mackosajt Elküldve Február8, 2014 Megoszt Elküldve Február8, 2014 Ha megnézitek a többit, akkor azokhoz képest ez gyanúsan olcsó.Az adó az tiszta sor, hogy sok.Átírása ha valóban 3.0 MV6, akkor 132e Ft. Nem kevés guba.A fogyasztás elvileg nálam most másodlagos, mert napi használatra készülök.A km és az év meg egyáltalán nem vészes.Van fent a neten olyan gép, ami öregebb és jobban néz ki, meg olyan, ami fiatalabb, de sz@rabb.KM-ről megint ugyanezt lehet elmondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február8, 2014 Megoszt Elküldve Február8, 2014 Gyanúsan olcsó??? - '97-es,ami azért nem tegnap volt... - 250e km föle: szó,mi szó,be van járatva... - mv6,ergo kb 3000ccm,ami -hacsak nem autópályán töltöd az életed- eszik majd helyetted is... -155kW,így asszem,adó is sújtja,rendesen... ...a biztosításról már nem is beszélve... Mindezek tekintetében szerintem elmondható, hogy nem fognak veszettül egymásra licitálni a vevők a gépért,még ezen az áron sem... '97 - nem vitatkozom ... :) 250 - 15e per év .. hm... 3000 - ok tény városban eszik, de városon kívül - és nem csak autópályán - elég jó a fogyija. 155 Kw - ok átíratás kb egy 100as mindennel... biztosítás - 37 év, Bp B10 - 18000 a 3,2 re... sztem nem sok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február8, 2014 Megoszt Elküldve Február8, 2014 Miért lehet ez a piac többi B omijától olcsóbb, miközben tele van bőrrel, meg "MV6" jelzőket használ a hirdető? Hol lehet az átverés? Ha neadj megnézném, hol "lóghat ki a lóláb"? Az nem tudom a nagymamáknál mi a reális ár, de ez egy lelakott, elhanyagolt rom. Ráadásul törve ISS volt. És ez csak a képek alapján, a motorjára ISS kíváncsi lennék... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
vnonoo Elküldve Február8, 2014 Megoszt Elküldve Február8, 2014 '97 - nem vitatkozom ... :) 250 - 15e per év .. hm... 3000 - ok tény városban eszik, de városon kívül - és nem csak autópályán - elég jó a fogyija. 155 Kw - ok átíratás kb egy 100as mindennel... biztosítás - 37 év, Bp B10 - 18000 a 3,2 re... sztem nem sok... A 15e/év nem gáz,valóban. -olyan 10-12éves korig... 37 év,Bp B10 - 18000. jó ár,tényleg!!! ...de 21 év,Bp A0 ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vnonoo Elküldve Február8, 2014 Megoszt Elküldve Február8, 2014 Az nem tudom a nagymamáknál mi a reális ár, de ez egy lelakott, elhanyagolt rom. Ráadásul törve ISS volt. És ez csak a képek alapján, a motorjára ISS kíváncsi lennék... ...az mondjuk a legkevésbé sem meglepő,hogy ekkora teljesítménnyel ennyi év alatt már legalább egyszer bakot ugrott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február8, 2014 Megoszt Elküldve Február8, 2014 Az nem tudom a nagymamáknál mi a reális ár, de ez egy lelakott, elhanyagolt rom. Ráadásul törve ISS volt. És ez csak a képek alapján, a motorjára ISS kíváncsi lennék...Erre tippeltem én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február8, 2014 Megoszt Elküldve Február8, 2014 A 15e/év nem gáz,valóban. -olyan 10-12éves korig... 37 év,Bp B10 - 18000. jó ár,tényleg!!! ...de 21 év,Bp A0 ??? Mackósajt nem ez a kategória mondjuk :P :D A 15 ezret azért írtam, mert én - ha mondjuk Európában tartózkodom, olyan 20-35 között tettem bele évente... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 36 év, de A0 (ebben mondjuk nem vagyok biztos), mert pár éve nincs autó a nevemen, csak egy robogó. 24.204 Ft/év + 7.261 Ft adó Ezt dobja a gép. Mivel helyben van, lehet majd rálesek, mennyire hulladék, vagy sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 Sziasztok! Talán ez a legalkalmasabb topic, autóvásárlás előtt állok, erősen nézelődök. Eddigi tapasztalatok voltak astrával, vectrával, de omegával még nem. Példaként 3 kiszemelt áldozat: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega_c/opel_omega_c_caravan_2.6_v6_elegance_automata-7595673 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega_c/opel_omega_c_2.5_v6_elegance_automata-7566745 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega_c/opel_omega_c_caravan_2.5_dti_elegance-7374911 Talán ez lenne a sorrend is. Ami mindenképpen kellene, sok extra, talán tetőablak, ha nagy motoros benzines akkor meg gázos legyen. Kényelmesen lehessen 5 emberrel nyaralni menni, vagy maszekoláshoz beférjen a sok szerszám hátra. Mire kellene figyelni vásárláskor? Főbb tipushibák, melyik motorkód hogyan viselkedik, esetleg olajzabáló-e, stb... Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 Mindhárom szopóroller. Nekem az egyes jön be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 Mindhárom szopóroller. Nekem az egyes jön be... Köszi! Egy kicsit kifejtenéd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február10, 2014 Megoszt Elküldve Február10, 2014 Köszi! Egy kicsit kifejtenéd? Vedd meg az elsőt, mit kell ezen kifejteni? Milyen komfortmodulokat árulsz és mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február10, 2014 Megoszt Elküldve Február10, 2014 Sztem is az első. Bár a legdrágább, de a legjobban felszerelt és legjobb állapotú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Február14, 2014 Megoszt Elküldve Február14, 2014 Vedd meg az elsőt, mit kell ezen kifejteni? Milyen komfortmodulokat árulsz és mennyiért? Az astrához való bezárod az ajtót és magátol felmegy a villanyablak tipusúakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február14, 2014 Megoszt Elküldve Február14, 2014 Az astrához való bezárod az ajtót és magátol felmegy a villanyablak tipusúakat. Ezt az Omega alapban tudja. Mennyi az Astrához? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február15, 2014 Megoszt Elküldve Február15, 2014 Ezt az Omega alapban tudja. Mennyi az Astrához? A sokévvel fiatalabb Zafira nem tudja ugyanazt amit a '93as Omegám :P... De mondjuk a hátsó ablakhoz nehéz komfortmodult illeszteni :D Hiába no, az emberi erő, az emberi erő :D Még agyalok rajta, hogy megmarad, akkor kell majd hátsó ablakemelő is, meg komfortcucc is... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február15, 2014 Megoszt Elküldve Február15, 2014 Ezt az Omega alapban tudja. Mennyi az Astrához? Nem mindegyik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február15, 2014 Megoszt Elküldve Február15, 2014 Nem mindegyik ;) És melyik nem tudja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február15, 2014 Megoszt Elküldve Február15, 2014 És melyik nem tudja? Amelyikbe nem volt elektromos ablak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február16, 2014 Megoszt Elküldve Február16, 2014 És melyik nem tudja? Kérdezd Andrew-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február16, 2014 Megoszt Elküldve Február16, 2014 Amelyikbe nem volt elektromos ablak! :D Már megint nem figyelsz! Bezárod az ajtót és magátol felmegy a villanyablak. Ha nincs villanyablak, nincs ami felmenjen! Leülhetsz, egyes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február16, 2014 Megoszt Elküldve Február16, 2014 Kérdezd Andrew-t. Téged kérdeztelek, mert Te szóltál bele! Na gyerünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Február16, 2014 Megoszt Elküldve Február16, 2014 És melyik nem tudja? Az enyém. Meg mondjuk Gabec-é sem. :( Már próbálkoztam sok mindennel, de nem lehet rávenni erre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február16, 2014 Megoszt Elküldve Február16, 2014 Már megint nem figyelsz! Bezárod az ajtót és magátol felmegy a villanyablak. Ha nincs villanyablak, nincs ami felmenjen! Leülhetsz, egyes! Az volt a kérdés melyikben nincs komfortmodul... a válaszom továbbra is az, hogy abban, amelyikben nincs elektromos ablak, abban komfort fokozat sincs.... Nem érted az iróniát Td.. ülj le Te :D (Máskor meg nézd meg kinek szó'sz be :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február16, 2014 Megoszt Elküldve Február16, 2014 Az enyém. Meg mondjuk Gabec-é sem. :( Már próbálkoztam sok mindennel, de nem lehet rávenni erre. És amúgy működik automata üzemmódban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts