omega 2.5 Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Javult valami, hogy kipucoltad a szelepet? Valami tömítés kell alá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Nem tudom mi történt a kocsival, de nekem sem akart beindulni. Amikor ráadtam a gyújtást villogott a motor lámpa és nem aludt el a tc, a légzsák és az abs lámpa. Eddíg mindíg elaludtak 1-2 másodperc múlva. A 4. kisérletre beindult, nem vettem le az akku sarut. Azóta semmi baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csiziktomi Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Nem tudom mi történt a kocsival, de nekem sem akart beindulni. Amikor ráadtam a gyújtást villogott a motor lámpa és nem aludt el a tc, a légzsák és az abs lámpa. Eddíg mindíg elaludtak 1-2 másodperc múlva. A 4. kisérletre beindult, nem vettem le az akku sarut. Azóta semmi baja. Nagyon összetartanak az omik:: :lol: Különben nem nézted meg mi volt a baja miért nem indult,hátha nekem is segítség lenne... Különben köszönöm a cd-t:) Üdv:csiziktomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Nem tudom mi történt a kocsival, de nekem sem akart beindulni. Amikor ráadtam a gyújtást villogott a motor lámpa és nem aludt el a tc, a légzsák és az abs lámpa. Eddíg mindíg elaludtak 1-2 másodperc múlva. A 4. kisérletre beindult, nem vettem le az akku sarut. Azóta semmi baja. 1ismimnek akkor villogott a motorlámpa ,mikor az immo vacakolt.cserélnie kellett az inditásgátlót+a kulcsban a csippet Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Nekem a távirányítóm azt hiszem csak lezárja a kosit meg állítólag a riasztót indítja el. Üdv::csiziktomi nekem az elsőzárásra "csak"bazárja a verdát,10sec.-en belül ujbolizárásra reteszeli az ajtót, élesiti a riasztót. amúgy a távival az ablakokat-tetőablakot is belehet zárni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csiziktomi Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 1ismimnek akkor villogott a motorlámpa ,mikor az immo vacakolt.cserélnie kellett az inditásgátlót+a kulcsban a csippet Hülye kérdés .nem lehet valahogy kikötni ezt az inmo-t? Ha elakarják lopni ez nme hiszem hogy visszatartó lenne csiziktomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Hülye kérdés .nem lehet valahogy kikötni ezt az inmo-t? Ha elakarják lopni ez nme hiszem hogy visszatartó lenne csiziktomi immo szervesen kötődik a motorvezérlőhöz Link to comment Megosztás: More sharing options...
csiziktomi Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 nekem az elsőzárásra "csak"bazárja a verdát,10sec.-en belül ujbolizárásra reteszeli az ajtót, élesiti a riasztót. amúgy a távival az ablakokat-tetőablakot is belehet zárni. Szerintem nekem valami utólagos cucc van benne.Csak 2 gomb ha az egyiket megnyomom akkor elkezd riasztani,ha a másikat akkor lezárja a központizárat felhúzza a z ablakot és elkezd villogni egy piros led. Nincs a kocsiban a belső gyári riasztókapcsoló és az oszlopban sincs érzékelő(egyenlőre:)) csiziktomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Hülye kérdés .nem lehet valahogy kikötni ezt az inmo-t? Ha elakarják lopni ez nme hiszem hogy visszatartó lenne csiziktomi Vhogy kikötötték nekem is, csak 10 hónap alatt úgy gondolta újraköti magát.. hajrá nanotechnológia :lol: :lol: Eddig nem volt baja, csak az utóbbi időben rakoncátlankodik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taki-Land Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Javult valami, hogy kipucoltad a szelepet? Valami tömítés kell alá? Javult sokat...vagy szerintem, jobban indul és nem akadozik a motorom,és néha jobban is megy, nem kell alá semmilyen tömítés fém a fémen van...sokat nem tudsz pucolgatni rajta, azt a kis szelepet megfújkálod wd40el azt nyomogatod, hogy jól járjon és ÓVATOSAN kifújatod kompresszorral vagy is én így csináltam. Valamint, hogy ne menjen még jobban tönkre raktam alá egy vékony alumínium lapot (Bombás üveg), de kori sörös dobozt ajánlott, méretre vágod és mint tömítést be rakod alá. Azt nem mér falst... :lol: Nekem működik és jó a gép...és nem megy tönkre,és nem dzsuvás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 De ha lezárom, akkor ezzel kiiktatom a szelepet, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Meg nem utolsósorban megszüntetsz egy igen gyakori hibaforrást. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 De ha lezárom, akkor ezzel kiiktatom a szelepet, nem? Miénkben úgy lezárta az előző tulaj, hogy az a fémcső sincs benne, ami a kipufftól jönne :lol: A szívócsőnél a csonkban egy sörösdobozból vágott tömítéssel lezárta a nyílást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Nem tudom mi történt a kocsival, de nekem sem akart beindulni. Amikor ráadtam a gyújtást villogott a motor lámpa és nem aludt el a tc, a légzsák és az abs lámpa. Eddíg mindíg elaludtak 1-2 másodperc múlva. A 4. kisérletre beindult, nem vettem le az akku sarut. Azóta semmi baja. Ha villog a mocikontroll lámpa, akkor tuti az immo nem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Itt vannak a linkek. Köszönjük, ezer hála! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 nekem nincs meg a fűtéstekerők körüli piktogrammok vectoros file formában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 nekem nincs meg a fűtéstekerők körüli piktogrammok vectoros file formában? Tomi, te most tudathasadásban szenvedsz? Akarsz beszélni róla? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
M.Oldfield Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 váltókar a multikapcsolót mozgatja ,elöször én annak a házatáján néznék szét.csati+vezetékek,esetleg 1 multikapcsolót kölcsönkérni próbára. Köszönöm a tanácsot, végére járok a dolognak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
M.Oldfield Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 váltókar a multikapcsolót mozgatja ,elöször én annak a házatáján néznék szét.csati+vezetékek,esetleg 1 multikapcsolót kölcsönkérni próbára. Köszönöm a tanácsot, végére járok a dolognak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 nekem nincs meg a fűtéstekerők körüli piktogrammok vectoros file formában? Megvolt, csak elkavartad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Én is letöltöttem vagy két éve. Nem tudod véletlenül a fájl címét, mert úgy könnyebben megtalálnám? Talán még megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Tomi, te most tudathasadásban szenvedsz? Akarsz beszélni róla? :lol: :lol: a file talán omega műszerfal de passz...nem emlékszem de keresem csak google sem emlékszik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Nagyon összetartanak az omik:: :lol: Különben nem nézted meg mi volt a baja miért nem indult,hátha nekem is segítség lenne... Különben köszönöm a cd-t:) Üdv:csiziktomi Haggyyáááááá.... Reggel nem indult... úgy néz ki az egyik kulcsban meghalt az immo chip.... De jól megszopatott..... áááááá kééész vok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Köszönöm a tanácsot, végére járok a dolognak! :lol: Szerintem a kapcsolónak nem sok köze van a motor járásához.Csak D-ben csinálja?Próbáltad más fokozatban is?Hátramenet,fix fokozatok stb.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts