skyrangr Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Erre én is kíváncsi vagyok, egyszer a Kadett-nak is "áttapostam" a padlólemezét, mikor megnéztem a "végét"! :lol: De ehhez otthon kell hagyni az asszonyt meg a gyereket! :lol: Tegnap Kaposvár mellett az elkerülőn(nem épp sík terepen) 220nál feküdt meg a mutató :lol: x20xev :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Mellettem ott volt a párom, meg egy ismerőse is. Nem szoktam versenyeznni, de egy BMW-s felnyomta a cukrom, és nem hagyhattam magam. Igaz nem bírtunk egymással. 235 volt a vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 SZiasztok Még nem derült ki ,hol megy el a víz a rendszerből mert néha megesett ,hogy tócsa volt a kocsi alatt de most meg nincs és mégis 100-150 km alatt két liter belemegy. Volt már régen kocsim ami hengerfejes volt és ott a víz meg az olaj összefolyott. Nem tudom hogy ez minden esetben így van -e vagy sem, illetve milyen más tünete van annak ha hengerfejes a kocsi? Lehetséges az ,hogy csak eltűnik a víz ? Fehér füst viszont nincs, szóval nem tudom lehet csak párolog valahol . Várom a válaszokat :lol: Üdv Dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 SZiasztok Még nem derült ki ,hol megy el a víz a rendszerből mert néha megesett ,hogy tócsa volt a kocsi alatt de most meg nincs és mégis 100-150 km alatt két liter belemegy. Volt már régen kocsim ami hengerfejes volt és ott a víz meg az olaj összefolyott. Nem tudom hogy ez minden esetben így van -e vagy sem, illetve milyen más tünete van annak ha hengerfejes a kocsi? Lehetséges az ,hogy csak eltűnik a víz ? Fehér füst viszont nincs, szóval nem tudom lehet csak párolog valahol . Várom a válaszokat :lol: Üdv Dani Ja. A víz vagy az olajba folyik, vagy a hengerfbe. Előző esetben az olajban látszik, utóbbiban meg tényleg ködöt tol a kipuff. Nézd végig a hűtő széleit, az alu-műanyag találkozásnál gyakran el szokott köszönni, vagy a másik lehetőség, hogy valahol kidörzsölte a hűtőt vmit. Esetleg a vízpumpánál tud szivárogni a szimmering. Ha nincs semmit tipp, és nem akarod szétborítani az autót, javaslom, hogy szerezz be UV aktív festéket (olyasmi mint amit a klíma esetén is használunk). Ezt beleöntöd a hűtőbe, egyrészt frankó piros lesz a víz, másrész ahol szivárog, ott a legkisebb festék mennyiség is ragyog ! Nagybratyó egyébként egy Astrával ugyanígy járt, fogyott a víz, de sehol se csöpögött... Kiderült hogy a hűtőt dörzsölte ki a venti műanyagja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Köszönöm a választ :lol: ez nagyon jó ötlet , nem is hallottam ilyenről de okos :lol: Már csak az a kérdés ,hol kapok ilyen színezőt ? vagy jó bármilyen vízszínező cucc? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Köszönöm a választ :lol: ez nagyon jó ötlet , nem is hallottam ilyenről de okos :lol: Már csak az a kérdés ,hol kapok ilyen színezőt ? vagy jó bármilyen vízszínező cucc? Köszi Én Pestről, a Cool 4 U kft-től szoktam rendelni. Eddig ők bizonyultak a legolcsóbbnak, és a leggyorsabbnak. Hivatkozz a 33147039-as cikkszámra! Neve pedig: hűtővíz szinező adalék 30ml-es Árát nem tudom pontosan, mert nettóban, kedvezménnyel vásárolok. Nem lehet vészes, 2-3e ft max... Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Ez tök jó :lol: felhívtam őket: nincs nekik, azt mondják ilyet nem is rendelt tőlük senki és teljesen bizonytalan a beszerzés ideje. Nekem azt mondta csóka ,hogy ezt klímához szokták használni , nekem meg hűtővízhez kellene... Tojásfesték ?:lol: Köszönöm azért Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Ez tök jó :lol: felhívtam őket: nincs nekik, azt mondják ilyet nem is rendelt tőlük senki és teljesen bizonytalan a beszerzés ideje. Nekem azt mondta csóka ,hogy ezt klímához szokták használni , nekem meg hűtővízhez kellene... Tojásfesték ?:lol: Köszönöm azért Hehe... Azért ez vicc... Nekem van otthon 2 bontatlan flaskával! :lol: Klímához is van ilyen cucc, de az olaj alapú, ez meg vízbázisú. Én is megkérdeztem az emberemet a cool4u-nál, azt mondta, hogy van ilyen cucc, de csak szettben, amiben több féle festék is van. Én ezt szoktam rendelni, mert használjuk az összes festéket ami benne van a csomiban (klíma+víz+hidraulikaolaj). Ezt magában 1 hónapos átfutással tudnak rendelni. Hát sima festék nemtom milyen hatással van a rendszerre, ez direkt bele való... Esetleg amit el tudok képzelni, hogy olyan UV festéket rakj a rendszerbe, amit a számítógép őrültek használnak a vízhűtők megfestésére... Merre laksz? Esetleg meg tudjuk oldani a csencselést... Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Jaja lehet. Nekem még szettet sem mondott a tag de amúgy jófej volt. Pesten vagyok hétköznap ,hétvégén meg Balaton. Hát ha tudsz segíteni valahogy megköszönöm. Te merre vagy? ÜDv Dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
krancsik Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Hali. Lehet drasztikus vagyok, de van UV filc. Szétvágod, kiásztatod a tentát... oszt beleöntöd... ha úgyis folyik nem mind1 :lol: Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Jaja lehet. Nekem még szettet sem mondott a tag de amúgy jófej volt. Pesten vagyok hétköznap ,hétvégén meg Balaton. Hát ha tudsz segíteni valahogy megköszönöm. Te merre vagy? ÜDv Dani Pécs mellett lakok. Közben utánakérdeztem, egy autós cimbi mondta, hogy a számítógépek hűtésébe való UV festék tökéletes a kocsiba is, mert az is hőálló, és semleges. Vagyis ha azt tudsz venni (sztem bármelyik pc-s boltban...) akkor sima ügy azzal is! A filces téma nem rossz ötlet, veszel egy UV filcet, alkoholban kiáztatod, és a löttyöd szívfájdalom nélkül öntheted a hűtőbe. Jelzem, hogy lehet hogy több filc tartalma kell, mert 1ben nemtudom mennyire koncentrált a festékanyag... Vmi ilyenre gondoltam: http://www.subcooling.hu/product_info.php?...f7284b4ad6e3033 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taki-Land Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Simán be tudsz fizetni. Kell a szla szám,és a tulajdosnos neve. A termosztát kiszedéssel csak annyit akartam, hogy sztem nem az a baja. Tehát teljesen felesleges kibányászni, akár neked vagy egy szerelőnek. Én egy év alatt amortizáltam le egy garnitúra gumit. Tavasszal felraktam az alukat 245/35R17 gumikkal, és elfelejtettem felpumpálni. Pest felé kb 120 km múlva az egyik kilyukadt. Sajnos a többit is legyalogoltam, a köv 1hót bírt, a maradé kettő még egy évet. Azok is szálszakadásosak lettek. A gáz az volt, hogy két héttel előtte próbáltam kimit bír végre az autó. Mákom volt, hogy nem történt baj. Na majd ezt a fizetés dolgot megoldjuk valahogyan, ez legyen a legkevesebb. Majd amikor visszajön a elektromos mágus majd meglátjuk mit dob ki a gép... addig meg kibírja így is... Képzeljétek el...mentem 100km-t, és a bord szerint 6.9l/100Km-t fogyasztott... számomra hihetetlen, de a gyári adatok szerint is jól kellene fogyasztania... 10.9l/100Km a MIX módban... Akkor neked nagy mákod volt...összeteheted két kezed :lol: Nekem jól bírják a gumik, bár a hátsók nem lesznek örök életűek a diffi jóvoltából, pedig még nyár elején 90%-k voltak... Én nem próbáltam még a végét, de ez az Objektív felelőség tudatában, hogy többször és gyakrabban is mérnek nem szeretnék fizetni...300.000Ft :lol: De nagyon kipróbálnám... fater ex omija 220körül ment végre, de lejtön lefele vitte a 230at... :lol: (2.5TD) Ezt a hűtős dolog nagyon komoly... majd ha nem tudom hol folyik el a víz tuti kipróbálom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Szekszárd mellett van az M9-es autópálya szakasz és dunahíd. Kb 25 km az egész út. Szinte senki sem jár arra, ott lehet tesztelni. Nekem fogyott a vizem, durrantak szét a vízcsövek, kiderült, hogy hengerfejes volt a gép. Nem volt vízpára mint előtte a Rekordomnál, és nem keveredett az olajjal. Egyszerűen eltűnt a víz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taki-Land Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a kesztyűtartó zárját hol lehet átállíttatni más kulcsra. Most külön kulcs kell hozzá. Hello!A zárral óvatosan játssz,mert ha kiszeded és leugranak a kis rugócskák akkor bukóvári van :lol: Én is így jártam... de ha te ügyes vagy akkor talán megtudod variálni a lapok rendjét... :lol: De vigyázz vele, mert amikor kiszeded ugranak ki egyből... sok sikert, egyébként nem tudom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taki-Land Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Szekszárd mellett van az M9-es autópálya szakasz és dunahíd. Kb 25 km az egész út. Szinte senki sem jár arra, ott lehet tesztelni. Nekem fogyott a vizem, durrantak szét a vízcsövek, kiderült, hogy hengerfejes volt a gép. Nem volt vízpára mint előtte a Rekordomnál, és nem keveredett az olajjal. Egyszerűen eltűnt a víz. :lol: az komoly max ha arra járok, de ahhoz hogy teszteljek nem szeretnék utazni 172km-t :lol: De lehet, majd meglátjuk, de keresek inkább valami közelebbit... de kösz az ötletet :lol: TIPP: Meleg motornál nézd meg a hűtőt hogy folyik-e mert a nyomás miatt lehet hogy fogod látni... mert nekem is csak akkor látszik hogy hol folyik... de mivel raktam bele hűtő tömítőt amit nem kellet volna így az a fehér trutyi is látszik a lukaknál. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Sziasztok! Hogy is van ezzel a gyújtást leveszem, de a hűtőventi megy tovább dologgal? Nálam ez még véletlen sincs így, mostmár többször megfigyeltem. Motor leállítás után venti(k) is megállnak, ha a gyújtást visszarakom (motort nem indítom), akkor a venti(k) megint pörögnek! Ez hiba akkor nálam? Mit nézzek meg? Üdv: Crime Link to comment Megosztás: More sharing options...
krancsik Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Sziasztok! Hogy is van ezzel a gyújtást leveszem, de a hűtőventi megy tovább dologgal? Nálam ez még véletlen sincs így, mostmár többször megfigyeltem. Motor leállítás után venti(k) is megállnak, ha a gyújtást visszarakom (motort nem indítom), akkor a venti(k) megint pörögnek! Ez hiba akkor nálam? Mit nézzek meg? Üdv: Crime Nekem 2.5TD-m van. Megfigyelésem szerint, ha megállok, és bezárom a kocsit, nekem mind a 2 venti teker mint állat! Aztán megáll... van hogy 1perc van hogy 2-3-4-5 ... Gondolom mikor lehül a megfelelőre. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Sziasztok! Hogy is van ezzel a gyújtást leveszem, de a hűtőventi megy tovább dologgal? Nálam ez még véletlen sincs így, mostmár többször megfigyeltem. Motor leállítás után venti(k) is megállnak, ha a gyújtást visszarakom (motort nem indítom), akkor a venti(k) megint pörögnek! Ez hiba akkor nálam? Mit nézzek meg? Üdv: Crime Nekem is hasonló a szitu. Gyújtást leveszem, leáll a venti is. Gyújtást megint ráadom, akkor elindul a venti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Csatlakozom az előttem szólókhoz :lol: szintén leáll a ventim ha nincs gyújtás.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
feribo Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Hali. Tudja-e valaki , hogy a jobkormányos vezetőülést átlehet-e alakítani balosra. Úgy , hogy minden működik. Az ülés c omegába való amit átakarok rakni b omiba. Egyébként mennyir kompatibilis a c omega cuccai a b omiba. pl. az ajtók , ajtókárpit. ülés, váltó difi. stb Elöre is kösz. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Szerintem csak a bmw motorosoknál megy tovább a hűtés, ez a megoldás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Én ezt a hűtést úgy szoktam megoldani ,hogy járatom a motort míg vissza nem hül és lekapcsolnak a ventik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Nekünk is BMW-motoros van, de még sosem sikerült annyira felmelegíteni, hogy a ventik beinduljanak. A hónap elején voltunk kirándulni vele, akkor előtte átnéztem kicsit a hűtését is, és kiderült, hogy hiányzott egy relé a motorvezérlő dobozából, úgyhogy 1-es fokozaton csak a vezérlődoboz hűtőventije ment, 2-es fokozaton meg az egyik hűtőventi full fordszámon. Pótoltam a relét, azóta 1-es fokozaton mindkét venti megy fél fordulattal (a sorbakötik őket a relék), 2-es fokozaton mindkettő full fordulattal pörög. De még sosem indultak be maguktól, egyszerűen nem melegszik annyira a motor. postd: ez a helyes eljárás :lol: feribo: olyan, hogy C Omega, nincs. Amire Te gondolsz, az a B2, a B Omega faceliftelt változata :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Hali Lehet hülyeséget kérdezek de aggaszt ez a hengerfej dolog... Az érdekelne ,hogy szétszerelés nélkül megállapítható hogy repedt -e a fej vagy hogy átégett -e a tömítés? a folyadék színezést hétvégén próbálom ki ,de ha esetleg nem válik be akkor nem akarom tétlenül a fejemet vakarászni... A régi nissannal egyértelmű volt ,mert ott tuti összefolyott az olaj meg a víz :lol: Üdv Dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Szerintem csak a bmw motorosoknál megy tovább a hűtés, ez a megoldás :lol: Akkor én ne is várjam ezt a fícsört? :lol: Pedig nem rossz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts