csiziktomi Elküldve Március17, 2013 Elküldve Március17, 2013 Gyerekjáték, minimum 2 nagy gyerek kell hozzá mert az automataváltót egyedül levenni nagyon barátságtalan. Ha a váltó lent van akkor citrom és az automata "lendkereke" szintén lecsavaroz és ott a hátsó szimmering. Motorolaj leereszt, szimmeringbe 2 önmetsző csavar behajt ellentétes oldalon, nem megsértve a főtengelyt és/vagy blokkot, majd kihúz, Ha kint van akkor pucolás, új szimmeringre kis olaj, visszaüt megfelelő mélységig. Már mehet is vissza a lendítőcuc, citrom, váltó és ami még le lett ezek miatt szedve. 100%-ig nem biztos hogy jó lesz, mert a szimmering ajka a főtengelyt "megmarhatja - csak körömmel érezni", ez vezethet át olajat sajnos. Megoldás valami szalag rá, vagy ha kint van a főtengely akkor a gépműhellyel le kell vetetni a hátsó részéből, hogy tökéletesen sima legyen. köszi :) na majd meglátjuk kellene keresni +1 embert:)De valószínübb ,hogy szerelő lesz az áldozat.
Vectra V6 Elküldve Március17, 2013 Elküldve Március17, 2013 Aki itt még nem tudná:http://www.facebook....76511787&type=1
omega 2.5 Elküldve Március17, 2013 Elküldve Március17, 2013 Gyerekjáték, minimum 2 nagy gyerek kell hozzá mert az automataváltót egyedül levenni nagyon barátságtalan. Ha a váltó lent van akkor citrom és az automata "lendkereke" szintén lecsavaroz és ott a hátsó szimmering. Motorolaj leereszt, Az olajat nem kell leengedni. Megoldás valami szalag rá, vagy ha kint van a főtengely akkor a gépműhellyel le kell vetetni a hátsó részéből, hogy tökéletesen sima legyen. Van egy vékony hüvely peremmel a végén, azt kell óvatosan egy vastagabb csővel felütögetni a főtengelyre. A nevét nem tudom, de Patyi Laci meg tudja mondani.
gsizoli Elküldve Március18, 2013 Elküldve Március18, 2013 Az olajat nem kell leengedni. Van egy vékony hüvely peremmel a végén, azt kell óvatosan egy vastagabb csővel felütögetni a főtengelyre. A nevét nem tudom, de Patyi Laci meg tudja mondani. SKF szalag..
kori Elküldve Március18, 2013 Elküldve Március18, 2013 Na ebbe belenyúltam:) hátsó főtengely szimmeringet kellene cserélni a kocsin.:( 2003-as autómata y25-ös.Erről valami leírás hogy hogyan kell? A váltó levétele előtt le kell csavarozni a citromot a lendkerékről. Elölről van egy lyuk, azon keresztül kell a 4 csavart kiszedni. Ha a szimmering bemarta a főtengelyt, akkor elvileg az is megoldás lehet, ha nem ütöd be teljesen a szimmeringet. Egyik autószerelő ismerősöm ajánlotta. De az a szalag biztos igényesebb megoldás.
omega 2.5 Elküldve Március18, 2013 Elküldve Március18, 2013 SKF szalag.. Az valami más. Én erre gondoltam. http://www.skf.com/p...ontentId=295013 1
skyrangr Elküldve Március19, 2013 Elküldve Március19, 2013 Én is, csak nem tudom minek hívják. Ott a neve: SKF Speedy Sleeve :) amúgy voltam abban a gyárban, ahol gyártják itt svédben :P 1
Omegatd Elküldve Március19, 2013 Elküldve Március19, 2013 Én is, csak nem tudom minek hívják. Pogácsaszaggató...
csiziktomi Elküldve Március21, 2013 Elküldve Március21, 2013 no akkor már csak egy normális szerelő kell oszt hajrá:) vagy elveszek egy olajsejk lányt feleségül oszt had csöppenjen:)
skyrangr Elküldve Március22, 2013 Elküldve Március22, 2013 Ott a neve: SKF Speedy Sleeve http://www.opelforum.hu/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.png amúgy voltam abban a gyárban, ahol gyártják itt svédben http://www.opelforum.hu/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/tongue.png
kori Elküldve Március22, 2013 Elküldve Március22, 2013 Sajnos árat sehol sem találtam, pedig kiváncsi lennék mibe fáj egy ilyen cucc.
omega 2.5 Elküldve Március22, 2013 Elküldve Március22, 2013 Sajnos árat sehol sem találtam, pedig kiváncsi lennék mibe fáj egy ilyen cucc. http://hu.rs-online.com/web/c/?searchTerm=SPEEDI+SLEEVE&sra=oss&r=t http://www.mercateo.hu/kw/speedi(20)sleeve/speedi_sleeve.html 1
Gabo Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 Gyerekjáték, minimum 2 nagy gyerek kell hozzá mert az automataváltót egyedül levenni nagyon barátságtalan. Ha a váltó lent van akkor citrom és az automata "lendkereke" szintén lecsavaroz és ott a hátsó szimmering. Motorolaj leereszt, szimmeringbe 2 önmetsző csavar behajt ellentétes oldalon, nem megsértve a főtengelyt és/vagy blokkot, majd kihúz, Ha kint van akkor pucolás, új szimmeringre kis olaj, visszaüt megfelelő mélységig. Már mehet is vissza a lendítőcuc, citrom, váltó és ami még le lett ezek miatt szedve. 100%-ig nem biztos hogy jó lesz, mert a szimmering ajka a főtengelyt "megmarhatja - csak körömmel érezni", ez vezethet át olajat sajnos. Megoldás valami szalag rá, vagy ha kint van a főtengely akkor a gépműhellyel le kell vetetni a hátsó részéből, hogy tökéletesen sima legyen. Patyi Laci vmi kapható gyűrűről beszélt, hogy azt üti fel rá, mert már ő is megjárta, hogy az új szimmering jobban folyt mint a régi. nekem is cepeg ott, de nincs időm lerakni az autót ezért. Most beletettem vmi kutyvaszt, lecsökkent a folyás... amíg nem lesz vészes, addig hagyom a fenébe. hja látom már írtatok választ így :D :D
Gabo Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 Sajnos árat sehol sem találtam, pedig kiváncsi lennék mibe fáj egy ilyen cucc. Laci szerint vmi 5000-10000 de jobb mint 2x bontani, építeni...
kori Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 Gabo. V6-ba ne rakj semmilyen tömítő folyadékot! Igaz, hogy öcsém hűtőtömítőt rakott a gépbe, de az olajhűtő víztérben levő része teljesen el volt dugulva. Sajnso nekem is folyik, de annyira nem izgat. Aláraktam egy nagy kartonlapot ;)
kori Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 Ha vkit érdekel, ledesítem az Omega belsejét és csináltam leírást róla: https://www.dropbox.com/sh/t6j9umzzoji8bik/5OwZZfVoX1 Elég időigényes munka.
Gabo Elküldve Március23, 2013 Elküldve Március23, 2013 Gabo. V6-ba ne rakj semmilyen tömítő folyadékot! Igaz, hogy öcsém hűtőtömítőt rakott a gépbe, de az olajhűtő víztérben levő része teljesen el volt dugulva. Sajnso nekem is folyik, de annyira nem izgat. Aláraktam egy nagy kartonlapot ;) Ki beszél tömítőanyagról? Főleg a hűtőrendszerben? Főtengelyszimmering... :) Stp olajfogyi csökkentő adalék - sűrűbb olaj, pár ismeretlen kegyszer... igazából a wynn olajszivárgás gátlóját kerestem, de azt nem találtam sehol a boltban :P... Engem kicsit zavar.. otthon nem annyira, de itt kint jobban... tudod itt szólnak érte a ház parkolójában... Majd szimmering stb csere előtt kap egy mosó adalékot, hogy aztán cserélhessem az összes szar tömítést, amit eddig az olajsár tartott egyben :P A Omegánál jártam így, betoltam, olajcsere, aztán a kartelgáz csövénél okádta az olajat... :P 1
zotya725 Elküldve Március24, 2013 Elküldve Március24, 2013 Sziasztok tudna valaki segíteni?2.0 16v -ről lenne szó. Most esett át egy motorcserén,de nem igazán szeretne beindulni.Vissza durrog a kipufogóban. Vezérlés a helyén új vezérműtengely jeladó, 10x átnéztem mindent de nincs ötletem.Vezérmű kerekek is jól vannak fenn szerintem.Én csak az elektronikára tudok gondolni.Valaki találkozott már ilyennel?
kazsemestor Elküldve Március26, 2013 Elküldve Március26, 2013 sziasztok! Van olyan funkció a kocsiban,hogy 1 gombbal ki/be lehet zárni a központit? Vagy csak az ajtózár gombjával lehet?A sok húzgálástól félek,hogy egyszer a kezemben marad a gomb...Menet közben meg félek,hogy a piros lámpánál valaki kirámolja a csomagtartót. Felszereltségfüggő,vagy nincs is egyikben sem? Üdv!
kori Elküldve Március26, 2013 Elküldve Március26, 2013 Ha lenyomod az ajtón a zárgombot, akkor bezár. A csomagtartón a zár 3 állású:1. centrál nem nyitja, csak kulccsal nyitható, 2. centrál is nyitja, 3. bezárt autónál csak a csomagtartót nyitod, az autó nem zár ki, és a riasztó nem indul el a csomagtérnyitásra. 1
Nyúboj Elküldve Március26, 2013 Elküldve Március26, 2013 sziasztok! Van olyan funkció a kocsiban,hogy 1 gombbal ki/be lehet zárni a központit? Vagy csak az ajtózár gombjával lehet?A sok húzgálástól félek,hogy egyszer a kezemben marad a gomb...Menet közben meg félek,hogy a piros lámpánál valaki kirámolja a csomagtartót. Felszereltségfüggő,vagy nincs is egyikben sem? Üdv! Nekem CD-felszereltségű: a középkonzolon van egy záró gomb,ami az összeset zárja.Nyitni sajnos csak a gomb felhúzásával tudom
mitrasz10 Elküldve Március27, 2013 Elküldve Március27, 2013 Sziasztok! A véleményetekre lenne szükségem! Opel Omega B vásárlása előtt állok,és kinéztem egyet ezen a linken:http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/omega_b/opel_omega_b_2.5_td_cd_fix_ar-6711381 A probléma az vele h nincs rajta műszaki,de az megoldható plusz 30ért amivel még mindig jó lennék,a másik az h 100 fokra melegiti a vizet menet közben.Mi lehet a problémája?Termosztát?Hűtő? Megéri-e megvenni? előre is köszi a segítséget!
tgabika76 Elküldve Március27, 2013 Elküldve Március27, 2013 Dízel... ugyan nem vagyok Omegás, de azt még én is tudom hogy ezeknek gyárilag műanyagból voltak a vízpumpa lapátjai, és ha nem gyári fagyállót tettek bele hanem olcsó teszkós vackot, akkor az szétmarta/megette ezeket a lapátokat, aminek következményeként a vízpumpa eleinte alig, később pedig sehogy sem keringette a hűtőfolyadékot, amitől eleinte csak melegedett, később hűtés híján akár be is sülhetett a motor. Persze nem biztos hogy ez a baja, távolról nem lehet megmondani, de akár ez is lehet. És olyan gazdától én nem vennék autót aki annyira spúr hogy teszkós vackot tölt a kiegyenlítőtartályba...
Omegatd Elküldve Március27, 2013 Elküldve Március27, 2013 Dízel... ugyan nem vagyok Omegás, de azt még én is tudom hogy ezeknek gyárilag műanyagból voltak a vízpumpa lapátjai, és ha nem gyári fagyállót tettek bele hanem olcsó teszkós vackot, akkor az szétmarta/megette ezeket a lapátokat, aminek következményeként a vízpumpa eleinte alig, később pedig sehogy sem keringette a hűtőfolyadékot, amitől eleinte csak melegedett, később hűtés híján akár be is sülhetett a motor. Persze nem biztos hogy ez a baja, távolról nem lehet megmondani, de akár ez is lehet. És olyan gazdától én nem vennék autót aki annyira spúr hogy teszkós vackot tölt a kiegyenlítőtartályba...Zsebbe nyúlós buli lesz. És ez csak a jéghegy csúcsa, amit elárultak róla. Felejtős...
Recommended Posts