Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

morg

Recommended Posts

Itt minden annak számít. Repülsz nemsokára...

TD!

Neked mért kell állandóan csinálni a hangulatot?

Ha visszaolvasol akkor akár azt is láthatnád, hogy 1 hét alatt amig Te nem voltál errefelé addig szép, és nyugalom volt itt.

Jó ez Neked?

Megosztás:

TD!

Neked mért kell állandóan csinálni a hangulatot?

Ha visszaolvasol akkor akár azt is láthatnád, hogy 1 hét alatt amig Te nem voltál errefelé addig szép, és nyugalom volt itt.

Jó ez Neked?

most miért baj, hogy barátilag figyelmeztette a barátját erre? :devlish: :devlish: :lol: :D

Megosztás:

Má' a viccet, meg a finom csipkelődést se értik, eghh...

Főleg,hogy a nagy nyugalom inkább a karácsony miatt volt,mert a kutya se volt erre............ :lol:

De akkor ez csak vihar előtti csend volt.............. :D

Gabo!

Ezt most Te sem gondolod komolyan. ugye?

... A többit rád-bízom kedves Uhuhu...

Megosztás:

Mindjárt repülsz te is! :lol:

Kezdem úgy érezni (sose voltam egy nagy közösségi tag), hogy tényleg nem vagyok idevaló. De nekem mindig is bajom volt azokkal akik betűre próbálnak betartatni valamit, mindenféle rugalmasság és humor nélkül...

A mai nap egyenlege amúgy elég negatív az ostobákat összeszámolva...

Azért Ákos a TE figyelmedet is felhívnám - mint Te felhívtad TD figyelmét arra, hogy ő gerjeszt - Hogy TE gerjesztesz... Ha nem szólsz vissza, nem szólok vissza... elvileg Te vagy az okosabb, (okos enged...) hisz modi vagy, de igazából semmivel sem vagy különb mint TD, csak mást tartasz igaznak. Ennyi...

És vszínű sohaviszlát...

Megosztás:

Gabo+Airbus=repülés

Ha csak úgy büfizel valamit, ami előre nem volt megbeszélve...fly baby!!! :lol:

Én is humorizéltem közben, olvassatok vissza, de nem kaptam sárga lapot. Még nem.

Rossz (?) hasonlat, de Lendvai Ildike is cenzorként kezdte anno....

Az egész dologból egyet hiányolok: hol van a sértett fél? Mert szerintem MalterKoma inkább röhög most magában, mint sértetten pukkadozna!

Megértem, hogy utaztok TD-re, lehet jobban szeretnétek jegelni, mert ha ő nem lesz, majd jönnek újak.

Éééééés akkor mi van? Egy éven belül kihullik az újak ... majdnem kétharmadot írtam, de azt úgysem lehet! Akkor legyen 66%.

És az újak is csak egy dologért jönnek: ingyen tanácsért! Ha néhány mégis marad, ismerkedik, barátkozik, talán rendszeres fórumozó lesz, esetleg majd ők adnak tanácsokat később. Nagy számokban nem kell gondolkodni, kb. ennyi ujj van egy kezemen... és nem vagyok mutáns, tehát fünf.

Ahogy sejtem, ennyi régi ugyanakkor eltűnne a ködben.... könnyek nélkül.

Megosztás:

Kezdem úgy érezni (sose voltam egy nagy közösségi tag), hogy tényleg nem vagyok idevaló. De nekem mindig is bajom volt azokkal akik betűre próbálnak betartatni valamit, mindenféle rugalmasság és humor nélkül...

A mai nap egyenlege amúgy elég negatív az ostobákat összeszámolva...

Azért Ákos a TE figyelmedet is felhívnám - mint Te felhívtad TD figyelmét arra, hogy ő gerjeszt - Hogy TE gerjesztesz... Ha nem szólsz vissza, nem szólok vissza... elvileg Te vagy az okosabb, (okos enged...) hisz modi vagy, de igazából semmivel sem vagy különb mint TD, csak mást tartasz igaznak. Ennyi...

És vszínű sohaviszlát...

az a helyzet, hogy én idáig értelmes srácnak tartottalak, de lassan ezt elfelejtem igérem...

reggel van még :lol: majd megfoglmazom, és válaszolok.... )

ennek a hozzászólásnak az volt a lényege, hogy jelezzem, hogy olvastam, és készülök rá válaszolni....

Megosztás:

Az egész dologból egyet hiányolok: hol van a sértett fél? Mert szerintem MalterKoma inkább röhög most magában, mint sértetten pukkadozna!

Én egyáltalán nem vagyok sértett fél. A fejünk felett meg a semmiről megy a vérre menő diskurzus...

És télleg azt érzem én iss, hogy a modi (iss) azt erőlteti, hogy balhé legyen az egérkakiból.....

Megosztás:

Itt a példa, hogy Omegát nem csak találkozós autónak lehet használni: http://www.vezess.hu/hirek/arokban_vegezte...csempesz/34753/

lépcsőshátúval cigit csempészni!? :D :devlish: :devlish: :icon13: :icon13:

amatőr... :lol:

donornak meg kéne venni :D B) :D :D :D

bár a magyar autópiacot ismerve fog ez még futni, kevés km-el, első, nemdohányzó, hölgy tulajdonostól, aki garázsban tartotta, és vezette a szervizkönyvét :D :D :D :D :D

Megosztás:

lépcsőshátúval cigit csempészni!? :D :devlish: :devlish: :icon13: :icon13:

amatőr... :lol:

donornak meg kéne venni :D B) :D :D :D

bár a magyar autópiacot ismerve fog ez még futni, kevés km-el, első, nemdohányzó, hölgy tulajdonostól, aki garázsban tartotta, és vezette a szervizkönyvét :D :D :D :D :D

:D :D :D Ismerem a járást, engem is meszeltek már le párszor ott a rendőrök, de sosem néztek be a kocsiba, csak a papírokkal foglalkoztak. A vas fullra lehetett rakva cigivel, még az utastér is hogyha nem akart megállni. Totál amatőr lehetett.

Megosztás:

Sziasztok,

Igazabol uj vagyok a forumon de egy olyan gondom van hogy a kocsi 4 napja áll, Párom leparkolt vele es azota a kulcsal nyitni nem lehet. Kulcsbol 1 van mert a masik hibás. az egyetlen zár az hibás az auton mert az elozo tulajdonosanal tönkretehetek.

Tehat kulcsra nem reagal illetve a zárral sem lehet nyitni:((

Omega B 2000-es TD 2.5. Tanács vagy rajz vagy segitseg mert mar karoszerias is azt mondta üvegtöréssel tudn bejutni:((((

Köszönöm!!!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.