FPepe Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 http://www.opel16v.hu/ultetes.jpg Na így kell omegát ültetni :icon4: Ha ezt übereli valaki, le a kalappal ;) A tuning módját titok övezi, de lehet találgatni :icon4: (jah, a hátsó lökös nem bírta a magyar utakat közelről sajna, le lett könnyítve :D ) Járólap, csempe a csomagtartóban? ;)
hakapeszimaki Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Tetszik ez a topik, csak úgy zúg a tesztoszteron!! :D
Omegatd Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Az a baj, hogy manapság már ha akarsz se nagyon tudsz venni normális benzines B Omegát, millió felett meg pláne nem... Az enyém a jó állapotúak közé tartozik, de 500e-ért csak valami madár vinné el 2 év hirdetés után. A tiedet nem tudom... :D Most miről akarsz meggyőzni? Sok volt a Kozel? AZ ENYÉMRŐL, MEG MIT NEM TUDSZ? Szvsz mindent...
Omegatd Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Építsd át jobb-volánosra, és itt, Dél-Afrikában eladod jó pénzért - 30e Rand egy motorhibás B2, az egyben lévők 65 körül mennek (xkb 27-28 Huf) :D Sok ott a nigga, meg a junta...
Omegatd Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Járólap, csempe a csomagtartóban? :D Én cementre tippeltem...
opel16v Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Én cementre tippeltem... Áááá, azt hordja a teherautó, abból rengeteg kellett :D A járólapos tipp részben jó :icon4:
pety79 Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Velem is szorakozik most az Omegám, vizga előtt 2 nappal nem akart beindulni ( gyujtás kapcsoló hiba) erősebben tekerve a kulcsot beindult, srácc elvitte vizsgára még jó volt vissza hozta indult no amikor elindultam volna dolgozni baszott beindulni , önindítóra vittem egy pozitiv aztán ugy mentem dolgozni , este ugyanúgy indítottam be , ma reggel neki láttam , hát nem volt könnyű leszedni a gyújtás kapcsoló mivel gyári csavarok vannak még rajta , fej nélkül , hideg vágóval nekimentem aztán lassan lejött , ahogy levettem a gyújtás kapcsolóját szét eset az elektromos része :D
pety79 Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Áááá, azt hordja a teherautó, abból rengeteg kellett :D A járólapos tipp részben jó :icon4: Én is leültettem egyszer az omegámat járólapokkal , amúgy pár hete láttalak a XIV-be Kassai térnél , én a sarki étterembe dolgozom, szép az Omegád , Tetszett
MalterKoma Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Most miről akarsz meggyőzni? Sok volt a Kozel? AZ ENYÉMRŐL, MEG MIT NEM TUDSZ? Szvsz mindent... Hát ha nem iss mindent, de sokat. De én nem vagyok hittérítő, meg ráktérítő sem :D
opel16v Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Járólap, csempe a csomagtartóban? :icon4: Ma 15 ajtós volt az omega. 10 ajtó belefért pluszban, tokkal együtt :D Ja, csomagtartóajtó zárható volt :icon4:
Omegatd Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Hát ha nem iss mindent, de sokat. De én nem vagyok hittérítő, meg ráktérítő sem :D Meg baktérítő sem. Holnap vedeltek?
vectra 2.5 Elküldve Július9, 2011 Elküldve Július9, 2011 Na így kell omegát ültetni ;) Ha ezt übereli valaki, le a kalappal ;) A tuning módját titok övezi, de lehet találgatni :icon4: (jah, a hátsó lökös nem bírta a magyar utakat közelről sajna, le lett könnyítve :D ) A tuning módja: a futómű teljes cseréje citoen bx-re :icon4: Még jó hogy a tankod fent maradt....
skyrangr Elküldve Július9, 2011 Elküldve Július9, 2011 A tuning módja: a futómű teljes cseréje citoen bx-re :D Még jó hogy a tankod fent maradt.... Azé azt megnézném, hogy hogyan rakod alá a BX hátsó hídját :icon4: :icon4: ;) Illetve ez még hagyján. De hova rakod a diffiművet!? ;) (mondjuk az első futómű se könnyebb eset ;) ) egyszerűbb egy air-ride szettet belerakni az USA-ból...
vectra 2.5 Elküldve Július9, 2011 Elküldve Július9, 2011 Azé azt megnézném, hogy hogyan rakod alá a BX hátsó hídját :D :icon4: :icon4: Illetve ez még hagyján. De hova rakod a diffiművet!? ;) (mondjuk az első futómű se könnyebb eset ;) ) egyszerűbb egy air-ride szettet belerakni az USA-ból... Ez így van...
kisp113 Elküldve Július11, 2011 Elküldve Július11, 2011 Sziasztok! Valaki meg tudna mondani, hogy V6-nal a masodik (harmadik) elektromos vizpumpa pontosan hogy lenne helyesen becsatlakoztatva? Arra gondolok ami a tagulasi alatt van es a futokorben kavar. Persze csak ketfelekeppen lehetne radugni a csoveket de nem jo omen a rosszat eltalalni :D, szoval ha mondjuk valaki biztosan meg tudna mondani esetleg fotot linket tolni, hogy a futescsaprol jovo cso melyik vegere megy az nagy segitseg lenne! (szerelesiben szo sem esik rola :icon4: )
MalterKoma Elküldve Július12, 2011 Elküldve Július12, 2011 Valaki tud róla valamit? Azt, hogy tavasszal még hengerfejes volt fele ennyiért....
ukslayer Elküldve Július12, 2011 Elküldve Július12, 2011 Azt, hogy tavasszal még hengerfejes volt fele ennyiért.... az idő minden sebet begyógyít........... :D
skyrangr Elküldve Július12, 2011 Elküldve Július12, 2011 az idő minden sebet begyógyít........... :D "engem gyíkká változtatott... de már elmúlt!" :icon4: :icon4: ;)
ntr Elküldve Július12, 2011 Elküldve Július12, 2011 "engem gyíkká változtatott... de már elmúlt!" :D :icon4: :icon4: Aha, és http://www.youtube.com/watch?v=qvzNfKvIG9s? ;)
ntr Elküldve Július12, 2011 Elküldve Július12, 2011 Sziasztok! Valaki meg tudna mondani, hogy V6-nal a masodik (harmadik) elektromos vizpumpa pontosan hogy lenne helyesen becsatlakoztatva? Arra gondolok ami a tagulasi alatt van es a futokorben kavar. Persze csak ketfelekeppen lehetne radugni a csoveket de nem jo omen a rosszat eltalalni :D, szoval ha mondjuk valaki biztosan meg tudna mondani esetleg fotot linket tolni, hogy a futescsaprol jovo cso melyik vegere megy az nagy segitseg lenne! (szerelesiben szo sem esik rola :icon4: ) Ha végzek a melóval lefényképezem nálam hogy van bekötve és ha hazaértem feltöltöm (ha csak addig meg nem előz valaki...).
ntr Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 Sziasztok! Valaki meg tudna mondani, hogy V6-nal a masodik (harmadik) elektromos vizpumpa pontosan hogy lenne helyesen becsatlakoztatva? Arra gondolok ami a tagulasi alatt van es a futokorben kavar. Persze csak ketfelekeppen lehetne radugni a csoveket de nem jo omen a rosszat eltalalni :D, szoval ha mondjuk valaki biztosan meg tudna mondani esetleg fotot linket tolni, hogy a futescsaprol jovo cso melyik vegere megy az nagy segitseg lenne! (szerelesiben szo sem esik rola :icon4: ) Azaz a fűtéscsapra a verda eleje felé mutató része megy a kiegészítő vízpumpának, a felfele mutató rész meg a fűtő radiátorra a tűzfalon keresztül.
Omegatd Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 Azaz a fűtéscsapra a verda eleje felé mutató része megy a kiegészítő vízpumpának, a felfele mutató rész meg a fűtő radiátorra a tűzfalon keresztül. Honnan van neked olyan szép tágulási tartályod?
Gabo Elküldve Július13, 2011 Elküldve Július13, 2011 Honnan van neked olyan szép tágulási tartályod? Biztos a bótba vette... drágáért szebbet is szerzek Neked! :D :icon4:
Recommended Posts