kori Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Pedig a V6-nak akkorvan szép hangja, ha pörgeted :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Pedig a V6-nak akkorvan szép hangja, ha pörgeted :D jaja de lentről is húz :D bár nem egy V8 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 jaja de lentről is húz :D bár nem egy V8 :D és a seni honnan húzott???? pincéből???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 és a seni honnan húzott???? pincéből???? a Flórián térről a Pista caravanját :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 A legdurvább vontatásos élményem az volt, mikor babu elvontatta az 1600 kg-os Omimat és engem az 50 km-re levő szerlőhöz, Rekorddal és kötéllel. A kreszt biztos nem ismeri,mert 90 alatt nem nagyon autóztunk. A legnagyobb szívás az volt benne, hogy nem lehetett beindítani az Omit, tehát sem szervók, sem fűtés februárban. Ja és ezt kétszer eljátszottuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 A legdurvább vontatásos élményem az volt, mikor babu elvontatta az 1600 kg-os Omimat és engem az 50 km-re levő szerlőhöz, Rekorddal és kötéllel. A kreszt biztos nem ismeri,mert 90 alatt nem nagyon autóztunk. A legnagyobb szívás az volt benne, hogy nem lehetett beindítani az Omit, tehát sem szervók, sem fűtés februárban. Ja és ezt kétszer eljátszottuk. akkor mondom az én friss élményemet:márc. 15 opeltali.megyek az M3-on szilvás felé,gyöngyös elött elszakad az ékszíj. no nem gond van MÁSIK.felrakom,de nem vettem észre az elöző szíj a fötengelyen maradt és persze a következö pihenő elött elszakadt a második is.több nem volt. szoltam apósnak(ő szilváson lakik)húzzon el,vagy hozzon szíjat. persze kutakon nem tartanak és igy nem lett szíjam sem. mondja elhúz ő ,nem gond.mondom neki a CLIO nem fogja bírni.próba szerencse,mert nem akartam pihenőben sem hagyni az autót ami tele volt a cuccunkal is még ráadásul. a kis CLIO elhúzott 90 km-t,de sokszor kelett neki az 1-es,nehéz voltam kb 1800 kg. fütésem ,szervóm nekem sem volt és ráadásul este 10-kor indultunk.egerből kiérve már -2 fok volt kint.hát nem a meleg miatt vert a víz.2,5 óra volt az út,nem nagy élmény. még soha nem kelett 100 méternél többet húzni engem.elég szar érzés volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krancsik Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Sziasztok! Nekem is megvolt az első negatív élményem az omival... Eltört a kormányban az indító rész.(asszem kormányzár) Úgyhogy csörgettem havert... ogy most mizu? nemindul... Na 20perc és jön várjam meg... szétkapta a kormányt, és kivette a törött részt. De csaknemkéne a város másik felén hagyni a kocsit.Valahogy hazakéne menni. De ő az 1.2es Corsa-val nemakarta vontatni... amit megértek. Ekkor jött a csavarhúzó, és azzal indultam haza... :D :D A rendőrök néztek volna ha megállítanak.... :D Hálisten 4820ért kaptam ujj zárat 2 kulcsal... viszonylag olcsón megúsztam!! :D De nemvethetem a szemére a kicsikének, mert csak 11éves már... ÜDV! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Ilyenről még nem is hallottam, hogy eltört a kormányzár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krancsik Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Ilyenről még nem is hallottam, hogy eltört a kormányzár. Pedig ez van... ha lesz időm csinálok képet... :D De addigis 1 kérdés. Vennék a flexemre polírkorongot... Érdemes megcsinálni itthon, vagy vigyem el szakemberhez? Illetve milyen milyen waxot vagy pasztát ajánlotok??? Előző kocsimnak Simoze színes waxot használtam, csak nincs sötétszürke nekik... Pedig szép fényt adott az előző kocsimnak... Tanács? Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 a sima flex szerintem túl gyorsan forog a polírozáshoz. Nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Pedig ez van... ha lesz időm csinálok képet... :D De addigis 1 kérdés. Vennék a flexemre polírkorongot... Érdemes megcsinálni itthon, vagy vigyem el szakemberhez? Illetve milyen milyen waxot vagy pasztát ajánlotok??? Előző kocsimnak Simoze színes waxot használtam, csak nincs sötétszürke nekik... Pedig szép fényt adott az előző kocsimnak... Tanács? Üdv! Az attol függ ,hogy lecsiszolod lemezig,vagy csak a festéket róla. :D Ezt nem jobb hozzáértóre bizni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Az attol függ ,hogy lecsiszolod lemezig,vagy csak a festéket róla. :D Ezt nem jobb hozzáértóre bizni? :D ha lemezig csiszolja akkor legalább szép csilli villi lessz :D merciezüst :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Az attol függ ,hogy lecsiszolod lemezig,vagy csak a festéket róla. :D Ezt nem jobb hozzáértóre bizni? :D A polírozógép jóval lassabb a sarokcsiszolónál... Sarokcsiszoló 10000rpm körül mozog, míg a polírozó max 1-3000rpm körül. Ráadásul a jobb gépeknek nem folyamatos körkörös, hanem excentrikus a mozgása... Gondolom nem véletlen, mert a gyakorlatlan felhasználó kezében a folyamatos körkörös mozgás jellegzetes karcokat csinálhat, ami ha tükröződik, nem szép. Egyébként sztem sem árt profira bízni ezt, mert ha vékony a lakk a kocsin, akkor simán megsérülhet a lakk. (Ez mondjuk lehet már a sok korábbi polír miatt...) Utána meg csak kínlódás, mert bemattulhat a felület. Itt a környéken 10-12e ft körüli összeget kérnek egy komolyabb autókozmetikáért, amiben benne van a polír is... És akkor ragyog a kocsi, mint a Salamon.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Én Turtlewax pasztákra esküszöm. Abból is a teflonos vagy a metál színre valót. A polírozást kézzel szoktam csinálni. A nagyobb karcokat erősen kell dörzsölni és általában eltűnnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krancsik Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Köszöntem... Átkondolom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Sziasztok! Tudna valaki fejből - vagy akinek van EPC-ből - segíteni abban hogy a B1 és B2 OMEGA esetében a hűtő ventillátorok ugyan azok -e egy 3 literes manuális váltós szerelt példány esetében? Az a gondom hogy a szívó ventillátorom vszínúleg csapágyas egy B2-ben - legalábbis eléggé morog-, a nyár meg még csak most jön..... Lehet egyébként ezekben csapágyat cserélni esetleg?Vagy ezt felejtsem el? Köszi Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Én már szedtem szét az egyik hűtő előtti vent motorját. Jól bezsíroztam és csöndesebb lett, de ezzel együtt kiegyensúlyozatlanná vált. Az epc-mben nincs még benne a B2 Omi. Sajna nem tudok segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 A B Omi alk száma: 90466493, 1341256 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 A B Omi alk száma: 90466493, 1341256 Szia Kori, köszi a választ. A Csergő szerint nekem az alábbi kellene:1341360, 9317023. Már csak az a kérdés hogy mi van a kocsimban? :D Írtam az angol fórumra is ott azt írta egy srác hogy szétszedhető a motor rész oly módon hogy a csapágy részét éjszaka olajba be tudom áztatni. Kérdés mennyi ideig lesz jó utána, de talán egy próbát megér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Megkapta a 17-es papucsokat a gép, meg akkor már le is mostam :sowwy: Csak kicsit alacsonyak neki ezek a 225/45ZR17-es gumik... 225/50 kell alá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 nagyon nem látszik 17nek :sowwy: a hátsó lámpánál a díszlécre meg azt hittem hogy photoshop :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Nagyon jól néz ki a gép Gabi. Lehet ültetni kellene, hogy ne nézzenek ki ilyen kicsinek a gumik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Áááá, nem akarom ültetni... így is mindenhol leér az első lökös :lol: Azért is akarok /50 gumit rá, mert így most ugyanakkora pont a kerékátmérő, mint a 195/65/15-el. És jó lenne egy kicsivel több :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Áááá, nem akarom ültetni... így is mindenhol leér az első lökös :lol: Azért is akarok /50 gumit rá, mert így most ugyanakkora pont a kerékátmérő, mint a 195/65/15-el. És jó lenne egy kicsivel több :sowwy: jah főleg h húzod vele az astrát is akkor nem szerencsés az ültetés Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 jah főleg h húzod vele az astrát is akkor nem szerencsés az ültetés hát amennyit idén is húzni fogom vele... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts