Omegatd Elküldve November21, 2012 Megoszt Elküldve November21, 2012 Ha elindul, akkor mi tiltana le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 Ha elindul, akkor mi tiltana le? a rencccer :) és aktiválódik a katapultülés is, aztán meg az önmegsemmisítő :D amúgy ez mind le van írva asszem a kezelési könyvben. persze istenőrizz, nem azt mondom hogy el kell olvasni, de azért egy autó nem egy kenyérpirító, megéri rászánni legalább pár percet, hogy átnyálazza az ember... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 A kenyérpirítóra is. Kellemetlenül meleg ha üzem közben beledugod az ujjadat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 A kenyérpirítóra is. Kellemetlenül meleg ha üzem közben beledugod az ujjadat. :D Vagy esetleg más kiálló testrészt... :P Ja, és azon kívül hogy meleg, még elengedni is nehéz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve November23, 2012 Megoszt Elküldve November23, 2012 a távirányítóban sérült az egyik panel.azt mondta az elektromos 6000ft-ért megcsinálja. a nyitás nem működik. lezárni lezár. most az ajtón keresztűl megy a behatolás az autóba. attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November24, 2012 Megoszt Elküldve November24, 2012 Vagy esetleg más kiálló testrészt... :P Ja, és azon kívül hogy meleg, még elengedni is nehéz :D Sajnos az Omega nem ilyen. Bár jó lenne, mert égett kézzel nem tudna gépelni a sok tudatlan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November24, 2012 Megoszt Elküldve November24, 2012 a távirányítóban sérült az egyik panel.azt mondta az elektromos 6000ft-ért megcsinálja. a nyitás nem működik. lezárni lezár. most az ajtón keresztűl megy a behatolás az autóba. attila miért eddig hol hatoltál be az autóba? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November24, 2012 Megoszt Elküldve November24, 2012 miért eddig hol hatoltál be az autóba? :D Ilyenkor nincs válasz, csak a tarhálás megy ezerrel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 most az ajtón keresztűl megy a behatolás az autóba. attila Érdekes, én iss ott szoktam. Lehet, én iss rosszul csinálok vmit??!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Érdekes, én iss ott szoktam. Lehet, én iss rosszul csinálok vmit??!! Tetőablakon keresztül teraszról is lehet :D Megspórolod vele a lépcsőzést :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November27, 2012 Megoszt Elküldve November27, 2012 Tetőablakon keresztül teraszról is lehet :D Megspórolod vele a lépcsőzést :D vagy a padlólemezen vágott csapóajtón :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve November29, 2012 Megoszt Elküldve November29, 2012 viccessek a hozzászólások. az ajtón keresztűl huppanok be én is, de a zárat manuálisan nyitom. egy kis elírás. elnézést. A tarhálás megy ezerrel.... mire értette a nagytudású szimpatikus Úriember? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November29, 2012 Megoszt Elküldve November29, 2012 12126 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kazsemestor Elküldve December6, 2012 Megoszt Elküldve December6, 2012 Sziasztok! Lambdaszonda hibát ki lehet valahogy deríteni? Műszerfalra kirakja olyankor a checklámpát? Nagyon sokat eszik városban a kocsi és gyanakodom... Alapjárat szépen muzsikál,lehet,hogy mégsincs gond a szondával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve December7, 2012 Megoszt Elküldve December7, 2012 Sziasztok! Lambdaszonda hibát ki lehet valahogy deríteni? Műszerfalra kirakja olyankor a checklámpát? Nagyon sokat eszik városban a kocsi és gyanakodom... Alapjárat szépen muzsikál,lehet,hogy mégsincs gond a szondával? -Igen,ki -Igen,ki -Ezt passzolnám -Valószínű,hogy nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve December7, 2012 Megoszt Elküldve December7, 2012 Sziasztok! Lambdaszonda hibát ki lehet valahogy deríteni? Műszerfalra kirakja olyankor a checklámpát? Nagyon sokat eszik városban a kocsi és gyanakodom... Alapjárat szépen muzsikál,lehet,hogy mégsincs gond a szondával? Oszcilloszkóppal igen, lehet hogy lassú már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December8, 2012 Megoszt Elküldve December8, 2012 Sziasztok! Lambdaszonda hibát ki lehet valahogy deríteni? Műszerfalra kirakja olyankor a checklámpát? Nagyon sokat eszik városban a kocsi és gyanakodom... Alapjárat szépen muzsikál,lehet,hogy mégsincs gond a szondával? Ha csak döglődik, akkor nincs lámpa, de diagnosztikával meg lehet nézni. Lámpa csak teljesen halott szondánál világít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December8, 2012 Megoszt Elküldve December8, 2012 Az normális, hogy az ülésfűtés szétégeti a seggem? :D Viccet félretéve, a tünet a következő, egy idő után feltűnően elkezd forrósodni az ülés bal oldala, de annyira, hogy azonnal ki kell kapcsolnom, mert tényleg éget. Biztosíték még nem égett ki, de amperszeg már volt az ülés felől. Fűtőbetét cserés, vagy van más megoldás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wildboy22 Elküldve December8, 2012 Megoszt Elküldve December8, 2012 hello!nemrégiben volt szervizelve a kocsim egy 2.5 v6 os szelepfedél tömitést kellett cseréni mert befolyt az olaj a gyergyák közé és nem ment pár hengerem azóta nem tudok vele normálisan gyorsitani ha gázt adok elkezd fuldokolni meg szaggatni!ha nagyon ovatosan adom neki a gázt akkor tudok csak vele normálisan menni!kérdeztem már pár embert és azt mondták h lehet h a keverékkel lehet a gond h tul sok benzint kap és nem birja elégetni és azért van ez!lehet h aki szervizelet az valamit elállitott rajta vagy valamit rosszul rakott össze?mit tudok etzzel csinálni?arra gondoltam h beméretem müszerrel mert már nem tom h hova nyuljak h jó legyen!valaki tippet tudna adni?elöre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wildboy22 Elküldve December8, 2012 Megoszt Elküldve December8, 2012 jah és a checklámpám folyamatosan jelez azóta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December8, 2012 Megoszt Elküldve December8, 2012 Az normális, hogy az ülésfűtés szétégeti a seggem? :D Viccet félretéve, a tünet a következő, egy idő után feltűnően elkezd forrósodni az ülés bal oldala, de annyira, hogy azonnal ki kell kapcsolnom, mert tényleg éget. Biztosíték még nem égett ki, de amperszeg már volt az ülés felől. Fűtőbetét cserés, vagy van más megoldás? Elvileg van benne hőérzékelő, ami lekapcsol. Az hogy csak az egyik fele meleg, arra utal, hogy össze van gyűrődve a fűtőbetét. Ha nem bőrös, akkor ki tudod cserélni a betétet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 jah és a checklámpám folyamatosan jelez azóta! Akkor legelőször a hibatárolót kéne kiolvasni.................... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 Akkor legelőször a hibatárolót kéne kiolvasni.................... Vagy inkább visszavinni a kóklerhoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 Elvileg van benne hőérzékelő, ami lekapcsol. Az hogy csak az egyik fele meleg, arra utal, hogy össze van gyűrődve a fűtőbetét. Ha nem bőrös, akkor ki tudod cserélni a betétet. Fűtőbetétcsere lesz. Ha bőrös akkor is cserélhető...csak lassabban fűt át. A gyári betét kerülendő az ára miatt (ülőfelületre 20+ ezer), túrd meg az aukciós oldalakt szokott lenni audi meg bmw szénszálas betét, azt tedd bele, kéz alatt ez olcsóbb és többet nem is lesz baj sztem vele, én kb 4 éve csináltam meg bőrösön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 hello!nemrégiben volt szervizelve a kocsim egy 2.5 v6 os szelepfedél tömitést kellett cseréni mert befolyt az olaj a gyergyák közé és nem ment pár hengerem azóta nem tudok vele normálisan gyorsitani ha gázt adok elkezd fuldokolni meg szaggatni!ha nagyon ovatosan adom neki a gázt akkor tudok csak vele normálisan menni!kérdeztem már pár embert és azt mondták h lehet h a keverékkel lehet a gond h tul sok benzint kap és nem birja elégetni és azért van ez!lehet h aki szervizelet az valamit elállitott rajta vagy valamit rosszul rakott össze?mit tudok etzzel csinálni?arra gondoltam h beméretem müszerrel mert már nem tom h hova nyuljak h jó legyen!valaki tippet tudna adni?elöre is köszönöm! Nem lehet hogy nem sikerült megfelelően visszadugni a gyertyakábeleket?? Vagy áthúzott oszt oda a trafó.. Mindenképpen nézd meg, hogy amit szétszedett azt jól rakta -e össze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts