Bioritm Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Szerintem te a B1 Omega ajtajára gondolsz, a B2-nél nincs ilyen markolat, amit le kéne húzni. Igen B1 Omega... elkerülte a figyelmem, hogy neked 2-es van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Fájjon a szívetek nektek is, ne csak nekem! ;) http://www.blocket.se/lund/Opel_Omega_2_6_...m?ca=22&w=2 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Fájjon a szívetek nektek is, ne csak nekem! ;) http://www.blocket.se/lund/Opel_Omega_2_6_...m?ca=22&w=2 ;) Családi autónak nem lenne rossz, csak kár, hogy nincs benne hátsó ülésfűtés, meg nem telefonos :lol:... Vazze, még nem is hoztam össze a gyereket, de már nézegetek ilyeneket.. és dízelt... én... beteg vagyok :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Családi autónak nem lenne rossz, csak kár, hogy nincs benne hátsó ülésfűtés, meg nem telefonos :lol:... Vazze, még nem is hoztam össze a gyereket, de már nézegetek ilyeneket.. és dízelt... én... beteg vagyok :lol: ;) Családi autónak hátsó ülésfűtés? Főleg úgy, hogy még gyerek sincs (tehát ha lesz is ma-holnap, akkor az elkövetkező 10évet ülésmagasítón 'üli le'... Szal a fűtésnek ígyse-úgyse lenne értelme... :lol: Nameg dízel. Drágább lónyál mint a benzin, és ez már nem is lesz másként. Tehát már csak horror éves futás mellett érné meg gázolajjal pancsolni... Főleg mióta a szürke-források is elapadtak... Telefon meg mindig is kihagyható dolog volt. Főleg hogy svédben legálisan lehet menet közben telefonálni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Családi autónak hátsó ülésfűtés? Főleg úgy, hogy még gyerek sincs (tehát ha lesz is ma-holnap, akkor az elkövetkező 10évet ülésmagasítón 'üli le'... Szal a fűtésnek ígyse-úgyse lenne értelme... ;) Nameg dízel. Drágább lónyál mint a benzin, és ez már nem is lesz másként. Tehát már csak horror éves futás mellett érné meg gázolajjal pancsolni... Főleg mióta a szürke-források is elapadtak... Telefon meg mindig is kihagyható dolog volt. Főleg hogy svédben legálisan lehet menet közben telefonálni... ;) Ha jól látom nincs rajta tetőablak...ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Ha jól látom nincs rajta tetőablak...ennyi... De finnyások vagytok! :lol: :lol: :lol: Nem dízel, nincs fűtött ülés, nincs lyuk a tetőn. Cserébe hihető a km-óra állása, pluszban a szerviz-könyvet sem kacsintásra pecsételték be. És még így is harmadába kerül annak, amit otthon elkérnek egy ilyenért ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 De finnyások vagytok! :lol: :lol: :lol: Nem dízel, nincs fűtött ülés, nincs lyuk a tetőn. Cserébe hihető a km-óra állása, pluszban a szerviz-könyvet sem kacsintásra pecsételték be. És még így is harmadába kerül annak, amit otthon elkérnek egy ilyenért ;) ;) :lol: Rá se ránts! Ez egy fikázós banda. Pedig még a színe ISS frankó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Rá se ránts! Ez egy fikázós banda. Pedig még a színe ISS frankó... Savanyú a szőlő ;) ;) :lol: Ja, ez a borvörös nagyon odavág. Talán a legszimpatikusabb szín. Jól áll a nagy bálnának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Családi autónak hátsó ülésfűtés? Főleg úgy, hogy még gyerek sincs (tehát ha lesz is ma-holnap, akkor az elkövetkező 10évet ülésmagasítón 'üli le'... Szal a fűtésnek ígyse-úgyse lenne értelme... :lol: Nameg dízel. Drágább lónyál mint a benzin, és ez már nem is lesz másként. Tehát már csak horror éves futás mellett érné meg gázolajjal pancsolni... Főleg mióta a szürke-források is elapadtak... Telefon meg mindig is kihagyható dolog volt. Főleg hogy svédben legálisan lehet menet közben telefonálni... ;) Izé.. vhol össze is kell hozni azt a lurkót ;)... nem mellékesen nem csak a lurkó ücsörög majd ot ugye, hanem pl az anyja/nagyanyja stb is... izé... ugye köztudott, hogy nem vok dízelmániás, de mondjuk No. - Fr - Olaszo - Magyaro. távolságban mondjuk havonta megtenni - mert olcsóbb mint 2 főnek - (2,2) a repjegy :lol:... Amúgy gondolod magamnak venném?? Asszonynak... ő meg ne száguldozzon :lol: Telefon az adott országokban ugye tilos stb stb :lol: Ha jól látom nincs rajta tetőablak...ennyi... Uhh, ezt észe se vettem - nem mintha feltétel lenne :lol: - ha van jó, ha nincs - hát nincs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Izé.. vhol össze is kell hozni azt a lurkót ;)... nem mellékesen nem csak a lurkó ücsörög majd ot ugye, hanem pl az anyja/nagyanyja stb is... izé... ugye köztudott, hogy nem vok dízelmániás, de mondjuk No. - Fr - Olaszo - Magyaro. távolságban mondjuk havonta megtenni - mert olcsóbb mint 2 főnek - (2,2) a repjegy :lol:... Amúgy gondolod magamnak venném?? Asszonynak... ő meg ne száguldozzon ;) Telefon az adott országokban ugye tilos stb stb :D Ember! Ha ennyire kényelmes vagy, akkor neki se állj a hátsó ülésnek! :lol: :lol: :lol: :lol: Nameg... A franciaágyban sincs fűtés! :lol: :lol: :lol: Hát, okosan autózva a benzines se fogyaszt sokat. kisp cartárs említette a napokban, hogy 10liter körüli gázfogyasztás jött ki. Ami benzinből bőven 10 liter alatt van. Nekem is 8körül eszik. Hosszabb távon még kevesebbet. Ennél nem fogyaszt sokkal kevesebbet még a 2,2dízel se. Persze hosszú távon a kicsi is megéri... De hát akkor már inkább CNG. Főleg hogy a németeknél igen elterjedt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Fájjon a szívetek nektek is, ne csak nekem! ;) http://www.blocket.se/lund/Opel_Omega_2_6_...m?ca=22&w=2 ;) Ennyi pézé kettőt is kapsz Ausztriában :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Ennyi pézé kettőt is kapsz Ausztriában ;) Azé azt megnézném! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisp113 Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Hát, okosan autózva a benzines se fogyaszt sokat. kisp cartárs említette a napokban, hogy 10liter körüli gázfogyasztás jött ki. Ami benzinből bőven 10 liter alatt van. Igy születnek a legendák ;) Az a 10 az 11.1 liter volt és még csak egy tankolás. /bár ez kevesebb így is, mint 6 liter gázolaj ára/ Mindenesetre fontos megemlíteni, hogy amióta elimináltam a nehéz indítás problémáját azután csökkent rögtön 2 litert az átlag! Műszaki állapot és óvatos láb egyaránt kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Igy születnek a legendák ;) Az a 10 az 11.1 liter volt és még csak egy tankolás. /bár ez kevesebb így is, mint 6 liter gázolaj ára/ Mindenesetre fontos megemlíteni, hogy amióta elimináltam a nehéz indítás problémáját azután csökkent rögtön 2 litert az átlag! Műszaki állapot és óvatos láb egyaránt kell hozzá. Tévedni emberi dolog... mondta a sündisznó, és lemászott a drótkeféről! :lol: :lol: :lol: Amúgy a 11 is 10 körül van ;) És tényleg bő 10 liter alatti benzin fogyi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Ember! Ha ennyire kényelmes vagy, akkor neki se állj a hátsó ülésnek! ;) :lol: :lol: :lol: Nameg... A franciaágyban sincs fűtés! :lol: :lol: :lol: Hát, okosan autózva a benzines se fogyaszt sokat. kisp cartárs említette a napokban, hogy 10liter körüli gázfogyasztás jött ki. Ami benzinből bőven 10 liter alatt van. Nekem is 8körül eszik. Hosszabb távon még kevesebbet. Ennél nem fogyaszt sokkal kevesebbet még a 2,2dízel se. Persze hosszú távon a kicsi is megéri... De hát akkor már inkább CNG. Főleg hogy a németeknél igen elterjedt... Tréfát félretéve, télen a hátul ülők igencsak hálásak tudnak lenni a hátsó fűtésért Autópályázva 10,5 körül van a 3,2 es nem széthajtva (friss adat, még sose hajtottam 500 kmet folyamatosan :lol: ... hát most 10 napon belül néhányszor ;) ) szó sem volt elkúrt 2,2 DTI ről.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Tréfát félretéve, télen a hátul ülők igencsak hálásak tudnak lenni a hátsó fűtésért Autópályázva 10,5 körül van a 3,2 es nem széthajtva (friss adat, még sose hajtottam 500 kmet folyamatosan ;) ... hát most 10 napon belül néhányszor ;) ) szó sem volt elkúrt 2,2 DTI ről.... Te dízeleztél, nem én! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Te dízeleztél, nem én! ;) hja de maximum és minimum 2,5 ... ;) ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Savanyú a szőlő ;) ;) :lol: Ja, ez a borvörös nagyon odavág. Talán a legszimpatikusabb szín. Jól áll a nagy bálnának. Nem padlizsán metál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Igy születnek a legendák ;) Az a 10 az 11.1 liter volt és még csak egy tankolás. /bár ez kevesebb így is, mint 6 liter gázolaj ára/ Mindenesetre fontos megemlíteni, hogy amióta elimináltam a nehéz indítás problémáját azután csökkent rögtön 2 litert az átlag! Műszaki állapot és óvatos láb egyaránt kell hozzá. Igaz, csak az óvatos lábúak járjanak, 1.0, vagy max 1.5-tel. Azért akinek 2 liter, főleg 2.5 vagy 3 liter van a segge alatt, illetve a motortérben, az néha szereti megnyomni a gázt... Ui: a literek nem pálinkára, hanem motorra értendőek, csak a félreértések elkerülése végett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Ennyi pézé kettőt is kapsz Ausztriában ;) Mutass már valami bizonyítékot, mert én évek óta nem találok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 hja de maximum és minimum 2,5 ... ;) ... Szerencséd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Mutass már valami bizonyítékot, mert én évek óta nem találok... Anno 250 font volt a legolcsóbb angliában,de nem hiszen,hogy a hazautat kibírta volna.......... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Anno 250 font volt a legolcsóbb angliában,de nem hiszen,hogy a hazautat kibírta volna.......... ;) Svédben is láttam 3000Sek-es bontószökevényt. Már a fényképen is látszott, hogy körbenőtte a gaz (már a -hiányzó- bal lámpa helyén, és a felni lyukaiból is kandikált kifele a gyom ;) ), igaz a hirdetés szövege is leírta az állapotot. Évek óta nem mozdult, fék berohadva, de a motor jár. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Üdv! Kis segítséget szeretnék tőletek kérni! Omega B első üléseket keresek az autómba!Fekete vagy sötét színű kárpittal rendelkezőt!Van kimondottan olyan felszereltség,típus amelyikbe ezek kerültek? Elég sok omegát bontanak itthon,de ma a tizedik telefon után meguntan az érdeklődést!Kép az ülésekről nincs a hirdetésben,színük nincs leírva így telefonáltam!Sajnos tiszta bőr vagy szürke volt,esetleg fekete a kárpit színe,de a teteje szürke válaszokat kaptam csak! Előre is köszönöm ha tudtok ebben segíteni,de annak is örülnék ha tudnátok ajánlani helyeket,ahol érdeklődjek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve November13, 2011 Megoszt Elküldve November13, 2011 Üdv! Kis segítséget szeretnék tőletek kérni! Omega B első üléseket keresek az autómba!Fekete vagy sötét színű kárpittal rendelkezőt!Van kimondottan olyan felszereltség,típus amelyikbe ezek kerültek? Elég sok omegát bontanak itthon,de ma a tizedik telefon után meguntan az érdeklődést!Kép az ülésekről nincs a hirdetésben,színük nincs leírva így telefonáltam!Sajnos tiszta bőr vagy szürke volt,esetleg fekete a kárpit színe,de a teteje szürke válaszokat kaptam csak! Előre is köszönöm ha tudtok ebben segíteni,de annak is örülnék ha tudnátok ajánlani helyeket,ahol érdeklődjek! Hát keress tovább, mert van full fekete. '97 előtti MV6-okban volt ez a bütykös plüss, full feketében vagy világosszürkében Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts