kori Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Sziasztok!! Újabb B omegással bővült a fórum! :D Nemrég vettem egy 97es Omega Sedan-t! sötétszürke, 2,5TD :) Eddig minden happy... remélem marad is. Lenne máris 1 kérdésem. Számomra ujj autó, és kicsit levan lakva... de csak módjával... 1-2 apró külső belső dolog kéne nekem. Borsodban tudtok esetleg bontót? Vonószem takaró kis műanyag... Belső világítás kapcsoló a tetőn ... Elektromos ablakkapcsolókra rákell feküdnöm... hihi Szal ilyen kis apróságok... Köszike a segítséget. Ha lesznek tapasztalataim, akkor jövök, és remélem kölcsönösen tudok majd segíteni énis... ÜDV! Szia. Üdv köztünk. Sztem nézz körül a hasznaltautón is alaktrész után, de van Szigetszentmiklóson is egy bontó: www.opelbonto.hu. Vonószem takarót tudsz rendelni pl Patacsinál. Az első gysz.: 1405463, 3400 forintért, hátsó gysz.: 1405448, 2200-ért. Az ablak kapcsolókat talán csak ki kell tisztítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krancsik Elküldve Február28, 2008 Megoszt Elküldve Február28, 2008 Szia. Üdv köztünk. Sztem nézz körül a hasznaltautón is alaktrész után, de van Szigetszentmiklóson is egy bontó: www.opelbonto.hu. Vonószem takarót tudsz rendelni pl Patacsinál. Az első gysz.: 1405463, 3400 forintért, hátsó gysz.: 1405448, 2200-ért. Az ablak kapcsolókat talán csak ki kell tisztítani. Köszönöm! Megnézem. Szépnapot, üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Vonószem takarót én is tudok adni, ráadásul ha jössz valamelyik nagyobb talira, le is sörözhető :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
feribo Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Hali . Nincs véletlen kettő ? Előre nekem is kéne Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
krancsik Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Vonószem takarót én is tudok adni, ráadásul ha jössz valamelyik nagyobb talira, le is sörözhető :) Ha megmondod, hol... meg a leginkább mikor. Akkor meglássuk... :D Holnap a hangszóró építés jön... Gyári kuka... majd jöhetnek az ujjak. :D A legbosszantóbb a belső világítás, merthogy nincs... de sztem rendelek, arról a linkről amit itt kaptam. Byby Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Egy első és egy hátsó is van elvileg, bár a hátsót már rég nem láttam... Budaörs vagy Lurdy tali :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
feribo Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Hali Főtengely hátsó szimering cserére készülök. Az lenne a kérdés hogy van-e valami amire különös figyelmet kell fordítani. A váltó visszarakásnál vagy valami. Vagy ha leírja valaki a folyamatot aki már csinált ilyet . üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Hali! Tudja valaki, hogy a 2,0 16szelepes B Ominak a kipuffban található flexibilis tag pontosan mekkora? Cserét igényelne, mert kifúj... :) Thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Hali! Tudja valaki, hogy a 2,0 16szelepes B Ominak a kipuffban található flexibilis tag pontosan mekkora? Cserét igényelne, mert kifúj... :) Thx Ok, már nem aktuális, kinyomoztam, 50x100mm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Drum Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Megváltam az omimtól :) Köszönök mindent mindenkinek aki segített bármi gondom volt... Ha esetleg bárkinek kéne xenon vagy autófelszerelés, inkább priviben irjon, topicokba már ritkábban fogok benézni Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Attila01 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Sziasztok! Lenne egy nagy problémám esőben az autó írányithatatlanná vált száraz uton meg csikorognak a kerekek a legkissebb kormány mozditásra is...elvittem futóműveshez megnézték minden jó az összetartás és a dőlés is semmi sem lóg:-)ilyenkor mi van:-)már az első kerekek hátra kerültek de változatlan a dolog.Viszont a felni 16coll Et49 lehet hogy ez lenne baja?vagy kormánymű vagy szervó?valaki esetleg járt már igy?válaszokat köszönöm..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 szar a gumi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Nekem is volt ilyen gondom, de akkor a hátsó futóművet kellett beállítani. Utánna már a gumit sem ette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Nekem is volt ilyen gondom, de akkor a hátsó futóművet kellett beállítani. Utánna már a gumit sem ette. futóműállításon szokták nézni a hátsót is, gondolom kibukott volna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
libi Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Sziasztok! Meg tudná nekem mondani valaki,hogy mi célt szolgál az X25DT motoros,automata klímás szerkezetben egy hengeres m.a. "fűtés szelep"(?),amit vákum szabályoz?Az utastérbe bemenő fűtéscsőbe van beépítve.A gázolajszűrőtől van 10 centire. Mi van,ha ez nincs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Sziasztok! Meg tudná nekem mondani valaki,hogy mi célt szolgál az X25DT motoros,automata klímás szerkezetben egy hengeres m.a. "fűtés szelep"(?),amit vákum szabályoz?Az utastérbe bemenő fűtéscsőbe van beépítve.A gázolajszűrőtől van 10 centire. Mi van,ha ez nincs? Ez nyitja meg a kiskört a radiátor felé, egyébként pedig visszamegy a kiskör rögtön a mociba. Ha kiveszed, akkor később melegszik a motor. egyébként újan olyan 6ezer körül van, én tavalyelőtt cseréltem. Ja, és ha van légkondid, akkor annak a hatását is csökkented, ha állandóan meleg a fűtőradiátor Link to comment Megosztás: More sharing options...
libi Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Ez nyitja meg a kiskört a radiátor felé, egyébként pedig visszamegy a kiskör rögtön a mociba. Ha kiveszed, akkor később melegszik a motor. egyébként újan olyan 6ezer körül van, én tavalyelőtt cseréltem. Ja, és ha van légkondid, akkor annak a hatását is csökkented, ha állandóan meleg a fűtőradiátor Köszi a gyors választ,én is erre gondoltam.Tavaly cseréltem én is,de kb. három hónapig bírta csöpögés nélkül,aztán kivettem,és most nincs benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Köszi a gyors választ,én is erre gondoltam.Tavaly cseréltem én is,de kb. három hónapig bírta csöpögés nélkül,aztán kivettem,és most nincs benne. garanciás csere... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 ismeri valaki a WANLI TIRES nevü gumikat vagyis van tapasztalata valakinek ezzel a márkával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Megvan a hétvégi autókázás eredménye: elfsta magát a bal hátsó telóm. 18e a pár Lip 3 év garival. Holnap ki is cserélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 ismeri valaki a WANLI TIRES nevü gumikat vagyis van tapasztalata valakinek ezzel a márkával?http://www.penzcentrum.hu/cikk-1010114-1.html itt eltudod olvasni mit irtak róla Link to comment Megosztás: More sharing options...
jony23 Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 ismeri valaki a WANLI TIRES nevü gumikat vagyis van tapasztalata valakinek ezzel a márkával?http://www.penzcentrum.hu/cikk-1010114-1.html itt eltudod olvasni mit irtak róla Kösz a cimet !! :-) majdnem ráb@xtam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Megvan a hétvégi autókázás eredménye: elfsta magát a bal hátsó telóm. 18e a pár Lip 3 év garival. Holnap ki is cserélem. Sachs-ot bele... Lippel nekem nincsenek túl jó tapasztalataim... Esetleg Kayaba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Most már Lip lesz, mert meg lett véve. Amennyit autózom vele, sztem sokat fog bírni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Sachs-ot bele... Lippel nekem nincsenek túl jó tapasztalataim... Esetleg Kayaba :D A Bilstein-nel mi a bajod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts