opel16v Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Ja, ez egyértelmű AC pumpa csere... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Ja, ez egyértelmű AC pumpa csere... Köszi srácok... Akkor a cseréig elhallgatok, aztán majd kiderül mi a folytatás, van-e más baja is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Az utángyártott sem túl drága. 20e körül lehet kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Az utángyártott sem túl drága. 20e körül lehet kapni. Körbe kérdeztem.Az a 20e.s v.mi távolkeleti csoda, az autóboltos srác nem vállalt rá garit.A kövi ident pedig nekem 32.ft lett volna, a gyári BOSC pedig NEKEM 40e. Így maradt a bontott BOSCH 8e.-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Körbe kérdeztem.Az a 20e.s v.mi távolkeleti csoda, az autóboltos srác nem vállalt rá garit.A kövi ident pedig nekem 32.ft lett volna, a gyári BOSC pedig NEKEM 40e. Így maradt a bontott BOSCH 8e.-ért. Én is csak bontottban gondolkoztam, a "kedvenc" bontómban van két B Omi... Ha benzines, akkor a motor mindegy, ugye? Gondolom a dieselesé nem jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Eriic Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Sziasztok Olyan gonddal fordulok hozzátok , hogy a B-s omegámnak a középkonzoljában ki égett a jobb oldalon lévő izzó, és ezt szeretném kicserélni amihez tudom hogy le kell szedni a konzolt :D csak ezzel nem tudok boldogulni, hogyan kéne ezt csinálni? Már probálkoztam vele addig el is jutottam hogy leszedtem róla a tekerőket (analóg Klímás) és az alattuk lévő csavarokat kicsavartam, meg leszedtem az összes kapcsolót meg a vak kapcsikat is ,egyedül a magnót hagytam békén (gyári opel rádió) és most ezt nemtom hogy azt is ki kell e venni? mert ha igen akkor felmerül egy újabb kérdést hogy azt is hogy vegyem ki? :D meg hogy ezmeken kívűl tartja e ég valami a konzolt?;) Bármilyen segítséget nagyon megköszönök :P Választotokat köszönöm előre is:) Egy omega tulaj:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 a "kedvenc" bontómban van két B Omi... Ha benzines, akkor a motor mindegy, ugye? Így van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November2, 2008 Megoszt Elküldve November2, 2008 Sziasztok Olyan gonddal fordulok hozzátok , hogy a B-s omegámnak a középkonzoljában ki égett a jobb oldalon lévő izzó, és ezt szeretném kicserélni amihez tudom hogy le kell szedni a konzolt :D csak ezzel nem tudok boldogulni, hogyan kéne ezt csinálni? Már probálkoztam vele addig el is jutottam hogy leszedtem róla a tekerőket (analóg Klímás) és az alattuk lévő csavarokat kicsavartam, meg leszedtem az összes kapcsolót meg a vak kapcsikat is ,egyedül a magnót hagytam békén (gyári opel rádió) és most ezt nemtom hogy azt is ki kell e venni? mert ha igen akkor felmerül egy újabb kérdést hogy azt is hogy vegyem ki? :D meg hogy ezmeken kívűl tartja e ég valami a konzolt?;) Bármilyen segítséget nagyon megköszönök :P Választotokat köszönöm előre is:) Egy omega tulaj:) Szia. Sem a kapcsolókat, és magnót nem kell kivenni. Viszont van két csavar a hamutartó mögött, aminek kicsavarásához a hamutartót is ki kell szedni. Kinyitod, kiszeded a belsejét, benézel a középkonzol és hamutartó közötti résen, és középen találsz egy csavart. icsavarod, hamus kiszed, majd a konzol két szélén vanna a további csavarok. Ha csak égőt akarsz cserélni, akkor a magnót elvileg nem kell kiszedni, mert az a müa konzolhoz van rögzítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November2, 2008 Megoszt Elküldve November2, 2008 Körbe kérdeztem.Az a 20e.s v.mi távolkeleti csoda, az autóboltos srác nem vállalt rá garit.A kövi ident pedig nekem 32.ft lett volna, a gyári BOSC pedig NEKEM 40e. Így maradt a bontott BOSCH 8e.-ért. Én inkább vettem gagyi ugy-at, mert az legalább új, a bontott pedig lehet, hogy két hónap múlva bekakil. Nekem 6 hó garit vállaltak rá. A Bosch nekem is 40, a GM 80e körül lett volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve November2, 2008 Megoszt Elküldve November2, 2008 Én inkább vettem gagyi ugy-at, mert az legalább új, a bontott pedig lehet, hogy két hónap múlva bekakil. Nekem 6 hó garit vállaltak rá. A Bosch nekem is 40, a GM 80e körül lett volna. Nahát-nahát... GM-éknél öröm az élet: az ő AC pumpájuk már egy havi fizum! :D Na ezért maradok a bontottnál, kijön belőle kb 10 új... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Eriic Elküldve November2, 2008 Megoszt Elküldve November2, 2008 Szia. Sem a kapcsolókat, és magnót nem kell kivenni. Viszont van két csavar a hamutartó mögött, aminek kicsavarásához a hamutartót is ki kell szedni. Kinyitod, kiszeded a belsejét, benézel a középkonzol és hamutartó közötti résen, és középen találsz egy csavart. icsavarod, hamus kiszed, majd a konzol két szélén vanna a további csavarok. Ha csak égőt akarsz cserélni, akkor a magnót elvileg nem kell kiszedni, mert az a müa konzolhoz van rögzítve. Szia, köszönöm a segítséget,i sikerült megcsinálni:), szval még 1X kösziiiiiii :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Szivesen, máskor is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Sziasztok Lenne egy kis gondom, a napokban csinált olyat az autó,hogy leállítás után egyszerűen nem indul be.... Másnap reggel semmit sem csinálva vele pöccre indult... AC kiszedve ellenőrizve megy mint állat. Beszerelve mért adat a biztosítéknál AC-nál is gyujtáson 4,7 V. indításnál 11,8 V De,mégsem hallom,hogy megy (indítózásnál sem) Kérdésem:az AC pumpa relé melyik lábát kell összekötni,hogy a relét kiiktatva kapjon áramot az AC ? Olyan kiosztása van,hogy 1,2,3 stb. tehát nem 86 meg 30 meg 87......... Létezik,hogy főtengely jeladó halt be??? Előre is köszi a válaszokat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csiziktomi Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 létezik:( nekem is hasonló gondom volt(van?) én megpucoltam a reléket,az ac csatlakozóját,meg a főtengely jeladó csatiját.Lekopogom ebben a 600 km-es intervallumban még nem hülyéskedett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 létezik:( nekem is hasonló gondom volt(van?) én megpucoltam a reléket,az ac csatlakozóját,meg a főtengely jeladó csatiját.Lekopogom ebben a 600 km-es intervallumban még nem hülyéskedett. A pucolásokon túlvagyok... :D Ha már itt vagyok,nagy szükségem lenne egy kipufogó sorra is (öntvény) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Sziasztok Lenne egy kis gondom, a napokban csinált olyat az autó,hogy leállítás után egyszerűen nem indul be.... Másnap reggel semmit sem csinálva vele pöccre indult... AC kiszedve ellenőrizve megy mint állat. Beszerelve mért adat a biztosítéknál AC-nál is gyujtáson 4,7 V. indításnál 11,8 V De,mégsem hallom,hogy megy (indítózásnál sem) Kérdésem:az AC pumpa relé melyik lábát kell összekötni,hogy a relét kiiktatva kapjon áramot az AC ? Olyan kiosztása van,hogy 1,2,3 stb. tehát nem 86 meg 30 meg 87......... Létezik,hogy főtengely jeladó halt be??? Előre is köszi a válaszokat.... A 2 és 8 lábakat kell összekötni. De ha kiszeded a relét, lehet, hogy más sem fog működni, pl a tankszellőztető mágnesszelep. Amúgy a relé után van még bizti és az Immo is. Tehát a tuti, hogy egy vezetéket viszel hátra a tankhoz a reléről. De sztem nem ez lesz a gondod. Próbáld kivillogtatni a hibakódokat. Inkább főtengely-jeladó hiba lesz sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 A 2 és 8 lábakat kell összekötni. De ha kiszeded a relét, lehet, hogy más sem fog működni, pl a tankszellőztető mágnesszelep. Amúgy a relé után van még bizti és az Immo is. Tehát a tuti, hogy egy vezetéket viszel hátra a tankhoz a reléről. De sztem nem ez lesz a gondod. Próbáld kivillogtatni a hibakódokat. Inkább főtengely-jeladó hiba lesz sztem. A bizti rendben van...az immo mit tud bekavarni??? Nagyon köszönöm a választ,hibakódot nem jelez....De hamár itt tartunk, ott melyik 2 lábat kell összekötni a hibakód kivillogtatásához? :D Az astráét tudom az A + B-t kell de itt megint számok vannak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Én inkább vettem gagyi ugy-at, mert az legalább új, a bontott pedig lehet, hogy két hónap múlva bekakil. Nekem 6 hó garit vállaltak rá. A Bosch nekem is 40, a GM 80e körül lett volna. Astráknál nagyon panaszkodnak az ugy tartósságára... A bizti rendben van...az immo mit tud bekavarni??? Nagyon köszönöm a választ,hibakódot nem jelez....De hamár itt tartunk, ott melyik 2 lábat kell összekötni a hibakód kivillogtatásához? :D Az astráét tudom az A + B-t kell de itt megint számok vannak ;) Egyszerű a dolog: AC-nál teljes tápot kell mérni indítózás közben már. 5-6 lábat kell zárni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Egyszerű a dolog: AC-nál teljes tápot kell mérni indítózás közben már. 5-6 lábat kell zárni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Örülök, hogy sikerült megoldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Ma felkerült Brezsy autójára a két új középdob. Szép, halk hangja lett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Sztem ezt holnap megnézem magamnak......Kivi vagyok.A jelenleginél csak jobb lehet.A színe pedig nagyon bejön. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 mitől lehet az hogy a fütést-hütést nem lehet kikapcsolni, végig megy 1esen, 2-3-4 jó, csak 0-1ben nincs változás, tehát kikapcsolhatatlan. Igy télen még nem zavar de azért később már kellemetlen lesz ;) Nekem is volt ilyen gondom a klíma kapcsolót és a belső levegő keringető kapcsolót befújtam azóta nem megy ha lekapcsolom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Sztem ezt holnap megnézem magamnak Ezt én is betettem figyelőbe, kár, hogy nem caravan... Azért érdekes az ára! Valami lehet nem stimmel a kocsival. Túlságosan jó állapotban van ehhez a korhoz kívül belül. A kartámasz, a váltószoknya, kárpitok, műszerfal mind csilli-villi, kevés km, CD felszereltség, és ~1,5 évvel idősebb az enyémnél. Ha most kezdeném az Omival, erre ráugranék, de kételkedve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Ezt én is betettem figyelőbe, kár, hogy nem caravan... Azért érdekes az ára! Valami lehet nem stimmel a kocsival. Túlságosan jó állapotban van ehhez a korhoz kívül belül. A kartámasz, a váltószoknya, kárpitok, műszerfal mind csilli-villi, kevés km, CD felszereltség, és ~1,5 évvel idősebb az enyémnél. Ha most kezdeném az Omival, erre ráugranék, de kételkedve... Ahogy elnézem, ezt törték elöl is és hátul is.A többi meg majd kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts