skyrangr Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 Murphy már rég halott, de hogy ilyen átkokat kaptunk tőle... azért ez szemétség... rohadt repgépszerelő ;) :lol:) Azz.. Nyavajás Eddie Murphy :lol: :D :D
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 Murphy már rég halott, de hogy ilyen átkokat kaptunk tőle... azért ez szemétség... rohadt repgépszerelő :D :lol:) Azért nálad nem vicces, ha valami beszarik, ott fent nincs leállósáv! :lol:
skyrangr Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 Azért nálad nem vicces, ha valami beszarik, ott fent nincs leállósáv! :lol: Najó... De melyik autóban van két kormánymű, vagy legalább 2 hajtómű!? :lol: Meg a kötelező szerviz sem úgy működik (legalábbis remélem), hogy Józsi a márkaszervizből egy 5000esé bepecsételi az elmaradt vezérműszíj-vízpumpa cserét :D
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 Najó... De melyik autóban van két kormánymű, vagy legalább 2 hajtómű!? :lol: Meg a kötelező szerviz sem úgy működik (legalábbis remélem), hogy Józsi a márkaszervizből egy 5000esé bepecsételi az elmaradt vezérműszíj-vízpumpa cserét :D Az oroszoknál lehet... :lol:
skyrangr Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 Az oroszoknál lehet... :lol: De az nem Európa... Igaz, lassan Mo is már csak földrajzilag :lol: (már hogy a politikánál maradjunk! :D :D ;) )
Gabo Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 Azért nálad nem vicces, ha valami beszarik, ott fent nincs leállósáv! :lol: Már hogy ne lenne, a világ össze tengere, és szilárdabb felszíne leszállópályává alakul azonnal... A kérdés, a beérkezési szög...
Gabo Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 Najó... De melyik autóban van két kormánymű, vagy legalább 2 hajtómű!? :P Meg a kötelező szerviz sem úgy működik (legalábbis remélem), hogy Józsi a márkaszervizből egy 5000esé bepecsételi az elmaradt vezérműszíj-vízpumpa cserét :D Ejj ha egyszer mesélhetnék.... :D :lol: :lol: Az oroszoknál lehet... ;) Nem csak :D : :D :D
Gabo Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 Nézem a többi topikot, mondom itt miért nincs fogyasztás rovat... létrehozzuk? .. Mondjuk nem az nyer aki a legkevesebbet mondja be... :lol:
skyrangr Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 Ejj ha egyszer mesélhetnék.... ;) :lol: :lol: Nem csak ;) : :D :D ;) :P :D Gyakran repülök SAAB gépekkel. Egy részük Romániából lízingelt... Igazából azon nem is csodálkozok, hogy a hajtóműgondolákon 3-4 féle színű burkolat... Sőt egyszer szemléltem a kilógó csavarokat :D :D :D De mint tudjuk, a repülés még mindig biztonságosabb mint a hajózás. Ugyanis sok hajó lement, de nem jött fel... Ellenben a repülővel :D :D :D
Gabo Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 :lol: :lol: :D Gyakran repülök SAAB gépekkel. Egy részük Romániából lízingelt... Igazából azon nem is csodálkozok, hogy a hajtóműgondolákon 3-4 féle színű burkolat... Sőt egyszer szemléltem a kilógó csavarokat :D ;) :P De mint tudjuk, a repülés még mindig biztonságosabb mint a hajózás. Ugyanis sok hajó lement, de nem jött fel... Ellenben a repülővel :D :D :D Addig jó, míg kilógnak azok a csavarok... ha már nincs bent, na akkor kezdődhet a majré :D Csak nem Carpatian "fan" vagy :D Azok repültek itthon Saabokkal, csak mindenféle konkurencia folyamatosan feljelentette őket, és hát kiszorultak :D...
skyrangr Elküldve Augusztus27, 2011 Elküldve Augusztus27, 2011 Addig jó, míg kilógnak azok a csavarok... ha már nincs bent, na akkor kezdődhet a majré :D Csak nem Carpatian "fan" vagy :D Azok repültek itthon Saabokkal, csak mindenféle konkurencia folyamatosan feljelentette őket, és hát kiszorultak :D... Golden Air lízingeli a románoktól a gépeket. 2000-es meg 340-es Saab-ok. Amúgy ja, amíg ott van a csavar, addig nincs para. Egyszer valami múzeumban nézegettük, hogy még a legutolsó csavar is rögzítve van. Szóval ha kiesik, akkor már tényleg para ;) Amúgy visszatérve a Saab 2000-re... Hát ez a legdisznóbb gép, amivel eddig repültem. Ugye a C130 Hercules gázturbinái hajtják, brutális túlmotorizált egy gép :P Felszálláskor olyat gyorsul, hogy azt más gépen eddig nem éreztem :lol: Megy is mint a barom, de a fogyasztás brutál. Legutóbb egy pilóta ült mellettem, repült hazafele, aztán vele beszélgettem a gépről... :lol:
Gepard Elküldve Augusztus29, 2011 Elküldve Augusztus29, 2011 Kérem a kedves fórumozókat az alábbiakat betartani. A fórum alapelvei - ez a fórum szigorúan politika és pártmentes - a fórumon tilos elhelyezni politikai reklámokat, illetve lejárató politikai antireklámokat. Amennyiben ezt valaki nem tartja be, az hozzászóllása eltávolításra kerül. Szélsőséges esetben, a túlzott politizálás a felhasználó kitiltását is maga után vonhatja! Kérek mindenkit, hogy figyeljen oda.
Gabo Elküldve Augusztus29, 2011 Elküldve Augusztus29, 2011 Kérem a kedves fórumozókat az alábbiakat betartani. A fórum alapelvei - ez a fórum szigorúan politika és pártmentes - a fórumon tilos elhelyezni politikai reklámokat, illetve lejárató politikai antireklámokat. Amennyiben ezt valaki nem tartja be, az hozzászóllása eltávolításra kerül. Szélsőséges esetben, a túlzott politizálás a felhasználó kitiltását is maga után vonhatja! Kérek mindenkit, hogy figyeljen oda. Gepárd ne bosszantsál már fel.... Inkább azt mondd meg, hogy a figyelmeztető levél, meg a csekk a tagdíjról ki lett-e postázva... mivel elvileg tegnap lejárt a tagságom...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2011 Elküldve Augusztus29, 2011 Gepárd ne bosszantsál már fel.... Inkább azt mondd meg, hogy a figyelmeztető levél, meg a csekk a tagdíjról ki lett-e postázva... mivel elvileg tegnap lejárt a tagságom... A tagdíjat te is tudod, hogy utalással is lehet rendezni, sőt, annak jobban örülünk. :lol: E-mail biztos ment a megadott címedre. :lol: A politikai vagy azzal kapcsolatos hozzászólásokat pedig én is kérném, hogy mellőzzétek. Köszönöm!
Gabo Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 A tagdíjat te is tudod, hogy utalással is lehet rendezni, sőt, annak jobban örülünk. ;) E-mail biztos ment a megadott címedre. :P A politikai vagy azzal kapcsolatos hozzászólásokat pedig én is kérném, hogy mellőzzétek. Köszönöm! Te is bosszantani akarsz?... Adj Dél-afrikai számlaszámot, mert macerás Mo-ra utalni innen... mellékesen nem kaptam emilt, csak ránéztem az adatlapomra... Köszönöm a szíves figyelmét... 2es leülhet :lol: Értem én hogy Adminok, de olyan jól elvoltunk míg ide nem jöttetek - áhh tiszta Omegatd stílusú leszek :lol: Sztetek Gelkó nem elég, hogy szóljon? Márpedig ő ugye szokott itt lebzselni, mert OMEGÁJA van... (A véleményemet meg tudjátok, az Opelről... van a Rekord, Senator, Omega, meg a többi :D :D
Gabo Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 Kérem a kedves fórumozókat az alábbiakat betartani. A fórum alapelvei - ez a fórum szigorúan politika és pártmentes - a fórumon tilos elhelyezni politikai reklámokat, illetve lejárató politikai antireklámokat. Amennyiben ezt valaki nem tartja be, az hozzászóllása eltávolításra kerül. Szélsőséges esetben, a túlzott politizálás a felhasználó kitiltását is maga után vonhatja! Kérek mindenkit, hogy figyeljen oda. A politikai vagy azzal kapcsolatos hozzászólásokat pedig én is kérném, hogy mellőzzétek. Köszönöm! Amúgy nem tudom feltűnt-e, hogy megint kik hozzák fel a témát? TI!! GsiZoli úgy kezdte, hogy jó lenne befejezni és válaszolt.... Azóta nem történt ilyen jellegű hozzászólás, 2-3 napig, mikorra TI felhozzátok, hogy ejnye-bejnye... értem én hogy ez a dolgok rendje, de vagy 1 hetet késtetek, szal most csak az éppen füstölgő parázsra dobtatok száraz fát.... Gratula...
Gelko Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 Értem én hogy Adminok, de olyan jól elvoltunk míg ide nem jöttetek - áhh tiszta Omegatd stílusú leszek :lol: Sztetek Gelkó nem elég, hogy szóljon? Márpedig ő ugye szokott itt lebzselni, mert OMEGÁJA van... Én megengedőbb vagyok. Annyit kérnék ha a moderátorok többen is szólnak valamiért akkor ne legyenek már letámadva rögtön. Mérlegeljünk hogy vajon igaza van e a moderátornak. Ha nem lennének ők (mi) akkor olyan lenne az egész mint a Mónika Show... A rendőrnek sem pofázunk vissza ha figyelmeztet minket.... Omegám még van. Megadták mér a cég nevét akiket fel kell hívnom hogy vigyék el a roncsot. A héten majd fel is hívom. Az utód meg nem omega lett, de a családban attól még marad :lol:
Gabo Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 Én megengedőbb vagyok. Annyit kérnék ha a moderátorok többen is szólnak valamiért akkor ne legyenek már letámadva rögtön. Mérlegeljünk hogy vajon igaza van e a moderátornak. Ha nem lennének ők (mi) akkor olyan lenne az egész mint a Mónika Show... A rendőrnek sem pofázunk vissza ha figyelmeztet minket.... Igazuk van. És? :lol: De ettől meg nekem is igazam van, hogy talán nem 4-5 nappal az események után kell kullogni, J0hnny szólt, (akkor!) akkor kicsit visszavettünk, meg volt egy kis utórezgés, ami sztem már bőven nem politikai jellegű volt, de mindegy... erre rögtön 2 egymás utáni komment is ezzel foglalkozik. Mint említettem a kihunyó tűzre száraz fa esete... Amúgy sem modik :lol: az egyik gazdagságis, a másik meg subway szendvics.. izé miami vice házmester :D Nincs komolyabb dolguk ;) :P :D Majd adok én nekik! :D :D Amúgy én visszapofázok, ha csak részben van igaza :D és továbbra sem kaptam emilt :D
Gabo Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 Omegám még van. Megadták mér a cég nevét akiket fel kell hívnom hogy vigyék el a roncsot. A héten majd fel is hívom. Az utód meg nem omega lett, de a családban attól még marad :lol: Hjaaa leesett mé nem kell az átalakító.. de miért nem teszed be az "újabb" verdába?
Gelko Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 Igazuk van. És? :lol: De ettől meg nekem is igazam van, hogy talán nem 4-5 nappal az események után kell kullogni, J0hnny szólt, (akkor!) akkor kicsit visszavettünk, meg volt egy kis utórezgés, ami sztem már bőven nem politikai jellegű volt, de mindegy... erre rögtön 2 egymás utáni komment is ezzel foglalkozik. Mint említettem a kihunyó tűzre száraz fa esete... Amúgy sem modik :lol: az egyik gazdagságis, a másik meg subway szendvics.. izé miami vice házmester :D Nincs komolyabb dolguk :P :D :D Majd adok én nekik! :D :D Amúgy én visszapofázok, ha csak részben van igaza :D és továbbra sem kaptam emilt :D nem neked szántam meg nem is szeretnék belefolyni jobban a dolgokba ;)
Gelko Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 Hjaaa leesett mé nem kell az átalakító.. de miért nem teszed be az "újabb" verdába? Mert nem jó a V6ba :lol:
Gabo Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 Mert nem jó a V6ba :D Aham :lol: Hát most vehetek egy másik 2.2-t :lol: addig az A Omegába jó lesz... és mennyire gondoltál?
kori Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 Mert nem jó a V6ba :lol: És mi lett helyette?
Gelko Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 És mi lett helyette? Chevrolet Blazer ..klubbos :lol:
Gabo Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 Chevrolet Blazer ..klubbos :lol: Dark hajt a V8 ra?:lol:)))
Recommended Posts