Omegatd Elküldve November2, 2011 Elküldve November2, 2011 Faceliftes sedan, az enyémen sincs... Elektromosan nyílik a műszerfalról, vagy kulcsról, ha az elektronika elromlana, akkor az ülések felől a csomagteret megközelítve van egy kallantyú amivel nyitható! Közben rájöttem, jó hülye megoldás...
Omegatd Elküldve November2, 2011 Elküldve November2, 2011 Naa, ma egy kicsit fetrengtünk alatta. Önindítóra áramot adni felesleges, mert nincs benne akksi. (ha volna, nyitná a kulcs is) Motorház fedelet kinyitni alulról, előlről nem lehet. Lecsavarozni nem lehet. Akksi saru alulról elérhetetlen. Az ajtó zárjával nem is próbálkoztunk. Dudához a takaró lemezek eltávolítása után hozzáfértünk, működik :-)) Jaa, és a szerelő látott egy hiányzó csavart a generátornál :-))) Lehet hogy csak ennyi lett volna az egész szop@s :-(( Marad az üveg, és a bontó. Szerdán elmegyek, és amilyen üveget kapok, azon keresztül próbálkozok... Elmondta, hogy kapsz tőlem üveget olcsón, de akkor vegyél drágán. Különben meg cseréld le a kóklert, mert idióta...
Omegatd Elküldve November2, 2011 Elküldve November2, 2011 Most már tudom miről beszéltél.Idejön,a saját ostobasága miatt beirkál,hárman ugyanazt a tippet adjuk,erre benyögi,hogy az nem fog működni,mert még egy alap elektromos rendszer működését sem látja át.Pedig az akksi-önindító kapcsolatnál egyszerűbb ebben az autóban nem létezik.Óva intem can-busos autó vásárlásától,ellenben javaslom egy vaz-2101 relikvia beszerzését,az csavarhúzóval is nyitható,igaz ezt a kisebbség is tudja. ;) Pontosan...
skyrangr Elküldve November2, 2011 Elküldve November2, 2011 Közben rájöttem, jó hülye megoldás... Azz. Spórolós sváb. Megspórolták a zár kb 10márkás beépítési költségét.
pocak Elküldve November2, 2011 Elküldve November2, 2011 Nem fér hozzá,mert a zárhídban van elvezetve. Okés, értem. De bowden nyitja ha jól gondolom, azt sem lehet sehol rábírni a megfeszülésre? Vagy azt is végig "csatornában" rejtve vezették ki? Egyébként az ajtóban található rudazat ismerete nagyon jól jönne ilyenkor, célszerszám, kis türelem, és máris kinyitottad a saját autód!!! Egy kérdés mindenkihez: szerintetek mennyi üvegszilánk megy majd be az utastérbe, ha totál idegből odakúr neki B.KA???? A végső megoldás: féltégla
zotya975 Elküldve November2, 2011 Elküldve November2, 2011 Okés, értem. De bowden nyitja ha jól gondolom, azt sem lehet sehol rábírni a megfeszülésre? Vagy azt is végig "csatornában" rejtve vezették ki? Egyébként az ajtóban található rudazat ismerete nagyon jól jönne ilyenkor, célszerszám, kis türelem, és máris kinyitottad a saját autód!!! Egy kérdés mindenkihez: szerintetek mennyi üvegszilánk megy majd be az utastérbe, ha totál idegből odakúr neki B.KA???? A végső megoldás: féltégla Ha esetleg segítt: Bár astráé.
Omegatd Elküldve November2, 2011 Elküldve November2, 2011 Azz. Spórolós sváb. Megspórolták a zár kb 10márkás beépítési költségét. Amúgy azért kérdeztem rá, mert azt gondoltam, valami lefalazott tuning cuccos. De ez gyári, szerencsére a caravannál nem alkalmazták. Amúgy a Nexiám volt olyan, hogy belülről gombbal nyílt, viszont volt rajta zár is...
Omegatd Elküldve November2, 2011 Elküldve November2, 2011 Okés, értem. De bowden nyitja ha jól gondolom, azt sem lehet sehol rábírni a megfeszülésre? Vagy azt is végig "csatornában" rejtve vezették ki? Egyébként az ajtóban található rudazat ismerete nagyon jól jönne ilyenkor, célszerszám, kis türelem, és máris kinyitottad a saját autód!!! Egy kérdés mindenkihez: szerintetek mennyi üvegszilánk megy majd be az utastérbe, ha totál idegből odakúr neki B.KA???? A végső megoldás: féltégla Mit nyernél a rudazat ismeretével?
Omegatd Elküldve November2, 2011 Elküldve November2, 2011 Ha esetleg segít: http://pics.coldline.hu/pics/372814-20111102-ajd9sO.jpg Bár astráé. Egy t-vel biztosan. Mit kezdjünk Astra ajtóval?
skyrangr Elküldve November2, 2011 Elküldve November2, 2011 Egy t-vel biztosan. Mit kezdjünk Astra ajtóval? Magneto-t hívva megszugerálod a rudazatot, és voi'la ;)
zotya975 Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 Egy t-vel biztosan. Mit kezdjünk Astra ajtóval? Akkor sorry..ha ezt jól írtam.
Bioritm Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 Rá kellett volna kötnie az önindító kábelre, ez a legjobb megoldás... nyitottam már így ki a vectrámat. Az ablakbezúzás meg a leggyorsabb, ha nem számolja az utánnajárrást, meg a munkát, és a munkadíjat ;). De tuti nem azt az ablakot fogja betörni ami csavarozva van. Uraim szükségem lenne a tapasztaltabbak segítségére, mert behányt az adagolóm. Valahol szivárog a gázolaj a 2.5-ösböl. Nem tudom beazonosítani a helyét, mert az egész csupa gázolaj, és nem férek hozzá, hogy letakarítsam, nagynyomásúval pedig nem szeretném megadni neki a kegyelemdöfést. És bevallom töredelmesen a disel adagolók lelki világa magas nekem mint majomnak a zongora. Ha tudna nekem valaki ajánlani Dorog, vagy Pest környékén egy megfelő szakembert, aki ad a munkájára, és nem barmolja szét az autómat, esetleg nem dolgozik arany árba. De legfőképpen látott már ilyet:) az nagyon jó lenne. Mert kókler, lehúzós szerelőből van itt bőven, akik meg nem kontárak, azok viszont multifunkcionális minden tipushoz értünk műhely. Akikre nem bíznám ezt a hibát, mert gömbfej cserében ászok, viszont finomabb munkákban... hát nem szeretnék kísérleti alanyá változni, és a fél motorteret kicseréltetni, mert mégse ez volt a hiba.. Előre is köszönöm!
Omegatd Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 Akkor sorry..ha ezt jól írtam. Nem gond belefér. Az egyik baj az, hogy Astrának máshol van a rudazata, a másik, hogy Omega ajtóképpel sem lenne előrébb, ugyanis bereteszelte a zárat, azt pedig mechanikusan nem lehet nyitni...
Omegatd Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 Rá kellett volna kötnie az önindító kábelre, ez a legjobb megoldás... nyitottam már így ki a vectrámat. Az ablakbezúzás meg a leggyorsabb, ha nem számolja az utánnajárrást, meg a munkát, és a munkadíjat ;). De tuti nem azt az ablakot fogja betörni ami csavarozva van. Uraim szükségem lenne a tapasztaltabbak segítségére, mert behányt az adagolóm. Valahol szivárog a gázolaj a 2.5-ösböl. Nem tudom beazonosítani a helyét, mert az egész csupa gázolaj, és nem férek hozzá, hogy letakarítsam, nagynyomásúval pedig nem szeretném megadni neki a kegyelemdöfést. És bevallom töredelmesen a disel adagolók lelki világa magas nekem mint majomnak a zongora. Ha tudna nekem valaki ajánlani Dorog, vagy Pest környékén egy megfelő szakembert, aki ad a munkájára, és nem barmolja szét az autómat, esetleg nem dolgozik arany árba. De legfőképpen látott már ilyet:) az nagyon jó lenne. Mert kókler, lehúzós szerelőből van itt bőven, akik meg nem kontárak, azok viszont multifunkcionális minden tipushoz értünk műhely. Akikre nem bíznám ezt a hibát, mert gömbfej cserében ászok, viszont finomabb munkákban... hát nem szeretnék kísérleti alanyá változni, és a fél motorteret kicseréltetni, mert mégse ez volt a hiba.. Előre is köszönöm! 3 hónap alatt galyra vágtad az új mocit és adagolóját?
skyrangr Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 3 hónap alatt galyra vágtad az új mocit és adagolóját? én egy csak adagoló-tengely szimmeringre tippelnék. az még nem vészes mutatvány ;)
Bioritm Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 3 hónap alatt galyra vágtad az új mocit és adagolóját? Ő izé azé nem volt új, meg amilyen szerencsém volt meg volt az töltve rendesen finissel, azért volt finom hangja ;) . Kemény 1500 km lett a járgányba, pedig nem nyomtam ki a szemét. Motor dupla olajcserét kapott.. most az egyik henger erősen kopog, annak is még a végére kell járni, remélem csak az egyik hidrotőke kehes. De rá kéne nézetnem azért a porlasztókra is, bár arra nem tudom hogyan az megint műhely csillimiliókért. Hétvégén ha lesz egy kis időm benézek a dekli alá. Viszont ha nem hidrotőke akkor megintcsak kell egy JÓ szaki, mert akkor a befecskendezéssel lesz valami azt meg jó lenne végigméricsgélni, van-e elég nyomás az adagolótól porlaszt-e a porlasztó... jaaj de az első diselem, bár ha még sokáig csinálja velem az utolsó is. Így jár az aki bontószökevényt vesz! Úgy érzem magam mint apám régen a trabantjával:)
skyrangr Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 Ő izé azé nem volt új, meg amilyen szerencsém volt meg volt az töltve rendesen finissel, azért volt finom hangja ;) . Kemény 1500 km lett a járgányba, pedig nem nyomtam ki a szemét. Motor dupla olajcserét kapott.. most az egyik henger erősen kopog, annak is még a végére kell járni, remélem csak az egyik hidrotőke kehes. De rá kéne nézetnem azért a porlasztókra is, bár arra nem tudom hogyan az megint műhely csillimiliókért. Hétvégén ha lesz egy kis időm benézek a dekli alá. Viszont ha nem hidrotőke akkor megintcsak kell egy JÓ szaki, mert akkor a befecskendezéssel lesz valami azt meg jó lenne végigméricsgélni, van-e elég nyomás az adagolótól porlaszt-e a porlasztó... jaaj de az első diselem, bár ha még sokáig csinálja velem az utolsó is. Így jár az aki bontószökevényt vesz! Úgy érzem magam mint apám régen a trabantjával:) Neki olcsóbb volt javíttatni, feltehetőleg ;)
Bioritm Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 Neki olcsóbb volt javíttatni, feltehetőleg ;) Há ja. Viszont azt legalább már korán megtanultam, hogy az utángyártott alkatrészek sza...-se érnek.
skyrangr Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 Há ja. Viszont azt legalább már korán megtanultam, hogy az utángyártott alkatrészek sza...-se érnek. Azt tudod, hogy ez nem teljesen igaz ;) Kokrétan egy Koni lengéscsillapítóra, Bilstein szilentekre, vagy Brembo féknyeregre nem mondanám hogy sz@r. Pedig az is utángyártott ;)
Bioritm Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 Azt tudod, hogy ez nem teljesen igaz ;) Kokrétan egy Koni lengéscsillapítóra, Bilstein szilentekre, vagy Brembo féknyeregre nem mondanám hogy sz@r. Pedig az is utángyártott ;) Igazad van, hogy nincs igazam:) Nem gondoltam végig teljesen amit írtam, az utángyártitt nálam megakadt a kínai vackoknál, és a motoralkatrészeknél.
skyrangr Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 Igazad van, hogy nincs igazam:) Nem gondoltam végig teljesen amit írtam, az utángyártitt nálam megakadt a kínai vackoknál, és a motoralkatrészeknél. Pont most volt egy cikk a TC-n, az 'utángyári vs gyári' témáról. Sok embernek meglepő lehetett, hogy pl egyes 'utángyári' termékeknek magasabb a minőségbiztosítása, mint a 'gyári' terméknél (ahol ugye elsősorban az nagytétel és az ár a mérvadó a beépítéskor). Ahogy az is, hogy olyan hogy 'gyári' és utángyári sem létezik. Hiszen pl az Audi gyárt A6-ost, de lengőkar-szilentet, gömbfejet és lengéscsillapítót (és még úgy kb az autó alkatrészeinek legnagyobb részét) már nem... ;) Hanem ezt azok a beszállítók végzik el, akik utána a márka logója nélkül piacra dobják a termékeiket is, utángyártott címszó alatt ;) És ahogy van jó cipő, és rossz cipő, így van jó alkatrészgyártó, és rossz is :lol: Így jöhetett létre a 'rossz, utángyártott' minősítés. Pedig arról csak pár alkatrészgyártó tehet.
rolika99 Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 Üdv,mi a 2.5 td omega alsó kompresszió határa? 21-25 bar-t mértek.
skyrangr Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 Üdv,mi a 2.5 td omega alsó kompresszió határa? 21-25 bar-t mértek. A 25DT-nek 22:1 a sűrítési aránya gyárilag. De aki mérte, gondolom tudja, hogy mik a határok.
rolika99 Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 A 25DT-nek 22:1 a sűrítési aránya gyárilag. De aki mérte, gondolom tudja, hogy mik a határok. Addig ok,csak szeretném még ma tudni.
ukslayer Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 én egy csak adagoló-tengely szimmeringre tippelnék. az még nem vészes mutatvány ;) Az nem a vezérlésbe hugyozna?Szerintem inkább valahonnan a nagynyomású fedél alól jöhet,ha mindent beterít.......
Recommended Posts