Gabo Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 Amúgy meg: már régóta gondolkodom, hogy miért írja Omegatd az is-t ISS-nek? :confused: sztem kiment az világűrbe, megnézni a nemzetközi űrállomást... (International Space Station) - más lehetőség nincs... és azér ír magasról, mert valóban baromi magasan van :))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 elhiszed, hogy nem olvasok bele minden topikba csak azért, mert régi motoros vagyok? Ide is véletlen trolkodtam be (bár jó volt a műsor) - annyira nem érdekel, hogy visszaolvassak - bár egy kis savazást érzek szavaidban :evilgrin: nagyeszű sündisznócska :evilgrin: Tee, bohóc, te! :D :P Amúgy Gabo lelőtte a poénomat, pont ezt akartam írni :D Amúgy #2, nem is az olvasás a lényeg, hanem a kép, az ISS-ről :) Néztem, de nem találom a posztot, valami miatt a képek meg nem jönnek be innen a céges gépről. Otthonról viszont látom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 Tee, bohóc, te! :D :P :D amúgy egy rugóra jár az agyunk, én is az űrállomásra gondoltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 Én csak 1 dolgot kérnék. Éljetek békében egymás mellett. ui: a másik, hogy TD légyszíves ne percenként írj hozzászólást, ha úgyis egymás után több hozzászólásra reagálsz. Használd a fórumot úgy, ahogy kell. Régi motorosként tudnod kell, miként lehetséges egy hozzászólásban többre is válaszolni. Köszi! ;) A kedves modit meg amúgyISS arra kérném, hogy tegye a dolgát, és inkább erre figyeljen a popcorn helyett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 Bocs Maci, de ezt muszáj :ninja: (J0hnny helyett is :ninja: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FürgeTeknős Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 "Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." Úgy gondolom, itt az ideje visszafele kapaszkodnom Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április19, 2012 Megoszt Elküldve Április19, 2012 Ma öcsém Omegájának ABS-ére néztem rá, mert menet közben mindig hibát jelez. Kibányásztam a csatlakozót, de nem láttam korróziónak nyomát. Elolvastam, mit ír a TIS, és ott szó van róla, hogy ha eltérő átmérőjű gumik vannak az autón, az befolyásolhatja az ABS működését. Elvileg ötször fel kell gyorsítani 100-120-ra, majd gurulva lassítani 70-re, így megtanulja az eltérést. Mivel a hiba rögtön a nyári gumik felszerelését követően jelentkezett, (az első gumi 215/45-17 a hátsó 225/55-17 ) esélyes, hogy nála ez a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április19, 2012 Megoszt Elküldve Április19, 2012 Ma öcsém Omegájának ABS-ére néztem rá, mert menet közben mindig hibát jelez. Kibányásztam a csatlakozót, de nem láttam korróziónak nyomát. Elolvastam, mit ír a TIS, és ott szó van róla, hogy ha eltérő átmérőjű gumik vannak az autón, az befolyásolhatja az ABS működését. Elvileg ötször fel kell gyorsítani 100-120-ra, majd gurulva lassítani 70-re, így megtanulja az eltérést. Mivel a hiba rögtön a nyári gumik felszerelését követően jelentkezett, (az első gumi 215/45-17 a hátsó 225/55-17 ) esélyes, hogy nála ez a gond. Vazze ezek a méretek meg hogy? :o alapméreten kb 9% az eltérés!... Én legalább arra figyelek, hogy az átmérő kb jó legyen - 235/45-17 - 265/40-17 :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április19, 2012 Megoszt Elküldve Április19, 2012 Vazze ezek a méretek meg hogy? :o alapméreten kb 9% az eltérés!... én legalább arra figyelek, hogy az átmérő kb jó legyen - 235/45-17 - 265/40-17 :P :D Sajnált kiadni pénzt 4 egyforma gumira. A hátsók ingyen voltak az elsők meg piti pénzért. Mondtam neki, hogy vigye vissza az elsőket és hozzon helyettük nagyobbat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április19, 2012 Megoszt Elküldve Április19, 2012 Sajnált kiadni pénzt 4 egyforma gumira. A hátsók ingyen voltak az elsők meg piti pénzért. Mondtam neki, hogy vigye vissza az elsőket és hozzon helyettük nagyobbat. Én ezt értem, de akkor az elsőket elswappoltam volna :P... Baromi nagy a különbség... Monjduk az A Omegára az utóbbi időben én is csak 80% körüli gumit -párban - veszek - minek új- eddig se futott sokat, most meg nincs is már aki használja :( - egyelőre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky Elküldve Április20, 2012 Megoszt Elküldve Április20, 2012 sziasztok! írtam a múltkor hogy tönkrement a főfékhengerem. meg lett csinálva a mai nap hála istennek.36 pénbe kerűlt a jobb hátsó rugó cseréje+főfékhenger csere+az olaj fullba lecseréve és volt egy kis ajtó lógás állítás is. most :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 sztem kiment az világűrbe, megnézni a nemzetközi űrállomást... (International Space Station) - más lehetőség nincs... és azér ír magasról, mert valóban baromi magasan van :))) Nem nyert. Igaziból a története a lényeg, amit majd személyesen el ISS fogok mesélni. De minden jó történetnek az alapja egy Omega. Egy kISS segítség: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Nem nyert. Igaziból a története a lényeg, amit majd személyesen el ISS fogok mesélni. De minden jó történetnek az alapja egy Omega. Egy kISS segítség: Mi az hogy nem nyert? Az űrcsiklód neve ISS, mi ebben a meglepő? :D Amúgy kitől szoktál repülési engedélyt kérni? Houston vagy Bajkonur? Egy vicc: Cessna 152: "A repülési szint: FL3700." (gy.k.: FL3700 = 370000 láb = kb. 113km.) Irányító: "Vettem, kérem hívja a Houston-i űrközpontot!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Mi az hogy nem nyert? Az űrcsiklód neve ISS, mi ebben a meglepő? :D Amúgy kitől szoktál repülési engedélyt kérni? Houston vagy Bajkonur? Egy vicc: Cessna 152: "A repülési szint: FL3700." (gy.k.: FL3700 = 370000 láb = kb. 113km.) Irányító: "Vettem, kérem hívja a Houston-i űrközpontot!" Ez nem csörgőkígyó, nem gyanús Gabo??!! :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Ez nem csörgőkígyó, nem gyanús Gabo??!! :evilgrin: Oh a Sidewinder-re gondolsz? Nem, ez az azt hordozó űrcsikló :D (ha nem érted nem baj, de van benne némi maró intrika :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Ez nem csörgőkígyó, nem gyanús Gabo??!! :evilgrin: Csörgőkígyó? Te áruló!!! Az előző Omegád milyen motorral volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Oh a Sidewinder-re gondolsz? Nem, ez az azt hordozó űrcsikló :D (ha nem érted nem baj, de van benne némi maró intrika :D :D ) Értem, de a kocsi sem az enyém, sőt nem ISS volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Ez nem csörgőkígyó, nem gyanús Gabo??!! :evilgrin: Ohh vazz most esett le, ahogy TD motorozott... nem is figyeltem, de ez tuti vmi V6 dízel.. egy kollégám szerint az Omegákba V6 dízel volt... és sehogy nem tudtam lebeszélni a hülyeségéről, jól összekaptunk, és még én voltam a hülye.. bár igaz, életében 3 Omegát látott- kívülről... Értem, de a kocsi sem az enyém, sőt nem ISS volt... Ő.. izé a marásra gondoltam :D..... aztán vond le a következtetéseket :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Ohh vazz most esett le, ahogy TD motorozott... nem is figyeltem, de ez tuti vmi V6 dízel.. egy kollégám szerint az Omegákba V6 dízel volt... és sehogy nem tudtam lebeszélni a hülyeségéről, jól összekaptunk, és még én voltam a hülye.. bár igaz, életében 3 Omegát látott- kívülről... A kollégádat jól el kellene verni, mint a lovat. A hülye ember nem ért a szóból, csak a verésből, mint az állatok. Bár itt a fórumon ISS egyre több az olyan, aki nem ért a szóból sem... Ő.. izé a marásra gondoltam :D..... aztán vond le a következtetéseket :D :D Megtörtént... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Csörgőkígyó? Te áruló!!! Az előző Omegád milyen motorral volt? Milyen áruló?! Én szeretem a dízelt most iss. Amikor megvolt, a sajátomat iss lekígyóztam öcsi!! :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Hülye ő így is, minek bántsam.. tudod az indiánok sem bántották a lükéket, veri a Manitu eléggé őket anélkül is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Milyen áruló?! Én szeretem a dízelt most iss. Amikor megvolt, a sajátomat iss lekígyóztam öcsi!! :smartass: most miért kell ez? olajkályha azt kész... :P :D .... én is dízeleztem., és? utálom is már :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Milyen áruló?! Én szeretem a dízelt most iss. Amikor megvolt, a sajátomat iss lekígyóztam öcsi!! :smartass: Mi az, hogy öcsi! A tied sem hiszem, hogy csörgött volna. Akkor? Miért nem lehet simán dízelnek nevezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Hülye ő így is, minek bántsam.. tudod az indiánok sem bántották a lükéket, veri a Manitu eléggé őket anélkül is :D Naja! bár nem egyértelmű, mert ha lüke ISS, meg indián ISS, akkor ő a Golyóstoll... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 most miért kell ez? olajkályha azt kész... :P :D .... én is dízeleztem., és? utálom is már :D :D Na itt meg a másik. Mért olajkályha? Na mindegy. Mondtam már, kinek gázolaj, kinek benzin, kinek etanol, van akinek kerozin... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts