andrew Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Kipuff. Lehet, hogy az utángyártottaknál már mindegy. Most nézem, hogy más a felfogatás is. A Limoét 4, a caravanét 3 gumi tartja. Hali, szóval utalva FPepére, erről a kipufogóról lenne szó, ami egy igen jó állípotú MV6-os alól való, és egy kombi alá szeretnénk felrakni: Illetve, hogy abszolut lehetetlen felrakni, vagy azért kis munkával meg tudja-e oldani egy kipufogós. Hallottam már ilyenről, s hát nem lenne rossz minél hamarabb, mert lassan elnyomja a hátsó zörgés az első dízel hangot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Hali, szóval utalva FPepére, erről a kipufogóról lenne szó, ami egy igen jó állípotú MV6-os alól való, és egy kombi alá szeretnénk felrakni Illetve, hogy abszolut lehetetlen felrakni, vagy azért kis munkával meg tudja-e oldani egy kipufogós. Hallottam már ilyenről, s hát nem lenne rossz minél hamarabb, mert lassan elnyomja a hátsó zörgés az első dízel hangot. Ez ugye vaterán van fenn? Az MV6-os kipufogóját akarjátok felrakni a 2,5 TDS-re? Biztos jó ötlet ez, egyáltalán lehetséges? A hátsódobokat megkülönböztetik üzemanyag szerint? (szerintem igen) Mellesleg én is néztem ezt a kipufogót, de elriasztott, hogy lyukas, és még ezen felül is mókolni kell vele, sőt hetekkel ezelőtt még drágán is adták. Most engedtek az árából... Link to comment Megosztás: More sharing options...
feribo Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Gyárilag van benne egy termokapcsoló, ami 37 fokon tartja az ülést. Nekem az egyik bekakilt, így iktatva lett. Most kézi szabályozású :lol: Régen a GM kétféle fagyállót gyártott. Sajnos ami a régebbi omikba kellene már nem gyártják. Nekem most Agip van benne kb 1e ft volt literje. Hali. Tehát elméletileg bekapcsolom , és tartja a 37 fokon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Az korrekt, de akkor ez csak 2000től érvényes, és gondolom akkor a pirosat nem gyártják... :lol: Nem vettem észre a hasonlóságot... :lol: de a Pontiac az kétajtós ha jól láttam... az omi meg 4 :lol: Más, elfogy a víz a kiegyenlítő tartályomból, és fedélzeti is írja hogy kühlmittel stadt, oké, megállok nézem vizet szinte nincsen benne, próbálnék utána tölteni finoman teker kupak, és jön vissza a víz...egyszer csak megtelik ha nem tekerem vissza, azt tudtam,hogy leesik a víz, de ennyire? :lol: Majd most reggel megnézem a szintet, hogy is van, azt majd meglátjuk. :lol: Korábban már megtárgyaltuk, hogy a rendszer nyomás alatt van. Emiatt kell hideg motornál ellenőrizni a szintet. Tehát hogy menet közben kvázi-leesik a vízszint, az normális (mivel tágulnak a gumicsövek, pluszban a kiegyenlítőben képződött gőz lenyomja a vizet). Ez normális, szándékosan tartják a tervező-mérnök urak nyomás alatt a vizet, mivel így magasabb a forráspontja, ami nem elhanyagolható. Különösen annak fényében, hogy a motor optimális hőmérséklete(92-95°C) szinte csak fokokkal kisebb a víz forráspontjánál(100°C)! Egyébként a küblinek majdnem tele kell lennie hidegen, de van rajta egy csík, amíg tölteni kell, meg is van jelölve hogy "Kalt/Cold". Ha elvileg minden klappol, és elég víz van a rendszerben, melegen mégis alacsony a szint, akkor lehet hogy a kupak xar, nem tartja rendesen nyomás alatt a vizet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Sziasztok Én már teljesen megakadtam ezen a hűtés dolgon :S A hétvégén teszteltem ,nyomtam neki mint az őrült hogy csepegjen vagy valami történjen, 95 fok főlé nem is tévedt a mutató teljesen okés egy rohadt csepp nem esett le sehol. Ebből adódóan gondoltam tegnap ,hogy akkor irány Pest ,teljesen rendben fel is értünk 2,5 óra alatt a víz ismét nem ment 95 fok főle mikor leálltam szintén egy csepp víz nem jött ki sehol látszólag és ma reggel mégis belement a hűtőbe vagy két liter víz :S Két hét múlva mennék külföldre de hát így ...... :S Foggggalmam sincs mi a szar lehet vele. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Lehetséges az ,hogy esetleg rossz a kupak és ott üzem küzben szépen lassan elszivárog a víz? Ez nekem eléggé lehetlennek tűnik de megkérdezem az a tuti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Lehetséges az ,hogy esetleg rossz a kupak és ott üzem küzben szépen lassan elszivárog a víz? Ez nekem eléggé lehetlennek tűnik de megkérdezem az a tuti :lol: Az Opelnél még nem, de más autónál már nálam is előfordult olyan, hogy repedt volt a kupak, és a forró gőzt elengedte. Emiatt fogyott a víz, de nyoma (csöpögés, vízfolyás) nem volt... Nem lehet hogy a vízpumpa szimmering halta el magát? Azzal lehet olyan, hogy forgás közben szivárog, amikor áll, akkor meg nem. És mivel a vezérmű burkolata alatt van, nem is igen látszik, ha folyik... Van egy hűtőszervíz itt Pécsett, és ott állítólag csinálnak túlnyomásos szivárgás próbát. Sztem ezt házilag is meg lehet csinálni, valahogy nyomás alá helyezed a rendszert, álló motornál, csak kiderül valahol a turpisság. Esetleg meg lehet próbálni leengedett víznél, sűrített levegővel megnyomatni a rendszert. Mivel a levegőnek kisebb a molekula mérete, ezért jobban utat talál... Okosabbat nem tudok mondani, más ötletem nincs. Én ezekkel próbálkoznék, ha hasonló gondom lenne (főleg ha a hűtő szivárgása, a hf átrepedése ki van csukva). Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Hello Köszi a a választ. Igazából már rég elvittem volna szerelőhöz de valahogy úgy vagyok vele ,hogy nem tűnik általam megjavíthatatlan hibának csak ilyen alattomos mert nem látszik :lol: Olvastam még egy dolgot ezzel kapcsolatba ,hogy van valami elektoromos vízpumpa ami keringeti a vizet és ott is ereszthet valamennyire,. Ilyet lehet venni valahol és milyen árban lehet mert pl a unixnál nem láttam na meg azt sem tudom ,hogy az x20xev motorban van -e ilyen egyáltalán. Legalábbis Flowachild is ugyanerről a gondról írt még 2005 decemberében és neki utána megjavult. Üdv Dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 hűtőfolyadékból a preventet és a prelixet használom, meg vagyok elégedve velük. Bármelyik nagyobb áruházban beszerezhető, 3000 körül van 5L -72 fokos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 kipuffból minek ennyit szívni?? vegyél 12000-ért lengyel utángyárit... nekem is az van fent... két évet és 60000km-t simán kibírt, utána kezdett el kiégni, lassan már cserélni kell. Ennyit megért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Hello Köszi a a választ. Igazából már rég elvittem volna szerelőhöz de valahogy úgy vagyok vele ,hogy nem tűnik általam megjavíthatatlan hibának csak ilyen alattomos mert nem látszik :lol: Olvastam még egy dolgot ezzel kapcsolatba ,hogy van valami elektoromos vízpumpa ami keringeti a vizet és ott is ereszthet valamennyire,. Ilyet lehet venni valahol és milyen árban lehet mert pl a unixnál nem láttam na meg azt sem tudom ,hogy az x20xev motorban van -e ilyen egyáltalán. Legalábbis Flowachild is ugyanerről a gondról írt még 2005 decemberében és neki utána megjavult. Üdv Dani Alapesetben, gyárilag nincs benne elektromos szivattyú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krancsik Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Sziasztok!! Nos, a csepp TD-val voltunk kicsit szerelőnél! A lényeg, hogy minden kanyarban fütyült a gumi, és tolta az elejét, valamint fékezéskor ráángatott a kormány! Megoldás: Gömbfejek,szilentek első-hátsó, féktárcsa szabályozás = 41.500 Ft + 2 új (használt gumi) 205/65-R15 7500/db +1000Ft felrakás = 17.000 Ft + futómű állítás 6.900 Ft A futómű király, a gumi jól tapad Dunlop Sp Sport 2000 DE DE DE 100-120as tempóról lassítva még mindig ráz a kormály... városban nem észrevehető. 1 ismim mondta, hogy neki a hátsó tárcsa volt szar és ezért rázott! LEHETSÉGES EZ ? Volt valkinek hasonló ? Szép napot! Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Sziasztok!! Nos, a csepp TD-val voltunk kicsit szerelőnél! A lényeg, hogy minden kanyarban fütyült a gumi, és tolta az elejét, valamint fékezéskor ráángatott a kormány! Megoldás: Gömbfejek,szilentek első-hátsó, féktárcsa szabályozás = 41.500 Ft + 2 új (használt gumi) 205/65-R15 7500/db +1000Ft felrakás = 17.000 Ft + futómű állítás 6.900 Ft A futómű király, a gumi jól tapad Dunlop Sp Sport 2000 DE DE DE 100-120as tempóról lassítva még mindig ráz a kormály... városban nem észrevehető. 1 ismim mondta, hogy neki a hátsó tárcsa volt szar és ezért rázott! LEHETSÉGES EZ ? Volt valkinek hasonló ? Szép napot! Üdv Nekem sír az összes gumi, de nem a futómű miatt, hanem mert 2001-esek. Hiába van bőven rajta futófelület, de már kemény az anyag. Előző autómnál volt hasonló helyzet, cseréltem rajta mindent, a szilenttől kezdve, a féktárcsákon át a gömbfejekig, és ugyanúgy rángatott a zautó ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taki-Land Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Korábban már megtárgyaltuk, hogy a rendszer nyomás alatt van. Emiatt kell hideg motornál ellenőrizni a szintet. Tehát hogy menet közben kvázi-leesik a vízszint, az normális (mivel tágulnak a gumicsövek, pluszban a kiegyenlítőben képződött gőz lenyomja a vizet). Ez normális, szándékosan tartják a tervező-mérnök urak nyomás alatt a vizet, mivel így magasabb a forráspontja, ami nem elhanyagolható. Különösen annak fényében, hogy a motor optimális hőmérséklete(92-95°C) szinte csak fokokkal kisebb a víz forráspontjánál(100°C)! Egyébként a küblinek majdnem tele kell lennie hidegen, de van rajta egy csík, amíg tölteni kell, meg is van jelölve hogy "Kalt/Cold". Ha elvileg minden klappol, és elég víz van a rendszerben, melegen mégis alacsony a szint, akkor lehet hogy a kupak xar, nem tartja rendesen nyomás alatt a vizet... Jaja tudom :lol: értem én és már orvosoltam a hibát, mert nem jól töltöttem vissza a vizet a hűtő tisztítás után...a kupakot meg már kicseréltem, vettem egyet bontóban... :lol: jó ez is meg a régi is. 95 korrektnek tűnik de, ha alapjáraton vagyok akkor felugrik 98ra és vissza 92re, erre azt mondták normális... nekem nem tűnik annak,de majd meglátjuk mi lesz :lol: köszike Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Jaja tudom :lol: értem én és már orvosoltam a hibát, mert nem jól töltöttem vissza a vizet a hűtő tisztítás után...a kupakot meg már kicseréltem, vettem egyet bontóban... :lol: jó ez is meg a régi is. 95 korrektnek tűnik de, ha alapjáraton vagyok akkor felugrik 98ra és vissza 92re, erre azt mondták normális... nekem nem tűnik annak,de majd meglátjuk mi lesz :lol: köszike Alapjáraton a hűtő nem tud megfelelően dolgozni, mivel nincs menetszél. Lehet ez a dolog oka, vagy az, ami nálam is volt / van. Szarakszik a generátor, néha nincs töltés (alig éri el a 14V-ot, a töltésszabályzó azonnal leveszi a gerjesztést, és visszaesik a töltés 12,5-12,6ra) Emiatt a legtöbb műszer anyázik, a z ABS is hülyéskedik. Most már csak az a kérdés, hogy a x20se és a x20xev motorok generátorai megegyeznek-e. Ha igebn, akkor mák, mert tudok cserélni. Ha nem, szopás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 1 ismim mondta, hogy neki a hátsó tárcsa volt szar és ezért rázott! LEHETSÉGES EZ ? Volt valkinek hasonló ? Hűtött féktárcsát nem szabályozunk! Ez alapszabály! És igen, ha fékezéskor ráz csak, akkor az a tárcsa hibája. Csere. És az elsőkkel kezdeném, mert az veszélyes(!) lehet a felszabályzás után. :lol: Ja, és asszem az is egyértelmű, hogy a tárcsával betétet is illik cserélni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 Hűtött féktárcsát nem szabályozunk! Ez alapszabály! És igen, ha fékezéskor ráz csak, akkor az a tárcsa hibája. Csere. És az elsőkkel kezdeném, mert az veszélyes(!) lehet a felszabályzás után. :lol: Ja, és asszem az is egyértelmű, hogy a tárcsával betétet is illik cserélni. :lol: Tudsz valami okosat mondtani a generátor problémámra? (fenti post) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 A töltés 13,5 alatt már tuti kevés, vagy kicsi a generátor a fogyasztókhoz, vagy szar a fesszab, vagy szar az akku. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 A töltés 13,5 alatt már tuti kevés, vagy kicsi a generátor a fogyasztókhoz, vagy szar a fesszab, vagy szar az akku. Jah, a 13,5 v-ot épp meghaladja (13,8V) és már is leszabályoz. Extra fogyasztó nincs az Omiban a gyárihoz képest... Délután kicserélem az akksit első körben, azt majd megnézem, hogy mit mutat a csere után... Ha meg nincs változás, generátor csere. Fesszab a generátoron van itt is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 A 13,8V pont jó töltőfesz. Az új akkura tölts rá egy éjszakát hálózati töltővel, és utána nézegesd. A generátoron van a fesszab. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 A 13,8V pont jó töltőfesz. Az új akkura tölts rá egy éjszakát hálózati töltővel, és utána nézegesd. A generátoron van a fesszab. Jaja, ez a tervezet... Ja, azt vágom hogy a 13,8 az ok. A probléma az, hogy amint eléri ezt a feszt, azonnal le is szabályoz, és visszaesik 12,5-re. Így ebben a formában nem teljesen ok a dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 akkor szar a fesszab szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 akkor szar a fesszab szerintem. Jah, ez a sanda gyanúm nékem is. Hétközben nem cserélek generátort, valszeg csak az akksi csere + töltés lesz meg, aztán meglátom mi lesz. Hétvégén meg generátor csere... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taki-Land Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Helloka! Kérdésem lenne, még pedig az idő nem a legjobb a teszteléshez, de nem baj.... kipróbáltam, a fűtést, hogy hogy is van ez a digit-en, na felnyomtam HI-ra és 9re a ventit és vártam, nem történt semmi... :lol: feljebb pörgettem a fordulatot olyan 1500-2500RPM felé és elindult és utána fűtőt mint állat 9esen...ennek így kellene működnie? :lol: vagy itt is sz@rakszik valami...? :lol: de a legérdekesebb az az volt mikor magátol megállt a klima, magyarul nem hűtőt de a venti ment és az ECO is ki volt kapcsolva, megáltam próbáltam mindent, és nem idult el a hűtés, 18C fokon sem, azt egyszercsak elindult...ez lehet klima kopresszor porbléma?Vagy ez ilyen elektronikai dolog :lol: Jó hogy beszéltetek erről a akkus témáról, majd megmérem a tőltést milyen mert akkor nekem is lehet ez a probléma forrás :lol: nah kösszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 Sziasztok! A vízhűtés segéd szivattyúját hogyan tudnám tesztelni hogy jól műxik-e V6-nál? Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts