Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

morg

Recommended Posts

Elől?

Most,hogy mondod...

A H1-es égőket is kicseréltem a fényszórókban.

Esetleg arrafele van a hőmérséklet érzékelő is?

Tudsz esetleg fotót küldeni róla valamikor?

Üdv:

Kázsé

Ha jól emlékszem nem olyan rég volt róla szó.Ha minden igaz akkor a lökös alatt jobbra található a szenzor

Megosztás:

Sziasztok!

Már googliztam de nem találok választ(lehet hogy nem értek hozzá) Az 1997-es és a 2002-es omiban az első ajtókban ,konkrétan a jobb elsőben ugyanolyan a központi zár?

A másik, hogy lenne valakinek esetleg ncdc2015-ös rádióhoz 2 db gombja? vagy arra való gumija?

Köszi

Megosztás:

Sziasztok!

Már googliztam de nem találok választ(lehet hogy nem értek hozzá) Az 1997-es és a 2002-es omiban az első ajtókban ,konkrétan a jobb elsőben ugyanolyan a központi zár?

A másik, hogy lenne valakinek esetleg ncdc2015-ös rádióhoz 2 db gombja? vagy arra való gumija?

Köszi

Sajna nekem is jó lenne egy olyan gomb, a jobb oldalim olyan, mintha kutya rágta volna meg. Nincs is kutyám. Amúgy szerintem ugyan olyan a központi zár, nekem cserés volt a jobb elsőben és B1ét raktuk bele. Nem volt 100%-ig pont olyan, asszem más színű volt a műanyag fül rajta, de ennyi, és azóta is teszi a dolgát szó nélkül.

Megosztás:

Sajna nekem is jó lenne egy olyan gomb, a jobb oldalim olyan, mintha kutya rágta volna meg. Nincs is kutyám. Amúgy szerintem ugyan olyan a központi zár, nekem cserés volt a jobb elsőben és B1ét raktuk bele. Nem volt 100%-ig pont olyan, asszem más színű volt a műanyag fül rajta, de ennyi, és azóta is teszi a dolgát szó nélkül.

Meg kicsit más a csatija, be kellett ragasztani kicsúszás ellen.

Megosztás:

A ledeket az ebayről vettem, szinte fillérekért. Pl a T10-es 5 db smd leddel kb 100 forintra jött ki. 200 db extrafényes sima tetejű, úgynevezett flat led (5mm-es) 1800 ft körül volt.

A T10-esek a műszeregységbe ment. Csak kicsit hosszúak voltak, de a lábait kihajtva a műanyag foglalat hosszából le lehetett vágni 2-3 mm-t, és így már gond nélkül bement a helyére. A fényerőszabályozás is rendben működik.

A középkonzol kapcsolóiban csak a világítás lesz ledesítve, a visszajelzés marad égővel.

A magnót még érdekes lesz átmókolni, és az automata fokozatjelzője is különlegesség, mert ott gyárilag smd ledek vannak. Azt még meg kell rendelnem.

Megosztás:

Na ebbe belenyúltam:) hátsó főtengely szimmeringet kellene cserélni a kocsin. :( 2003-as autómata y25-ös.Erről valami leírás hogy hogyan kell?

Gyerekjáték, minimum 2 nagy gyerek kell hozzá mert az automataváltót egyedül levenni nagyon barátságtalan. Ha a váltó lent van akkor citrom és az automata "lendkereke" szintén lecsavaroz és ott a hátsó szimmering. Motorolaj leereszt, szimmeringbe 2 önmetsző csavar behajt ellentétes oldalon, nem megsértve a főtengelyt és/vagy blokkot, majd kihúz, Ha kint van akkor pucolás, új szimmeringre kis olaj, visszaüt megfelelő mélységig. Már mehet is vissza a lendítőcuc, citrom, váltó és ami még le lett ezek miatt szedve.

100%-ig nem biztos hogy jó lesz, mert a szimmering ajka a főtengelyt "megmarhatja - csak körömmel érezni", ez vezethet át olajat sajnos. Megoldás valami szalag rá, vagy ha kint van a főtengely akkor a gépműhellyel le kell vetetni a hátsó részéből, hogy tökéletesen sima legyen.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.