Omegatd Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 A fórumot folyamatosan olvasom, és én leszek az első aki belép a klubba mihelyt tisztul egy kicsit a légkör. Megkockáztatom nem vagyok egyedül. S hogy mikor kinek van igaza? Szerintem annak van igaza aki nem tapló a másikkal bármennyire is helytálló szakmailag amit mond. De a friss nick az lehet lusta, tapló, meg köcsög és anyázhat a régiekre, igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Az ok-okozatot kicsi összekeveritek, nem először és vszínű nem utoljára... "akkor lépek be stb stb"... lépj be és utána teljes jogú tagként követelheted az ilyen renitens alakok, mint én, megregulázását... akkor veszel majd kenyeret, ha majd lemegy az ára?... várhatsz... No meg az, hogy szép is lenne, ha az újak mondanák meg a törzstagoknak, hogy mi és hogyan legyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vectra 2.5 Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Ne is maradj senkinek adósa! Hogy milyen unalmas az ilyen kis fenyegetőző bohócok buta beírásai. Tisztára megijedtem megint. Na mindegy. Számodra nem jött át a lényeg! Vésd az agyadba! A fórum nem ingyenszervíz!!! Én még nem kértem soha az ingyenszervízből. VISZAÓLVASOK ez a szabály. Teccik hogy,ember modjára reagálsz. Nem fenyegetőztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vectra 2.5 Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 De a friss nick az lehet lusta, tapló, meg köcsög és anyázhat a régiekre, igaz? Én nem láttam olyat hogy valaki friss nickel anyázott volna.... Szerintem mindenki megadja a régieknek járó tiszteletet...ám ha valakibe belerugnak had védje meg magát legyen az 32-es vagy 6514-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Hm... emberi hang tőled? Kicsit fura. Hát akkor a válaszok: Megkaptad a legelején is, utáne kezdted az arcoskodást és a hangulatkeltést, nem emlékszel? Pedig az írás megmarad... 1. Kapjál! 2. ha neki beválik a hidegindítózás akkor engem nem érdekel tovább. 3. mindenki a saját autójának a bajnoka. Az adalék pl. millióknak segített. Nekem is. 1. Nem biztos, hogy jó lenne, mert akkor sokan ki lennének moderálva... 2. Akkor normális. Ezt kell csinálni, megjavítás helyett. Nem baj, hogy veszélyes? 3. Milyen adalékok? Mint a hűtőtömítő, amitől majd 4-5 év mulva durrognak el a hűtők és radiátorok, vagy az egyéb tömítők, mint hidrotőke adalék, amitől megfekszik az olajpumpa és csapágyas lesz a vas... Senkinek nincs joga fikázni a másikat azért, mert így vagy úgy bánik az Omegájával, vagy azért, mert csak keveset tud még róla. Van aki 94-ben kezdett Omegázni van aki csak most kezdi a szakmát. És akkor van valami? Hát nincs. Ha valami nagyon sütit kérdezek kérlek na reagálj rá, az sokkal jobb, mintha lealáznál. Szerintem ezt sok fórumozó nevében is mondhatom. Aki meg vett egy szart egy neppertől vagy üti-vágja a vasat aztán meg idejön sírni arra még mindig nem kötelező reagálni, pusztán azok kedvéért akik kulturált fórumozásra vágynak. De bárkit elküldhetsz a faxba priviben is miután esetleg megbántott... Most tényleg nem érted, vagy nem akarod érteni? Persze, mindenkinek jogában áll hülyének lenni. Jogában áll büszkén hirdetni is magáról. Na de amikor a fejére olvassák, hogy az, akkor nem kell megsértődni. Akkor miért nem vállalja büszkén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Én ugyanazt képviselem mint TD, csak soxor inkább nem írom le.... Még vannak néhányan. Ebből is látszik, hogy szencsére mindenki nem hülyült el teljesen... Lehet fúrni, faragni, csak utána felesleges sírni. Minek kérdez vki, ha úgyse hallgat a jótanácsra... Pontosan, de egyszerűbb okoskodni... nekem pl most behalt a 2 szintszabályzós hátsó lengéscsillapítóm... Raj azt mondja, nem javítható... most ha kicserélem simára, és fél é múlva meg eltörnek a rugók, de itt megkapom, hogy ne sajnáljam a 100e/db árat a csillapítóra mert később megbánom, és nem hallgatok rá.. és visszajövök sírni, ki a hülye? ők vagy én?... Ha jól emlékszem fel lehet újittatni, bár lehet, hogy az is horror árban. Viszont ha nem cuccolsz sokat, akkor kicserélheted simára, bírnia kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Ha jól emlékszem fel lehet újíttatni, bár lehet, hogy az is horror árban. Viszont ha nem cuccolsz sokat, akkor kicserélheted simára, bírnia kell... Nem lehet újítani. legalábbis Raj ezt mondja, márpedig nem ma kezdte, ezért hiszek neki... ez a baj, hogy kiszámíthatatlan.. 90%ban üres, de ha meg pakolok akkor fullra... majd összevakarom a vizsgára azt a 2 kilót :lol:... vagy addig kap 2 simát, aztán majd ha hazajövök akkor.. meglátom... a baj, hogy a 265 nem megy alá szintszabályzás nélkül ill nagy az esélye, hogy lemarja a széleit... a fő gond a rugó, mert a szinszabályzós rásegít a rugóra, és ki tudja az most milyen állapotban van. Ha nem most, majd tuti kap eredetit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Én még nem kértem soha az ingyenszervízből. VISZAÓLVASOK ez a szabály. Teccik hogy,ember modjára reagálsz. Nem fenyegetőztem. Nekem úgy jött át, akkor bots! De a leírt szöveg makacs, mindjárt visszanézem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Én nem láttam olyat hogy valaki friss nickel anyázott volna.... Szerintem mindenki megadja a régieknek járó tiszteletet...ám ha valakibe belerugnak had védje meg magát legyen az 32-es vagy 6514-es. Pedig ezen a fórumon is van jó pár. Az indexes fórumon meg több százas a tábor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Eddig nem voltunk nagyon csesztetve, de azért illene az ostoba kérdéseket feltevőket, hülyeségeket írogatókat és visszaolvasni képtelen gyökereket is szankcionálni... Szerintem sem velünk van a baj, de ezt nem mindenki gondolja így... Sajnos nem. Látod én is áldozatul estem, sőt kitiltással vagyok megijesztve... hopp beleolvastam, és válaszolok. 1.) Vannak azok is. Csak valahogy kevesebbet kell foglalkozni velük, mint veletek... 2.) Csak szerintetek nem veletek van a baj, mindenki más szerint igen. Sőt főképp azok gondolják így akik néha néha elolvassák ezt a hányást amit itt müveltek. dolgozó lány okosok vagytok, iszonyat szakértelmetek van ( ezzel nincs is baj ) , viszont cserébe mindenkit leugattok, lehurrogtok, leanyáztok. És hogy hogynem csak az omega B fórumban van így. Elhiszem hogy a többi omegás fórum megdöglött, hisz kinek van kedve ott fórumozni ha állandóan leköpködnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Ááááááááá,az olyan lenne,mintha Vityát kihajítanák a parlamentből. TD a leltár része,nélküle nincs fórum.Pont azért,mert senki számára nem közömbös.Ha meglátom a nickjét utolsó hozzászólóként már kattintok is a témára. Én pont az ellenkezőjét gondolom: TD miatt nincs fórum. Sehol. olvasgasd csak vissza az utolsó 20-30 hozzászólását.... Egy ide beeső embernek van szüksége erre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 De mégsem mindenki így gondolkodik. Bár az évek alatt sok ellenségre tettem szert... Pedig nem mindig jó dolog megmondóembernek lenni. Szükséges, de ezzel inkább ellenségeket lehet szerezni. Van egy rossz szokásom, lassan 10 éve mindenhol ezt a nicket használom. A Vateráról ki vagyok tiltva, a moderatúra hajthatatlan, valszeg ott is régi ellenségbe botlottam, pedig 2004-es volt a nickem, amit bannoltak. Az indexen is repült a nickem, pedig majd 10 éves volt. A moderatúra, kamu indokokkal rootolta, azóta a modik egymásra mutogatnak, mert nincs gazdája, ki rootolt, sőt, most már olyanokat hazudnak, hogy modit fenyegettem. Úgyhogy ki lehet bárkit hajítani, semmi sem számít. Olyan lett a netes társadalom és a fórumok is, mint a való élet. Tisztesség, tisztelet, alázat az sehol, mindegy takonynak akkora arca van, hogy nem fér be az ajtón. A baj, hogy a taknyok hatalmat is kaptak... el kéne gondolkozni. a Vaterán 6-7 éves a nickem. azindexen van vagy 8-10. Soha sehonnan nem tiltottak ki. Hogy is létezik ilyen??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Maradjon a kerítés magsító de a kutyát szerintem kössük meg. Ha valaki átesne rajta esetleg ne menjen el a kedve az autó típusától ISS. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Erőt veszek magamon és kipróbálok valamit. Akkor feltennék neked néhány kérdést. Fontos, hogy válaszolj rá. 1. Mit szólnál ha kapnék moderátor jogot? 2. Ugye akkor normális dolog az, hogy a hidegindítót bekötjük az MV6 légszűrőjébe és használjuk?!? 3. Igazi gondos odafigyelő Omegás az, akinek behal a kuplungja, valamint a hidrotőke csattogást adalékokkal oldja meg? 1.) szerintem nem fogsz 2.) attól még nem büdös suttyó paraszt az ember, max nem ért hozzá, vagy / és csóró hogy megjavitsa, vagy ezt hallotta látta valahol, és megpróbálja. 3.) elöző sor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Senkinek nincs joga fikázni a másikat azért, mert így vagy úgy bánik az Omegájával, vagy azért, mert csak keveset tud még róla. itt a lényeg Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Pontosan. Mindegyik Omegás fórum behalt, vagy haldoklik. Igaziból ez is, de nem csak ez, az egész MOTE haldoklik. Még talán az omegaclub, úgy ahogy bírja, immár több, mint 8 éve... gondolkozz el gyorsan. Mindenhol megjelentél, osztod az észt. hol a hiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 De a friss nick az lehet lusta, tapló, meg köcsög és anyázhat a régiekre, igaz? én a hozzászólások alapján a forditottját olvastam ki a csillagok állásából. Idejött, kérdezett, baromságot, te leanyáztad. ( egyszóval köszöntötted :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 egyszerüen borzadvány, hogy mi van itt. most vagy velem van a hiba, vagy nem tudom, lehet hogy nekem kéne máshová járnom fórumozni.... Bár az a helyzet hogy a fórum többi topikjában minden a legnagyobb rendben folyik ugyhogy nem tudom.... Karácsonyi ajándékként: Ha mégegy alkalommal ilyen jellegü társalgás kezdődik itt a fórumon, aki résztvett benne hozzászólásmegvonást kap ajándékba, illetve nem is: a moderátorok átnézése és engedélyezése után fog tudni megjelenni a hozzászólás. Akinek nem tetszik, az csináljon saját, és privát, és zárt fórumot. Privát üzeneteket nem kérek, ez egy lerágott csont, nincs kedvem levelezni róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Nem akarok beleszólni, csak csendben BOLDOG KARÁCSONYt kívánok mindenkinek és már megyek is díszíteni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Én pont az ellenkezőjét gondolom: TD miatt nincs fórum. Sehol. olvasgasd csak vissza az utolsó 20-30 hozzászólását.... Egy ide beeső embernek van szüksége erre? Nekem soha nem volt vele problémám,a legelső kérdésnél se.Nem tudom,talán mert a szakmám miatt nem is tudnék eget rengető baromságot kérdezni.Viszont a konkrét típust annyira nem ismertem(2.5TD)és mivel neki ilyen van ősidők óta,megkérdeztem.Kulturáltan,értelmesen persze.Válaszolt,megbeszéltük,autó összeállt,már valami kőműves brigád öli.Szóval ne mondja nekem senki,hogy TD-vel nem lehet szót érteni,csak egy kicsit meg kell ismerni és a megfelelő módon kérdezni.Mint ahogy minden embernek megvan az a stílus amit elfogad másoktól. A magas hülyeségi koncentráció ebben a topikban arra vezethető vissza,hogy a hasonló korú,évjáratú autók között a B Omega a legolcsóbban beszerezhető.Csak az átlag láma tudása véget ér az árcédulánál,arra nem is gondol,vajon miért ez a nagy különbség a kategóriatársakhoz képest.Aztán amikor jön az első hengerfej,adagoló vagy gyújtáshiba,azt se tudja merre van arccal.A szivatósabb elektromos hibákról ne is beszéljünk.Jön elsírja magát,teljesen általános hibákról kérdez,ahelyett,hogy visszaolvasna.A legegyszerűbb dologról,hogy szerelőhöz viszi nem is elmélkedik,pedig egy árajánlat nem kerülne semmibe(normális helyen). Amúgy Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vectra 2.5 Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 egyszerüen borzadvány, hogy mi van itt. most vagy velem van a hiba, vagy nem tudom, lehet hogy nekem kéne máshová járnom fórumozni.... Bár az a helyzet hogy a fórum többi topikjában minden a legnagyobb rendben folyik ugyhogy nem tudom.... Karácsonyi ajándékként: Ha mégegy alkalommal ilyen jellegü társalgás kezdődik itt a fórumon, aki résztvett benne hozzászólásmegvonást kap ajándékba, illetve nem is: a moderátorok átnézése és engedélyezése után fog tudni megjelenni a hozzászólás. Akinek nem tetszik, az csináljon saját, és privát, és zárt fórumot. Privát üzeneteket nem kérek, ez egy lerágott csont, nincs kedvem levelezni róla. Így kell ezt...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 hopp beleolvastam, és válaszolok. 1.) Vannak azok is. Csak valahogy kevesebbet kell foglalkozni velük, mint veletek... 2.) Csak szerintetek nem veletek van a baj, mindenki más szerint igen. Sőt főképp azok gondolják így akik néha néha elolvassák ezt a hányást amit itt müveltek. dolgozó lány okosok vagytok, iszonyat szakértelmetek van ( ezzel nincs is baj ) , viszont cserébe mindenkit leugattok, lehurrogtok, leanyáztok. És hogy hogynem csak az omega B fórumban van így. Elhiszem hogy a többi omegás fórum megdöglött, hisz kinek van kedve ott fórumozni ha állandóan leköpködnek? TD nem volt az Omega 4ever-ön - Flowa féle verzióban... egyszerűen nem volt ideje senkinek vinni az admin melókat, mint regelések stb szal ez NEM igaz :lol: Bocs Ákos, de van mikor mellélőttök... akkor olvass vissza és nézd meg mikor is merült fel először, hogy legyen az Omega B topik is zárt, csak klubtagoknak. De ha nem tetszik a stílusunk, akkor nyugodtan ki lehet tenni az Omegásokat, majd megoldjuk valahol, vagy sehol, úgyse mi tartjuk el a klubbot. De akkor ugye el kéne gondolkodni, hogy mitől is vagy jobb, mint az aki "csak" ugat"... hja azért az is fura nem, hogy Zoligsi, meg skyranger is megkapta a magáért, aztán mégis itt van, mert vhogy csak megbeszélték ezt a TD ügyet egymással is, és ha nem csal az emlékezetem ott is voltak az elején be-beszólások. Csak vannak akik felnőnek, vannak akik nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 el kéne gondolkozni. a Vaterán 6-7 éves a nickem. azindexen van vagy 8-10. Soha sehonnan nem tiltottak ki. Hogy is létezik ilyen??? Vhol vmit elrontottál... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 egyszerüen borzadvány, hogy mi van itt. most vagy velem van a hiba, vagy nem tudom, lehet hogy nekem kéne máshová járnom fórumozni.... Bár az a helyzet hogy a fórum többi topikjában minden a legnagyobb rendben folyik ugyhogy nem tudom.... Karácsonyi ajándékként: Ha mégegy alkalommal ilyen jellegü társalgás kezdődik itt a fórumon, aki résztvett benne hozzászólásmegvonást kap ajándékba, illetve nem is: a moderátorok átnézése és engedélyezése után fog tudni megjelenni a hozzászólás. Akinek nem tetszik, az csináljon saját, és privát, és zárt fórumot. Privát üzeneteket nem kérek, ez egy lerágott csont, nincs kedvem levelezni róla. Izé.. Mióta van Omegád? Hja, hogy admini "jogon" jársz ide.. Egyébként akinek nem tetszik, nem kell olvasnia... és lehet az Astrások stb türelme végtelen, nekünk nem... főleg mert van egy oktató atyánk :lol: - De se politika, - se egymás szapulása, szal nyugodtan be lehet zárni a boltot, mert úgy unalmas lesz az élet :D ki lehet tiltani embereket, stb, de még mindig a zártkörűvé tétel lenne az igazi megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 A magas hülyeségi koncentráció ebben a topikban arra vezethető vissza,hogy a hasonló korú,évjáratú autók között a B Omega a legolcsóbban beszerezhető.Csak az átlag láma tudása véget ér az árcédulánál,arra nem is gondol,vajon miért ez a nagy különbség a kategóriatársakhoz képest.Aztán amikor jön az első hengerfej,adagoló vagy gyújtáshiba,azt se tudja merre van arccal.A szivatósabb elektromos hibákról ne is beszéljünk.Jön elsírja magát,teljesen általános hibákról kérdez,ahelyett,hogy visszaolvasna.A legegyszerűbb dologról,hogy szerelőhöz viszi nem is elmélkedik,pedig egy árajánlat nem kerülne semmibe(normális helyen). Amúgy Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!!!!!!!!!! Egyetértek... a Karácsonyi Ünnepekkel is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts