kori Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Sztem akkor a cdr500 Lehet így. Mert a kazettás rádiókból például a car300 vagy az sc804 nem viszi. Azt tudom, hogy nálam egy car800 plusz cd tár lenne a király. Természetesen nagy bose rendszerrel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 CAR300 meg CAR400 között az a legfőbb különbség hogy előbbi nem kezeli a multikormányt. Hasznos infok Opel rádiókról Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Sztem akkor a cdr500 Lehet így. Mert a kazettás rádiókból például a car300 vagy az sc804 nem viszi. Azt tudom, hogy nálam egy car800 plusz cd tár lenne a király. Természetesen nagy bose rendszerrel :) Ven egy eladó komplett BOSE szedán szettem...(rádió , tár nélkül) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Az Juhász Előd műsora :) Juhász-juhász egyremegy............ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Ven egy eladó komplett BOSE szedán szettem...(rádió , tár nélkül) Mi lenne az ára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Mi lenne az ára? Ha Nő vagy és jól nézel ki megbeszéljük.. :) :D PÜ megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Ha Nő vagy és jól nézel ki megbeszéljük.. :) :D PÜ megy. Mind a kettőt buktad..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Mind a kettőt buktad..... Te meg a cuccost... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Az Juhász Előd műsora :) Fiatalok ezek még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Juhász-juhász egyremegy............ :) Azért nem egészen, bár mindkettőt elég balféknek tartom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsop Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Valaki újíttatott már fel HDK-s fejet? 25e-ért hirdetik. Meg tudják ezt jól csinálni? Tartós? Érdekelne a téma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Azért nem egészen, bár mindkettőt elég balféknek tartom... oszt miért? Mindkettő Dr :) Amúgy Dr. Juhász Árpád egy tényleg nagy tudású, nemzetközi szinten is ismert földtan kutató... én őt annyira nem balfékezném le, csak mert nincs adásban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Fiatalok ezek még... Azé ennyire??? ... A 90 es években azért még tolták az MTV-n rendesen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Azé ennyire??? ... A 90 es években azért még tolták az MTV-n rendesen... hehe... én akkor még a csattogós lepkét toltam (volna, ha lett volna :) )... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 hehe... én akkor még a csattogós lepkét toltam (volna, ha lett volna :D )... Vazze, mostmár kíváncsi vagyok, ki hány éves... Főleg akinek nincs kitöltve az adatlapja... Omegatd tudom, hogy öreg mint az országút :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Vazze, mostmár kíváncsi vagyok, ki hány éves... Főleg akinek nincs kitöltve az adatlapja... Omegatd tudom, hogy öreg mint az országút :D :D :) Idei évtől a 30hoz közelebb mint a 20hoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Idei évtől a 30hoz közelebb mint a 20hoz :) Így érthető... A nejem "csak" 6 évvel van lemaradva tőlem, de ő is csak néz sokszor miről beszélek... ilyenkor öregnek érzem magam :D Lehet bennem van a hiba, de ha 1 generációval előbbi színészekről stb. van szó, azért nagyjából tudom kiről van szó, de ezek a mai fiatalok... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Így érthető... A nejem "csak" 6 évvel van lemaradva tőlem, de ő is csak néz sokszor miről beszélek... ilyenkor öregnek érzem magam :) Lehet bennem van a hiba, de ha 1 generációval előbbi színészekről stb. van szó, azért nagyjából tudom kiről van szó, de ezek a mai fiatalok... :D :D Én a maiakról sem tudom hogy ki-kicsoda :D :lol: ;) :) Úgyhogy szerintem nem a korommal van a baj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Én a maiakról sem tudom hogy ki-kicsoda :D :D :D :lol: Úgyhogy szerintem nem a korommal van a baj ;) A mai maiak nagy részét én sem ismerem, mert nem érdekelnek :) De egy Alice Cooper, és tsai...vagy Karádi.. ez pl a nejemnek semmit nem mond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 A mai maiak nagy részét én sem ismerem, mert nem érdekelnek :D De egy Alice Cooper, és tsai...vagy Karádi.. ez pl a nejemnek semmit nem mond. Naigen, a zene az más. Az szólt mindig a műhelyben... :) Főleg a 60-70-80as évek klasszikusai. Köztük ugye az összes 'nagy' név... :D Hm... milyen jó is volt. Zsigulit tuningolni egy kis Shadows vagy épp Monkeys aláfestéssel! :lol: Következő műhelyemnél már a berendezést is a kor stílusában képzelem el... Egy-egy pin-up girl-ös poszter, mellettük megfér egy-egy autós naptár a 70-es évekből... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Egy-egy pin-up girl-ös poszter, mellettük megfér egy-egy autós naptár a 70-es évekből... :) Iszonyat szörös muffal... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Iszonyat szörös muffal... :) alap :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Iszonyat szörös muffal... :) Amikor még a rövidnadrág-fazon volt a menő? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Fiatalok ezek még... Nem kor kérdése,csak sose érdekelt annyira egyikük műsora sem,hogy meg tudjam különböztetni a két csókát............ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Üdv Urak, a B2 tulajoktól kérdezném, hogy ha egy rádió (konkrétan ez a fajta) cserélve van az autóban egy ugyan olyanra, akkor az igényel-e valami kódoltatást a színes kijelzővel? Nem nagyon vágjuk, hogy ez pontosan hogy van, csak ilyen foszlányokból hallani, hogy össze kell lőni őket. Gondolom szakszervízben tech2-vel csinálnak valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts