Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Tegnap voltunk a 20 éves Opel Magyarország bulin. Összesen, az enyémmel, 5 Omega volt: 4 B és egy B2. Sajnos A széria nem volt, sem B Seni :) Felvittek minket a pályára is, de nem nagyon lehetett száguldozni. A boxutcában volt a díjátadás, ott elég jó hangja volt a V6-nak :D

Hol Voltál?? A Tóth Jenő egy gyönyörű Szeni B vel húzta a Sárga autóját! Tréleren!! Mondjuk az alsó parkolóban tartotta, mert rajta volt a futó.

Szóval volt egy db. :D ....

És szép a tied is.... B) ...

Elküldve

hello

olyan problémám lenne,hogy alapjáraton kopog;zörög valami a motorban.

de olyan ezres fordulatnál megszünik ez a jelenség...mi lehet a baj?

talán a vezérműlánc feszítés???

mit javasoltok a hiba felderítésére? :D

Elküldve
hello

olyan problémám lenne,hogy alapjáraton kopog;zörög valami a motorban.

de olyan ezres fordulatnál megszünik ez a jelenség...mi lehet a baj?

talán a vezérműlánc feszítés???

mit javasoltok a hiba felderítésére? :D

Milyen motor?

Mielőtt nagy gondokat kergetnél, nézd át, nincs-e valahol "tücsök"... Gondolok itt egy-egy elszabadult csavarra, stb.

Elküldve
Tegnap voltunk a 20 éves Opel Magyarország bulin. Összesen, az enyémmel, 5 Omega volt: 4 B és egy B2. Sajnos A széria nem volt, sem B Seni :D Felvittek minket a pályára is, de nem nagyon lehetett száguldozni. A boxutcában volt a díjátadás, ott elég jó hangja volt a V6-nak :D

Mert minket nem hívott senki...

BIG_0008972932.jpg

Elküldve
Tegnap voltunk a 20 éves Opel Magyarország bulin. Összesen, az enyémmel, 5 Omega volt: 4 B és egy B2. Sajnos A széria nem volt, sem B Seni :D Felvittek minket a pályára is, de nem nagyon lehetett száguldozni. A boxutcában volt a díjátadás, ott elég jó hangja volt a V6-nak :D

Ej ha otthon lettem volna....

Lett volna egy A2 meg egy B2 pluszba :)...

Elküldve

Sztem te is látod a találkozós topikot. Ha nagyon akartok jönni, akkor bevésed oda, vagy felveszed Viktorral a kapcsolatot és lezsíroztok mindent. Részemről nem könyörögtem senkinek, hogy jöjjön már. Sztem ez egy akkora lehetőség volt, amit kár lett volna kihagyni. Az más kérdés, hogy a közönségből kb a kutya sem volt kiváncs a mi platzunkon kiállított autókra. Részemről örültem volna ha jöttök :D , esetleg az Omegaforever-ös csapatból valaki.

Elküldve
Sztem te is látod a találkozós topikot. Ha nagyon akartok jönni, akkor bevésed oda, vagy felveszed Viktorral a kapcsolatot és lezsíroztok mindent. Részemről nem könyörögtem senkinek, hogy jöjjön már. Sztem ez egy akkora lehetőség volt, amit kár lett volna kihagyni. Az más kérdés, hogy a közönségből kb a kutya sem volt kiváncs a mi platzunkon kiállított autókra. Részemről örültem volna ha jöttök :D , esetleg az Omegaforever-ös csapatból valaki.

Az a helyzet (és az igazság is), hogy a böngészőm alapban már az Omega B topicokat hozza be. Nem írok máshová, amióta a moderátorok mániája a moderálás. Ezekbe is már egyre ritkábban mert nagy értelmét nem látom.

Most viszont beleolvasgattam az általad említett tali utózöngéire. Eléggé gyér lehetett, mert majdnem mindenki csak rosszat írt róla. Akkor inkább a Tatali, amin részt vett jó sok olyan ember, aki a csapatért, a társaságért volt ott és nagyon jól érezte magát...

Elküldve

Én azért összességében élveztem. Csak nem nagyon tudtam az autókat körbenézni, és beszélgetni a gazdikkal, mert sokszor lányom után kellett loholni :D egyenlőre jobban lekötötte a légvár, mint az autók.

Elküldve
Igaziból nem értem, Flowa hogyan jött a képbe, de miért ne hozhattad volna?

Hát tudom, hogy kicsit felbolydult volna a méhkas :D :D

Láttam ma Gárdonyban egy fehér B Caravant, www.opelclub.hu matricával a hátsó szélvédőn. Netán innen valaki, vagy ismeritek?

Sztem Futó Gabiét láttad... elöl spoiler?

Elküldve
Hát tudom, hogy kicsit felbolydult volna a méhkas :D :D

Sztem Futó Gabiét láttad... elöl spoiler?

Nem, Gabiét megismerem, és egyébként ma is láttam. Semmi spojlert se láttam rajta, a csomagtérajtaja teljesen üres, se díszléc, se feliratok.

Sztem vagy ott lakik az illető, vagy inkább nyaralója van ott, mivel télen nem láttam.

Elküldve
Nem, Gabiét megismerem, és egyébként ma is láttam. Semmi spojlert se láttam rajta, a csomagtérajtaja teljesen üres, se díszléc, se feliratok.

Sztem vagy ott lakik az illető, vagy inkább nyaralója van ott, mivel télen nem láttam.

Vágj elé, és kérdezd meg! :D

Elküldve

Sziasztok!

jelenség:

-5500 körül leszabályoz a motor. 10ből 5x.

-és nem húz egyenletesen(de csak akkor, mikor a szabályzás is szarakodik)..

kérdés:

-hol találom a fordulatszám jeladót?

-lehet ennek köze hozzá?

hibakódot voltam kiolvastatni és 2 volt benne

-EGR

-ford.sz. jeladó

hogyan tudom kideriteni, melyik okozza?

az EGR-t kitakaritottam, sztem rendesen működik, elég retkes volt.

kitakaritottam a hőmérséklet jeladót, légtömegmérőt.

.

segítségeteket előre is köszi!!!

Elküldve
Sziasztok!

jelenség:

-5500 körül leszabályoz a motor. 10ből 5x.

-és nem húz egyenletesen(de csak akkor, mikor a szabályzás is szarakodik)..

kérdés:

-hol találom a fordulatszám jeladót?

-lehet ennek köze hozzá?

hibakódot voltam kiolvastatni és 2 volt benne

-EGR

-ford.sz. jeladó

hogyan tudom kideriteni, melyik okozza?

az EGR-t kitakaritottam, sztem rendesen működik, elég retkes volt.

kitakaritottam a hőmérséklet jeladót, légtömegmérőt.

.

segítségeteket előre is köszi!!!

Esetleg leírnád milyen motorról van szó. A hülye és ostoba kérdéseket meg tartsd magadban...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.