uhuhu Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 akkor ők a szakemberek...... csak te fogsz szivni.... ha kell adok neked egy telefonszámot, aki omegákban otthon van, lehet vele is beszélni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Az az igazság hogy a vezérlést mindenképp szervízzel akarom csináltatni, majd kitalálok vmi mesét miért van szétkapva a vezérlés :twisted: De azért jöhet a telszám, most minden segítség el fog kelni. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Na mi van, hullanak az Opelek? :) egy F Astra, egy corsa, manta, omega... mi van itt? Találkozóra tessék összelapátolni őket!!! :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 ja vedd meg az ujat:) de ha nemkell sokat leszedni akkor lehet és persze tomitéssel elemeled amit sikoltál a vezérlés ily módon marad de ezt a márka szervizek NEM VÁLLALJÁK :) :) :) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Azu opel szerviz informáciojából ollozva: A hengerfej-magasság ellenőrzése Szükséges célszerszámok: Tolómérő Figyelem A vizsgálat elvégzése előtt a hengerfej tömítőfelületét tisztítsuk meg a régi tömítés maradványaitól. Tisztításhoz nem szabad fémből készült vagy éles szélű szerszámot használni. Figyeljünk arra, hogy a hengerfej tömítőfelületét ne sértsük meg. Mérjük meg a hengerfej magasságát a fedél felőli tömítőfelülettől a tömb felőli tömítőfelületig. A méretek és tűrések a megfelelő Szerviz útmutatás "Műszaki adatai"-ban találhatók meg. Ha a megállapított, mért értékek nem felelnek meg az előírás szerinti értékeknek, a hengerfejet fel kell újítani. Útmutatás: A többszelepes hengerfejek síkköszörülése (12V, 16V, 24V) és 25 DT, X 25 DT, Y 25 DT nem engedélyezett. Ezeket a hengerfejeket semmilyen esetben sem szabad síkköszörülni. szoval síkolás nuku. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 És ennek mi a magyarázata? Ha már tudjuk, hogy nem szabad, akkor azt is tudjuk meg, hogy miért. :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Többek szerint is ha síkolod a hengerfejet elmászik a vezérlésed és az életben nem lehet pontosan beállítani. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Helyedben én hónom alá kapnám a rendszámokat, egy H matricát, szalmakalapot és egy bőröndnyi koszos ruhát és vennék egy vonatjegyet. esetleg befűznék egy cimbit... Ennyiért veszel egy komplett O+Át vhol nemmagyarországon, és marad többszázezer forint értékben alkatrészed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Én is gondolkodtam rajta, de kaptam egy jó szakember címét és most vele egyeztetek. Úgy tűnik ő nem rajtam akar meggazdagodni :) Különben nézegetem a törött omikat de 1000 eur körül még nem naon találtam, pedig ennyiért biztos hoznék egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 EZ meg EZ pl nem drága, csak messze van. Meg jobbkormányos. De nehezen képzelem el, hogy ezerért ne lehetne bal kormányosat, közelebb kapni. Tudom, hogy a fentiek nem olyanok mint a tied, de a nagyobb motorúak még olcsóbbak. Épp most nincs az AutoTraderben, de tényleg szokott lenni. Láttam pl műszakis, egyben levő, de sokat futott 1998-asat 700 fontért, meg 95-öset 280 fontért. Mondom, működtek, nem töröttek, úgy mint a fentiek sem. Tehát szerintem 1-2ezer euro között is lehet kapni olyat, ami lábon hazajön. Vagy ekkora különbség lenne a mainland és UK között? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Tegnap találtam egy 97-est bal elején törve, de az már 1990 eur volt, igaz xenon, navi és minden mi szem szájnak ingere, de az 1000 eurt is a lakodalmas pénzből kéne összevadászni, ennek meg az asszony nem örül felhőtlenül :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 már csak egy kérdés és akkor mi a hengerfej felujitás ha nem megfelelőek a méretek új hengerfej ??????????????? mindenki csináltassa belátása szerint Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 már csak egy kérdés és akkor mi a hengerfej felujitás ha nem megfelelőek a méretek új hengerfej ??????????????? mindenki csináltassa belátása szerintPont erre gondoltam. ...Ha a megállapított, mért értékek nem felelnek meg az előírás szerinti értékeknek, a hengerfejet fel kell újítani. ... semmilyen esetben sem szabad síkköszörülni. Tehát vagy visszarakod síkolás nélkül, vagy ha ez nem megy, keresel egyet amit vissza lehet rakni síkolás nélkül. Ha nem találsz, rendelsz egy újat. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Nekem a 16v hengerfejet a Szuromi síkolta, talán Ő ért is hozzá egy kicsikét... :) Ez kb. olyan ajánlás lehet, mint a "csak gyári alkatrészt lehet belerakni" típusú... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Ja, egyébként mostantól bepofátlankodnék ide is, egy 94-es B Caravan (X20SE) büszke tulajdonosaként. :) Mindjárt egy kérdésem is van: a szokásos motor karbantartásokon kívül mit szokás még csinálni? Pl. váltó, difi, egyéb "koszos" alkatrészek terén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Automata, vagy manuális? Mert az ATF szintet szokták elméletileg 30ezrenként vagy 2 évente csekkolni, kb 100 ezrenként vagy 7 évente pedig cserélni. :) Difi: attól függ melyik. Van amelyik utántölthető Hypoid SAE90-nel (csak utántöltés, de ez is csak az egyik fajta diffibe), de ami tuti, és mindbe jó, az a GM 19 42 382. Szerintem az utóbbi a biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Ja, egyébként mostantól bepofátlankodnék ide is, egy 94-es B Caravan (X20SE) büszke tulajdonosaként. :) De ugye ezt nem úgy fogod bemutatni, mint az Astrát :?: :twisted: :oops: :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Tudtommal ehhez a motorhoz csak manuális váltó volt. Szal akkor a váltóban ugyanúgy nem kell olajcserélőzni, mint az Astránál? Difiben pedig néha ellenőrizni kell a szintet? Azt hol lehet? Nem, nem kívánok kárt okozni senkinek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Én meg úgy tudom, hogy volt automata is. Tehát egy R25. Én még nem hallottam, hogy ártott volna egy olajcsere a váltónak, bár elvileg tényleg nem kell hozzányúlni, főleg ha jó. Ha mégis, akkor ált. a legújabb olajat szokták tölteni bele, az biztos jó. Ezt a 99 utáni omegákba már gyárilag töltötték. (19 40 768) Amúgy pedig a váltó sorszámától függ melyik volt a gyári olaja. Egy 94-es gépen valószínűleg a legkorábbi fajta, ergo bármelyik B Omega váltóolaj jó bele. 1,2 liter Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Tudtommal ehhez a motorhoz csak manuális váltó volt. Szal akkor a váltóban ugyanúgy nem kell olajcserélőzni, mint az Astránál? Difiben pedig néha ellenőrizni kell a szintet? Azt hol lehet? Nem, nem kívánok kárt okozni senkinek. :) nem nem. nekem van egy ismerösöm, akinek kombi X20SE autómata, és klimás autója van..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Én meg úgy tudom, hogy volt automata is. Tehát egy R25... AR25-öt akartál mondani? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 gratula a verdához váltóba dextron 2 difit nézd meg nem sper e ha igen kell az adalék annélkül szétég Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Manuális váltóba is dextron kell? Difi szerintem nem sperres, teljesen széria az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Jut eszembe, grat a géphez! Képed van róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Automatába csak a Dexron III a jó!!! Sztem is nyugodtan dob le az olajat a manuális váltóból ártani biztos nem árt. Még tipushiba a segédirányítókar kiverődése, amit ha szerencséd van kb 12e- ből megúszol, továbbá nekem a külső gömbcsuklók mentek szét, de a középszar 3e-körül van. Amúgy ha cserélsz fagyállót leszedném a vízcsöveket, mert nekem belülről kezdtek szétnyílni. Ha nagyon cseszteted a kupplungot lehet hogy a szerkezeted fog kettétörni(tapasztalat). Nekem még melegben a tetőablakom szokott rakoncátlankodni, amúgy meg a tipikus opel jelenség a műszerfalon az izzók és ledek behalása a jelent némi bosszúságot. Most más nem jut eszembe, de ha mégis megosztom veled. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts