Omegatd Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Az is miért ISS? :) Omegás szlogen.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Az is miért ISS? :) Me' akinek Omegája van, annak nem elérhetetlen az International Space Station :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Me' akinek Omegája van, annak nem elérhetetlen az International Space Station :D :D Bászki Gabo...mennyire műveletlen vagyok...mint az afrikai pampa talaja... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Me' akinek Omegája van, annak nem elérhetetlen az International Space Station :) :D Nem az az ISS... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Bászki Gabo...mennyire műveletlen vagyok...mint az afrikai pampa talaja... :) Hát kissé. Róla van szó: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Én kérek elnézést... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Szereztem egy CDR500-at az Omiba. :D F Astrából származik a műszer és hibátlanul is működik, egy dolgot leszámítva. :D Gyanítom, hogy mivel Astrában volt eddig, nem 10 karakteres, hanem 8-as kijelzőre van beállítva, az Omega viszont 10-es és így az első két karakter üresen marad, pedig oda szokta írni, hogy pl. hányas csatornára van elmentve az éppen hallgatott rádiócsatorna (U1, U2, stb...) Használatiban találtam egy olyant, hogy a 3-as és 5-ös gomb együttes lenyomásával lehet átkódolni, de ez nekem nem akart működni. Van valami trükk a dologban? Csinált már valaki ilyent? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Csak nem hagyott nyugodni a dolog, gugliztam egyet németül is és meglett a megoldás :D Van akinél a 3+5 megy, mint a használatiban le volt írva, van akinél pedig a 4+6. :D Nekem a 4+6 volt a nyerő. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Me' akinek Omegája van, annak nem elérhetetlen az International Space Station :) :D Az autóra költött csillagászati összegre gondolsz!? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Írd ISS fel. Jó lesz jövőre, de valamikor április és szeptember közé intézd, mert akkor még kinn is elviselhető. Intézek parasztsonkát, meg marhapörit ISS... Nagykirályság. Valamit nyélbe ütünk. Ha mást nem, a balta fejét! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Nem az az ISS... Tom, de az én verzióm jobban hangzott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Bászki Gabo...mennyire műveletlen vagyok...mint az afrikai pampa talaja... :) pampa az Dél-Amerikában van, itt szavanna van, avagy Savanna dry :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robesz Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Tisztelt Uraim! Régen jártam itt, egy kis segítség kellene! Az autó B Omega X20XEV. Amíg nyomom a gázt semmi gond. Mikor megállok kis idő múlva a fordulat leesik 350-400-ra, motorteszter lámpa világít. Ilyenkor két eset áll fenn, vagy lefullad, vagy ezen a fordulatszámon szerencsétlenkedünk. Ilyenkor, ha kellő óvatossággal játszom a gázzal, hirtelen felugrik a fordulat 2000 fölé, motorteszter kialszik, megint megy mint a golyó. Mi lehet a baja? Alapjárati motor? Előre is köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Tisztelt Uraim! Régen jártam itt, egy kis segítség kellene! Az autó B Omega X20XEV. Amíg nyomom a gázt semmi gond. Mikor megállok kis idő múlva a fordulat leesik 350-400-ra, motorteszter lámpa világít. Ilyenkor két eset áll fenn, vagy lefullad, vagy ezen a fordulatszámon szerencsétlenkedünk. Ilyenkor, ha kellő óvatossággal játszom a gázzal, hirtelen felugrik a fordulat 2000 fölé, motorteszter kialszik, megint megy mint a golyó. Mi lehet a baja? Alapjárati motor? Előre is köszönöm a segítséget! Hibakódot villogtasd ki. http://www.omegaowners.com/forum/YaBB.pl?num=1189022687 Fojtószelepház, alapjárati motor tisztítás az nem fog ártani neki. Ha van hibakód akkor aszerint tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Bászki Gabo...mennyire műveletlen vagyok...mint az afrikai pampa talaja... :D A pampák dél-amerikában vannak............... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 A pampák dél-amerikában vannak............... :) :D lásd a sörreklámnál :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Még ennyi Juhász Árpádot... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Még ennyi Juhász Árpádot... :) Ááá dehogy, csak tovább néztünk mint a Nagy-Alföld(i Robi) :D :D Amúgy pl azt a műsort hiányolom... utálok barlangászni, de az ásványtan, meg tsai érdekeltek... Amúgy ő sem mai gyerek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Ááá dehogy, csak tovább néztünk mint a Nagy-Alföld(i Robi) :) :D Amúgy pl azt a műsort hiányolom... utálok barlangászni, de az ásványtan, meg tsai érdekeltek... Amúgy ő sem mai gyerek... :D Na meg a zenebutik.......... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Na meg a zenebutik.......... :) Az Juhász Előd műsora :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Csak nem hagyott nyugodni a dolog, gugliztam egyet németül is és meglett a megoldás :D Van akinél a 3+5 megy, mint a használatiban le volt írva, van akinél pedig a 4+6. :D Nekem a 4+6 volt a nyerő. :) Kormánytávod nem volt? Mert ha F Astrából van a cd, akkor gondolom most az nem működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Csak nem hagyott nyugodni a dolog, gugliztam egyet németül is és meglett a megoldás :D Van akinél a 3+5 megy, mint a használatiban le volt írva, van akinél pedig a 4+6. :D Nekem a 4+6 volt a nyerő. :D Khm... 3+5=8 karakter, 4+6=10 karakter :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Khm... 3+5=8 karakter, 4+6=10 karakter :) :D Na Pepe meg az Öveges prof unokája! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2011 Az Juhász Előd műsora :) Nézd csak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Kormánytávod nem volt? Mert ha F Astrából van a cd, akkor gondolom most az nem működik. De, van és most is működik. A fejegységek mind tudják kezelni a multikormányt. :D Khm... 3+5=8 karakter, 4+6=10 karakter :) :D A német fórumon a gyerek 10-ről 8-ra állította a 4+6-os kombinációval. De amúgy ésszerűnek tűnik úgy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts