, sok alkatrész addig jó és onnét más, na mind1 szóval a váltástól van az a fajta kormánymű. Akkor passz, de nem gondolnám hogy maga a kormánymű mert ugye ebbe a merci féle golyópályás cucc van, és azz azért állítólag nem rossz!! Volt már akinek megpusztult? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kennny Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Hello mindenkinek, lenne nekem egy kis gondom a duda környéken, az egyik az hogy a 20A bisztit ki vágja mint állat ahogy be rakom, nem nyomok gombot, amugy nem is találom a dudát, keresem az elejében de nem találtam meg, vajon a duda lehet hogy zárlatos de csak akkor vágná ki a bisztit ha gombot nyomok, vagy valami más lehet zarlatban? Nagyon meg köszöném ha valaki tudna segiteni mi a gond! UDv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Hello mindenkinek, lenne nekem egy kis gondom a duda környéken, az egyik az hogy a 20A bisztit ki vágja mint állat ahogy be rakom, nem nyomok gombot, amugy nem is találom a dudát, keresem az elejében de nem találtam meg, vajon a duda lehet hogy zárlatos de csak akkor vágná ki a bisztit ha gombot nyomok, vagy valami más lehet zarlatban? Nagyon meg köszöném ha valaki tudna segiteni mi a gond! UDv! Duda: Vezetőoldal, lökhárító alsó síkjában. Nemtom nincs -e reléje is egyébként Neki a biziknál.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kennny Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Duda: Vezetőoldal, lökhárító alsó síkjában. Nemtom nincs -e reléje is egyébként Neki a biziknál.... Köszi a választ, holnap meg nezém jobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vitya1982 Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Sziasztok! B Omega vásárlását tervezem, V6-os 2.5L-est. Mire figyeljek vásárláskor? Hány km, érzékeny pontok, hangok, stb? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Sziasztok! B Omega vásárlását tervezem, V6-os 2.5L-est. Mire figyeljek vásárláskor? Hány km, érzékeny pontok, hangok, stb? Köszi! Nagyon lepusztultat ne vegyél. A hűtés elég gyenge pontja a V6-nak illetve a V blokk közepén az olajhűtő ami hajlamos a kilyukadásra főleg ha nem a gyári piros színű hűtőfolyadékot találod a kiegyenlítőtartályban, szal ezt ellenőrizd. Ami gyakori hiba az a kipufcsonkok kifújás, ami elég költséges móka is lehet ha bele van törve pár csavar. Futóművet, féket is nézesd meg.És minden elektromos baszt próbálj ki, különösen az ülésfűtést! Ha megvetted azonnal vezszíj csere, és olaj, + stb! Kori sztem ír Neked többet Ő öregebb Róka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taki-Land Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Sziasztok! B Omega vásárlását tervezem, V6-os 2.5L-est. Mire figyeljek vásárláskor? Hány km, érzékeny pontok, hangok, stb? Köszi! Én nem olyan régen vettem a V6-omat... de amire nem figyeltem: olajfolyás, víz és ülésfűtés, valamint a diffi. Motor szépen szokott járni, pont mint egy V6-os. :) A tűzfalnál a hengerfej tömítés szokott még elfáradni(elég), érdemes megnézni(olajos a motor hátsó része). Szerintem a 150.000km-t futottat felejtsd el! 200.000alatt nem nagyon van.(amit behoznak, és 200.000-t írnak abban kb. 400.000-500.000km van. 200.000km-nél diffi probléma, váltó olaj, vagy maga a váltó kakál be. A hűtéssel sokat lehet szívni, csőveket nem árt cserélni, ha régen voltak mert eltudnak durrani pikk-pakk, én így vettem csérlve, garival. Elektromos dolgokra, mint említették, ülésfűtés, kapcsolók, világítás, klíma, fedélzeti computer pixel hiba, és a kipuf rendszerre, figyelj oda. Nekem alul minden tiszta szilikon és olaj, amit vételkor sajnos nem láttam. Ezt a hibát ne kövesd el. Ne szégyellj alánézni. Ha kipróbálod, akkor kanyarban nagyobb gázt adj, és figyeld a diffit. Nyáron jobb ilyet venni, mert alapjáraton nekem pl, melegedett a vízem, ezt sem láttam vásárláskor. De ha vissza olvassol meglátod, mennyit szívtam vele :rolleyes: és mennyit fárasztottam a kartársakat :D Most jó...mert nekem automata volt, és átlett építve manuálra, sokkal jobb, és nem melegszik a vizem. (jó, az idő is jobb). De az öregek többet tudnak mondani, nekem ez a tapasztalat, észervétel. Ha teheted maunálisat vegyél!R28-as váltóval. :) Sok sikert, megbánni nem fogod... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Sziasztok! B Omega vásárlását tervezem, V6-os 2.5L-est. Mire figyeljek vásárláskor? Hány km, érzékeny pontok, hangok, stb? Köszi! Még valami, nincs gond a 2.5-el de gondolkodj el a 3.0-án is. Fogyiba minimális difi, biztosításban talán nincs is, súlyadóban is minimális.... Nem rossz kocsik csak kicsit törődni kell Velük :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Az oké, hogy mind a két tápra kell kötni, de melyik az?Mert a magnón nincsen rajz... amit én tudok: kék: elektromos antenna, sárga: memória, piros: pozitív, fekete: test. Na de itt nincsenek ilyen színek...a vastag pirosat, a vékony pirossal? :D De köszike... A motor adatainál látsz te olyat, hogy szelepemelés, vezérműszögek, szívósor típusa, leömlő típusa, hengerfej cikkszáma? :) Az autó piros vezetékét kösd rá a magnó pirosára és sárgájára is :) Lehet hogy otthon nem tudjuk megcsinálni,de érdekelne a véleményetek.Gabi?Megvettem a jeladót azt nem is az a rossz :) ,de így van egy tartalék :rolleyes: Lehet vezetékköteg hiba is akár... de ehhez keményen végig kéne bontani... én először a csatlakozókkal kezdeném... nagyon szemügyre kéne venni a jeladónál, ecunál, és ha van, közben a kötegben levőt is. Hello mindenkinek, lenne nekem egy kis gondom a duda környéken, az egyik az hogy a 20A bisztit ki vágja mint állat ahogy be rakom, nem nyomok gombot, amugy nem is találom a dudát, keresem az elejében de nem találtam meg, vajon a duda lehet hogy zárlatos de csak akkor vágná ki a bisztit ha gombot nyomok, vagy valami más lehet zarlatban? Nagyon meg köszöném ha valaki tudna segiteni mi a gond! UDv! Vezető oldali első kerékjárat előtt van a lökös aljánál. Lehet kábelköteg hiba is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Mindent leírtak már, egyedül a gyujtótrafó bekakilást nem. Én is azt vallom, ha 2.5 akkor inkább 3.0. Kicsit drágább fenntartani, de 40 pacival erősebb ugyanakkora súlyra. Ráadásul rogyásig van extrázva mind. Árban kicsit drágább, de sztem megéri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vitya1982 Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Köszi a válaszokat! Igazából a +40 paci engem annyira nem motivál, de megfontolom. Szerintem mindegy, hogy a dugóban egy 170, vagy egy 200 lovas kocsival állok. Az ország méretei miatt, és persze a kellemes árú sztárfotókkal szegélyezett autópályák miatt meg szerintem elég a 2,5. Az is kényelmesen tartja a 130as tempót, ha meg előzni kell az is harap. Mégegyszer kösssssssssszzzzzz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Köszi a válaszokat! Igazából a +40 paci engem annyira nem motivál, de megfontolom. Szerintem mindegy, hogy a dugóban egy 170, vagy egy 200 lovas kocsival állok. Az ország méretei miatt, és persze a kellemes árú sztárfotókkal szegélyezett autópályák miatt meg szerintem elég a 2,5. Az is kényelmesen tartja a 130as tempót, ha meg előzni kell az is harap. Mégegyszer kösssssssssszzzzzz! Az Mv6-nak erősebb a blokktest is.Én biztos azt választanám a kettő közül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Végülis gondolom hogy mindenki lehurrog hogy x20xev vagyis 2.0 16v tulajdonos vagyok, de szerintem elég jó így az omega. bár nem azt mondom szélvész, de azért jól megy. Annyira hogy kicsit megszokod. Elvisz mindenhová és elég jól is fogyaszt. Sok ismerősöm ajánlotta, hogy üljek át az övébe és húú hogy az hogy megy... audi, saab, seat, peugeot beültem. Ekkor jött a hideg zuhany. Ez jól meggy??? Kérdem??? Hát nem azért az én omegám azért szedi a lábát ehhez képest. Visszaülsz és megy... mint a golyó. De azért v6 tuti jobb! D ez így elég nekem! Szóval lényeg a lényeg, szerintem jó az x20xev, ezzel is megbüntethetnek sok pénzre, olcsóbb a fenntartás és szerintem ha valami gond van jobban szimpatizálnak a 4 hengerrel, mert hát sajnos az az elterjedt. de nem baj jó az omega:):rolleyes::):):) Az én Véleményem!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Én is ezt akartam írni, ha nem akarsz hajtani, akkor 2 literest vegyél. Amúgy a teljesítménynek egy előzésnél is hasznát veszed. Nem kell száguldozni, de jó tudni, hogy ha muszály akkor gyorsul a verda, és nem kell kilométeres üres szakasz egy előzéshez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taki-Land Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 A motor adatainál látsz te olyat, hogy szelepemelés, vezérműszögek, szívósor típusa, leömlő típusa, hengerfej cikkszáma? :) Az autó piros vezetékét kösd rá a magnó pirosára és sárgájára is :D Na azt nem látok :rolleyes: de elsőre tök jó ötletnek tűnt...mindegy... Mivel nekem a gyári rádió nem volt kivéve még az autóból minden kábel az eredeti, és nincsen sárga, csak kis piros nagy piros, kék piros, de sárga, ami a memória lenne nincsen. Tippre meg nem kötözgetem mert nem akarom elfüstölni, de lehet a rádió a tré, mert a gyári ment kulcs nélkül is. Meg ha most fixre kötöm akkor ha leállítom akkor menni fog a rádió, és én azt szeretném ha kikapcsolna, de be lehetne utána kapcsolni gyújtás nélkül is. :) U.i.:köszi :D Szerintem 2400ccm alatt nem érdemes venni autót. Nekem volt 1300ccm és 1600ccm és 2000ccm es autóm. Nekem nem feleltek meg, én sem megyek gyorsan, de szeretem ha van erő és szerintem fogyasztása sem sokkal több mint a 2000ccm-nek. Én most manuálal 7literrel megyek pályán, és városban 9liter. Nem sok, de taposom neki mert szeretem ha gyorsan elérem a 50-60at. Fenntarthatóságilag meg egyáltalán nem több, vagy legalábbis nekem :) . Meg én szeretem a V motorokat, szerintem jobbak mint a soros négyes. Bár ízlések és pofonok. Minél több a henger annál jobb...ha egy beszarik még mindig van 5... :D Jók az Omik, én nagyon szeretem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Na azt nem látok :rolleyes: de elsőre tök jó ötletnek tűnt...mindegy... Mivel nekem a gyári rádió nem volt kivéve még az autóból minden kábel az eredeti, és nincsen sárga, csak kis piros nagy piros, kék piros, de sárga, ami a memória lenne nincsen. Tippre meg nem kötözgetem mert nem akarom elfüstölni, de lehet a rádió a tré, mert a gyári ment kulcs nélkül is. Meg ha most fixre kötöm akkor ha leállítom akkor menni fog a rádió, és én azt szeretném ha kikapcsolna, de be lehetne utána kapcsolni gyújtás nélkül is. :) U.i.:köszi :) Pont azt mondom, hogy az AUTÓ piros vezetékét (ott nincs sárga!) kösd rá a magnó piros+sárga vezetékére is. Sajnos az általad említett módot nem mindegyik fejegység tudja (jól). Amúgy az autónál a piros az állandó táp, a fekete a gyújtás táp. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csiziktomi Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Pont azt mondom, hogy az AUTÓ piros vezetékét (ott nincs sárga!) kösd rá a magnó piros+sárga vezetékére is. Sajnos az általad említett módot nem mindegyik fejegység tudja (jól). Amúgy az autónál a piros az állandó táp, a fekete a gyújtás táp. :rolleyes: Sajnos opelék nem respektálják,ha másik rádiót akarsz belerakni.Igaz,hogy szabvány csatis de a memoria +12 V nem a szabvány helyen van,hanem megvan cserélve a gyujtás 12V-vel. Ezeket felcseréled és megy normálisan. csiziktomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 egy tőbb száz ezer forintos vásárlásnál az egyyik legfontosabb dolog amire oda kell figyelni az az ülésfűtés??????? ez elég érdekes.szerintem ez 1000 rangú dolog. de ez az én véleményem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 szerintem meg automatát. mindenki olyat vesz amilyet szeret vagy akar. nekem soha nem kellene manuális. váltogassanak akik rallyznak.semmi értelme.pláne városban.országútrol meg ne is beszéljünk.tempomat,töröküllés és mehet a mehet. ha cseréled az olajat semmi gond nem lehet vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 40 lóerő, de a nyomatékról ne is beszéljünk. nekem is 2.5 volt de ég és a föld.most 3.0 van.de ha tudtam volna akkor 3.2 veszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Az Mv6-nak erősebb a blokktest is.Én biztos azt választanám a kettő közül. Hát ez alap :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Én is ezt akartam írni, ha nem akarsz hajtani, akkor 2 literest vegyél. Amúgy a teljesítménynek egy előzésnél is hasznát veszed. Nem kell száguldozni, de jó tudni, hogy ha muszáj akkor gyorsul a verda, és nem kell kilométeres üres szakasz egy előzéshez. Ott a pont, nem azért veszel erős autót, hogy kitipord a belét. És nem kell km-eken át követni egy buzukit, hogy megfelelő előzési pontot találj... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 egy tőbb száz ezer forintos vásárlásnál az egyyik legfontosabb dolog amire oda kell figyelni az az ülésfűtés??????? ez elég érdekes.szerintem ez 1000 rangú dolog. de ez az én véleményem. Nem a legfontosabb! De ha bőrös lesz a verda és tél lesz akkor megváltozik a vélemény......lefagy a segged, + még az is lehet hogy emiatt akkora aranyered lesz hogy beválthatod az ékszerésznél... :rolleyes: Nem bőrös esetén nincs gond viszonylag könnyedén cserélhető az ülésfűtés és jó marad a hatásfok. Bőrös esetében bele van varrva a bőrbe a párna, profi cseréje cumi, kevésbé profi cseréje hasonló a nem bőröshöz mert a bőrbe varrt ülsépárna alá kerül az új betét viszont jóval lassabban fűt fel így. Szóval 8-10 percig nem érzed még így se. Gyári párna bőröshöz csergőnél 60 eFt ha jól emlékszem / fotel.... Sztem ha pénzt ad érte akkor igenis fontos, sőt minden elektromos basz fontos! Én szívtam ülséfűtéssel és hátsó rolóval is, ha újra vennék és nem mennének ezek, akkor lealkudnám vagy inkább otthagynám a kocsit és kivárnék egy kicsit. Ülésfűtést nem próbáltam ki, rolórl nem is hallottam előtte. Hülye voltam és mint minden hülye a magam kárán tanulhatok. Mi spec magunk csináltuk és mindennel együtt 45 ropi ment rá a kettőre, de az idő amit eltöltöttem vele és állt a kocsi az jelentős. Ha meg már gyárilag volt benne működjön! Amúgy ha normálisan használja és nem akar nagyon költeni vegyen 2.0 gépet. Fogyiba nem lesz sztem sokkal beljebb mert tömeg az tömeg és kisebb a kraft így nyomni kell, viszont a fenntartása biztos olcsóbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts