kori Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Meg tudjátok nekem mondani, hogy egy X30XE mennyit fogyaszt autómataváltóval, és 6 sebességessel? És hogy az ezzel szerelt Omik milyen sajáttömegűek? Ja és hogy mire kell figyelni egy ien moci vásárlásakor. Meg: enyém szívórendszerű gázzal csak város 17l, csak országút 12l, vegyes 13l. Nekem gázzal többet eszik kb 2 literrel mint benzinből. Öcsémé injektoros gázzal: város 15l, országút 11l, vegyes 12 körül. Itt ua a fogyasztás mint benzinnel. Limuzin '94-től '98-ig 1625kg Caravan 1675kg '98tól a limo 1680 körül, a karavan kb 50 kg-mal több. 6 sebességes széria Omi nem volt. Csak a Lotusban volt 6-os váltó. Az autómata 4-es, de kb 2002-től 5 sebességes lett. Onnan ismered meg, hogy a váltókulisszán 2-vel kezdődik a számozás és nem egyel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
feribo Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Hali. Az első ajtoim kicsit lognak . /nem nagyon/ Ajtó csap cserével lehet orvosolni? Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taki-Land Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Hello! Ma kisikerült venni a váltó olaj ellenőrző csavarját! ;) örültünk neki, melegítéssel jött le,de nem vittük túlzásba. De árulja el nekem valaki,hogy egy zárt rendszerben égéstér nélkül hogyan lehet a rozsa színű váltó olajból barnás feketés?! ;) Lehetséges az, hogy mivel "rossz" a váltó olajam, így azért melegszik a vizem is mert a váltó jobban melegszik?(Mert a váltó olaja belemegy a hűtőbe és ott hűl)vagy nem? :rolleyes: nah pacsek, Edy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Hello! Ma kisikerült venni a váltó olaj ellenőrző csavarját! ;) örültünk neki, melegítéssel jött le,de nem vittük túlzásba. De árulja el nekem valaki,hogy egy zárt rendszerben égéstér nélkül hogyan lehet a rozsa színű váltó olajból barnás feketés?! ;) Lehetséges az, hogy mivel "rossz" a váltó olajam, így azért melegszik a vizem is mert a váltó jobban melegszik?(Mert a váltó olaja belemegy a hűtőbe és ott hűl)vagy nem? :rolleyes: nah pacsek, Edy :lol: Barnás lesz az olaj, mivel elhasználódik. Automata váltó normális működésével jár ez... Sztem nem ez lesz a pálya, a váltó nem termel akkora hőt, hogy az megforralná a vizedet! Én amondó vagyok, hogy neked valami elektromos problémád lesz, emiatt a szenzor fals adatot tol, vagy a ventik nem kapcsolnak rendesen, vagy nem nyit a termosztát! Ha állandó sebességgel, klíma nélkül haladsz, akkor is ingadozik a víz? Mert ha feltételezzük hogy jó a termosztát, típustól függően 95 körül nyit, és 90 körül zár. Ez normál sebességnél, klíma nélkül simán tartja a vizet az optimális tartományban. De ha nem nyit ki rendesen (ami általában idővel bekövetkezik), akkor nem tud a körben rendesen keringeni a víz, és terhelésnél és/vagy kevesebb hűtőlevegő esetén melegszik a víz. Hűtőd biztos hogy nincs elkövesedve? Ha nagyon köves a hűtő, azt csak komoly savazás viszi ki, ezt hűtővel foglalkozó szakember tudja fainul megcsinálni. Erős savval, szivattyúval kitolják belőle a cumót, 2-3 flakon hűtőtisztító áráért. Vízpumpa nem okozza ezt a hibát, elkopni nemigen tudnak a lapátok, hacsak nem homokot szórtál bele. Tipikus hibája az áteresztő szimmering --> fogy a víz... Kiegészítő vízpumpák meg úgytudom az utastér fűtésére valók, mint a motor hűtésére, de ebben nem vagyok járatos, nem ismerem a 2,5ös Omik hűtését részleteiben. Nekem a folyamatos melegedésre megoldás szög egyszerű lett. A hűtőmaszk belülről le volt takarva egy eredeti takarólemezzel (téli üzem részére???), amit ki patentok fogtak. Ezt kiszedtem, most jobb. Tökéletes megoldás akkor lesz, ha megkapja a teljes értékű hűtőt, mert ami most benne van, az egy 94es x20se motoros Omi hűtője, ami csak 3/4e a normális hűtőnek (ami a 2,5esben is van). A vicc az egészben, hogy cimbi 94es x20xev motoros Omijában ugyanez a hűtő van. Igaz neki is melegszik :lol: Ja... Én a váltóolajat kicserélném (szűrőt se hagyd ki! :lol: )... Valamint lecserélném a vizet a hűtőben valami márkás (nem tecsos szuperzöld) hűtőfolyadékre, rendesen higítva! Tipikus hiba, hogy vakparaszt beleönti a -50fokos fagyállót, és néz hogy melegszik... Amikor meg leereszti, olyan mint a kocsonya B) Remélem tudtam segíteni, Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taki-Land Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 ... Ha állandó sebességgel, klíma nélkül haladsz, akkor is ingadozik a víz? Mert ha feltételezzük hogy jó a termosztát, típustól függően 95 körül nyit, és 90 körül zár. Ez normál sebességnél, klíma nélkül simán tartja a vizet az optimális tartományban. De ha nem nyit ki rendesen (ami általában idővel bekövetkezik), akkor nem tud a körben rendesen keringeni a víz, és terhelésnél és/vagy kevesebb hűtőlevegő esetén melegszik a víz. Hűtőd biztos hogy nincs elkövesedve? Ha nagyon köves a hűtő, azt csak komoly savazás viszi ki, ezt hűtővel foglalkozó szakember tudja fainul megcsinálni. Erős savval, szivattyúval kitolják belőle a cumót, 2-3 flakon hűtőtisztító áráért. Vízpumpa nem okozza ezt a hibát, elkopni nemigen tudnak a lapátok, hacsak nem homokot szórtál bele. Tipikus hibája az áteresztő szimmering --> fogy a víz... ... Remélem tudtam segíteni, Gábor Hello!Tudtál igen! :rolleyes: Nem ha rendesen megy akkor az üzemi alatt van mostanában, de ha megállok akkor rögtön ugrik a víz, de ha leállítom a motort, majd gyújtás felugrik 100ra majd beáll üzemire, majd egyszer csak leugrik 92fok körülire. Majd leállítom és csak gyújtást adok rá, és megint 100 de ha leveszem a gyújtást és megint ráadom akkor már 95fok...a ventik biztos, hogy nem jól kapcsolnak, mert egyszerre kapcsol be mint a 3om...figyelj a hűtőből szép tiszta víz jött ki a tisztító után és a vízkő oldó után is. De ahhoz, hogy meg csináltassam ahhoz ki kell szedni a hűtőt, és az nem egyszerű...váltó olaj le stb. Termosztát nyit szerintem, mert amikor hideg a motor, és eléri a 92,5 fokot akkor kinyit és a víz leesik (műszer szerint) 90re...álló helyzetben 1500-3000RPM között. De én már nem értem, mert megállok felmegy a víz, 100ra majd eltelik egy kis idő beszélgetek, és vissza megy a 95fok alá...de ez kb. olyan fél perces eltéréssel, a venti meg pörög...pörög és pörög...szerintem függetlenül a kijelzőhöz, de 98foknál kapcsol a venti(műszer szerint). ;) vagyis azt vettem észre. A kijövő és bemenő víz is meleg meg minden, autó szerelő szerint nem a termosztáttal lesz a baj... Szűrőt is akarok, cseréltetni persze olaj + szűrő ez alap. Na köszike, egyébként hogyan tudom meg, hogy jó a víz hőmérsékletem?(kijelző nélkül)hőmérővel meglehet mérni?De nem lehet kinyitni a kiegyenlítőt, mert kijön a víz...vagy nem? ;) Na köszike, pacsek, Edy u.i.:nekem most sima deszt víz van benne csak, semmi más! Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Hello!Tudtál igen! :rolleyes: Nem ha rendesen megy akkor az üzemi alatt van mostanában, de ha megállok akkor rögtön ugrik a víz, de ha leállítom a motort, majd gyújtás felugrik 100ra majd beáll üzemire, majd egyszer csak leugrik 92fok körülire. Majd leállítom és csak gyújtást adok rá, és megint 100 de ha leveszem a gyújtást és megint ráadom akkor már 95fok...a ventik biztos, hogy nem jól kapcsolnak, mert egyszerre kapcsol be mint a 3om...figyelj a hűtőből szép tiszta víz jött ki a tisztító után és a vízkő oldó után is. De ahhoz, hogy meg csináltassam ahhoz ki kell szedni a hűtőt, és az nem egyszerű...váltó olaj le stb. Termosztát nyit szerintem, mert amikor hideg a motor, és eléri a 92,5 fokot akkor kinyit és a víz leesik (műszer szerint) 90re...álló helyzetben 1500-3000RPM között. De én már nem értem, mert megállok felmegy a víz, 100ra majd eltelik egy kis idő beszélgetek, és vissza megy a 95fok alá...de ez kb. olyan fél perces eltéréssel, a venti meg pörög...pörög és pörög...szerintem függetlenül a kijelzőhöz, de 98foknál kapcsol a venti(műszer szerint). ;) vagyis azt vettem észre. A kijövő és bemenő víz is meleg meg minden, autó szerelő szerint nem a termosztáttal lesz a baj... Szűrőt is akarok, cseréltetni persze olaj + szűrő ez alap. Na köszike, egyébként hogyan tudom meg, hogy jó a víz hőmérsékletem?(kijelző nélkül)hőmérővel meglehet mérni?De nem lehet kinyitni a kiegyenlítőt, mert kijön a víz...vagy nem? ;) Na köszike, pacsek, Edy u.i.:nekem most sima deszt víz van benne csak, semmi más! Jahh. Vízhőt necces mérni, mert egyrészt a kiegyenlítőben nem a valós hőt jelzi, mivel oda nem nyomja fel a vizet direktbe, másrészt meg ha kinyitod a rendszert, akkor már nem a valós hőt méred, mivel ugye nincs nyomás alatt a rendszer! Valahova a rendszerbe be kell rakni egy hőmérőt, lehetőleg a blokkból kijővő csonkhoz minnél közelebb. Elvileg ez kivitelezhetetlen... Termosztát oké hogy nyit, de kérdés hogy mennyire!? Mert lehet hogy ki tud nyitni részben, de az nem elég ahhoz hogy alacsony fordulaton keringjen a víz. Én azt mondom, hogy műbalhé az egész. Ez az ingadozás betudható a feszültség ingadozásnak is indításkor, illetve idle módban... Ha meg csak 100 fokos a vized, az nem para, mert az autó hűtőjében nem kis nyomás van, így csak 100 fok felett forr a víz! (sztem simán 110fok fölött!). Azelőtt ha bekapcsol a venti, és lenyomja a vizet, akkor minden ok! IMHOL pakolj be a kocsiba egy kis kanna deszt. vizet (amúgy is jó, ha van a kocsiban), és nyugodtan autózz... Meg azért rendszeressen kuksold meg hogy van-e elég víz, nehogy a szenzor a kiegyenlítőben megtréfáljon, és megfőzd a mocit! :lol: Mondjuk elég macerás a v6ban a termosztátot kiszedni, de azt megérné megnézni, hogy tuti jó-e! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Meg: enyém szívórendszerű gázzal csak város 17l, csak országút 12l, vegyes 13l. Nekem gázzal többet eszik kb 2 literrel mint benzinből. Öcsémé injektoros gázzal: város 15l, országút 11l, vegyes 12 körül. Itt ua a fogyasztás mint benzinnel. Limuzin '94-től '98-ig 1625kg Caravan 1675kg '98tól a limo 1680 körül, a karavan kb 50 kg-mal több. 6 sebességes széria Omi nem volt. Csak a Lotusban volt 6-os váltó. Az autómata 4-es, de kb 2002-től 5 sebességes lett. Onnan ismered meg, hogy a váltókulisszán 2-vel kezdődik a számozás és nem egyel. Kösszépen a választ, nagyon rég vártam már vmi hozzáértő reakvcióját, mert lenne egy jó vétel, és a Kadettomba keresaek egy jó nyugodt járású megbízható mocit, amelynél nem kell félni attól, hogy megerőltetem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Nekem is volt ilyen jelenség és a hűtő volt tele vízkővel. Én kiszedtem és úgy mostam át. Hűtő leugóz, legalább 1,5-2 lityi vízkőoldó vagy ecet beleönt, és rázni, forgatni, hogy mindenhova eljusson a vízkőoldó. Sztem a helyén nem lehet rendesen kimosni. Ha ez sem segít, akkor sztem hűtőcsere. de előtte még rakasd rendbe a ventiket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Nekem is volt ilyen jelenség és a hűtő volt tele vízkővel. Én kiszedtem és úgy mostam át. Hűtő leugóz, legalább 1,5-2 lityi vízkőoldó vagy ecet beleönt, és rázni, forgatni, hogy mindenhova eljusson a vízkőoldó. Sztem a helyén nem lehet rendesen kimosni. Ha ez sem segít, akkor sztem hűtőcsere. de előtte még rakasd rendbe a ventiket. Evidens... Helyén semmiképp nem jutsz vele sokra! Nekem fél napot állt, illetve feküdt vízkőoldóval tele, meg is lett az eredménye, kicsorgott belőle vagy 3 marék vmi ismeretlen anyag :rolleyes: Ja... Klímával is melegíti a vizet? Csak azért, mert akkor minden venti megy, a motorhűtő meg félfordulaton... Leglábbis optimális esetben, normálisan működő ventikkel.... (nekem kis hűtővel klímával nem melegszik, mert akkor tolják a ventik a levegőt 1000-el) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taki-Land Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Evidens... Helyén semmiképp nem jutsz vele sokra! Nekem fél napot állt, illetve feküdt vízkőoldóval tele, meg is lett az eredménye, kicsorgott belőle vagy 3 marék vmi ismeretlen anyag ;) Ja... Klímával is melegíti a vizet? Csak azért, mert akkor minden venti megy, a motorhűtő meg félfordulaton... Leglábbis optimális esetben, normálisan működő ventikkel.... (nekem kis hűtővel klímával nem melegszik, mert akkor tolják a ventik a levegőt 1000-el) Jaja álló helyzetben ugyan úgy mintha nem lenne bekapcsolva, de menetközben jobb 35fok-ban is. Nem olyan egyszerű kiszedni ezt hűtőt, mert elméletileg le kell engedni a váltó olajat(automata) már régen kiszedtem volna meg minden, de az olajt nem akarom itthon leengedni. De vizet, csak hideg motorba lehet tölteni, mert melegen leesik nekem a víz a nyíl alá egy centire. Majd ha kihűl vissza megy a COLD nyíl hegyéhez. Próbáltam tölteni bele melegen is vizet, de kifutott...mert néztem :rolleyes: nincsen elég víz....töltsünk utána...de kifutott...majd hidegen beletöltöttem, de nagyon lassan hűl ki a motor... Kori, elviszem egy autóvillamosságos ismerősömnek, nézze meg a ventiket. Lehet mű balhé az egész,de lehet, hogy nem. Majd a héten talán már lesz BC-m és látom mi a nyűgje... ;) A termosztát csere meg ahogy írtátok nem olyan egyszerű. De ha leszedjük a műanyag borítást, a ablak elöl nem férünk hozzá? Na köszi, pacsek, Edy Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Jaja álló helyzetben ugyan úgy mintha nem lenne bekapcsolva, de menetközben jobb 35fok-ban is. Nem olyan egyszerű kiszedni ezt hűtőt, mert elméletileg le kell engedni a váltó olajat(automata) már régen kiszedtem volna meg minden, de az olajt nem akarom itthon leengedni. De vizet, csak hideg motorba lehet tölteni, mert melegen leesik nekem a víz a nyíl alá egy centire. Majd ha kihűl vissza megy a COLT nyíl hegyéhez. Próbáltam tölteni bele melegen is vizet, de kifutott...mert néztem :rolleyes: nincsen elég víz....töltsünk utána...de kifutott...majd hidegen beletöltöttem, de nagyon lassan hűl ki a motor... Kori, elviszem egy autóvillamosságos ismerősömnek, nézze meg a ventiket. Lehet mű balhé az egész,de lehet, hogy nem. Majd a héten talán már lesz BC-m és látom mi a nyűgje... ;) A termosztát csere meg ahogy írtátok nem olyan egyszerű. De ha leszedjük a műanyag borítást, a ablak elöl nem férünk hozzá? Na köszi, pacsek, Edy Úgyis olajat akarsz cserélni a váltóban ;) Termosztát csere meg igaz hogy nem egyszerű, de ha kell, akkor muszáj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Nem kell leengedni a váltóolajat. A hűtőben kb 2-3 deci van, azt kell pótolni. Ha V6-od van, ott a termosztát a két hengersor között van. Az utántöltést hideg motornál kell csinálni, és a Cold jelig kell érnie a szintnek. Melegen azért alacsonyabb, mert a nyomástól tágulnak a gumicsövek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taki-Land Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Nah helloka!Majd meglátjuk mi lesz a hűtő dologgal, mert ha ki tudom szedni akkor elviszem megforrasztatni, mert beépítve nem vállal rá garanciát a javításra. Termosztát és váltó olaj cserét olyanra bízom aki már látott ilyet ;) nem szeretném még jobban elrontani. DE! szerintem nincsen első kettő fokozat a hűtésben, a ventiknél. Melyik relé fele az első két hűtési folyamatért? Másik, ma sikerült vennem egy BC-t!!!Ami pixelhiba mentes (ritka)de meg van! A gondom, kiszedtem a sajátomat, majd a eladónak a műszerfalát beraktam, hogy megnézzem milyen a BC. Jó is volt meg is vettem bele is raktam az én műszerfalamba. Indítom az autót és vissza villant a légzsák kijelzőjének lámpája. Na ez mi ért?Meg húztam volna a kábelt miközben szedtem ki és raktam vissza? ;) ez a kijelző egy 2.5 V6 manuális vasban volt, manuális klímásban, fog nekem fals értékeket mutatni?Mert az enyém automata és digit klímás... vagy tévhit hogy a kijelző tárolja a dolgokat? Ha a relém jó, akkor melyik hőgomba felel az első két fokozatért?A két vezetékes vagy a három? Tudok ám sokat kérdezni :lol: Valaki esetleg még tudja azt, hogy ha nem 0-ról indul a kilométer óra, akkor azt hogyan lehet vissza állítani? :lol: Nah köszike mindenkinek, a vízkő oldós megoldás nekem fekszik, csak a kivétellel vannak aggályaim :rolleyes: Köszi még egyszer, pacsek, Edy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taki-Land Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Nem kell leengedni a váltóolajat. A hűtőben kb 2-3 deci van, azt kell pótolni. Ha V6-od van, ott a termosztát a két hengersor között van. Az utántöltést hideg motornál kell csinálni, és a Cold jelig kell érnie a szintnek. Melegen azért alacsonyabb, mert a nyomástól tágulnak a gumicsövek Szuper akkor, max pótolóm, de azon a kis csavaron kell beletölteni? ;) Jaja V6-om van,ezért nem egyszerű a termo csere. Jaja hideg motornál töltök csak bele vizet, de olyan lassan hűl ki, hogy az fantasztikus. :rolleyes: de nem baj, megvárjuk mindig... ;) Ha kiszedtem a csöveket a hűtőről, akkor hogyan tovább mi fogja magát hűtőt?Mert én találtam valamit de azt hogyan s mint kell kinyitni azt nem tudom, ha kiszedem a vízhűtőt az nem befolyásolja a klíma hűtőt....? :lol: Nah köszi, pacsek, Edy Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Szuper akkor, max pótolóm, de azon a kis csavaron kell beletölteni? ;) Jaja V6-om van,ezért nem egyszerű a termo csere. Jaja hideg motornál töltök csak bele vizet, de olyan lassan hűl ki, hogy az fantasztikus. :rolleyes: de nem baj, megvárjuk mindig... ;) Ha kiszedtem a csöveket a hűtőről, akkor hogyan tovább mi fogja magát hűtőt?Mert én találtam valamit de azt hogyan s mint kell kinyitni azt nem tudom, ha kiszedem a vízhűtőt az nem befolyásolja a klíma hűtőt....? :lol: Nah köszi, pacsek, Edy Hűtőt rém egyszerű kiszedni... Lekötöd az összes csövet, előtte leszeded a motor felőli ventit. Miután ez megvan, lekötöd a gombák vezetékeit. Ezután a hűtő felső széleinél, ahol becsúszik a kasztniban kiképzett helyére, onnan kiszeded a rögzítő műanyagok/fém karmokat (már ha még bent van, én ilyet csak képen láttam :lol: ). Ezután ÓVATOSAN fölfele ki tudod bujtatni. Klímahűtővel nincs összefüggésben, a lényeg hogy ne zúzz le semmit se elől, se oldalt. Elől a klímahűtőt tudod összecseszni, oldalt a szervo és a klíma csöveit. Szal hajrá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taki-Land Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Hűtőt rém egyszerű kiszedni... Lekötöd az összes csövet, előtte leszeded a motor felőli ventit. Miután ez megvan, lekötöd a gombák vezetékeit. Ezután a hűtő felső széleinél, ahol becsúszik a kasztniban kiképzett helyére, onnan kiszeded a rögzítő műanyagok/fém karmokat (már ha még bent van, én ilyet csak képen láttam :lol: ). Ezután ÓVATOSAN fölfele ki tudod bujtatni. Klímahűtővel nincs összefüggésben, a lényeg hogy ne zúzz le semmit se elől, se oldalt. Elől a klímahűtőt tudod összecseszni, oldalt a szervo és a klíma csöveit. Szal hajrá! ;) Remélem tényleg annyira egyszerű kiszedni mint írtad!A belső ventit hogyan szetted le?Mert semmi csavar nincsen rajta, csak mintha rá lenne pattintva. Nem fűzök sok reményt az épségben maradáshoz... :rolleyes: de majd meglátjuk, ha ilyen idő marad akkor megpróbálom a napokban. Nah köszike, majd írok hogyan sikerült... ;) pacsek, Edy Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Nah helloka!Majd meglátjuk mi lesz a hűtő dologgal, mert ha ki tudom szedni akkor elviszem megforrasztatni, mert beépítve nem vállal rá garanciát a javításra. Termosztát és váltó olaj cserét olyanra bízom aki már látott ilyet :lol: nem szeretném még jobban elrontani. DE! szerintem nincsen első kettő fokozat a hűtésben, a ventiknél. Melyik relé fele az első két hűtési folyamatért? Másik, ma sikerült vennem egy BC-t!!!Ami pixelhiba mentes (ritka)de meg van! A gondom, kiszedtem a sajátomat, majd a eladónak a műszerfalát beraktam, hogy megnézzem milyen a BC. Jó is volt meg is vettem bele is raktam az én műszerfalamba. Indítom az autót és vissza villant a légzsák kijelzőjének lámpája. Na ez mi ért?Meg húztam volna a kábelt miközben szedtem ki és raktam vissza? :lol: ez a kijelző egy 2.5 V6 manuális vasban volt, manuális klímásban, fog nekem fals értékeket mutatni?Mert az enyém automata és digit klímás... vagy tévhit hogy a kijelző tárolja a dolgokat? Ha a relém jó, akkor melyik hőgomba felel az első két fokozatért?A két vezetékes vagy a három? Tudok ám sokat kérdezni :lol: Valaki esetleg még tudja azt, hogy ha nem 0-ról indul a kilométer óra, akkor azt hogyan lehet vissza állítani? :D Nah köszike mindenkinek, a vízkő oldós megoldás nekem fekszik, csak a kivétellel vannak aggályaim :lol: Köszi még egyszer, pacsek, Edy :lol: Az S88 jeladó kapcsolja az első fokozatot. Ilyenkor a bal első venti teljes fordulaton megy a jobb első épp csak pörög, a hátsó pedig félfordulattal jár. A 2. fokozatot az S88 jeladó kapcsolja. A hátsó venti teljes fordulatra kapcsol. A 3. fokozatot az S128 kapcsolja. Ekkor kapcsol teljes fordulatra a jobb első ventillátor. Amúgy az első fokozat kapcsolja a relédoboz ventijét és a hűtőn levő elektromos szivattyút is amik csak gyujtással mennek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Ha kiszeded a hűtőt slaggal ( ne nagynyomással) mosd ki a kűtő, és klímahűtő lamelláit is. Nekem a melegedés nyaralásról hazajövet jött elő, ésmég az is segítette a hűtést, ha lekapcsoltam a lámpát, mert több áram maradt a ventiknek, gyorsabban forogtak, ergo jobban hűtöttek. Sztem az egész szívórészt is ki kell szedned a légszűrő és motor között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Ha kiszeded a hűtőt slaggal ( ne nagynyomással) mosd ki a kűtő, és klímahűtő lamelláit is. Nekem a melegedés nyaralásról hazajövet jött elő, ésmég az is segítette a hűtést, ha lekapcsoltam a lámpát, mert több áram maradt a ventiknek, gyorsabban forogtak, ergo jobban hűtöttek. Sztem az egész szívórészt is ki kell szedned a légszűrő és motor között. Lehet nagynyomással is, hatásosabb mint a sima slag, csak merőlegesen kell tartani a sugarat a hűtőre, hogy a lamellákat ne kócolja össze! Ventit 3 csavar fogja. Ha szembe állsz a kocsival, akkor 2 a bal oldalon alul-felül, 1 jobb oldalon középen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fureszoszkar Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Üdvözlet Mindenkinek. Szeretném az Omegámat 2.2 16v 2001-es évjáratú gázositani. :-) Szegeden valaki ismer megbizható szervizt, illetve szakembert? Vizsgáztatani nem kell mert a verda angol rendszámmal rendelkezik, szoval csak be kéne szerelni. Segítségeteket elöre is köszönöm. Üdv Oszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Üdvözlet Mindenkinek. Szeretném az Omegámat 2.2 16v 2001-es évjáratú gázositani. :-) Szegeden valaki ismer megbizható szervizt, illetve szakembert? Vizsgáztatani nem kell mert a verda angol rendszámmal rendelkezik, szoval csak be kéne szerelni. Segítségeteket elöre is köszönöm. Üdv Oszi. Ezen én is gondolkoztam, tehát a válasz engem is érdekel (szeged viszonylatban), csak vizsgáztatással, és árral! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 A B Omira van típusengedély, ami annyit jelent, hogy nem kell újravizsgáztatni, hanem marad a régi. Sajnos szegedi címmel nem tudok szolgálni. Esetleg bajaival. Ott a sorhatos bmw-be 230e-ért raknák be a gázt. A négyhengeres vmivel olcsóbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Taki-Land Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Az S88 jeladó kapcsolja az első fokozatot. Ilyenkor a bal első venti teljes fordulaton megy a jobb első épp csak pörög, a hátsó pedig félfordulattal jár. A 2. fokozatot az S88 jeladó kapcsolja. A hátsó venti teljes fordulatra kapcsol. A 3. fokozatot az S128 kapcsolja. Ekkor kapcsol teljes fordulatra a jobb első ventillátor. Amúgy az első fokozat kapcsolja a relédoboz ventijét és a hűtőn levő elektromos szivattyút is amik csak gyujtással mennek. Helloka!Ez egy kicsit érhetetlen számomra :lol: mert milyen S88 meg S128? ezek micsodák?Én hallottam valami olyasmit is hogy ennek is van előtét ellenállása és az kapcsolja a ventilátorok fokozatait. Értem, szóval mikor gyújtásra teszem a kocsit, amelyik ventilátor elindul és nem látom, az a relédoboz ventije. Oké, ez világos, de hol van ez a jeladós kapcsoló? :lol: vagy ha minden igaz, holnap talán meglesz a computer, és haver rá is teszi. Ott elvileg ki kellene mutatni minden hibát nem?Ezt is megfogja mutatni? Na a mosatás már megtörtént nem is egyszer a helyén...nincsen kosz benne. :lol: Vagyis remélem. Na köszike, pacsek, Edy Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Ha jól emlékszem egyszer már, nem is rég belinkeltem ezt a képet. Én is ez alapján szereltem a ventiket. Azért is van összeírkálva, de ez csak még segítség neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 A K87-es relét a klíma kapcsolja. Ezt azért írom, mert az lemaradt a képről. Azonban van egy olyan hogy OmegBEtnbook. Ebben szerepel az autó összes kapcsolási rajza. Nagyon hasznos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts